Amir Tsarfati: Verden på vei mot en verdenskrig – Russland med ganske åpen trussel mot Israel, om de engasjerer seg

Amir Tsfarfati – en pånyttfødt jødekristen, som jobber nært med det Israelske forsvaret – kommer med sine advarsler (den 17 oktober). Og det er interessant:

Iransk Kamikzse drone
BBC reportasje mot dronene som ble sluppet i Kiev.

Han snakker bla. om at dusinvis at Shahed-136 Kamikzse droner fra Iran angriper strategiske områder i Ukraina og skaper mye død (russerne nekter for at de er fra Iran, og har omdøpt dem med ett russisk navn). Det verste var at det var lansert fra Belarus, dvs. Hviterussland – som er nær Kiev. De slo ut den bygningen som har alle de delene som styrer strømforsyningen for Ukraianas folk, til deres mulighet for forsvar for sør og sørøst i landet.

Kiev er sentralt i angrepene nå, og derfor har Kina og Serbia evakuert sine ambassader, og flere land ber sine innbyggere å forlate Ukraina.

Det som er interessant i Bibelske termer – er dette. Husker du før når Putin byttet lederskap med Dmitry Medvedev – og så tilbake – fra Statsminister til President. De bare byttet seter (rene stolleken). Nå så er Medvedev hovedsjefen for nasjonal Sikkerhets Råd til Parlamentet i Moskva. Og han sa idag:

«Israel, ikke en gang tenk på å sende Ukraina noe militær hjelp eller ellers, relasjonen mellom Moskva og Tel Aviv vil bli dårlig eller veldig skadet

Hvorfor sa han det? Fordi i går, noen medlemmer i regjeringen tweeted (chattet) om – at nå som Iran bevæpner Russland, og Russland bruker det mot Ukrainere – det er en etisk ting for Israel, for å bevæpne Ukraina, fordi Israel er i krig med Iran. Så selvfølgelig – Russerne holder nå dette mot oss. Det er ikke en gang en subtil trussel, det er en veldig høy trussel: Israel, hold deg ute! Hold deg borte fra dette!

En av grunnene til at Ukraina lider av de dronene – er pga Joe Biden, når han ble President, en av de første tingene han gjorde – han tillot at FN sanksjonene, som hindret Iran fra å eksportere våpen, å bli fjernet. For å komme nærmere Iran, for å ta seg ut bedre – så de kunne fortsette å forhandle. Fordi USA gjorde dette, så får nå Ukraina føle dette på kroppen. Men også andre steder.

Disse Iranske Ayatollane selger ikke bare deres Kamikaze doner til Russland, men også til Venezuela – så det kan treffe USA – og til Libanon, så det kan treffe Israel. Så dette er Israels anliggende også.

Belarus (Hviterussland) ville stå utenfor denne krigen fra starten. Russland hadde i starten av krigen militære øvelser i Hviterussland, som var grunnen til at det kom så mange russiske soldater dit. De har nå bestemt seg å være en del av krigen. De lar russiske soldater bruker dens territorium, og sende avgårde disse Kamikaze dronene mot Kiev. Hviterusslands myndigheter anklager Ukraina for å trene terrorister og begå terror angrep inni i Hviterussland selv. Så Hviterussland har begynt å distribuere raketter og våpen over hele landet, og gjør seg klar til krig. Om det skjer, at det kommer en krig derfra, så har Ukraina ikke en sjanse. Saken er at om det vil bli en ny front av land som angriper Urkaina, så vil NATO si: Det er det – vi går inn! Det er nøyaktig derfor Putin har viftet med disse kjernefysiske opsjonene.

Kjernefysiske strategiske bombefly har blitt flyttet, de har blitt mobilisert hele veien, så nær som mulig til Vest Europa. Jeg har ikke frihet til å si alt jeg vet om den Russiske forberedelsen for kjernefysiske angrep. Men Russerne forbereder plasser under bakken i Russland – og i Moskva så blir underjordiske parkeringsplasser blitt omgjort til tilfluktsrom, akkurat mens vi prater nå.

