Det radikale FBI, som har kristne som fiendebilde – Russiske soldaters vitnesbyrd – Strømmålere og pipemålere – og det å gjøre oss forberedt for det som kommer!

Mye skjer – og ting går raskt. Og USA er i ferd med å miste sitt eget demokrati, bygd på 1 Admentment – Grunnloven – og dette bruker man da ressurser på:

Farlig familie for FBI

25 skrikende FBI-agenter med dragne våpen raider hjemmet til katolikk foran øynene på syv barn

Om USAs nye fiendebilde: Blant fiendene Biden har utpekt er konservative kristne, særlig mennesker som arbeider mot abort. Mark Houck er en velkjent pro-liv-forkjemper og driver rådgivning både i abortspørsmål og for de som vil kvitte seg med pornoavhengighet.

Det skjedde en åndelig overtagelse i USA da den hyper konservative Shia Muslimen Obama tok over styringen i landet. I oktober 2014 skrev jeg en artikkel som het «US Army`s nye fiendebilde, den kristne«

Jeg skrev da (dette ble skrevet i 2013):

Denne historien er en utvidelse av det som Pamela Geller formidlet (HER).

( Fox News ) Den amerikanske hæren listet opp evangelisk kristendom og katolisme som eksempler på religiøs ekstremisme i selskap med Al Qaida og Hamas under en øvelse med en Army Reserve enhet basert i Pennsylvania, etter hva Fox News har fått rapport om.

«Vi finner det støtende å ha evangeliske kristne og den katolske kirken oppført sammen med kjente terrorgrupper» sa Ron Crews, administrerende direktør ved Kapellan Alliance for Religious Liberty. «Det er vanærende for enhver amerikansk militær enhet å tillate denne typen falske karakterisering».

Hendelsen inntraff under en Army Reserve Equal Opportunity som hadde orientering om ekstremisme. Toppen av listen er evangelisk kristendom. Andre organisasjoner som er inkludert på listen er Al-Quaida, Hamas, Ku Klux Klan, Sunni-muslimer, Nasjoner av Islam. De militære oppførte også «islamfobi» som en form for religiøs ekstremisme.

11 sept. 2001 – var en advarsel til USA – da det ikke skjedde en dyptgripende omvendelse, spesielt blant kristne – så ble Obama satt inn i Januar 2008 – husk at Hitler kom til makten pga økonomisk uro – Obama kom også inn da man hadde økonomisk uro – og hadde det berømte Janus ansiktet – dvs. sjarmerende ovenfor mengden, og til tider kunne han bevege mengden hysterisk – og fikk sin hyllest – men i det skjulte jobbet han for å ødelegge USA – ved å ta over lederstrukturen i de mange offentlig departemantene – nå var jo CIA allerede ganske belastet fra før – som jeg har skrevet om her.

På den tiden jeg drev toreblogg – forsøkte jeg å følge med hva som skjedde bak kulissene – og delte en god del profetier. Som teks. flere nettsteder pekte på at det var kjøpt inn 20-30.000 giljotiner (du vet, halshugging er en spesialitet innen Islam) og mer fysisk bevis – de kjøpte inn 1,5 milliarder kuler – mer enn det som ble brukt i krigen i Irak (for å starte en revolusjon? Det var ingen som visste hva man skulle med dette).

Men man kan si at det som Obama plantet inn der over 8 år – har nå blitt fullmoden i USA – og vil også spre seg til mange land – som vi allerede ser konturene av. De kristne er ett fiendebilde – som også Jesus lovte om endetiden:

«Da skal de overgi dere til trengsel og slå dere i hjel. Og dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld. Mange skal da falle fra, og de skal angi hverandre og hate hverandre.» Matt 24:9-10

Og Obama er det nok også tiltenkt i det profetiske Ordet:

«For som lynet går ut fra øst og skinner like til vest, slik skal Menneskesønnens komme være.» Matt 24:27

Barack – som er Obamas fornavn – betyr lynet – og han kom fra Øst, dvs. Indonesia – til Vest – USA. Og hans inntreden i USA – innevarslet menneskesønnens andre snare komme!

Litt om Krigen i Ukraina – fra russiske soldaters side

Så har jeg lest litt i VG – jeg som aldri leser den ellers. Men denne artikkelen var noe interessant:

En av soldatene i artikkelen

I krigen for Putin

Det som er interessant – er at de gjengir endel av det som Amnesty sa – at de Ukrainiske soldatene gjemte seg blant sivile da de kjempet mor russerne – som ble fordømt av vestlige presse (tenk å fortelle sannheten!) – av MSM. Og vår «nøytrale» medier og politikere begynte å skvise ut Amnesty:

Steigan har skrevet no om det her: Human rights light fight – og vi må ikke glemme at Amesty har løyet på Israels såkalte overgrep i mange år – uten å ta hensyn til den morderiske delen av palestina – så med tanke på at de endelig sier noe rett – så får de møte samme motstand som de selv har gitt Israel – så er vel det rettferdig. Men på den måten blir også sannheten skjult for massene.

