Bjørnen – av Dumitri Duduman

Jeg tror nå at jeg må dele profetiske ting, trolig en oppvåkning i mitt hjerte – som jeg i eldre dager delte på bla. toreblogg. Det handler om eldre profetier om Russland – her som Bjørnen. Jeg har lagt med en tolkning som ble gjort i 2008 av Thomas S. Gibson etter profetien, som kan være interessant. Husk: Gud har sak med nasjonene – og Pride arrangementet har blitt mer og mer intensivt – som er det samme som å spytte i ansiktet på Skaperen, Han som har skapt alt kjød. Vi husker at det skal bli som Noahs dager – og vi bør minnes hvordan det var i dagene før flommen:

«Herren så at menneskenes ondskap var stor på jorden, og at alle tanker og hensikter i hjertene deres var onde hele dagen lang. Da angret Herren at han hadde skapt mennesket på jorden, og han var full av sorg i sitt hjerte.» 1 Mos 6:5-6

Kan du fortelle meg om noen Stortingspolitikere som opphøyer Gud alene? Eller i Regjeringen? Eller hos Akedemia, Skolen, Barnehagene, Eliten, Samfunnet generelt – selv har tomheten grepet de fleste kristne, som har blitt veldig villfarne. Man ser ikke Kristus lengre, sånn Bibelen og Ånden representerer Ham. Men uansett hva man kaller seg, så lar de fleste sitt onde hjerte virke til å gjøre det onde, dagen lang, uten å tenke på at man en dag må stå til ansvar for hver ond tanke, for hver gjerning – for hver handling – for hvordan du behandlet din neste – og mest, for hvordan du behandlet navnet Jesus! Regnskapets dag nærmer seg for oss alle! Er vi rede?

Bjørnen

Dumitri Duduman Romania April 1997

Dumitri Duduman var fra Romania og mottok en rekke profetiske budskap fra Herren i løpet av sitt liv vedrørende endetiden, spesielt om Amerika. Den følgende drømmen ble mottatt av Dumitri Duduman i april 1997, en måned før han døde.

Jeg knelte ved siden av min seng og begynte å be, som jeg gjør hver natt før Jeg legger meg til å sove. Etter å ha bedt ferdig, åpnet jeg øynene, men jeg var ikke lenger i rommet. I stedet befant jeg meg i en skog. Jeg så meg om til høyre og så en mann som var kledd i hvitt som pekte på meg og sa: «Se og husk.» Det tok meg en tid for å finne ut hva han pekte på. Det var en liten bjørn som så ut til å ligge halvt dødende på marken. Mens jeg fortsatte å se på bjørnen, begynte den å puste dypere.

Etter hvert som minuttene gikk, så den ut til å livne til, og mens jeg så på den, så den ut til å bli sintere. Den begynte så å vokse. Snart var den større enn skogen og etter som den fortsatte å vokse, ble den enda sintere. Den begynte så å skrape i jorden, og når labbene berørte jorden, begynte jorden å skjelve. Bjørnen ødela alt som kom i dens vei, inntil den møtte noen mennesker med kjepper som forsøkte å stopp den. Men da hadde bjørnen vokst så stor at den knuste mennesker under sine føtter og fortsatte ødeleggelsen. Jeg ble stum mens jeg så på og spurte mannen som sto ved siden av meg: «Hva menes med dette?» «Først trodde de at bjørnen var død,» sa mannen, «Når den begynner å røre på seg igjen, vil de se på den som harmløs. Plutselig vil den enda en gang vokse seg sterk og bli voldelig. Gud vil forblinde øynene på dem som tramper på Jesu Kristi offerblod, inntil en dag da bjørnen vil gå til angrep.

Den dagen vil man være uforberedt ,og bjørnen vil bli akkurat som du så den.» Mannen sa videre:» Fortell mitt folk at dagene er talte, og at dommen er blitt avsagt. Hvis de vil søke mitt ansikt og vandre i rettferdighet foran meg, så vil jeg åpne deres øyne, slik at de ser faren som nærmer seg. Hvis de bare nistirrer på faren, vil de bli oppslukt av den og nedtrampet. Bare i rettferdighet vil de finne trygghet.» Plutselig var jeg nok en gang inne i mitt rom på knærne, med svette som dekket ansiktet.

Tolkning (dato 2008) av drømmen av Thomas S. Gibson

Den første delen av tolkningen som Gud gav meg. var at bjørnen er Russland, Bjørnen så død og harmløs ut, men vil reise seg igjen! Mennene med kjeppene som prøver å stoppe bjørnen, er USA og dets allierte. I den siste delen ser vi at Gud vil forblinde øyene på de mennesker og nasjoner som har forlatt Guds veier. De vil være uforberedt når Russland reiser seg igjen i kraft og fornyet styrke. Når Russland angriper, vil det komme som en total overraskelse. Det er bare ved omvendelse og rettferdighet at vi kan finne trygghet og beskyttelse mot et sterkt Russland. Nå ser vi at USA har redusert sitt forsvar mot Russland. Det er blitt bestemt at bjørnen er død, eller i hvert fall så kraftløs at den er harmløs. Denne feilen vil bli deres bane en gang i framtiden. Hvor raskt vet jeg ikke. Herren har ikke åpenbart det for meg ennå. Men det vil komme hvis ikke det skjer en virkelig omvendelse.

Artikkel hentet fra Profetisk Røst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s