Løgner, bølgene og massesuggesjonene – bedragerne som anklager andre i det de selv sitter i

I en tid av løgner – så er det Vestens mange lands myndigheter, som driver aktivt med en løgnfarbrikk for massene – som dette:

Myndighetene driver hundrevis av falske høyreekstreme kontoer på sosiale medier

Artikkelen sier bla:

«Beskyldningene har florert fra venstreliberale hold både om at høyreekstremisme er på fremmarsj og at regimet i Russland orkestrerer omfattende påvirkningsoperasjoner ved å legge ut desinformasjon på sosiale medier med angivelig høyreekstreme avsendere. Nå kommer det imidlertid frem at det i stedet trolig handler om operasjoner under falskt flagg orkestrert av den venstreliberale tyske regjeringen med en agenda om å sverte med den konservative politiske opposisjonen i landet og hele EU.

Dataene publiseres av den ledende tyske dagsavisa Süddeutsche Zeitung og videreformidles på engelsk av blant andre Breitbart. Dette skal være hundrevis av sosialmediekontoer som utgir seg for å være drevet av personer med ytrehøyresyn, men som faktisk er trollfabrikker kontrollert av den føderale tyske regjeringen. De falske kontoene er angivelig på en rekke plattformer, inkludert Twitter, Telegram, Instagram og Gettr.«

Når våre myndigheter – spinner opp en falsk virkelighet for folket – for at folk ikke skal bli forstyrret over hva våre myndigheter egentlig gjør – så må vi lengre bak i historien for å finne noe lignende – eks. under Gobbels kyndige ledelse:

Om du repeterer en løgn ofte nok, så blir den akseptert som sannhet – Joseph Goebbels

Tyskerne hadde aldri vært borte i noe lignende som Hitler – hans måte å fange tilhørerne ved massesuggesjon – og løgnene som kom i kjølevannet. Og myndighetene ble eksperter til å svartmale opposisjon og kritikk – som etter hvert ble satt i fengsel og konsentrasjonsleire – hvor mange døde. Derfor var man etter krigen så opptatt med å jobbe mot at en lignende ting aldri skulle skje igjen – men menneskene glemmer lett – idag så glemmer folk hva politikerne lovte og sa for noen måneder siden – eneste folk bryr seg om – er når det svir i lommeboken.

Men vår Elite har fått frekkhetens nådegave:

Hillary Clinton sammenlignet Trump med Hitler

Dette er psykologi krigføring. Gå til angrep på din fiende – la han aldri hvile – kom med anklager som ikke har noe med virkeligheten å gjøre – vipp han av pinnen – for han/henne vet at det er usant, men massive løgner kan sette folk ut av posisjon – og få andre folk til å tro det. Hillary Clinton leker seg med, akkurat som Hitler var innblandet i (Thule ordenen)- og jeg vet at det finnes død i kjølevannet av Clinton ekteparet – av mystiske dødsfall:

Bildetekst: Jeg vet ikke hvem du er – Men ingen har 56 venner som begår selvmord

Liste Over 71 Clinton-Medarbeidere Som Døde På Mystisk Vis Eller Begikk Selvmord Før de skulle vitne

Derfor er det komisk når hun anklager Trump for å være en Hitler – men som sagt, anklager du andre, sier du ingenting om den du anklager – men mye om deg selv. Dette er det nærmeste profetiske bildet vi kan få over kong Akab og hans hustru Jesabel i Bibelen – altså Bill (og Hillary) Clinton – USAs mest grusomme president, etter Obama. Det er bare å se hva Bill gjorde mot Israel og blandet seg direkte inn i valget deres, for å fjerne Netanyahu – og ble kjent som den som gjorde det Hvite hus til ett horehus.

Og for å ikke få opionens for mye oppmerksomhet mot seg, ved sitt forhold til Monica Lewinsky i Det Hvite Hus – ved rettssaken – så bombet Clinton Irak. Vi må også legge til at Bill Clinton bombet i stykker Jugoslavia – dvs. mot Serberne – som egentlig var en USA krig, selv om NATO stilte opp med noe styrker – var det meste fra USA. Også da løy media om hva som egentlig skjedde – og enda idag lærer man på norske skoler løgner – ved å beskrive Serberne som overgripere – når det egentlig var USA og Bill Clinton som sto bak alt. Dette skapte kaos i Russland – som var alliert med Serberne – og de satte inn Putin rett etter krigen. Og han er nok ute etter hevn – over USA. Putin glemmer ikke. Jeg har delt det flere ganger – men her er den relle situasjonen som skapte krigen – og hva som skjedde (Saken om Jugoslavia på midten/slutten av kapittelet).

