Kinesernes ønske om verdensherredømme, valgsvindel på Oslo kino, protest mot strømkrisen – uten at folk skjønner grunnleggende hvor problemet ligger ved grønn destruktiv politikk – og mangel på effektiv bønn

Når jeg leste denne nyheten

Kinesisk biotech-selskap kjøper stort område i Florida

Så tenkte jeg på en på Sid Roths program som så ett syn – og han trodde klippefast på at Trump ville vinne – men om Biden og Harris ville ta over – så mente han bla. at dette ville skje:

Det første året – frem til februar 2022 – så vil det være rolig. Men i den perioden – så vil grensene åpnes fullstendig, alle hindringer vil fjernes. Og kineserne vil overstrømme landet, fra vest kysten – og kjøpe opp alt de kan av forretninger. De har ett meget sterkt ønske: Å ta over USA fullstendig. Og det er også det vil gjøre – å gjøre om USA til ett kommunistland – og så styre det. Hentet her.

«Alle» skjønner valgjukset i USA – men så lenge eliten, media og makten benekter det, så blir det underkuvet

Ronald Reagen og Dinesh D`Souzas i 1998

Vi vet at noe demonisk skjedde ved valget om Biden – fordi det var ikke mulig at han fikk flere stemmer enn hva Obama i sin tid vant på – og i starten ledet Trump – så stengte de opptellingen i flere timer – så vipps – var alt forandret – og Biden vant. Og store valgjuks skjedde – som Dinesh D`Souzas klarte å avsløre med sin film 2000 mules:

Dinesh d’Souzas film om valgsvindelen: 2000 Mules

Alt klart for «2000 mules» 8 oktober – På Vika kino i Oslo kl. 1300- biletter kan bestilles her.

Og Hans Rustad eier av mediehuset Document rapporterte dette:

Valget ble stjålet

Bill Gates, Angela Merkel, Erna Solberg og WHOs leder Tedros – tror du virkelig at disse opphøyer ærlighet og sannhet? Vel, hadde de gjort det, så hadde de aldri fått sine posisjoner.

Nå har vi blitt vant til at de som er store – høyt på strå – lyver så de tror det selv – noen lyver selvfølgelig fordi de tror løgnene som er fortalte dem av Eliten og Mediene. Men de høyest opp – mange av dem vet nøyaktig hva alt dreier seg om. Det er vel en grunn for at Erna Solberg som statsminister begjærte grunnen for nedstengningen av samfunnet som hemmeligstemplet i 60 år (hun ønsket 100 år). Folket må ikke få vite sannheten – at de har blitt lurt!

Presidenter Bush Senior, Obama, Bush junior, Bill Clinton og Jimmi Carter – de avskydde alle Israel ved sine handlinger – og folk som gjør det – stol aldri på dem, de har åpnet opp for Hamans ånd i Esters bok.

USA er gjennomkorrupt – egentlig har det vært mye ondt oppe i toppen av USAs lederskap i mange år – Ramon Bennett forteller deres dobbeltmoral mot Israel stort sett hele tiden – unntaket var muligens Ronald Reagen – men også Trump var godt mulig ett unntak:

Fakta: Venn eller fiende? (USA)

Når menigheten ikke bruker sin bønnekraft og våker ved troen

Jeg har skrevet om den dype bønnen ved eks. Groaning – du kan lese artikkelen her.

Det altfor mange kristne ikke forstår – er den makten Gud har gitt oss i bønner. Ved å binde og å løse – (og ved din åndelige autoritet). Trump kunne ha vunnet – om man hadde etablert sterke bønneringer over hele USA – som visste makten i å binde og å løse. Men dette var tydeligvis mye svakere i 2020 – enn det var i 2016 – hvor de troende dro land og strand rundt for å samle bønner – eks. Franklin Graham var en pådriver – for å få en forandring fra Obama regimet (hvor Hillary ville fortsette med Obamas politikk) – og de fikk da bønnesvar.

Men som jeg delte en profetisk advarsel da – gjennom z3news – som kom rett etter at Trump vant valget – ikke sov nå – nå må man våke og be! Isteden slapp man bønnekraften, og gikk over til å stole på Trump – og det holder ikke. Det er de åndelige kreftene vi må holde unna – ellers vil djevelen bare finne på en snedigere plan – og vippe av sovende, halvsløve og dåraktige kristne – og gå inn bakveien.

