29 august 2022 – Konspirasjonsteorier, Stortingets lovbrudd, hva betyr egentlig politikk – og om veien mot den 3 verdenskrig – Trump, Obama, Netanyahu

La oss titte litt på ordet Konspirasjon – det kan bety flere ting – som:

Kabal (intrige), komplott, intriger, plan, plot, sammensvergelser, scenario, avtalt spill, kollusjon (komplott), ledetog, mytteri, stempling, renkespill, etc. Hentet fra her

AP Statens gryende urettferdighet og korrupsjon rett etter krigen

Dagbladet skriver: BRAKT TIL TAUSHET: Oliver Langeland (t.v.), Milorg-sjef i Oslo, ble utsatt for det kanskje styggeste angrep på ytringsfriheten her i landet etter krigen. Hans knallharde og krasse kritikk av det såkalte landssvikoppgjøret truet med å trekke teppet bort under hele oppgjørets legitimitet. Foto: NTB scanpix

Det tidligste jeg har registrert at ordet konspirasjonsteorier er blitt brukt – var når jeg leste ett Historie blad på Drøbak bibliotek for en god del år siden – i følge artikkelen, så var det en god del sinne i en del av folket over urettferdigheten myndighetene dømte i etterkrigen – Jeg kan nevne eks. på urettferdighet (fra Langeland sin bok):

En eldre dame som hadde gitt 5 kr. til Frontkjempere (og ikke helt skjønte konsekvensen av det hun gjorde), havnet i fengsel – mens folk på høyt strå som hadde bla. samarbeidet nært med tyskerne under krigen, fikk høye stillinger, som teks. innen politikken, dommersetet, advokater ol. – de fikk ingen straff – og det begynte å murre nede i folkesjelen. Den mest kjente kritikken var krigshelten Langeland, som heller ikke ønsket noen ære for å ha ledet Milorg i Oslo under krigen – som ga ut boken Dømmer Ikke – du kan her lese hva Dagbladet skrev om denne skamflekken i vår historie – som siden har ligget som en skam i vår folkesjel.

Så hva gjorde myndighetene – jo, ikke bare forbød de boken til Langeland, de gikk ut og kalte folk konspirasjonsteoretikere – som kritiserte deres avgjørelser. Forstår du – å kalle sannheten for konspirasjoner, og det fra en AP stat – som allerede ett år etter krigen med makt tvang å overta lærerutdannelsen fra de kristne som til da hadde drevet den, for å forme fremtidens generasjon med sosialistisk tankegods! Disse la en grunn for en stor løgn – som følger oss inn til vår tid – hvor løgnene har blitt mye mer åpenbar – vi har blitt ett hjernevasket folk.

Samfunnets grunnmur er summen av hva som er i tankene til folk

«Når grunnvollene nedbrytes, hva makter da den rettferdige?» Sal 11:3

Husk at fortid er profeti – det som skjedde da – former samfunnet i dag. Profeti er ikke bare om fremtiden – det er mye mer enn det – en profetisk varsler må se i fortiden – for å forstå nåtiden – og så forstå veien nasjonen er på vei. Ett samfunn er folket tanker og måten folk tenker på. Det er det som utgjør en nasjons grunnmur. Om grunnmuren faller – dvs. tankene til folk er omtrent bare bygd på løgner – og store løgner – så vil hele samfunnet forvitre – og ødelegge seg selv. Denne selvdestruksjonen ser vi nå.

Å anklage andre – så forteller du hvem du er

1 finger på den du anklager – og 3 på deg selv – det skulle vel fortelle det meste hvem du egentlig snakker om.

Under Trump – og til nå – så har ordet konspirasjoner og kollusjon stått i sentrum – vi som har fulgte med, vet at løgnene kan tydeligvis ikke bli store nok – når det gjelder Globalisteliten – de som styrer og eier vår kjære media – såkalt MSM som nordmenn elsker å lese – og bedra seg selv med. For flere år siden hadde vi en konfliktløserkurs på jobben – og en type psykolog – kom inn – og jeg må si, at selv om han var ufrelst – var det det beste kurset jeg har vært på – denne mannen hadde bla. løst konflikten til Politiet i Bergen (jeg møtte faktisk en politimann da jeg bodde der som jeg spilte fotball med – det var vel i 1997 – han var temmelig sint på sin leder) – ved sin måte å løse vanskelige floker i menneskenaturen. Og mye var nesten nær Bibelsk – og han hadde stor respekt også for Bibelen, da han fortalte at en slektning av han hadde blitt frelst.