Men ikke si det til norske lærere – fordi de er så indoktrinert selv – av sin utdanningsinstitusjon der man former fremtidens lærere. Overalt der det er snakk om å jobbe med mennesker eller journalistikk – eller skole/barnehage/utdanning – så er det lagt ned et enorm mengde med propaganda og løgner – for å få deg til å holde deg innenfor den offentlige korrekte måten å tenke på – selvtenkning er strengt forbudt – da kan det enda med at du stryker. Du må være føyelig – og lære deg å kalle de få 2 prosentene «høyrevridde» for nazister – mens de 20-30 prosentene med venstreekstreme skal du kalle gode samfunnsborgere – og de resten voldelige, Islam – skal opphøyes til fredens religion over alt og alle (det var en statestikk som noen (mener det var en iraner) lagde for en ca 5 år siden – hvor det viste seg at de minst voldelige, var høyreekstreme – av de som tydde til vold – men endog, det er det eneste man lærer er landets store styggdom – sånn gjør de løgn til sannhet – og sannhet til løgn)

«Hvorfor skjønner dere ikke det jeg taler? Fordi dere ikke tåler å høre mitt ord! Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre etter deres fars lyster. Han var en drapsmann fra begynnelsen og står ikke i sannheten. For det er ikke sannhet i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. Men fordi jeg sier sannheten, tror dere meg ikkeJoh 8:43-45

Den høyeste form for sannhet er Guds Ord – men Gud kan også reise opp vanlige mennesker – som avslører statens løgner, falsk vitenskap (som den korrupte CO2 læren) – og den falske grønne politikken – og da er det interessant å se hvordan de etablerte løgnerne reagerer på det – jeg synes at intervjuvet med Kent Andersen sier det meste – i Rett på sak:

Rett på sak 19 (se ca 7 minutter inn i sendingen)

Som Kent Andersen sier – disse er som religiøse fanatikere – de som snakker om grønn politikk – de klarer ikke å ta til seg informasjon eller fakta – de bare følger bølgen. Det var på samme måte Hitler lurte tyskerne – inn i bølgen. Men også ved ett skoleeksperiment i USA på en lokal skole i California i 1967 – så opplevde en lærer å dra hele skolen inn i ett voldsomt eksperiment bare på noen dager – ved å se hvor enkelt det var å manipulere folk til å følge mengden og å gjøre ondt mot andre – de kalte det The Wave – Bølgen (min lærer viste oss denne på skolen i 6 klasse, det var vel i 1979/80):

Filmen er uten norsk tekst – jeg har selv filmen hjemme på DVD med norsk tekst – jeg fikk den etter å ha vært med Fredsreiser til dødsleirene i Polen – som teks. Auschwiz i 2016 – jeg spurte spesielt om den. Du kan lese hva Rita Karlsen skriver om dette:

«Det var det som fikk meg til å tenke på «Bølgen», eller «The Wave», en film fra 1981 som omtales som et «skremmende eksperiment». Den handler om en historielærer ved en amerikansk high school som har problemer med å få elevene til å forstå fremveksten av nazismen i Tyskland på 1930-tallet. Elevene kan rett og slett ikke begripe at noen lot seg rive med av slik galskap. Læreren starter et sosialt eksperiment for å vise hvor lett det er å manipulere mennesker. Eksperimentet går strålende og læreren etablerer sammenslutningen «The Wave», med tilhørende effekter, som bare vokser og vokser i antall medlemmer på skolen. Det hele bygger på overmennesker, blind underkastelse og den hvite rases fortreffelighet. Elever grupperer seg, innynder og underordner seg for å bli med i den etablerte gjengen, og få tenker selv – og nesten ingen er kritiske. De kritiske står alene, og overmakta begynner å bli stor. Hat og fiendtlighet vokser. Læreren innser til slutt at det hele er ute av kontroll. Han prøver å stanse eksperimentet, men det lever sitt eget liv.

