Verden på vei mot Dyrets Merke – Situasjonen i Russland, profetisk om muligens en ny leder, og noe om NATO/USA/Englands feige involvering i krigen – og kraften i lovsang, som man kan overvinne alle typer krefter

Når jeg nå delte siste artikkel om WEFs påvirkning på å ta kontroll over maten – den som også Norge importerer (og vi produserer for lite selv) – så var det for å fortelle deg at disse ønsker å stramme til og kontrollere hvem som skal ha mat – og hvem som ikke skal ha mat – vi kjenner igjen det fra Åpenbaringsboken:

«Det utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn. Heri består visdommen. Den som har forstand, la ham regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall. Og dets tall er seks hundre og sekstiseks.» Åp 13:16-18

WEF og Chipen

Klaus Scwab sier her …»I dag, på slutten av dette, snakker vi om Chip som kan bli implantert…»

Selv WEFs leder Klaus Schwab – snakker om å få en Chip under huden. Du vet – hadde noen snakket om dette på 90 tallet – så hadde det vært stort ramaskrik blant kristne – de hadde med en gang skjønt hva som var i ferd med å skje. Men ting har forandret seg – nå sover kristne, og få snakker om Dyrets Merke – som nå er i ferd med å komme på plass (det kan virke som flere ufrelste er mer våkne for hva som skjer). Nå har teknologien vært der en god stund – faktisk over en lengre tid, men pga Kristi Ånd, så har de ikke fått gjennom sin vilje. Og at de troende har sløvet ned sine sanser, er også en av årsakene til at Dyrets merke ideologien og de kreftene bak der, har så stor fremgang nå.

Tenk bare på hvor profetisk Korona pandemi-løgnene var – og er – og likevel forsøkte de å få det gjennom allerede i starten av 2000 tallet – altså å få godkjent Korona vaksiner – men ble nedstemt av FDA fordi de var skadelig for folk – de søkte hvert år frem mot 2020 – da det ble nødgodkjent – ikke via FDA. Nødgodkjenningen gjør også at man ikke kan saksøke produsentene av disse vaksinene. Og lidelsene, ødeleggelse av kroppens helse og de som har dødd – har vært i ett utrolig stort omfang – som media nå nekter å prate om.

Russland – og den hellige «kua» Ukraina

Amnesty – blir nå syndebukk – for å si sannheten. Sannheten er upopulær blant de fleste sosialister – Globalister og andre erkekommunister.

Media er såpass innsyltet av løgn – at ingen må tro noe av det som står der – enten det er Russland og Ukraina krigen, eller andre politiske ting – bare tenk på hvordan Amnesty ble kvestet av Media og disse Globalistpolitikerne, da de kritiserte Ukrainiske militæret overgrep mot egen sivilbefolkning – ved å krige nær der folk bodde – på skoler ol.

Du må legge merke til at når man skal fremme sin egen sak – så må man ha en syndebukk – og hvem er bedre enn det enn Russland? De ble brukt som unnskyldning for å kritisere Trump – men startet egentlig allerede med Obama, den siste perioden han satt ved makten, hvor det var heftig, tja, hva skal man kalle det, kanskje mer riktig å si krigsretorikk – hvor man også hisset opp folket i Russland, og pga det åndelige presset man opplevde via media, så satte myndighetene i gang flere alarmklokker, spesielt i Moskva, hvor man øvde på beskyttelse for befolkningen i tilfelle atomkrig.

Men ingen er ondere enn de kreftene som styrer undercover og nå åpent i USA. Og i Vesten skjønner vi enda ikke hvem som er den reelle fienden – klart synden er menneskets verste fiende – så er det våre ledere som fører krig mot oss – ved å ta fra vår ytre frihet. Og selv i Moskva – så ser de hvor ulogisk hele Vesten blir drevet frem på:

Russland: Vestlige ledere har mistet sin fornuft – «Irrasjonell og ulogisk»

Vi som nektet å ta de skadelige og demonisk inspirerte vaksinene – ser galskapen mye klarere, enn de som fulgte myndighetenes og medias press fra dag 1 – så vi kan være stolte:

Uvaksinerte bør være stolte

Det andre artikkelen som jeg da oversatte – var en dato på slutten av september:

Ingenting vil bli det samme etter 25-26 september

Jeg er ikke for noen datosetting – så det for stå for avsenderens regning. Men det betyr dermed ikke at man ikke skal ta den på alvor. Og det viktigste er hva han deler under – du vet denne mannen ser jeg som en Gudsmann. Men vi setter vårt lit til Gud – ikke gudsmenn – men vi er pliktig å lytte – om de har noe å si til oss – spesielt om det er fra Himmelen.

