Den Uhellige alliansen: US Demokratene, Kina, Russland og Tyskland

Da jeg leste denne artikkelen til Hans Rustad:

Plasserte Kina sin mann i Det hvite hus? (går igjennom artikkelen mer detaljert lengre ned)

Så fikk jeg mye av mine mistanker bekreftet. Jeg har jo sagt at krigen NATO nå fører mot Russland – endog skjult for massene – er en del av sjakkspillet – hvor Demokratene er i Kinas lomme, eller de samarbeider tett – Joe Biden, med Obama bak – selger USA – til de høystbydende, som vil ødelegge landet.

Men Russland går heller ikke fri – de er med i spillet (Putin likte ikke at Trump kom til makten, han ønsket Hillary – det betyr at den krigen vi har nå, kunne ha startet for ca 5 år siden, men da Demokratene tapte for Trump, 2016/17så ble det ingenting av det) – og spiller sammen med Kina – men etter en profeti jeg mener er ekte (du kan se den her), så er også Tyskland involvert i dette bedraget.

The Club of Rome, eller Romaklubben – disse 3 var ansvarlig for å opprette denne klubben. Det var deres utsending, en kjøpmann Maurice Strong, som i FN i 1992, innførte grønn politikk, samtidig som de ønsket å gjøre FN til verdens maktorganisasjon over alle andre nasjoner – det siste ble da nedstemt av de store nasjonene – de var ikke rede for det da. Her kan du lese noen setninger om den antikristelige agendaen til Romklubben.

Husk: Grønn politikk kom ut fra Rockefellers Romaklubben (jeg har skrevet om det under Agenda 2030), og vi ser nå at alt omhandler å forsvake nasjonene, spesielt i Vesten – der før kristendommen var rådende, sånn at det nå har blitt lettere for autoritære krefter å ta over makten. Tyskland er den drivende makten i EU – om ikke de egentlig er EU – og har noe lik posisjon som under krigen, da Hitlers Tyskland dominerte flere land.

Tysklands politikk inn i EU og EØS land har tvunget flere nasjoner inn i grønn galskap – som gjør at prisene nå går rett til værs. Det er også hensikten, og kan være bilde på den svarte hesten i Åpenbaringen 6, av sult og matmangel – og høye priser (en dagslønn for ett mål hvete, og en dagslønn 3 mål bygg). Det er også verdt å merke seg at ifølge Sakarja 6;6 – så går pilen mot Nord, dvs. all profeti går fra Jerusalem – og det peker mot Russland. Russland og Ukraina er blant verdens største kornprodusenter.

Det er verdt å merke seg, at selv nazistene, også var opptatt av grønn politikk – les: Var nazistene grønne? Du vet – samme typer åndskrefter som regjerte over menneskene via nazistene, styrer nå – og de samme tankene kommer til uttrykk i de menneskene som tjener de nå – og disse kreftene, i takt med at vi fornekter kristendommen, setter inn sin utvalgte elite – for å forføre og bedra. Husk: Det var også Hitlers drøm, at Norge skulle sørge for å gi energi til sitt Tyskland/Europa – Les: Museumsleder om nazistenes planer for utbygging av strømnettet: – Slående lik – så fortidens planer går i oppfyllelse nå. Ting gjentar seg – og det burde få varsellysene til å gå opp for oss – for å se hva de leder oss inn i – ett fremtidig Holocaust – men nå av alle som er ulydige mot staten – en ideologi som er verre en både nazisme og kommunisme – men er i samme ånd – for de som kjenner sin historie godt, så er ikke den nåværende historiske gjentagelsene helt ukjent.

De som sitter med makten – de kan manipulere ved hva type informasjon som massene får – derfor har myndighetene her i Vest, brukt de siste 30 årene – å kjøpe opp media, eller skal man si, sterke finansielle krefter, som utgår fra Muldvarpen Rockefeller – som Vanguard, Blackrock (og selv vårt «Pensjonsfond» driver med samme type oppkjøp) mm. – som jeg har skrevet om i «Hvem eier verden?» – sitter bak og styrer, og eier stort sett alt – og styrer regjeringer og media. Det som de fleste kristne stoler på!

Du må huske på at vaksinene – var ett første forsøk på ett Holocaust, den kjente Robert R. Kennedy mener 60 millioner døde av vaksiner (se filmen «Den virkelige A. Fauci» her) – da mange bare dør om, snur seg rundt som de ser noe usynlig som skal ta dem – før de dør, eller kjører utenfor veiene – død, mange Hollywood stjerner eller kjendiser, og deres barn, bare faller om død eller får alvorlige hjerteproblemer, idrettsstjerner – men når dette skjer med de vi vet om, hvor mange mer skjer det ikke ned i folkehavet – der vaksinene har blitt promotert.