Han, i samråd med skolens ledelse, samler elevene til allmøte. Her forteller han at det ikke er han som er deres «leder». Lederen deres er her, sier han, og peker på en film som starter: Den viser Hitler i en av sine agitatoriske taler.

Jeg glemmer ikke elevenes bøyde hoder i skam. Og ja, ingen betviler at mange har noe å lære av et slikt eksperiment.» Rights.no

Det som var ett eksperiment da – og ble stoppet – er idag blitt ett kjempemessig samfunnseksperiment i mye av den vestlige verden, spesielt her i Norden – hvor man drar spesielt de oppvoksende barna inn i dette – ved å gjøre de fremmede for foreldrene, ved at man bruker mange timer pr. dag fra de er ca 7-9 mnd. i Barnehagen med fremmede – til de begynner på skolen – og røttene blir på en måte revet i stykker – og plantet inn i Statens «ernæringsskog» – inn i Globalistnazismen. Men på skolen legger de videre grunn for Sodoma og Gomorras lære – og alt det som ødela Noahs slekt – blir opphøyd som fint – og disse verdifulle spirene får aldri lære det som gjorde Norge stort – nemlig Gudstroen via Bibelen – Jesu lære og Jesu Ord. Barna vokser opp i materalismens tomhet – men veldig få fyller deres hjerter med de åndelige sannheter – som hadde gjort de mer frie, lykkelige og fredfulle. I Israel fikk de en befalning om å feste en Mezuza på sine dørkarmer – fordi innholdet i dem var så viktig – det var Guds Ord – en befalning ved å tenke på ens barn:

«Hør, Israel! Herren er vår Gud, Herren er én. Og du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din makt. 

Disse ordene som jeg byr deg i dag, skal du gjemme i ditt hjerte. Og du skal innprente dem i dine barn. Du skal tale om dem når du sitter i ditt hus, når du går på veien, når du legger deg, og når du står opp. 

Du skal binde dem som et tegn på din hånd, de skal være som en minneseddel på din panne. Du skal skrive dem på dørstolpene i ditt hus og på dine porter.» 5Mos 6:4-9

«Dersom dere nå er lydige mot mine bud som jeg gir dere i dag, og elsker Herren deres Gud og tjener ham av hele deres hjerte og hele deres sjel, da vil jeg gi landet regn i rette tid, tidligregn og senregn, så du skal samle i hus ditt korn og din most og din olje. Jeg vil la din buskap få gress på markene, og du skal ete og bli mett. 

Vokt dere så ikke deres hjerte blir bedratt, så dere viker av og dyrker andre guder og tilber dem. For da vil Herrens vrede bli opptent mot dere. Han vil lukke himmelen til så det ikke kommer regn, og jorden ikke gir sin grøde, og dere vil snart bli utryddet av det gode landet Herren gir dere. Så legg dere da disse mine ord på hjerte og sinn og bind dem som et tegn på deres hånd og la dem være som en minneseddel på pannen. 

Lær deres barn dem ved å tale om dem når du sitter i ditt hus og når du går på veien, og når du legger deg, og når du står opp. Skriv dem på dørstolpene i ditt hus og på dine porter, for at dere og deres barn skal få mange dager i det landet som Herren med ed har lovt å gi deres fedre – så dere må leve der like så lenge som himmelen hvelver seg over jorden.«5 Mos 11:13-21

Dette var også mye av hovedtanken – for en del av de som etablerte norsk Grunnlov i 1814 – nemlig å lære barna Gudsfrykt. Det var vanlig å ha kristendommen i skolen – helt frem til 1946 – da Arbeiderpartiet – sosialistene – tok med makt utdanningen fra de kristne – for å forme morgendagens sosialistkommunister – og vi ser nå at de har lykkes Godt med det – som Ordet sier:

«Herren så at menneskenes ondskap var stor på jorden, og at alle tanker og hensikter i hjertene deres var onde hele dagen lang. Da angret Herren at han hadde skapt mennesket på jorden, og han var full av sorg i sitt hjerte.» 1 Mos 6:5-6

