Füellmich – fakta om Pandemien og dens løgner – og Advokaters kamp for å stille de skyldige for domstolen

Nå har jeg snakket mye om Korona vaksinene. Og dette interjuvet med Advokat Füellmich er interessant. Det foregår på engelsk – men under videon – finnes det en del viktig oppsummeringer som er hentet ut fra ulike tider i videon. Det meste spesielle er at en oversykepleier fra Slovenia, sier at hun fikk beskjed om å gi spesielt Placebo til politikerne, via visse strekk-koder på disse vaksinene – har dette også inntruffet i andre land – jeg tror det. Dette her er virkelig konspirasjoner – derfor er de så opptatt med å stemple andre for konspirasjonsteorier, mens de selv er konspiratørene.

Det er derfor Erna Solberg søkte om å hemmeligstemple grunnen til at hun gjorde som hun gjorde, som å stenge ned samfunnet – først for 100 år – men fikk «bare» 60 år. Hun visste veldig godt hva hun gjorde. Også meldingene mellom helsetoppene – som kunne vise hvorfor de gjorde som de gjorde, er slettet. Og enda større – innen toppene i EU:

Korrespondansen mellom von der Leyen og Pfizer om vaksinekjøp til 700 mrd. er forsvunnet

Eneste grunnen til at alt dette «forsvinner» – er rett og slett fordi man vet at om dette kommer ut, så kan de bli stilt for retten og dømt – om da ikke alle domstolene er korrupte da. Men de er mest redd for at massene – skal få vite sannheten, derfor har de konstant «Faktasjekkere» som korrumperer Nettet med falsk informasjon og bortforklaringer og Facebook og andre sosiale medier har brukt utallige penger for å korrupmere nettet så folk ikke kan ta kontakt med hverandre og samkjøre hva de har opplevd – eks. alle som har fått ødelagt livene pga vaksiner – eller at folk samles for å gjøre opprør mot eliten – som teks. vi nå ser i Iran, for hundrevis av demonstranter er drept av politiet, fordi de ønsker ikke å ha Hijab (som Norske politikere fremmer som noe godt). Det har aldri i historien vært mer råtne mennesker som styrer våre nasjoner – og Norges elite er pilråtten – og vender opp og ned på alle sannhetsbegreper – og bruker ord som «konspirasjoner» eller «rasisme» eller annet, for folk som peker på hva som skjer – eller kommer med historiske sannheter.

Vår elite vil oss ikke noe godt! Og jeg kan nesten ikke se noen på Stortinget som kjemper folkets sak! FRP har vel noen – men det er alt også. Dagens Ord fra min nettbibel – jeg fikk ett nytt i dag, som passer inn:

Herren så at menneskenes ondskap var stor på jorden, og at alle tanker og hensikter i hjertene deres var onde hele dagen lang. 1 Mos. 6:5

Video hentet her: Dr. Füellmich og 50 advokater: Ulike partier og dødelige doser, vaksinene er designet for å drepe. De som tvinger deg til å få injeksjonen forsøker å myrde deg.

KLAUS SCHWAB’S GYLDNE GUTT PROF. HARARI DISKUTERER HVA DE SKAL GJØRE MED DE UBRUKELIGE SPISERNE – VESTLIGE UNGDOM
https://www.bitchute.com/video/HiNoLdfkdfn6/

BILL GATES 2010: REDUSERE BEFOLKNINGEN 4 GANGER FOR Å MØTE BÆREKRAFTSMÅLENE I 2030. FOLKEMORD?
https://www.bitchute.com/video/LiXPZE1fNBZR/

NYTTIG INFORMASJON OM Å STOPPE INJEKSJONENE
https://gab.com/dolbi2020/posts/108530510738398804

10. JANUAR 2022 OPPRINNELIG DATO FOR INFORMASJON

Batchkoder og tilhørende dødsfall, funksjonshemninger og sykdommer for Covid 19-vaksiner
https://howbad.info/

Etter å ha hørt vitneforklaringene til den tyske korona-undersøkelseskomiteen av tidligere visepresident i Pfizer dr. Mike Yeadon, som har vært forsker i 36 år, trekker advokater med Reiner Füllmich samme konklusjon: Injeksjonene som vanligvis kalles Corona-vaksiner, er designet for å eksperimentere med menneskeheten og for å finne ut hvilken dosering av et ennå ukjent giftstoff som trengs for å drepe mennesker.

Dødeligheten knyttet til vaksinene, ifølge Yeadon, er sporbar når det gjelder partinummer for de forskjellige batchene, da noen partier ser ut til å være mer dødelige enn andre. Når man ser på bevisene som er tilgjengelige, er hovedmålet med injeksjonene over hele verden global avfolkning, ifølge de involverte advokatene.