Bildetekst: Gå bort – jeg er fullvaksinert! Døden: Ironisk – det er derfor jeg er her!

Overdødeligheten i EU og Norge steg til over 15 prosent i juli

Vi kan starte med de første versene i Plasserte Kina sin mann i Det hvite hus?:

Maria Bartiromo

Det er noe med at når ting sies offentlig fra en stor plattform så mange kan høre det, er det selve øyeblikket som teller. Maria Bartiromo er en dyktig reporter i Fox Business. Hun har lenge vært «på» Biden-familiens korrupsjon, og torsdag satte hun halen på grisen: Joe Biden er Kinas mann i Det hvite hus.

Min Kommentar: Kina har fått innpass inn i USA, via Demokratene, Obama og Biden familien. Dermed konstruerte de ett kjempe-apparat, basert på løgner, for å avsette Trump – og det kan virke som at de slapp viruset (Les: Hvordan oppsto Korona?) – på strategisk tidspunkt, for bla. å bruke det på å fjerne Trump.

Men da den amerikanske befolkningen begynte å gjennomskue Demokratene, samtidig som de ønsket en ny periode for Trump, så i starten fikk han flere stemmer enn Biden – så stoppet tellingen, og det ble stille noen timer – så kom det ett nytt resultat, at den senile Biden hadde vunnet på flere stemmer enn Biden, mer stemmer enn den karismatiske Obama vant tidligere valg med (bare det er nok til å skjønne at alt var en løgn) – du kan lese om jukset i 2000 mules, der de dokumenterte jukset.

Trump hadde fulle hus under valgkampanjen – noe Biden ikke hadde – og likevel vant Biden med toppresultat, høyere enn da Obama vant. Noe skurrer.

Videre i artikkelen: Trump overlevde dem alle sammen, men da viruset traff Amerika, fikk han trøbbel med sitt viktigste kort: økonomien.

Var det tilfeldig at viruset rammet i et valgår? I det lange perspektivet som vi nå anlegger, er det slett ikke sikkert. Viruset var laget i et laboratorium, så hvorfor kunne det ikke være lekket og timet til valget? Alle spilte på lag med kineserne: WHO, Nancy Pelosi og Demokratene, som svingte 180 grader fra å være mot innreiseforbud til å anklage Trump for ikke å stenge ned fort nok og lenge nok.

Gjennom sitt medlemskap i Cepi visste Erna Solberg mer om det som foregikk enn de fleste i Norge. Men de som vet, snakker ikke.

Hunter Bidens utrolige utsvevende liv, sex med mindreårige, narkotika, prostituerte, korrupsjon sammen med sin far (begge disse etterlevde alt som MSM anklaget Trump for) – og dette nekter MSM (hovedstrømmen av media) å prate om – det hadde vært nok til at Joe Biden aldri hadde blitt president – men på den annen side, ingenting er normalt lenger.

Men det lekker ut gjennom tilfeldigheter. En av dem heter Hunter Biden, og han innleverte to laptoper til verkstedet til John Paul Mac Isaac i Wilmington, Delaware. De var smekkfulle av bilder, videoer og dokumenter. Hunter var besatt av å dokumentere alt han gjorde.

Fra New York post skriver, oversatt:

  • Høyreorientert nonprofit-forskningsgruppe Marco Polo har endelig publisert sin Hunter Biden bærbare opus, en grundig rettsmedisinsk undersøkelse av hvert dokument på den første sønnens beryktede MacBook-datamaskin som han forlot på et Delaware-verksted i april 2019. Den 634 sider lange rapporten (pluss 2020 fotnoter) viser seks påståtte forbrytelser begått av Joe Biden – inkludert skatteunndragelse og brudd på Foreign Agents Registration Act (FARA) – sammen med 459 forbrytelser den hevder ble begått av Hunter, inkludert ulovlig utenlandsk lobbyvirksomhet og penger hvitvasking.
  • Gruppens ildsjel-grunnlegger Garrett Ziegler, en 26 år gammel tidligere stedfortreder for Trumps rådgiver i Det hvite hus Peter Navarro, har sendt rapporten til mer enn 4000 mennesker, inkludert hvert medlem av huset og senatet, ansatte i Det hvite hus, amerikanske advokatkontorer og hver kontakt på den bærbare datamaskinen.
  • Han sendte også en kopi til hver eneste av Hunters tidligere klassekamerater i klassen 1988 ved Tony Archmere Academy i Delaware. Det medfølgende notatet lyder: «Vi tenkte at du kunne være interessert i å lese om din mest beryktede klassekamerat. Vi tror at Archmere Academy virkelig har formet Hunter til den han er i dag.»