Z3News eier bruker ofte å få drømmer og syner – det er sånn, at går du inn i tjeneste for Gud, så vil også Gud gi deg mer – så du kan dele til folket. Gir du lite – så får du også mindre. Gir du ingenting – får du ingenting. Gud nærmer Seg deg like mye som du nærmer deg Han.

«Se, jeg står for døren og banker. Om noen hører min røst og åpner døren, da vil jeg gå inn til ham og holde nattverd med ham, og han med meg. Den som seirer, ham vil jeg gi å sitte med meg på min trone, likesom jeg òg har seiret og har satt meg med min Far på hans trone. Den som har øre, han høre hva Ånden sier til menighetene!» Åp 3:20-22

Altså – Jesus banker på vår hjertedør – ganske så ofte – men det er vi som må åpne den. Om vi ikke åpner den – eller bryr oss om Hans signaler – så blir bankingen mer og mer fjern – til slutt hører du den ikke lengre – fordi du (vi) har blitt sløv til å høre – og til å lyde fra hjertet, når Han kaller. Dette er ett alvorsord til oss alle.

Søkelys hadde en interessant artikkel nå på sin side:

USA og Storbritannia hjalp Ukraina med motoffensiven -proxykrigen fortsetter

Uten USA og Storbritannia – så kunne aldri Ukraina ha vunnet dette siste slaget – og dette vet Russland veldig godt – de er i krig med Vestens NATO – bak de aggressive nasjonene USA og England – og deres oppkjøpte media – og smånasjoner som Norge, Finland etc. som tusler etter alt hva Stoltenberg mafiaen ved NATO kan finne på til enhver tid – Stoltenberg er forresten USAs marionett mer enn noe annet – dvs. den okkulte bevegelsen bak Demokratene.

Så da kom jeg på en profeti som jeg delte for ca. 8 år siden – som kan være interessant:

«Vladimir Putin forbereder veien for at en annen leder vil reise seg i Russland. Denne nye lederen vil være Gog i Hesekiel 38. Men før dette vil Putin forsøke å ta over nasjoner som før var satelitt nasjoner i det tidligere Sovjet-unionen. Han vil bli styrtet og avsatt, men han vil bli erstattet av en hensynsløs mann som vil forsøke å overta selv Midtøsten ved en plutselig og rask erobring. Og ifølge Hesekiel 38 og 39 så vil han og de nasjonene som er med ham bli beseiret når han angriper Israel fra nord.» Fra Maurice Sklar

Klart – vi vet jo aldri – men dette er interessant – fordi Putin har faktisk forsøkt seg på krig med sine tidligere sovjetiske satelitt nasjoner, som nå Ukraina (men tok også til seg Sør-Ossetia og Abkhazia når Putin kriget mot Georgia og vi bør heller ikke glemme Tsjetenia). Og dette skrev han i sin profeti før det brøt ut spenninger ved slutten av OL i 2014 – og så krig nå i 2022. Og nå er det flere krefter i Russland som er sint på Putin – kanskje fordi de mener han er svak – som ikke kan slå til med hardere skyts. Så da kan alt skje.

Det merkelige fallet til WT7

Ellers kan det være interessant, for deres som har Facebook – og se denne

WT7 s mektige fall

Vi er jo nylig ferdig med 11 september – samtidig så er det så mye som myndighetene skjuler – husk, denne datoen satte i gang en kraftig akselerasjon av alt vi nå ser utfolde seg av negative krefter og merkelig samfunnsutvikling som enda ikke er blitt sett siden Noahs og Lots dager.