Füllmich sier til Perspektiv (de som interjuver her) at advokatene som forbereder en folkerettssak ikke lenger er i tvil: Forgiftning og massemord gjennom såkalte Corona-vaksiner blir med vilje begått mot verdens folk.

Borgerjournalist Ulf Bittner fra EU/EES Healthcare-bloggen og Sverige Granskas uttalte i intervjuet at situasjonen med sporbare partitall og skader og dødsfall relatert til lot-tall er lik i de ulike helseregionene i Sverige.

Bittner er i kontakt med en vaksinekoordinator som har lagt frem dokumenter for å holde oversikt over hvor mange som er skadet og mistet livet knyttet til de ulike partiene av de såkalte vaksinene.

Her er viktige ting hentet fra ulike tidssoner i videon:

01:00 Ulike tall på strekkodene på bunnen av vaksinedosene er placebo som er gitt til politikere, ifølge en slovensk sjefsykepleier. Er det det samme i andre land?

01:54 Mike Yeadon forteller at LOT tallene på noen av injeksjonene av merkene Moderna, Johnson & Johnson og Pfizer / Biontech er relatert til mye høyere dødelighet enn for de andre produsentene (noen av disse Lot numrene, eller Batch numrene på vaksinene fulgte Mike Yeadon i USA – var noen av de, farligere i visse stater enn andre – de nesten harmløse ble brukt i 2 eller 3 stater, mens de livsfarlige ble brukt i mellom 32 til 36 stater – dette kan ikke være noen tilfeldighet – dette handler om befolkningsreduksjon)

03:52 Produsentene av de såkalte vaksinene eksperimenterer med riktige doser for å drepe folk, ifølge Dr. Füllmich. Dette utgjør ifølge Korona-etterforskningskomiteen overbevisende bevis for straffeerstatning og forsøk på massemord. De dreper mennesker med vilje. Her er mange skyldige, media, Big Tech, politikere, leger og de som har administrert injeksjonene. De så kun på Moderne, Johnson Johnson og BioTech/Pfizer – denne vaksinedrepene er planlagt – 100% sikkert.

08.30 Advokater fra India har anmeldt overlagt drap. Dette er imot Bill Gates – og kan få dødsstraff i India (om han blir dømt).

09:55 Mike Yeadon som vitne for den kommende rettssaken mot gjerningsmennene. Mike Yeadon har drevet med dette i 36 år, og har nå flyttet til USA – for å få bedre muligheter til å utdanne folk – og han føler seg tryggere der, enn i England.

10:44 Alle som kritiserer ugjerningene til verdens regjeringer blir kalt en «høyreekstremist». Dette har også skjedd med den internasjonalt anerkjente forskeren Mike Yeadon. De får det til å se at han er ute etter berømmelse og rikdom – men han er en sky person, han liker ikke oppmerksomhet – og han har tapt penger på alt dette. Og det er ingen som er mer kvalifisert enn han – til å forstå dette. Ingen vet mer om PCR test enn ham. Han er vårt stjernevitne, når vi skal stevne Justin (?), Tedros (WHO), Bill Gates, Fauci.

13:05 CDC trakk tilbake anbefalingen for PCR-testene som diagnostiserte SARS-CoV-2 fra 31/12-2021. PCR-tester er grunnlaget for pandemien. Hvorfor gjør Anthony Fauci nå en 180-graders sving? Füellmich mente at han hadde gitt signaler for en stund siden at han mente at testene ikke ga noen sens. Først nå går han ut på TV og sier at PCR test gir ingen mening. Vi vet det er sannheten, fordi det finner ikke viruset, bare fragmenter av noe i viruset (og dermed kan man være smittet av hva som helst – ikke nødvendigvis korona). PCR testen er hele grunnen til vaksinene, nedstengning og alt som har skjedd. Han gjør det muligens fordi han vet at «toget» har kjørt, og at veldig få lytter til det nå.

17:25 Minst en million dollar per person vil bli krevd i straffeerstatning hvis søksmålet er vellykket.

18:33 Tidligere ble bare ti prosent av alle bivirkninger rapportert. I den situasjonen verden er akkurat nå, anslo teamet at faktisk bare én prosent av alle bivirkninger ble rapportert. Vanskelig å si hvordan dette skal fungere i praksis, men Yadon ser på Vaers systemet (som rapporterer om skadede etter vaksisnene – de sier at de kun registrerer 1 til 10 % av de reelle skadeantallet) – dette er heftig underrapportert. Leger, sosiale medier og mediene bruker all energi, for å forhindre at folk rapporterer dette. Selv om du tar det minste antall, snakker vi kanskje om minst en halv million døde, og millioner med seriøse alvorlige skader.