Hopper litt ned:

Breitbart skriver, oversatt:

  • Den høyreorienterte nonprofit-forskningsgruppen Marco Polo har endelig publisert sin Hunter Biden bærbare opus, en grundig rettsmedisinsk undersøkelse av hvert dokument på den første sønnens beryktede MacBook-datamaskin som Hunter Biden nådde en eiendomsavtale på 40 millioner dollar i 2012 med den russiske milliardæren og kona til. tidligere borgermester i Moskva, Yelena Baturina, mens president Joe Biden var visepresident.
  • Den massive avtalen er knyttet til et tidligere rapportert gebyr på 3,5 millioner dollar som Baturina betalte Hunters eiendomsenhet for å få tilgang til det amerikanske bedriftsmarkedet, rapporterte Daily Mail mandag fra dokumenter innhentet av en anti-korrupsjonsgruppe, Kazakhstani Initiative on Asset Recovery.

Det er penger hvor du snur deg. De 83.000 dollar per måned som Hunter fikk for å sitte i styret for det ukrainske gasselskapet Burisma, er bare en liten del av puslespillet.

Biden familien i ett tradisjonelt tesmakingssermoni i Bejing i 2013. Det som skjedde off record, når ingen andre så eller hørte de – tåler ikke dagens lys, men etter at Hunter Bidens laptop er blitt belyst, kan ingenting skjules lengre! Likevel later MSM som det ikke har skjedd, eller at det er Russisk innplanting, når det var Demokratene som samarbeidet med russerne når Obama styrte – som å selge masse uran til Russland.

De største pengene var i Kina.

Hunter hjalp kineserne å kjøpe et selskap i Michigan med balanseringsteknologi som kunne brukes både i biler og våpen.

Han hjalp Kina å kjøpe en gruve for sjeldne jordmetaller i Kongo, mineraler som er livsviktige for produksjon av batterier.

Biden-navnet selv var sesam-sesam-formularet som åpnet dører. Hillary drev på samme måte i Russland.

Hun solgte ut 20 prosent av USAs urangruver, og stiftelsen mottok 120 millioner dollar i donasjoner.

Dette var den klikken og det partiet som påsto at Trump var innsatt av Putin.

Hillary Clinton, Joe Biden, og Obama – 3 stykken du som en gudfryktig kristen, ikke burde være i nærheten – pga de demoniske kreftene i de. Om ikke Ånden leder deg dit – det er noe annet!
Bush familiens inntreden i det okkulte, Skulls and Bones – og har vært mennesker med makt, som har påvirket mye av samfunnet i USA – jeg har skrevet om Bush dynastiet her. Du kan også lese denne artikkelen.

Min refleksjon: Du vet – når Obama eller Hillary Clinton åpner munnen – eller Biden familien, så er det løgn og atter løgn og manipulasjon – de er akkurat den «bruktbilforhandleren» ingen burde kjøpe noe av. Som jeg skrev i en artikkel, så er det noen som kjenner til Hillary, som sier hun var en praktiserende heks, som jeg skrev om her.

Obama drev med okkulte ting i det Hvite Hus, de ofret en hane i et rituale, om jeg ikke husker feil. Og det har skjedd flere okkulte ritualer i Det Hvite hus, med Hillary og Bill Clinton, og Nancy Reagen m.flere – hvor fruen til Trump nektet å flytte inn i det Hvite Hus, uten at de gjorde eksorsisme – dvs. å fjerne de demoniske åndene fra de forrige leietagerne – du kan lese noe om det her – og den verste som praktiserte det, var visst Barbara Bush – fruen til president Bush I – du kan lese det her. Også sønnen hans, Bush II, lurte utrolig mange kristne at han var født på ny, men så viser det seg at han var med i Skulls and Bones, noe som er verre enn frimurerne – dessuten ligger det jødeblod forbannelser over Bush familien, pga det Prescott Bush – deres far og bestefar, gjorde i Nazi Tyskland – hvor han tjente mye penger, på bla. jødiske arbeidere – som nazistene hadde satt i fangeleire (hvor flere døde senere).

Videre i artikkelen:

Det verste er at de har ødelagt det amerikanske systemet i den hensikt å berike seg og beskytte seg.