Ondskapen kommer som ett resultat at vi har vasket vekk alt Guds Ord fra våre barns sinn og tanker – og de som er ca. under 40 år – er ganske så påvirket av den tidens hjernevask de også – og de fleste blir revet med av dagens bølger av demonisk aktivitet som river folk til å gjøre ting som strider mot en egen sjel – og selv tar vaksiner som er destruktivt mot kroppen – fordi mange års hjernevask, gjør at ingen stiller spørsmålstegn mot at Staten gjør noe galt – alt Staten gjør er rett – og så har man fått oppfylt Statens våte drømmen – som en underviser for den pedagogiske utdanningen på høyskolen i Østfold konstanterte bestemt allerede rundt 2010 – Barn er Statens barn! Da en protesterte (den eneste av ca 100 stundenter) – Vi har foreldreretten! – Så svarte han – «Den skal vi fjerne» – Men den svarte – «Men den gjelder enda» – til irritasjon til de unge studentene som allerede var veldig påvirket av den tomme læren som sosialistene hadde kokt suppe på. Å fremmedgjøre barna – burde foreldrene reagere på – men også de er kokt ned ved å ha gått samme vei som de velger for sine barn – og mange kristne gjør seg totalt lik verden.

Alt som skjer nå – er ingen tilfeldigheter – dette er ting de har målrettet jobbet mot over faktisk flere 100 år siden – siden man forsøkte å gjøre ett kupp, dvs. den hemmelige ordenen – det var vel rundt 17 eller 1800 tallet mot daværende Tyskland – men rytteren med beskjeden om kuppet, at man skulle gjøre seg klar på den og den dagen og den timen – ble slått ned av lynet – og døde – beskjeden ble funnet av myndighetene – som da drev klapperjakt på disse hemmelige ordene som sto bak dette. De gikk bare under jorden – men har aldri blitt fjernet fullt. De finnes i hver nasjon – noen mer enn andre – og de sterkeste av de befinner seg i USA – som jeg skrev om Rockefeller – som er toppmuldvarpen. Han er tyskættet – så det er ingen jødisk sammenvergelse – men det finnes også okkulte krefter innen jødedommen, som teks. Rotchild – det er også de som har finansiert det okkulte høyesterett bygget i Jerusalem – bygd på troen til de. Men okkulte selskaper og onde mennesker finnes også i Norge.

Men de får bare makt – når menigheten ikke ber – eller våker! For selv deres mektige imperie – som de nå bygger – har ingen makt over menigheten

«Jeg sier deg at du er Peter, og på denne klippen vil jeg bygge min menighet, og dødsrikets porter skal ikke få makt over den. Jeg vil gi deg nøklene til himlenes rike, og det du binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og det du løser på jorden, skal være løst i himmelen.» Matt 16:18-19

Peter betyr klippen – og klippen er åpenbaringen om at Jesus er Herre – som handler om når menigheten er levende – og har den fokus, så kan ikke dødspatruljen, selv innen Islam, WEF, Rockefeller, frimureri og alt annet – ha noen som helst makt over den. Selv i Iran nå – som er så influert av Islam – så pågår det en stor vekkelse – i hemmelighet. Man kanskje snakker om millioner. De kan bli drept om de blir tatt – men det åndelige vakuumet som har oppstått ved Islam – av tomhet og meningsløshet – har gjort at mange søker meningen med livet – og Gud møter dem.

Gud vil også frelse nordmenn – men akkurat nå er man som regel alt for fornøyd med livet – overfloden og alt annet. Men legene som hadde en sånn høy aktelse før – har fått seg en stor knekk etter pandemien – fordi mange har skjønt at legene ikke lenger er selvstendige – men må følge ordrene fra Staten hele tiden. Og nå begynner også folk å få opp øynene for religionen Grønn Politikk – er en fare for landet – da strømprisene stiger til vært pga det. Dette har ikke så mye med krigen å gjøre – som de lyver om, våre politikere og media – men prisgaloppen startet den dagen vi åpnet opp for å eksportere strøm til Tyskland – ved vår nye kabel.