Og WT7 lå i nærheten av Tvillingtårnene – men ingen fly kjørte i det, det bare begynte å brenne – og så falt det – som en profesjonell riving med dynamitt – og mitt tips er at det samme skjedde med de andre tårnene – da de er lagd for å tåle flykrasj. Her er hva en sier:

Regjeringen har faktisk folk som tror at bygning 7 kom ned fra små kontorbranner, en side av bygningen, som tok ut en søyle i hjørnet av bygningen, men bygningen kom fortsatt ned symmetrisk… totalt i strid med all ingeniørkunst og fysikklover, men ikke mot propagandalovene og blind samsvar med autoritet.Skrevet av Edw Hanna i kommentarfeltet her.

Og vil du ha litt fakta på bordet (med svensk undertekst) om Tvillingtårnene – så finnes denne på Youtube.

Det som kjennetegner Endetiden – er løgn – og atter løgn – inn i alle etere. Og en av de verste anklagene som Eliten bruker for å stoppe å få fakta på bordet – er at du er en konspirasjonsteoretiker. Om media sier at dette er sant – og «alle» andre avisene (MSM) sier det samme – så tar folk dette fort opp, og så av frykt for venner, kolleger, familie – så våger man ikke å si annet enn det som virker akseptabelt i det sosiale. Det var også på den måten så mange ble vaksinert – det var få som vågde å gå mot strømmen – man hørte hjerteskjærende historier om at familiens barn ikke ville hilse på deres besteforeldre (eller besteforeldre som ønsket å ha kontakt, vaksinerte seg pga det) – fordi man ikke ville vaksinere seg – frykt har en stor makt, over de som lever i fryktens mørke. Og dette kjennetegner endetidens mennesker – alle er som en innprogrammert datamaskin, som gjør hva du får beskjed om – og dessverre så river det ofte med seg mange før så hengivne kristne, inn i dette sataniske bedraget.

Lovsang som ett lys i en mørk tid

Maurice Sklar spiller forresten fiolin i verdensklassen – du kan se han spiller på Sid Roths program her – og her:

Lenke: https://www.youtube.com/watch?v=GYVTbAa9SE8

Du vet – man blir til tider så opptatt av det profetiske – at man glemmer noe av det viktigste ved troen – nemlig lovsang:

«Halleluja! Syng en ny sang for Herren, syng hans pris i de frommes forsamling! La Israel glede seg i sin skaper, og Sions barn fryde seg i sin konge! De skal prise hans navn med dans, lovsynge ham til tamburin og sitar. For Herren har behag i sitt folk, han pryder de nedbøyde med frelse. De fromme skal fryde seg i herlighet. De skal juble på sitt leie.

Lovsang for Gud er i deres munn og et tveegget sverd i deres hånd, for å fullbyrde hevn over hedningene, straff over folkene. De skal binde deres konger med lenker og deres fornemme menn med jernbånd. De skal fullbyrde over dem den dommen som er skrevet. Dette er til ære for alle hans fromme. HallelujaSal 149:1-9

Nasjonene med dens ledere skjærer tenner – men Han dekker bord for oss rett ovenfor våre fiender – Salme 23. De kriger – de lyver – de bedrar – og de tror de skal leve i evighet – men snart må de stå til regnskap med sitt ynkelige falske liv – om de da ikke finner Kristus mens nådetiden enda gjelder. Verden blir ondere – men Gud gir oss ett løfte:

«Stå opp, bli lys! For ditt lys kommer, og Herrens herlighet går opp over deg. Se, mørke dekker jorden, og det er belgmørke over folkene. Men over deg skal Herren oppgå, og over deg skal hans herlighet åpenbare seg.» Jes 60:1-2

Og når Israels konge møtte en mye større fiende enn seg selv – så skjedde dette, da de søkte Herren for en løsning:

