Krig på vei – eller en skinnmanøver..?

Det kan virke som det er noe i gjære – muligens en krigssituasjon. Hvor muligens kjernefysiske våpen kan bli brukt. Vi kan starte med noe Biden advarte mot – at disse gassrørene som har blitt sabortert – ville bli ødelagt, han skulle sørge for det – du kan selv se hva Biden sa:

Pres. Biden: «If Russia invades…then there will be no longer a Nord Stream 2. We will bring an end to it.» Reporter: «But how will you do that, exactly, since…the project is in Germany’s control?» Biden: «I promise you, we will be able to do that.»

President Biden: Hvis Russland invaderer … så vil det ikke lenger være en Nord Stream 2. Vi vil få slutt på det. «Reporter:» Men hvordan vil du gjøre det, nøyaktig siden … prosjektet er under Tysklands kontroll? » Biden: «Jeg lover deg, vi vil kunne gjøre det.» Hentet her.

Nord Stream: Tre skader på offshore gass­rørledninger på samme dag

Sannsynligvis sabotasje mot Nord Stream

Så kommer da denne beskjeden nå:

Amerikansk ambassade i Moskva: Alle amerikanere bør forlate Russland umiddelbart

Det kan virke som Biden regimet har vært involvert i begge affærene – først på å ødelegge gassforsyninger – ettersom han en gang lovte det – og så nå til en krighissing og krig. Det minner meg om på slutten av Obamas regjering- det var vel i 2016 – hvor Obama la ut den ene skremselen etter den andre – mens Putin parerte – og fikk roet ned – iallefall det var det bildet media da ga oss innsikt i. Og det bygget seg opp som en liten storm – Moskva hadde øvelse for innbyggerne i tilfelle kjernefysisk krig. Men overraskende – så overtok Trump – og alt la seg ned – i hele 4 år – det var bare media som førte krig mot sine egne innbyggere – ved å lyve og lyve og å bedra. Trump ønsket ikke å ha noen krig.

Men da Biden tok over – garantert pga. juks – så fortsatte han det Obama hadde begynt på. Du må huske – om Hillary hadde tatt over, istedenfor Trump – så hadde det vært en krig rett etter – men det ble utsatt. Mange var nok kritisk til meg og Jeremy Hoff – som gikk ut og advarte da – og det ikke skjedde noe. Men tegnene var veldig klare – men vi forutså ikke at Trump ville vinne. Så ting er bare utsatt.

Jeg leste også en artikkel på Document – at Putin hadde sagt ved ett tilfelle at han foretrakk at Hillary Clinton vant, ikke Trump. Og her kommer vi inn på noe essensielt – det er snakk om å få hisset på russerne – for å ødelegge USA – det handler ikke om at NATO skal vinne noe. Men ting må rettferdiggjøres – derfor denne proxy krigen i Ukraina – alt har ett mål – selv om det til tider kan virke veldig forvirrende.

Folk har kortidsminner – selv redelige skrivere inne på Document, iallefall noen – også i kommentarfeltet – legger mer skyld på Russland vedrørende Ukraina – men glemmer hvordan Vestens elite, spesielt styrt fra USA – tvang på folk denne vaksinen. Dessuten ble vaksinene – gain-of-function til Korona Viruset lagd i USA – videreformidlet og ferdig skapt i Wuhan Kina. USA er ingen venn!

Og vaksinene som kanskje 60-70% av europerne har tatt forsvaker oss også – så vi blir svakere i det store og det hele – og mindre stridsdyktige til forsvar. Både Putins og Xi (Kina) har gitt ut vaksiner som jeg er ganske så sikker på ikke er skadelige til sin befolkning, som mRNA vaksinene her. Alt dette er ett spill – hvor man ønsker å omrokkere nasjonenes makt – sånn at det mer tilfaller Russland og Kina – Europa – og Islam.

Så hva dette fører til – vet jeg ikke! Men alt ligger egentlig nå i Guds hender! Om det blir storkrig – så er det fordi Gud ikke lengre holder det tilbake! Det må få sitt utløp – pga nasjonenes synder.

«Begge kongene har ondt i sinne, de sitter ved samme bord og taler løgn. Men det skal ikke lykkes, for ennå dryger det med enden, til den fastsatte tiden er inne.» Dan 11:27

Én kommentar

  1. I tillegg til sentralbanken i Storbritannia, nå er trollet sluppet, akkurat på den dato jeg forventet. Mener krigen er godt i gang, om ikke helt som dem fleste hadde forventet.
    Nå får vi bare se hva neste trekk blir, men det vil merkes godt langt utover hva vi tror.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s