Gud utfordrer våre guder – fordi det er bedre at vi blir fattige – enn at vi er rike, har overflod – har alt det vi trenger – og så endog havner i helvete. Da kommer du til å glemme den overfloden og det «gode» livet du hadde her oppe – en kort stund. Tenk på Jesus lignelse om den rike mannen og Lazarus – den fattige, en gudsfryktig mann, gikk til det man før kalte Paradis – eller Abrahams favn – ett oppholdssted for de Hellige, før Jesus overvant dødsriket og forløste sjelene til Himmelen. Men så kommer historien om den rike mannen – som levde like sorgløst som nordmenn har gjort i mange årtier – hatt ett bedre liv enn de fleste mennesker på jorden:

«Og da han slo sine øyne opp i dødsriket, der han var i pine, da ser han Abraham langt borte og Lasarus i hans fang. Da ropte han og sa: Far Abraham! Forbarm deg over meg og send Lasarus, så han kan dyppe fingertuppen sin i vann og svale min tunge! For jeg lider svær pine i denne ilden.

Men Abraham sa: Sønn, husk at du fikk dine goder i din levetid, likesom Lasarus fikk det vonde. Men nå trøstes han her, mens du pines. Dessuten er det festet et stort svelg mellom oss og dere, for at de som måtte ønske å gå herfra over til dere, ikke skal være i stand til det. Heller ikke kan noen komme derfra og over til oss.

Da sa han: Så ber jeg deg, far, at du må sende ham til min fars hus –  for jeg har fem brødre – for at han kan vitne for dem, så ikke også de skal komme til dette pinens sted. Men Abraham sier til ham: De har Moses og profetene. La dem høre dem! Men han sa: Nei, far Abraham! Men kommer det noen til dem fra de døde, da vil de omvende seg. Men han sa til ham: Hører de ikke Moses og profetene, da vil de heller ikke la seg overbevise om noen står opp fra de døde.» Luk 16:23-31

Å havne i ilden – så finnes det aldri en vei ut derfra – annet enn den annen død – dvs. dom – og så en endelig plass i Ildsjøen. Det er så fryktelig – at man ønsker at ingen skal komme dit – selv de ondeste av de onde! Men endog – det er veien de fleste går på – når de følger sine følelser – og nekter å ha noe med Bibelens Gud å gjøre. Gud gir oss fri vilje – og skal vi komme til Himmelen, så må vi stride for å komme inn i Frelsens dør – så må vi stride hele livet, så vi ikke taper Frelsen Gaver i fristelser, falsk lære, gjennom falske kristne – eller annet som vil bedra oss bort fra den smale veien. Man vinner først den endelige seier – når man dør med Kristus i hjertet! Da kan man si som Paulus:

«For jeg blir alt ofret, og tiden for min bortgang forestår. Jeg har stridd den gode strid, fullendt løpet, bevart troen. Så ligger nå rettferdighetens krans rede for meg, den som Herren, den rettferdige dommer, skal gi meg på den dagen – ja, ikke bare meg, men alle som har elsket hans komme.» 2Tim 4:6-8

Mens versene etter – sender en advarsel til de som velger å være troløs – selv etter mange års troskap:

«For Demas forlot meg, fordi han fikk kjærlighet til den nåværende verden, og reiste til Tessalonika…..» 2Tim 4:10

Striden er ikke over – før den er over! Jeg vil si at den er over på dødsleiet – eller rett før – da du vet at du skal hjem til Herren, som Paulus! Demas ga opp – muligens han synes forfølgelsen var for tøff – at det var mer behagelig å slippe – og gå ut i verden – og få alt som hans kjød ønsket – for kortsiktig glede.

Vær du ikke en sånn! Bit tennene – og hold ut – Herren har bønnesvar for deg – om du ikke gir opp! Han er alltid trofast! Men Han prøver deg også – for å se om du er tro mot Han – når alt butter mot deg! Det er i prøvelsen – du blir prøvd om du er Hans venn – eller ikke! Så ikke kast bort prøvelsene og fristelsene – det er faktisk skjulte velsignelser – som skaper ofte vonde følelser – men som vil få en god utgang – om du aldri, aldri, aldri gir opp!

«Mine brødre! Ta profetene, som talte i Herrens navn, til forbilde i det å lide ondt og være tålmodige. Se, vi priser dem salige som holder ut. Dere har hørt om Jobs utholdenhet, og sett den utgangen Herren ga. For Herren er overmåte barmhjertig og miskunnelig.» Jak 5:10-11Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s