Syn av Dumitru Duduman: Kina og Russland vil angripe Amerika

Hentet her.

April 1996 fikk den profetiske tjenestegaven Dumitru Duduman en visjon om et kommende angrep på Amerika, et angrep som kommer fra både Kina og Russland. Dumitru Duduman var en rumensk innfødt som kom til Amerika og grunnla Hand of Help Ministries . Han fikk mange visjoner og drømmer i sitt liv. Han dro hjem for å være sammen med Herren i mai 1997.

Visjonen som er delt nedenfor er bare en av mange som Dumitru Duduman mottok. En fullstendig liste over hans profetier er tilgjengelig på Hand of Help-nettstedet, inkludert utskrift av hver enkelt. På samme sted er det også profetiske ord som hans barnebarn, Michael Boldea, mottok.

Jeg ba, så gikk jeg til sengs. Jeg var fortsatt våken, da jeg plutselig hørte en trompetlyd. En stemme ropte til meg: «Stå opp!»

I mitt syn var jeg i Amerika. Jeg gikk ut av hjemmet mitt, og begynte å se etter den som hadde snakket til meg. Mens jeg lette, så jeg tre menn kledd på lik måte. To av mennene bar våpen. En av de væpnede mennene kom til meg. «Jeg vekket deg for å vise deg hva som skal komme.» Han sa. «Kom med meg.»

Jeg visste ikke hvor jeg ble tatt med, men da vi kom til et bestemt sted sa han, «Stopp her!»

En kikkert ble gitt til meg, og jeg ble fortalt at jeg måtte se gjennom dem.

«Stå der, ikke beveg deg, og se,» fortsatte han. «Du vil se hva de sier, og hva de forbereder for Amerika.»

Mens jeg så, så jeg et stort lys. En mørk sky kom og dekket den. Jeg så Russlands president, og en kort, lubben mann, som sa at han var president i Kina, og to andre. De to siste sa også hvor de var fra, men jeg forsto det ikke. Imidlertid tror jeg de var en del av det russisk kontrollert territorium. Mennene gikk ut av skyen.

Den russiske presidenten begynte å snakke med den kinesiske. «Jeg vil gi deg landet med hele folket, men du må frigjøre Taiwan fra amerikanerne. Ikke vær redd, vi vil angripe dem bakfra. «

En stemme sa til meg: «Se hvor russerne trenger inn i Amerika.»

Jeg så at disse ordene ble skrevet: Alaska; Minnesota; Florida.

Da snakket mannen igjen: «Når Amerika går i krig med Kina, vil russerne slå til uten varsel.»

De to andre presidenterne snakket: «Vi vil også kjempe for deg.» Hver hadde et sted som allerede var planlagt som et angrepspunkt.

Alle håndhilste og klemte hverandre. Deretter signerte de alle en kontrakt. En av dem sa: «Vi er sikre på at Korea og Cuba vil være på vår side også. Uten tvil, sammen, kan vi ødelegge Amerika. «

Russlands president begynte å snakke insisterende: «Hvorfor skal vi la oss bli ledet av amerikanerne? Hvorfor ikke herske over verden selv? De må bli sparket ut av Europa! Da kunne jeg gjøre som jeg ønsker med Europa! «

Mannen ved siden av meg sa: “Dette er hva du så: de oppfører seg som venner, og sier de respekterer de avtaler de har gjort sammen. Men alt jeg har vist deg, er hvordan det egentlig vil skje. Du må fortelle dem hva som planlegges mot Amerika. Når dette skjer, da kommer folkene til å huske ordene Herren har sagt».

Hvem er du? «Spurte jeg.

«Jeg er Amerikas beskytter. Amerikas synd har nådd Gud. Han vil tillate denne ødeleggelsen, for han kan ikke lenger utstå en slik ondskap. Gud har imidlertid fortsatt folk som tilber ham med et rent hjerte mens de gjør Hans arbeid. Han har forberedt en himmelsk hær for å redde disse menneskene. «

Som jeg så, kom en stor hær, velutrustet og kledd i hvitt, frem for meg.

«Ser du det?» Spurte mannen. «Denne hæren vil gå til kamp for å redde Mine utvalgte. Deretter vil forskjellen mellom det gudfryktige og det ugudelige bli tydelig. «

Hendelsene Dumitru Duduman så komme, er foruroligende, men det er oppmuntrende at han så at en himmelsk hær vil bli sendt for å befri de som tilber Gud med et rent hjerte mens de gjør Hans arbeid. Dette stemmer overens med mange andre profetiske advarsler rundt krig som vil komme til Amerika.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s