Han fortalte at når du anklager en annen – så sier du ingenting om den du anklager – men du sier veldig mye om deg selv.

Så når man anklaget Trump for å starte 3 verdenskrig, og norske lærere var dyktige til å skremme små barn med å bruke Trump som skremselsbilde – så i realiteten fikk han i stand fred i sine 4 år – mens Biden som alle opphøyer og taler varmt om nesten som fredsfyrsten selv – nå i virkeligheten han og hans parti Demokratene, legger opp til 3 verdenskrig – men ettersom det er rett mann som gjør det – så taler media, som snart ingen gidder å lese (og som lever kun av statlige generøse tilskudd) varmt om mannen – altså de støtter og taler varmt om en som vil til slutt ødelegge hele planeten med den politikken han nå fører.

Hvordan Demokratene har undergravd samfunnet og nasjoner over flere år

Velkommen til klubben, sier KGB, og det med det rette- dette er kanskje ett sannferdig bilde, på hvordan udemokratiske krefter kommer bakveien inn i dagens FBI, ofte ved at man setter inne Globalist ledere – som da systematisk går inn for å fjerne rettferdige mennesker fra sine posisjoner – og så sette inn folk som er ferdig ideologisert til å utføre jobben. Mye av dette byttet av strategiske viktige folk – i FBI, CIA amerikansk militære, det offentlige – skjedde under de 8 årene hvor Obama styrte USA. Og derfor fikk Trump problemer på alle plan – det var såkalte NEW AGE folk, det er hva jeg kaller disse Globalistene – som forfulgte han på alle plan – ettersom de hadde fått makten bla. ved Obama. Du bør lese Mørkets Rike bøkene – for å forstå hva dette egentlig handler om – for å skjønne hvordan ting utfolder seg både på det åndelige og det fysiske planet.

Det er bare å se hva Ukraina handler om (om du går inn på www.korsfestet.com – så har jeg flere artikler om Ukraina) – eller eks. Nancy Pelosi – President i Representantenes Hus – som Taiwanerne ba på sine knær at hun ikke måtte komme på besøk – hun dro uansett – og Kina varslet hardere sanksjoner mot Taiwan – og nå sist var det amerikanske krigsskip som dro ut – for å irritere på seg kineserne. Noen vil ha krig – og det må du forstå – de som sitter på toppen i Globalisteliten – er med i hemmelige okkulte selskaper – såkalte brødreordner. Og det er mange av de – og de har familiære forbindelser over grensene – det demoniske riket er ganske så ett – selv om det er bygd på tvang og mørke. Eks. så er det Demokratene (les: Obama og de som er bak han) som styrer FBI (FBI: Joe Bidens personlige mafia)- noe som varsler oss om at lov og orden er tatt bort, ikke bare i USA – men også i Norge – og forskjellsbehandlingen og urettettferdigheten begynner å bli ganske så markant.

Å bli kalt en konspirasjonsteoretiker i dag – må anses som en ære

De som er nederst i hierarkiet av de «store» globalistlederne – som de som gjør soldattjeneste (som kanskje tror de blir sendt for å demme opp om en krig, eller kanskje ta del av en eks. mot Russland eller Kina), en del politikere, de fleste av folk – skjønner ikke hva ondt disse på toppen tenker på – MSM, sosiale medier og faktasjekkerne sørger for å holde deg unna å finne sannheten – enda man må være dum, for å ikke forstå sammenhengen.

Men når alternative medier, våkne folk, profeter og vektere nærmer deg sannheten – så kommer anklagen: Konspirasjonsteoretiker. Det betyr bare at du nærmer deg sannheten for det de står for – og det de planlegger. Og det er ingen verre konspirasjoner enn disse folkene – som gjennom bla. WEF – hjernevasker ungdom, som teks. Sanna Marina som er en utvalgt marionett i Finland, som også ønsker å fryse ut alle russere – dvs. hun legger opp til konflikt med Russland – som alle Finske ledere hittils historisk har vært forsiktig med å gjøre – av frykt for konflikter med sin mektige nabo – men den frykten finnes tydeligvis ikke lengre – heller ikke i Norge, Sverige eller Danmark (på 70 og 80 tallet husker jeg frykten vi hadde for atomkrig – nå som den kan komme – så er den frykten som blåst bort – det er ett meget dårlig tegn). Det siste jeg leste nå på nyhetene var at Hillary Clinton støttet Sanna – hvorfor gjør en amerikansk politiker det, mot en statsminister i Finland? – om de da ikke er i samme klubb!