Amnesty Ukraina-tjenestemenn er redde for sine liv etter at de avslørte Zelenskyjs krigsforbrytelser (engelsk)

Tar meg litt klipp og lim hva noen av de russiske soldatene sier i VG intervjuvet:

Han mener et av hovedproblemene er at frontlinjen er så lang, og Ukraina har så mange soldater å ta av.

– De bruker også NATO, og får finansiell og militær støtte, sier han.

Uten dette ville Ukraina aldri klart å kjempe så lenge, mener 25-åringen.

Og en soldat sier:

På spørsmål om hvem han mener er skyld i krigen, peker han på Vesten og USA.

Han mener krigen nå er en konsekvens av at USA forsøker å ta kontroll over det europeiske energimarkedet og dytte Russland ut i kulden.

– De fleste land som støtter sanksjonene mot Russland, er en satellitt av USA av deres utenrikspolitiske og militærpolitiske strategi.

Alexander synes det var vanskelig å se den ødelagte byen.

– Det var veldig trist, for mange hus ble skadet på grunn av at den ukrainske hæren laget stillinger i dem eller skjøt fra dem mot oss.

Da de entret byen, traff de sivilbefolkningen, som hadde gjemt seg i kjellere, oppgir han.

– Folk var også veldig takknemlige, selv om det var de som ikke var fornøyd med oss, men de var i et mindretall.

– Men den ukrainske hæren forsvarte jo byen som ble invadert av den russiske hæren. Tusenvis av sivile ble drept på grunn av russisk artilleri, oppgir FN. Hvis Russland ikke hadde invadert byen, ville ikke disse sivile blitt drept?

– Vel, den ukrainske hæren kan ha forsvart byen som et territorium. Men de beskyttet absolutt ikke menneskene der, svarer Alexander.

Han mener de ukrainske soldatene burde overgitt seg tidligere for å unngå den flere måneder lange beleiringen og bombardementet.

– Lokalbefolkningen forstår at den ukrainske hærens tilnærming til krigen var årsaken til mye av ødeleggelsen og dødsfallene. Og ingen medier formidler dette.

Vesten vil gi Russland all skyld, og gjøre den ukrainske hæren til en helgen, mener Alexander.

– Jeg kan ikke si at den russiske hæren har rett i alt eller er perfekt. Men alt i alt har den russiske hæren flere gode sider enn den ukrainske, skriver han.

——————————

Det den siste soldaten sier – er hva Amnesty også sa – og ble pga. det fotforfulgt og hengt ut i medias gapestokk – jeg tror det han og de andre sier her, er sant. USA er en fiende – som en muldvarp – som graver seg inn i de ulike nasjoner.

Strøm kontroll

Nå snakker man om å lage en kontroll via strømmålerne – som ble tvunget på oss. Selv dette var planlagt på forhånd – for det som skjer nå. Derfor måtte vi ha strømmålere:

Alt dette er selvfølgelig skapt av politikerne – både strømprisene og dyrere energi som drivstoff. Og EU går inn for å forby vedfyring – noe som betyr at de ønsker full kontroll over folk – det er hva alt handler om – ikke grønn politikk – grønn politikk er bare propagandaen som brukes, for å unnskylde å fremme kontroll og maktsystemet de nå forsøker å innføre.

Nå skal vedfyrere overvåkes med pipesensorer, Halden først ut

Tenk på det – som jeg før oversatte denne artikkeln om hvordan Nederlandske myndigheter forsøkte å ødelagge sånn at bøndene ikke kunne produsere mat (og Nederland er nr. 2 i verden til å eksportere mat) – så forsøker de også å kontrollere energien, som elektrisitet – og så når de eks. stenger av strømmen noen timer – og det blir kaldt – så får du ikke fyre, om du har en sensor i pipa – som sender beskjed – om du fyrer for mye. De som har full kontroll over mat og energi – styrer folkemassen!.

Vi er i Endens tid

Dette er Endens tid – vi ser nå at ting skjer – som vi egentlig ikke kunne fantasere om. Mange kristne får problemer nå – som teks. Filadelfia Kristiansand som bygde ett megabygg – uten å snakke med Gud først (eller hadde de ikke hatt problem nå) – nå kommer oppsigelsene. Det er ikke feil å bygge, men er man mer opptatt av bygg – og å ta mer gjeld – som David Wilkerson advarte om allerede i sine profetiske visjoner fra 1973 – så vil ikke ting bestå – det vil falle! Gud er i ferd med å riste alt som ristes kan.