Senatorene Chuck Grassley og Ron Johnson

Senatorene Chuck Grassley og Ron Johnson har mest innbitt og utholdende fulgt Biden-sporet. For dette er de blitt pådyttet falsk info av FBI så sent som i fjor sommer. Demokratene får samme info og har spredt rykter om at de to senatorene er i lomma på russerne.

51 topp-etterretningsfolk rykket inn annonse i oktober 2020 og sa Hunters laptop var plantet av russerne. Big Tech sørget for munnkurven.

FBI og Big Tech grep direkte inn i en valgkamp for å hindre velgerne i å få vite at de risikerte å velge en skurk.

Regime-mediene skal ha oss til å tro at han ikke bare vant, men at han vant med det største antall stemmer noensinne.

Amerikanerne forstår når de blir servert løgner og bedratt.

Alt det de har påstått om Trump, har de selv gjort, bare ti ganger verre. Demokratene har samtidig ødelagt store deler av samfunnet og staten.

Du kan bedra noen en del av tiden, du kan bedra mange en god stund, men du kan ikke bedra alle hele tiden.

—————————————————————- Artikkel slutt!

Du vet – jeg har en artikkel av ett syn – som virker noe spesiell. Men med tanke på at disse menneskene ikke eier noen samvittighet – så kan det kanskje passe inn, at de i 2015 – valgte å ofre barn til gudene sine (i Agenda 2030, forteller Lars Enarson om en mann som var med blant eliten her i Nederland, og de ofret barn til sine guder – da trakk han seg ut), Clinton paret, Obama, og mange mange viktige ledere fra ulike nasjoner – politikere – som Jesus sa i synet, de føler ingenting – når de gjør dette:

Den sataniske treenigheten

Jeg kan ikke helt befri meg fra tanken at synet ikke er oppspinn (men du får selv prøve det) – måten de kristne ble pint på, for sin tros skyld, handler om realiteten hva disse planlegger for oss alle. Jeg var også veldig opptatt i 2015 av hva som skjedde da, da eliten ble samlet i USA – men vi fikk jo aldri vite hva som skjedde bak kulissene. Dette er hva jeg skrev på toreblogg i 2015:

Bilde over, fra FN møte i 2015, på høsten.

Veien mot En Verdens Regjering, En Verdens Økonomi og En Verdens Religion

Du vet – utad virker FN – alle disse lederne som positive folk, som vil massene vel – utrydde fattigdom etc. Men husk, også kommunismen hadde positive slagord, ja selv tanker som Jesus brukte, med tanke på at Marx hadde vokst opp som en kristen – men russerne opplevde det ikke som noe positivt, spesielt ikke når Stalin drev med utrenskninger og ødela jordbruket og startet massesult og død. FN er dyktig med reklame, men bak den fine fasaden, finnes det død, bedrag og ødeleggelse – eller hva Jesus sier:

Tyven kommer bare for å stjele og myrde og ødelegge. Jeg er kommet for at de skal ha liv og ha overflod. Joh 10:10

Ikke se på ordene og hvordan de prater – se på frukten – eks. de prater høyt om grønn politikk, men det er ett skalkeskjul for å fjerne middelsklassen – som i ett kommunistisk regime, bare noen få rike – og mange fattige, som er avhengig av en «allmektig» stat. Derfor øker prisene nå – det er krig mot Europa/Vestens folk – men få skjønner det!

Jeg liker å bruke fantasien – for å forstå hva som skjer i det usynlige – husk at selv en mann som Einstein, brukte fantasien, for å utvikle noen av sine teorier – og de får stå seg selv idag. Gud skapte også universet – jorden og oss – med å bruke sin fantasi – så det er ikke feil å bruke den – om du bruker den rett. Jeg tenkte på dette utdraget fra Mørkets Rike – Tal og Guilo er to engler:

«….. De [Tal og Guilo] gikk gjennom en utgangsdør i nærheten og så seg om til høyre og til venstre. Nede i korridoren, til venstre og mot baksiden av hotellet, lå damenes garderobe. De gikk inn, passerte noen få kvinner som stod og minket seg foran speilene og fant det de var ute etter: Den siste båsen, spesialinnredet for handikappede. Den var bygget mot bakveggen i hotel­let, rett under et vindu som var akkurat stort nok for et smidig menneske i krabbe gjennom. Tal strakte seg opp, brøt opp låsen og sjekket vinduet for å forvisse seg om at det lett ville la seg åpne og lukke. Guilo gled raskt gjennom veggen og ut i smuget på baksiden hvor han fant en stor søppel-container som han med lekende letthet flyttet flere meter slik at den stod rett under vinduet. Han arrangerte så noen kasser og søppeldunker i en svært praktisk trappeliknende formasjon opp mot containeren.