Profeten – en tjeneste vi ikke vil ha

Den røde rytteren i Åp. 6, som tar bort freden på jorden. Det er en merkelig tid – da jeg var nyfrelst i 1988 – og utover 90 tallet – så fantes det mange beskrivelser av de ulike rytterne i Åp. 6 – og man så de over alt. Men nå som de begynner å bevege seg – så virker det som om de fleste kristne ikke skjønner tiden – eller hva som skjer. Mye er pga dårlig og falsk forkynnelse blant dagens predikanter (de sier fred, fred, når det ikke er noen fred, Jeremia 6:14)- de følger ikke med hva som egentlig holder på å skje – og mange forakter det profetiske – som kunne ha hjulpet til å få oss til å forstå – så vi ikke blir bedratt. Hva hjelper det om Gud sender sine tjenere – når vi forakter det Herren vil gi til oss – så vi kan forberede oss?

Så konflikter og krig – det må komme – det er hva den røde hesten i Åpenbaringsboken 6 omhandler (og der er vi nå) – men fordi mange kristne er forblindet av media, så forstår de knapt hvilken profetiske tider vi lever i. Jeg vet at selv så tidlig på 90 tallet, ble en så kraftig kjent svensk profet – fornektet og ikke ønsket velkommen tilbake i flere av de såkalt frie menighetene – mye fordi han pekte på lederskapets synder, vanstyre og åndelig overgrep mot menighetsmedlemmer. Men han var ikke alene – de fleste som hadde profetiske salvelse – ofte yngre mennesker som var kalt av Herren til å være profet eller vekter, men ikke skjønte hvordan gavene fungerte – ettersom ingen menighet ønsket eller kunne trene de opp – så ble det mye frustrasjoner, og de ble forkastet av lederskapet om de vågde seg å peke på umoralen på toppen eller andre ting som ikke var bra i menigheten – og mange av de profetiske gavene ble frafalne eller havnet i religiøs villfarelse.

Dette er en mangel i Kristi Kropp – og Gud vil opprette denne gaven – fordi Menighetens grunnvoll er bygd på det profetiske:

«Så er dere da ikke lenger fremmede og utlendinger, men dere er de helliges medborgere og Guds husfolk, bygd opp på apostlenes og profetenes grunnvoll, og hjørnesteinen er Kristus Jesus selv.» Ef 2:19-20

Villfarelsen kom ikke bare inn i samfunnet via sosialismen – som representerer en av dødens ideologier – men den kom også inn i menigheten. Fordi det ble ett hull i kunnskapen – man sier jo når noen klarer å hacke inn på ett program, at det var ett hull i sikkerhetsmuren, som de klarte å omgås – og så må det oppdateringer til – vel, det er på den måten Profeten og Vekteren fungerer på – de får sine oppdateringer fra Himmelen – og når menigheten hører på dem – så tettes sikkerhetshullene – og døden får ingen makt over det det samfunnet som Hører Hva Ånden sier til Menigheten. Tenk over hva Gud sier om de 5 tjenestegavene:

«Han er det som ga noen til apostler, noen til profeter, noen til evangelister, noen til hyrder og lærere, for at de hellige kunne bli gjort i stand til tjenestegjerning, til oppbyggelse av Kristi legeme, inntil vi alle når fram til enhet i tro på Guds Sønn og i kjennskap til ham, til manns modenhet, til aldersmålet for Kristi fylde, for at vi ikke lenger skal være småbarn og la oss kaste og drive omkring av hver lærdoms vind ved menneskers spill, ved kløkt i villfarelsens listige knep.» Ef 4:11-14

Sånn jeg ser det – så er det mange lokale menigheter som lar seg drive omkring av hver lærdoms vind, ved menneskers spill, ved kløkt i villfarelsens listige knep – fordi de alltid forblir småbarn, når de bare lytter til evangelisten, hyrden og læreren. Hvor er da de 2 andre tjenestegavene?

På samme måte som menigheten har blitt forført – så har også samfunnet blitt forført. Men det er nesten uunngåelig at menigheten blir sløv, når vi har hatt gode økonomiske tider i så mange år som vi har hatt. De fleste har blitt sløve – både i samfunnet – som igjen smitter over på menigheten – og da vil man bare ha det komfortabelt for seg selv – ikke ligge på knærne og be dag og natt om at sjeler skal bli frelst – og be dag og og dag inn at man ikke selv havner i selvbedrag.