Faren med å stole på autoriteter – og ikke egen åndelige dømmekraft

Å stole på mennesker i myndighetsstillinger har vel alltid vært en svakhet hos kristne i Vesten – fordi vi holder oss til dette Ordet:

«Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud. Den som setter seg opp mot øvrigheten, står Guds ordning imot. Men de som står imot, skal få sin dom. For de som styrer, er ikke til skrekk for dem som gjør godt, men for dem som gjør ondt. Vil du slippe å være redd for øvrigheten, så gjør det gode. Da skal du få ros av den.

For den er Guds tjener, til gagn for deg. Men gjør du det som er ondt, da frykt! Den bærer jo ikke sverdet for ingenting. For den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det onde. Derfor er det nødvendig å underordne seg, ikke bare av frykt for straffen, men også for samvittighetens skyld. Derfor betaler dere jo også skatt, for de er Guds tjenere som nettopp tar vare på dette. Gi alle det dere skylder dem: skatt til dem som har krav på skatt, toll til dem som har rett til toll, frykt til dem som skal fryktes, ære til dem som bør æres.» Rom 13:1-7

Ordet er ekte – men Ordet sier også at Summen av Ordet er sannhet (Salme 119:160).

Så skal vi se på noen som var ulydig mot kongen, og løy – og ble velsignet av Gud pga det:

«Og kongen i Egypt sa til de hebraiske jordmødrene – den ene av dem hette Sjifra og den andre Pua: Når dere hjelper de hebraiske kvinnene til å føde, så skal dere se etter i fødestolen. Er det da en gutt, skal dere drepe ham, er det en pike, kan hun få leve. Men jordmødrene fryktet Gud, de gjorde ikke som kongen i Egypt bød dem, men lot guttebarna leve.

Da kalte kongen i Egypt jordmødrene til seg og sa til dem: Hvorfor gjør dere dette og lar guttebarna leve? Jordmødrene svarte farao: De hebraiske kvinnene er ikke som de egyptiske. De er sterkere, og før jordmoren kommer til dem, har de født. Og Gud gjorde vel mot jordmødrene. Folket økte og ble meget tallrikt2Mos 1:15-20

Å underordne seg betyr ikke å bli underkuvet – eller at man slutte å tenke – eller slutte å frykte Gud. Og vi har mange eksempler på GT at Gud brukte profeter for å sette konger på plass – eks. så har vi Elias – og hans strid mot Kong Akab og Jesabel. Eller Jeremia – som ble forfulgt av flere konger – men verst av den siste, da Jerusalem ble omringet.

Utad så positive – men hadde du sett inn i det usynlige, så hadde du ikke fått sovet på over en uke. Høyre Obama, den som mest av alt trekker i trådene – om han er under kjøpmennene, eller lurer dem, vet jeg ikke – så har vi Biden, den demente og korrupte, og så Harris, som er ubarmhjertig mot sine ansatte – og Hillary Clinton som synes det er ok å drepe barn etter fødselen. Skrekk-kabinettet har ankommet – og vil visst ikke slutte før USA er ødelagt som en mektig nasjon.

Vi har lov til å kritisere løgnere – så lenge vi ikke sier det i en kritisk ånd – dvs i hat eller i ondskap. For vi kjemper ikke mot kjød eller blod. Men endog – kjød og blod trenger å høre sannheten. Og vi trenger å kalle Biden en løgner – fordi det er hva han er – Kamela Harris er en løgner – Hillary Clinton er en notorisk løgner – jeg mener også de fleste norske politikerne også er løgnere, men flere er revet med inn i løgnene, fordi de frykter mennesker og makt mer enn å innha en egen integritet av å være villig til å kjempe for noe de tror på, som «gutta på skauen» kjempet for under krigen – og få politikere låner øret til folket, nå som vi mer og mer går inn i en tid av nød, sult og fattigdom.

Veldig få peker på de ekte årsakene til de høye prisene på Energi med mer

Protest på Mandag mot energiprisene

Politikerne kunne ha gjort noen enkle ting – så hadde strømprisen gått rett ned til normalt nivå – men de vil ikke – fordi de har ett mandat fra WEF, EU, FN som er drevet av Den Nye Verdensorden. Men problemet som Europa nå har, pga politikerne våres, hvor de skylder på alt annet – så har amerikanerne det samme problemet med Biden regimet – forsøkt skjult av MSM:

Demonstrasjonen foran Stortinget mandag ettermiddag var et gjensyn med 1960-åra, og det kunne man også avlese av mange deltakeres alder. Alder kan man ikke holde mot noen, men tankene kan man kreve noe av. Talerne kom og gikk, men ingen av dem nevnte The Great Reset, World Economic Forum eller Bidens energipolitikk.…….