«Og han sa: Hør etter, hele Juda og dere Jerusalems innbyggere og du kong Josjafat! Så sier Herren til dere: Frykt ikke! Denne store hæren skal dere ikke være redde for. For denne krigen er ikke deres, men Guds. Dra ned mot dem i morgen! Da drar de oppover Hassis-bakken, og dere kommer til å møte dem ved enden av dalen midt imot Jeruel-ørkenen. Men det er ikke dere som skal kjempe her. Dere skal bare stille dere opp og stå og se den frelse Herren vil gi dere – dere fra Juda og Jerusalem. Frykt ikke og vær ikke redde! Dra ut mot dem i morgen, og Herren skal være med dere.» 2Krøn 20:15-17

«Og han rådførte seg med folket og stilte opp sangere som skulle love Herren i hellig skrud, mens de dro ut foran den væpnede hæren. De skulle synge: Lov Herren, for hans miskunnhet varer til evig tid! Og da de begynte med sine fryderop og lovsanger, lot Herren noen som lå i bakhold angripe Ammons barn og Moab og folket fra Se’ir-fjellet, som var kommet mot Juda. Og de ble slått.

Ammons barn og Moab vendte seg mot folket fra Se’ir-fjellet og hogg dem ned og ødela dem. Og da de hadde gjort ende på folket fra Se’ir, hjalp de alle til med å ødelegge hverandre. Da Juda kom opp på høyden der en kunne se ut over ørkenen, og så seg om etter hæren, fikk de se dem ligge døde på jorden, ingen var sluppet unna.» 2Krøn 20:21-24

Vi må ikke glemme hvor stor og forferdelig vår Gud er – og hvor mye Han er for sine barn – og ved lovsang – så kan ingen hærer eller krefter stå seg imot Guds sanne menighet – når de gjør det i Ånd og Sannhet.

Det var nettopp det som skjedde på 80 tallet en gang – da Rod Parsley – da med en menighet på ca. 5000 mennesker – da de homosexuelle skulle marsjere for å promotere sin livsstil – så stilte alle i menigheten seg opp langs gaten de skulle gå – og sang lovsanger til Herren – og så ble det totalt kaos i åndeverden – en homosexuell ånd gikk til angrep på en som hadde en sykdomsånd – og den som hadde sykdomsånden – ble totalt frisk. Du vet – å lese det gamle testamentet – så må du forstå at det er skyggebilder på vår egen strid – vi sloss ikke mot kjødelige mennesker – men mot krefter og makter i åndeverden – og de vet at vi har seieren – derfor bruker de så mye tid for å få oss til å frykte tidene vi nå ser begynner å utfolde seg rett foran oss, og ikke skjønne autoriteten vi har i Jesu navn, og for å ikke snakke om alle løftene vi har i Bibelen (noe mellom 300 og 800 stykker) – å vandre i blindhet i disse tidene, er veldig farlig – og bærer også dårlig frukt! Måtte Herren åpne våre øyne – så vi forstår hvilken våpen vi har blitt gitt ved Jesu oppstandelse – gitt til menigheten, for å beseire denne verdens ondskap – der vi går frem:

«Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må gi dere visdoms og åpenbarings Ånd til kunnskap om seg, og gi deres hjerter opplyste øyne, så dere kan forstå hvilket håp han har kalt dere til, hvor rik på herlighet hans arv er blant de hellige, og hvor overveldende stor hans makt er for oss som tror, etter virksomheten av hans veldige kraft.

Det var denne han viste på Kristus da han reiste ham opp fra de døde og satte ham ved sin høyre hånd i himmelen, over all makt og myndighet, over alt velde og herredømme og over hvert navn som nevnes, ikke bare i denne verden, men også i den kommende. Alt la han under hans føtter, og ga ham som hode over alle ting til menigheten, som er hans legeme, fylt av ham som fyller alt i alle.» Ef 1:17-23

Og menigheten kan ikke beseires – om den holder sitt hovedfokus på Kristus:

«Jeg sier deg at du er Peter, og på denne klippen vil jeg bygge min menighet, og dødsrikets porter skal ikke få makt over den. Jeg vil gi deg nøklene til himlenes rike, og det du binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og det du løser på jorden, skal være løst i himmelenMatt 16:18-19

Klippen Jesus snakket om – var Peters åpenbaring om at Jesus var Messias – og står man på den klippen – så får ikke dødsrikets porter noen som helst makt over deg – i Kristus Jesus!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s