Det som er interessant at ut av det blå, India og Kina og andre land av det området av samvelde udentifiserte land, har alle bedt sine innbyggere straks å evakuere fra Ukraina. Jeg tror at trusselen av å bruke taktiske kjernefysiske våpen er på bordet, for å avskrekke NATO fra aktivt engasjere dens militære i Ukraina eller Hviterussland. Ukraina vet de ikke har noen sjanse, om Hviterussland engasjerer seg i striden, for all deres kamp er nå konsentrert ved fronten i Sør og Sørøst.

Mye skjer – men en Russisk trussel mot Israel, ble gjort klar i dag. Om Israel vil assistere Ukraina, så vil de måtte betale en pris i forhold til Russland.

Angående Iran – aldri tro på noe av hva de sier, heller ikke deres allierte Hizbollah – de bare lyver, og det er en del av strategien. Iran sier idag at de ikke har solgt noen droner til Russland. Det er morsomt – for vi har dronene. Ukrainerne la ut videon som detaljert beskrev hva type drone det er – ettersom de fanget noen av dem. Altså en Iransk Shahed-136 drone – den har selv serie nummeret på seg. Russerne lyver også, og sier de ikke har kjøpt den. Men Ukrainerne lider av de.

Ett problem – hva jeg mener vi (Israel) har – er denne grense overenskommelsen med Libanon på havet – idag er Libanon styrt av Hizbollah. Og USA fikk oss til å signere en avtale som Hizbollah ikke vil komme til å holde. Hizabollah er uansett en divisjon under den Iranske revolusjonsgarden.

Vil da USA holde sitt løfte om å overholde avtalen? Husk at Bill Clinton ga til Ukrainerne i 1994, kjent som Budapest memorandumet, hvor Amerika ga garanti for at Ukraina ville aldri bli angrepet av Russland. Hjalp det? Fungere det?. Amerika lovte også Afghanerne at Taliban ikke ville overta deres militære og regjeringen. Hjalp det? Fungere det? Absolutt ikke.

USA bruker nå en svak overgangs regjering i Israel ved å tilby de garantier, som ikke har noe mandat til å gjøre noen sånne avtaler. Om 2 uker har vi ett valg. Hvorfor løper du avgårde for å gjøre en handel med et fiendeland, uten å vente på at nye myndigheter er satt på plass? Jo, det forteller deg at alt sammen er farbrikasjoner.

Alle tegnene som vi ser, vil utvikle seg til å bli en verdens krig. Det betyr ikke nødvendigvis at hele verden kjemper. Men når du har multiplum av land engasjert, så er det ikke ett land mot ett annet land. Og det er viktig å se at også Iran er en del av krigen i Europa – alle, EU, NATO, USA, FN er helt stille. De kan ikke gi Ukrainia noen lettelser. For de kan ikke – er ikke designet for det. De lovte at det ikke skulle bli noen mer krig – og derfor, alle disse landene har ikke militære (eller lite militære) – og nå løper de for å bygge opp sitt forsvar. De vender seg mot Israel for å kjøpe forsvarssystemer og anti-luft skyts.

Men hør – vi er til ett punkt – hvor Europa er hjelpesløs. Prisen på energi øker, OPEC kutter 2 millioner fat i daglig produksjon, prisen på olje går mot nye høyder. Ingen bensin i Frankrike, politibiler i Frankrike, blir nå dyttet av politimenn – og det vil ikke bli noen elektrisitet for Ukrainerne denne kommende vinteren. Dette er situasjonen vi er i nå. Om det ikke skjer ett mirakel – og Benjamin Netanyahu vil vinne valget – som krever ett mirakel. fordi den anti-Israelske arabiske fraksjonen i det Israelske parlamentet vil ganske sikkert samarbeide med det ytterste ekstreme venstre – alt for å ikke ha en regjering med Netanyahu i.

Jeg ber om ett mirakel for Israel, for midtvalget i USA – men jeg setter ikke mitt håp for høyt – fordi jeg ser hendelsene og hvordan ting utvikler seg til. Jeg setter ikke min lit til noen regjering lengre – jeg setter lit til mitt himmelske hjem og pass – for jeg er klar til å se min konge. Israel er på vei inn i det 75 året for uavhengighet i Israel – så be for landet.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s