Hvis man skal snakke om skyld, er det like relevant å snakke om Biden-regimets energipolitikk som Putins krig. Biden skulle liksom være en venn, Putin er en fiende. Men politikken de fører, har en mistenkelig likhet: Ingen av dem bryr seg om konsekvensene for landene de styrer.

Ikke før var Biden innsatt, før han stengte ned rørledninger, forbød boring og leting etter olje og gass på føderal jord, og han stanset flere store lisenser. USA har nok olje og gass til å være selvforsynte i 400 år. Store kapitalinteresser som Blackrock har likevel lagt press på investorene for at de ikke skal investere i olje og gass, og resultatet er et dramatisk fall i investeringene. (Min kommentar: Antar at Blackrock og de store handelseierne har nære tilknytninger til Rockefeller og Den Nye Verdensorden – i Bibelen så falt Lucifer pga. handel – Hesekiel 28:15-16 da skjønner vi kreftene bak alt sammen)

Da prisen ved pumpene eksploderte, måtte Biden dra på tiggerferd til Venezuela, Iran og Saudi-Arabia, som knapt gadd å hilse på ham. Stort lavere går det ikke an å synke.

Under Trump ble USA for første gang energiuavhengig og nettoeksportør. Den lave oljeprisen var det sterkeste pressmiddelet mot Putin. Men dét øret vil ikke venstresiden høre på. De er fanget av woke-moralismen.

Tyskerne steker i sitt eget fett.

Den norske staten velter seg i olje- og gasspenger og er en større krigsprofitør enn noen gang før i historien. Ambassadene sender rapporter hjem om at dette har begynt å gå ut over Norges omdømme.» Klippet og limt fra; Det store skiftet: Venstresiden klarer ikke å se at den er del av problemet,

Kinas ønske om verdensherredømme!?

Som jeg startet med den første lenken om Kinas etablering i Flordia – Kina er ganske så frekke da de går inn bakdøren til USA ved å kjøpe opp områder – da det finnes allerede ett skjult samarbeid mellom Demokratene og Kina (som du kan finne info om på Hunters Bidens Laptopp fra helvete) – et samarbeid mellom Anthony Fauci – skrekk-kabinettet – og Kinas militære forskere – oppdrett for aper i kombinasjon med et karanteneanlegg. Vi vet jo at det nesten ufarlige Korona kom ut fra Wuhan laboratoriet – det eneste på sikkerhetsnivå 4 – det høyeste – i Kina. Så hva skal de med dette – ett virus for å ta knekken på de amerikanske innbyggerne? USA lagde jo laboratorier i Ukriaina – som er en av Russlands unnskyldning for å starte en krig – mens USAs elite ønsker sine mordere hjertelig velkommen!

Spørsmålet er om Kina ønsker å omgjøre USA til sin provins – ifølge Wikipedia, så eier Kina størstedel av gjelden til USA – på hele 24 prosent. Og det er den måten Kina har tatt over land etter land – gitt de lån, og når de ikke kan betale – så kommer deg seg inn i landet, tar over kaianlegg eller andre ting – som er i Kinas interesser – og så parkerer eks. krigsskip der ved kaiene dere – eller andre ting. Lån fra Kina skaper betingelser – om du ikke kan betale! Og USA har verdens største gjeld!

Agenda 2030 – og Grønn massesuggesjon

Bildetekst: «Vi kommer kanskje til punktet hvor den eneste måten å frelse verden vil bli at den industrielle sivilisasjonen vil kollapse» Maruice Strong – en superglobalist direkte fra Rockefeller – som sterkt påvirket til grønn politikk – som vil få den vestlige verden til å kollapse.