Store vekkelser har blitt startet – som en jeg leste om, de hadde bedt og fastet over lang tid – uten at noe skjedde – de ba om vekkelse – men så en dag kom Ånden – og pekte på dem – det er synd i leiren – dvs. de kristne måtte vende om – når de kristne vendte om på dypet, så kom Åndens kraft – og så kom de ufrelst løpende for frelse. Vekkelse starter når vi som er kalt ved Hans navn – vender om! Da må du først forstå at du er bundet og at du sliter med løgner – vi alle gjør det mer eller mindre! Men ærlighet mot seg selv er første steget mot vekkelse!

Den dyre energien – og våre politikere dekker det med løgner

Så tilbake til det jeg pratet om – jeg skal prate litt om våre strømkostnader. Det er bare ett eksempel hvordan disse i Eliten, som merker alle andre som konspirasjonsteoretikere, antistatlige etc. – selv hever seg over sine egne lover – og lever som de ønsker det. Jeg får høre hele tiden av våre politikere – som da lyver så de tror det selv – at vi må «følge våre internasjonale forpliktelser» – men dette dokumentet avviser deres utsagn:

Grunnlovsbruddet og EU-avtalen Stortings­flertallet ikke vil vedstå seg

Artikkelen sier bla:

Torsdag publiserte tidligere statssekretær i Olje- og energidepartementet, Trygve Tamburstuen (Ap) en avtale fra 2018 som viser at Stortingsflertallet «står fritt til å frikoble vannkraften fra det europeiske frie energimarkedet og bestemme flyten i utenlandskablene.» Hans spørsmål er ganske enkelt: «Dette flertallet har vel ikke gått fra det de skrev under på i 2018?»

At ikke noen av landets såkalt toneangivende medier med sine mange politiske kommentatorer har fanget opp denne avtalen på egen hånd, er nærmest utrolig. Verre, og utilgivelig er det at ingen heller har grepet fatt i jobben Tamburstuen gjorde for dem!

Videre:

Denne signerte avtalen gjenfinnes ikke på Stortingets nettsider, men essensen er å finne i innstillingen fra medlemmene i olje- og energikomiteen.

La oss først gi navnene på medlemmene:

Fra Arbeiderpartiet, Åsmund Aukrust, Else-May Botten, Espen Barth Eide, Hege Haukeland Liadal og Runar Sjåstad, fra Høyre, Tina Bru, Liv Kari Eskeland, Stefan Heggelund og Lene Westgaard-Halle, fra Fremskrittspartiet, Terje Halleland og Gisle Meininger Saudland, fra Senterpartiet, Sandra Borch og Ole André Myhrvold, fra Sosialistisk Venstreparti, Lars Haltbrekken, fra Venstre, lederen Ketil Kjenseth, fra Kristelig Folkeparti, Tore Storehaug, og fra Miljøpartiet De Grønne, Per Espen Stoknes

Flertallet var full av lovnader om hvor viktig og bra det var for landet at vi sluttet oss til EUs tredje energimarkedspakke (ACER). Selvsagt med full nasjonal råderett, løy de:

Komiteens flertall, medlemmene fra Arbeiderpartiet, Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Miljøpartiet De Grønne, mener at norske myndigheter skal ha selvstendig kontroll over alle avgjørelser med betydning for energisikkerheten i Norge. Det er viktig at flaskehalsinntektene fortsatt skal kunne benyttes til å redusere nettariffene så vel som til vedlikehold og utbygging av det norske strømnettet.

Å lyve – vel, da må man nok være en politiker – som deres natur er å lyve. Ramon Bennet bruker ordboken i boken Muren fra år 2000, da han skal definere hva grunnteksten på engelsk definerer ordet politikk:

  • Definisjon Politikk
  • Våre liv blir daglig påvirket av avgjørelser som blir tatt i Washington, Moskva, Berlin, Paris eller London. Dette er avgjørelser som vi ikke har noe vi skulle ha sagt overfor. Vi er ganske enkelt bønder i et digert ideologisk sjakkspill som blir spilt av verdens mektige menn. Bønder blir ofte ofret for å sikre seg strategigske posisjoner på spillebrettet. Slik er det i politikken og slik er det i jakten etter kontroll over verden.
  • Ordet «politikk» har en rekke definisjoner i det engelske språket: «Shrewd»; «Artfully Contrived»; og «Expedient, as a plan» er bare noen av dem (Websters New Universal Unabriged Dictionary (Second Edition), (New York: Simon & Schuster, 1986). Definisjonene av «shrewd» inkluderer: «Lumsk»; «dårlig»; «slu» og «ondsinnet» (Ibid). Balnt definisjonene av «artful» finner vi: «Durkdreven»; «tresk»; og «utspektulert» (Ibid). Ordet «Expedient» er blant annet definert som «formålstjenelig»; «hensiktsmessig»; «det som bidrar til å styrke egen interesse»; og «et hvilket som helst middel en kan nå målet sitt med» (Ibid). Derfor kan vi definere politikk slik:
  • «Et lumskt, ondsinnet, durkdrevent spill der man kan bruke alle formålstjenelige midler for å vinne fordeler og fremgang og på den måten nå fram til en tidligere lagt målsetning»
  • Når vi kjenner politikkens sanne natur blir det lettere å forstå hvorfor den skaper en spesiell type personer som, oftere enn ikke, er patologiske løgnere med høvelig mangel på kortidsminne»

Medias store bedrag – og sannheten som du må lete etter

På tide og lukke øyne og ører for alt uvesenet som kommer ut fra MSM (Hovedstrømmen av media)

Dette var sant i år 2000 – da vi mer trodde på våre politikere – men i dag er løgnene deres så åpenbare – at det er rart at massene ikke får det med seg. Vel – fordi folk gidder ikke å lese annet enn den informasjonen de enkelt får tak i. Og de blir redd for å gå inn på sider som MSM advarer mot – som teks. Document.no. Du vet – når det demoniske er innblandet i strategier – så er det første disse kreftene gjør – er å miskreditere sine motstandere – og om du skal finne sannheten, må du gjerne letter etter de sidene som MSM, sosiale medier, faktasjekkerne forakter og neglisjerer – der kan du finne mange sannheter.

De ordene som er høyt respektert – der finner du knapt noen sannhet i det hele tatt – og det er ikke bare en sannhet i vår tid – det var også en sannhet på 1880 tallet:

Swinton avslørte at Media ikke var uavhengig

Fred i vår tid – det store bedraget som er utopia for massene

Media hyllet illusjonistene da som nå – prisen for «fred» var at Tsjekkoslovakia måtte gi bort sin uinntagelige fjellkjede – dette gjorde det lett for Hitler å innta landet – vi ser det samme har de gjort med Israel – og har siden Oslo avtalen forsvaket landet ved at de har gitt bort bit for bit til de som aldri klarte å beseire dem på slagmarken. Så vestlige politikere forsøkte å gjøre det ikke de muslimske aggressive krigene klarte. Uten Gud Hånd – så hadde landet vært ødelagt for lengst. Så fredsprat er en falsk illusjon – som Jeremia sier: «De leger mitt folks skade på lettferdig vis, idet de sier: Fred! Fred! Og det er ingen fred.» Jer 6:14

På 30 tallet England – så var det heller ikke enkelt å finne sannheten om hva som skjedde på kontinentet – men en mann advarte mot Hitler – ettersom han hadde mye erfaring fra eks. ekstreme muslimske miljøer – som han med nød og neppe overlevde – så kjente han igjen Hitler som den kjeltringen han var – han het Winston Churchill. Men han var ganske så alene – og da er spørsmålet – hvem hadde rett – det politiske korrekte som støttet «Peace in our time» med Chamberlain – altså flertallet i det politiske korrekte miljøet, som nektet å annerkjenne Churchill, og våkne opp av sin søvn – det kostet ikke bare England mye – det kostet hele Europa og verden.

Søvn er farlig – og disse løgnene nå som vi blir indoktrinert med konstant i MSM – fører oss mot 3 verdenskrig – hvor Chambelains avtalen om «fred» – hvor døden og lemlestene som fulgte av denne falske fredsavtalen med Hitler – vil bli som ingenting å regne mot det som kommer. Bibelen snakker om 1/3 døde av jordens befolkning i Åp. 9:18 – og jeg antar at det bare er starten (eller kanskje mer riktig slutten av de 3,5 årene). Dette vil vise 2 verdenskrig som en lekekrig – og denne atomkrigen vil bli kort – men etterdønningene av en sånn krig – som senskader og det at man ikke kan dyrke – fordi eks. 1/3 av lyset er borte, 1/3 av ferskvannet er forgiftet. 1/3 av havet er som blod – du kan lese om etterdønningene av en atomkrig i eks. Åp. 8.