Tal fulgte etter ham og sammen gikk de opp smuget til gaten på fram­siden. Et kvartal lenger nede i gata var det en telefonboks. Tal løftet av røret og sjekket at alt fungerte som det skulle.

«Nå kommer de!» advarte Guilo. De smatt gjennom veggen på en for­retning og kikket ut av vinduet idet en lang, svart limousin og så én til og enda én markerte begynnelsen på en endeløs parade nedover gaten opp not hotellet. Inne i limousinene satt dignitærer og andre VIP’er fra man­ge forskjellige nasjoner og raser. Og inni og oppå var det demoner, store, svarte, knortete og grusomme. De gule øynene deres flakket hit og dit i alle retninger.

Tal og Guilo så fascinert på opptoget. På himmelen over dem begynte andre demoner å flokke seg sammen over hotellet som svaler. De svarte vingene avtegnet seg som silhuetter mot den rødaktige himmelen.

«En betydningsfull samling, Høvding,» sa Guilo.

Tal nikket og fortsatte å stirre. Blant limousinene var mange taxier som også hadde med seg et bredt tverrsnitt av menneskeheten: orientalere, af­rikanere, europeere, amerikanere, arabere – folk med stor makt, omdøm­me og verdighet fra hele verden.

«Som skrevet i Skriften,» bemerket Tal, «Jordens konger er blitt drukne av den store skjøgens horelivs vin.»

«Babylon den store,» sa Guilo. «Den store skjøge reiser seg til slutt.»

«Ja, Universell Bevissthet. Verdensreligionen, den demoniske læren som sprer seg ut blant nasjonene. Babylon vakt til live igjen rett før tids­alderens ende.”

«Det er årsaken til at Rafar, Babylons fyrste, har kommet tilbake.»

«Selvfølgelig. Og det forklarer hvorfor vi er blitt budsendt. Vi var de siste som ble konfrontert med ham.»

Guilo bare krympet seg ved tanken. «Min Høvding, vår siste kamp med Rafar er ikke noe trivelig minne.”

«Det er heller ikke trivelig det vi har i vente.»

«Venter du ham hit?»

«Nei. Denne samlingen er bare en sammenkomst før det virkelige sla­get, og det virkelige slaget er berammet til byen Ashton.» Hentet fra kapittel 18 i Mørkets rike.

Du må huske på at disse menneskene, denne eliten, er ikke vår fiende, selv om de ser oss som deres verste fiender. Det er de kreftene som er i dem som er våre fiender – disse menneskene er syndens slaver, de må gjøre alt det som djevelen dirigerer dem til, med sine demoner, både inne i dem og utpå dem. Om de aldri finner Kristus i dette livet, så vil den Evige dommen være hard – og aldri få sin ende. Ingen kan overvinne Kristus – og Hans himmelske hær – de englene som er sendt til deg og meg, for å beskytte oss – for å stride for oss. Vi minnes Guds Ord:

For hva gagner det et menneske om han vinner hele verden, men tar skade på sin sjel? Eller hva kan et menneske gi til vederlag for sin sjel? Matt 16:26

Mange mennesker nær disse folkene, blir fristet av kortsiktig makt, rikdom og annet – og de får for en kort stund lettere, og slipper forfølgelse eller å bli uthengt – samtidig som de kan stå i fare for å bli eliminert, om de er løsmunnet eller gjør ting som de på toppen ikke liker. Men i evigheten vil alt det de får her nede av makt og ære – ingen betydning – det er heller jo mer du får av autoritet – kraft – makt – rikdom – som du bruker for å tilfredsstille eget begjær – jo mer vil du bli straffet etter døden. Da er det mye bedre å lide for Kristus – og bevare sitt hjerte fra denne verdens urenhet og begjær – og så få sin lønn i det Evige livet.

«Fordi du har bevart mitt ord om tålmodighet, vil jeg bevare deg fra den prøvelsens time som skal komme over hele verden, for å prøve dem som bor på jorden. Jeg kommer snart! Hold fast på det du har, for at ingen skal ta din krone. Den som seirer, ham vil jeg gjøre til en støtte i min Guds tempel, og han skal aldri mer gå ut derfra. Og jeg vil skrive på ham min Guds navn, og navnet på min Guds by – det nye Jerusalem, som kommer ned fra himmelen fra min Gud – og mitt eget navn, det nye. Den som har øre, han høre hva Ånden sier til menighetene!» Åp 3:10-13

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s