Mens Donald Trump – som «alle» var livredd for å starte 3 verdenskrig, iallefall skremte visse lærere våre barn på skolen, så små barn ble livredd Trump – han startet ikke en krig, men heller forsøkte å avslutte de – han lurer nå på om at kuttingen av rørledningen – var starten på 3 verdenskrig.

Vi trenger å forberede oss – men jeg har forsøkt å dele synene til Rick Joyner – Den siste Striden og Kallet – det handler om at Gud ønsker å forberede oss for det som kommer – og at vi ikke lar oss bedra – og må gå inn i dette kaoset som er på vei – uforberedt! Jeg blir velsignet hver gang jeg jobber med boken – og deler den. Jeg opplever at Ånden også taler til mitt hjerte – gjennom synene. Jeg vet at mange samler mat på haug – og er klar på den måten. Men vi trenger å være klar åndelig – og fysisk – men mest av alt ved tro – og tenke på at Noah – var våken, og gikk på Guds Ord – når Gud talte om det usynlige – om du skal behage Gud i denne tiden, må du våge å stole på Herren som virker i det usynlige – via ditt hjerte – stol ikke på din forstand, sier Bibelen – og vi kan lese:

«Men uten tro er det umulig å være til behag for Gud. For den som trer fram for Gud, må tro at han er til, og at han lønner dem som søker ham. Ved tro bygde Noah, i hellig frykt, en ark til frelse for sin husstand, etter at han var blitt varslet av Gud om det som ennå ikke var sett. Ved den fordømte han verden, og ble arving til rettferdigheten av tro.» Heb 11:6-7

Vi må stole på Faderen – akkurat som små barn her ned på jorden stoler fullstendig på sin far, når de er små. I det vi går inn i nå – så kan du ikke være som de 11 som satt i båten, mens Peter prøvde og feilet – du må selv gå ut på vannet – og ta en sjanse. Det finnes en belønning i det – mens selvfølgelig også en fare. Men den største faren – er å bli et åndelige barn hele livet. På den trange stien, så finnes det grøfter – og utenfor grøten – finnes helvete – det er som å gå på en line – og bare ved å stole på Gud – ved bønn – ved samtaler med Herren – ved å kjenne og være i Hans Ord – så vil Han holde på deg – så du ikke faller – går du i en grøfte – noe vi alle gjør, noen mer og andre mindre – så vil Han hjelpe deg opp, om du søker Ham av hele ditt hjerte og hele din sjel.

Jeg oversatte denne profetiske drømmen for en stund siden:

Enten er du klar for det som kommer – ellers så vil du falle og dø!

Jeg tror vi går inn i dramatisk tider – og kanskje disse profetiske drømmene som jeg oversatte her (som de fleste trodde skulle oppfylles rett etter at Covid «pandemien» brøt ut) – kan komme til å bli fullbrakt nå:

Advarsel nå!

Husk på at:

«For Herren Herren gjør ikke noe uten at han har åpenbart sine skjulte råd for sine tjenere profeteneAmos 3:7

Det er hva denne Vekteren gjør! Rop til Gud – gråt innenfor Ham – søk Ham med hele deg selv! Og finn Ham! Finn Hans fred – den overnaturlige – som er så lett å miste, om man roter seg vekk fra veien – eller inn i en grøft. For tiden er kort! Vi har ikke lange tiden på oss!

3 kommentarer

 1. Føles som testens time er her, mere jeg søker inn i Guds ord, mere jeg forstår det narrative jeg alltid har kjent en motstand mot, jo tøffere føles hverdagen. Er som om Gud mener man skal smake på mest mulig elendighet, før den bryter helt ut globalt, altså følgene av den krigen som faktisk pågår nå, om en på en ganske skjult måte foreløpig.
  Må dette gi meg den styrke jeg trenger, når mine krefter kreves for og ta i mot dem som uskyldig blir overlumpet den dagen korthuset ramler helt. Amen 🙏

  Likt av 1 person

  • De som står prøvelsene i de gode tidene vil få det lettere når de harde tidene kommer. Vi får si som Paulus – da han søkte Gud pga sine prøvelser:

   7 Og for at jeg ikke skal opphøye meg av de overmåte store åpenbaringene, har jeg fått en torn i kjødet, en Satans engel som skal slå meg, for at jeg ikke skal opphøye meg.
   8 Om denne ba jeg Herren tre ganger at den måtte vike fra meg.
   9 Men han sa til meg: Min nåde er nok for deg, for min kraft fullendes i skrøpelighet. Derfor vil jeg helst rose meg av min skrøpelighet, for at Kristi kraft kan bo i meg.
   10 Derfor er jeg vel tilfreds i skrøpelighet, under mishandling, i nød, i forfølgelser og trengsler for Kristi skyld. For når jeg er skrøpelig, da er jeg sterk!
   2Kor 12:7-10

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s