Den mektige hæren i Åp. 9 – som vil drepe 1/3 – kan være en krig som kommer senere – antageligvis er kongene fra Østen Kina og deres allierte – som er på vei mot Israel og dreper alt og alle på veien dit, før de møter sitt endelikt – når Kongenes Konge møter opp i Åp. 19.

Ifølge Bibelkodens hemmelige koder – så vil også Obama være med i Gog og Magog krigen – men ifølge denne jødiske guttens syn, da han var død i ca 15 minutter – så sa han at Obama var Gog – og at han ville dø på Israelsk fjell – han og hans (mest sannsynlig) muslimske hær.

Obamas mellomnavn er Barack – som betyr lyn. Tenk over dette ordet:

«For som lynet går ut fra øst og skinner like til vest, slik skal Menneskesønnens komme væreMatt 24:27

Obama var i Indonesia (Øst), hvor han ble en fanatisk muslim. Så dro han til Vest – USA – og kom på toppen i 8 år – så styrer han nå Biden, hans marionett. Han styrer nasjonene mot krig – ved den demon ånden som styrer han.


Trump og Netanyahu og deres forsøk på fred med Bahrain og Arabiske Emirater. Det er vanskelig for meg å helt forstå om Trump er ekte – Det finnes profetier som snakker om at han lurer kristne og er under Obamas ånd (da jeg overhørte hans tale etter å ha hatt «fredssamtaler» med Kim Jong-Un – så opplevde jeg talen som en sterk antikristelig ånd – og det finnes også profetier på at han er ekte – sønderknust for alt han har opplevd. Men fredsavtalen han opprettet – den kom ut dagen etter Holocaust dagen – så snakket de om å dele opp noe av Jerusalem – sånn gjør du ikke ustraffet. Og Netanyahu skal visst nok være en frimurer av høy grad – men har beskyttet landet vel så langt – men spørsmålet er om han ble lurt – og ikke minst at han bedro Israel med Pfizer vaksiner – med tvang – hvor Holocaust overlevende etterkommere følte at de frøs på ryggen over systemet – som minnet noe som de trodde de var trygg på i Israel. Dessuten ga helsemyndighetene i Israel over pasientinformasjon til innbyggerne til Pfizer – som er ett svik. Bare for at de kunne få vaksinene først. De burde minnes hvorfor man har Nurnbergkodeksen – når deres forfedre ble forsøksdyr under nazistene.

Trump – som jeg tror Gud salvet for å utføre sin vilje – hadde også noe profetisk ved seg. Vi kan lese King James Bible:

In a moment, in the twinkling of an eye, at the last trump: for the trumpet shall sound, and the dead shall be raised incorruptible, and we shall be changed.” 1 Kor. 15:52

«…brått, i et øyeblikk, ved den siste basunen. For basunen skal lyde, og de døde skal bli reist opp uforgjengelige, og vi skal bli forvandlet1Kor 15:52

Trump på engelsk er det samme som vi oversetter med Basunen Du skjønner – alle tegnene på at Jesu gjenkomst er nær – så hva gjør du med livet ditt? Er du forberedt? Eller sover du søtt – og bare tar til deg det behagelige? Også Netanyahu var visst noe profetisk over ifølge Steve Cioccolanti – du kan lese det her: Tallet 58 og lederne som skal sitte og regjere ved Hans gjenkomst. Vel – nå er både Trump og Netanyahu borte fra verdensscenen – også for øyet Obama – selv om jeg tror ganske sikkert at han styrer og manipulerer Biden – i sitt lyttesikre rom i nærheten av det Hvite Hus (i følge Document.no). Men hensikten med alt det profetiske – er at vi skal gi akt – og våkne opp av vår søvn – og gjøre oss rede:

«Men ta dere i vare, så ikke deres hjerte tynges av rus og svir og timelige bekymringer, så den dagen skulle komme uventet over dere som en snare. For den skal komme over alle dem som bor over hele jorden. Men våk hver tid og stund, og be at dere må bli aktet verdige til å unnfly alt dette som skal komme, og til å bli stående for MenneskesønnenLuk 21:34-36

Så oppfordringen fra Jesus er nå delt til deg (og meg) – la oss be fra hjertet og i dyp oppriktighet og gjerne i dyp nød – at vi blir aktet verdig å unnfly alt dette som må komme – og skal komme – så vi kan stå foran Guds Sønn – i Hans herlighet – om vi blir aktet verdt det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s