Kina ønsker tydeligvis å eie alt – og styre alt! Men det kommer ikke Gud til å tillate! Men verden beveger seg inn i ett meget farlig farevann – og massene er sløvet av mediene – de skjønner ikke hva som er i ferd med å skje! Heller ikke skjønner massene helt at Grønn politikk i alle Vestens land – førte til at alt ble dyrere og dyrere. På frykt for noe som de ikke klarer å forutse – som er en ren klar løgn at naturen vil kollapse fordi at betalte FN forskere sier det – som jeg kan nevnte idag ang. Agenda 2030 – hvor jeg skrev dette i ett kommentarfelt på en nyhetsartikkel:

De ønsker en liten rik elite, og resten av oss skal være fattige – derfor stiger alle priser nå – ubarmhjerteig for de som har lite. Dette er målsetningen fra WEF som får sin ordre fra Rockefeller – Den Nye Verdensorden – det var også de, dvs, David Rockefeller sammen med Alexander King (vitenskapsmann) og Aurelio Peccei (industriherre) som opprettet Romaklubben (The Club of Rome) i 1968- Agenda 21 (senere Agenda 2030) ble også født ut av Romaklubben.

Han som ledet miljøkonferansen i FN i 1992 (for å innføre grønn politikk) het Maurice Strong, en handelsmann fra Romaklubben. Denne Maurice Strong ville at FN skulle danne en Verdensregjering. At alle nasjonene i FN skulle betale en 1/2 prosent av sitt statsbudsjett til FN. Det skulle gi FN en 1/2 trilliard i årsbudsjett – som de kunne virke med, for å kunne få kraft til å lede verden. Men han fikk aldri dette til å gå gjennom – for i sikkerhetsrådet satt det bremseklosser, som USA, Kina og Russland – så det ble ikke noe.

Verden var ikke klart for det da – men etter år med hjernevasking med grønn propeganda, virker det som vi blir tvunget inn i det nå – enten vi vil eller ikke. Spørsmålet er om noe kan skje som kan bremse deres grådige autoritære system?

FRPs Listhaug taler vår sak, eller…. er det bare i munnen….?

Og her i Norge merker vi nå at det svir i lommebøkene våres – og den løgnaktige beskjeden om at det er pga. krigen i Ukraina – men det har ingenting med det å gjøre – Listhaug hadde rett:

Listhaug får kritikk etter strømdebatten, ikke alle syns kritikken er berettiget

VG sier: De tre kontroversielle Frp-politikerne Sylvi Listhaug, Jon Helgheim og Per-Willy Amundsen stiller seg helhjertet bak utkastelsen av Oslo Frps leder. Ordet nasjonalkonservatisme minner om nasjonalsosialisme, mener Listhaug. – Da Listhaug sa dette, og fikk med disse gode politikerne for å felle Jacobsen – bare fordi han vågde å si det andre tenkte, og sammenlignet mange kjernevelgere med nazister – så var det slutt på friheten i FrP. Mange kjernevelgere fra den tiden – er enda skeptisk til Listhaug – selv om hun sier de rette tingene – så lurer mange på om det bare ligger i munnen – lite handling.

Samtidig trenger FRP å snakke om at de var med å innføre de høye prisene – ved å stemme inn ACER – og nesten så ned på de som mente at avtalen skulle gi oss høyere strøm. Jeg tror nok at Listhaug var naiv når hun støttet Siv Jensen i alle disse avtalene – som Erna Solberg dro frem – som å overgi Finanssystemet, Acer, Marrakesh avtalen – etc. – dette er avtaler som i bunn og grunn slår tilbake på FRPs meninger siden Anders Lange, en krigshelt, startet det opp og Carl I. Hagen -som jobbet for frihet fra det sosialistiske systemet – mindre skatter og avgifter – og mindre sosialistisk kontroll – Siv Jensen gjorde alt etter Arbeiderparti boka – for som jeg tror, hun visste hva hun drev med – hun hadde vært på Bildenbergermøtene. Og fra å spille en FRP politikere – så ble hun mer en steinhard Globalist – en internasjonal sosialist med hardtslående maktmisbruk mot de FrP politikerne som vågde å tale henne imot – eks. som Geir U. Jacobsen – som en leder for Oslo FRP – og Siv brukte sine beste politikere for å få han fjernet – som hun dro alle sammen inn i den skitten hun selv satt i. Tviler på om Carl I. Hagen kan redde partiet – han som trolig er vaksinert.

Det er bare bønnekristne – helst at man samles mange sammen – og blir sønderknust for Ånden – og som ber – som kan iallefall utsette mye av det forfallet og destruksjonen vi nå ser. Ellers vet vi at Gud har alt under kontroll – for de som søker Ham – Salme 91.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s