19:25 Administrerende direktør i livsforsikringsselskapet fra Indiana USA med 100 milliarder dollar i eiendeler sa: «I løpet av det siste året har det vært en overdødelighet på 40 prosent«. Dette antas å skyldes injeksjonene.

21:05 Hvilket stoff i hetteglassene gjør dem så dødelige? Er det grafenoksid / grafenhydroksyd? De vet ikke – men det er sikkert dødelig. Men myndighetene vet. Det korrupte lederskapet i EU vet.

22:37 Enhver vaksine er en gift, det er doseringen som gjør forskjellen. Dette er ikke en vaksine, da en vaksine gir immunitet, mens disse produktene krever uopphørlige injeksjoner. Enten virker en vaksine eller så gjør den det ikke. Som Mike Yeadon sier, vaksiner må man ikke ta om om igjen. Unntaket er kanskje den mot blodforgiftning, men også det eneste. Nå snakker de om en injeksjon hver 6 måned.

24:40 Dette er heller ikke genterapi, siden en genterapi betyr å bytte ut et ødelagt gen med et fast. Dette er mer som å eksperimentere med mennesker, og som vi vet nå – de prøver å drepe oss. De reparerer ingen gen.

25.15 Dosene er ikke testet av regjeringer, mens regjeringer vil holde kontraktene skjult for offentligheten i minst 55 år. Hvordan påvirker dette muligheten for å få folk straffet? Man må se på helheten av bevisene – dette er en komplisert sak. Først må vi se på at myndighetene, eller de bak – går ut med kun en historie. En leder i CDC sa i begynnelsen av pandemien: Dere må følge min ordre – bære maske, ta vaksiner etc. – og ingen fikk stille motspørsmål – det er facisme – det har ingenting å gjøre med demokrati. Det andre er at de løy for oss om alt det de fortalte oss. Eks. det er ingen asymtomatisk infeksjon, løgn 1 – som gjorde oss redd for alle og alt. Det var en kriminell professor Drosnin som fortalte dette. Løgn nummer 2 var PCR testene – anført av Fauci – og man finner bare noen få fragmenter i viruset (som man kan også finne i andre virus) – som ble tvunget på oss av WHO (WEF, som omtrent utgjøre det samme) – dette gjorde at det ble utstedt en masse falske positive tester. Alt for å teste ut ny «medisin» på oss.

28:25 Vaksinene er verken trygge eller effektive. Produsentene eksperimenterer med dødelige doser gift. Alle som nå deltar i forsettlig ondsinnet skadeverk vil bli straffet.

30:05 Hvor sikre er juridiske eksperter på konklusjonen som Mike Yeadon har trukket fra dette, at det handler om avfolkning og forsettlig drap på mennesker gjennom injeksjoner? Vi er 2 advokater på dette, men ettersom jeg er en internasjonal advokat, har jeg kontakt med flere, mellom 36 og 50 stykker. Jeg har sendt de bevisene – og de er enige. Dersom nærmere 50 advokater er av samme oppfatning, regnes det som «ugjendrivelig bevis».

32:08 Batcher av injeksjoner i Sverige kan spore kodene ved en søknad.

32:45 Füllmich er i samarbeid med folk som arbeider i den hemmelige tjenesten i Tyskland som ikke ønsker å ta injeksjonen, men også politi styrken og militæret som er sterkt uenig med myndighetene.

34:15 Dr Lee Merritt vedrørende kamppiloter i USA, de nekter å få injeksjonene. Ifølge dr. Füllmich forklarte dr. Merrit: «De forsto at hvis de ble tvunget til å [bli vaksinert], ville de bli drept.» Men også spesialstyrkene i USA, ettersom de er smarte.

35:15 Informasjon samles inn på partier i Sverige fra alle regioner, de svenske helsemyndighetene (Folkhälsomyndigheten) og Läkemedelsverket. Hver batch kan spores gjennom en applikasjon. Det er økonomisk belønning for de svenske regionene som klarer å få flere injisert. En av de sakkyndige advokatene som er involvert i de kommende rettsmøtene, er spesialist på Nürnbergprosessen. En Batch er 250.000 doser. Og de kan spores opp via en app. Alt er registrert elektronisk.

38:45 Hvordan skal rettssakene gjennomføres, og gjennom hvilken juridisk struktur? En felles utforming, samme struktur som for Nürnbergprosessene. De har en tidligere stundent av Füllmich, som er ekspert på Nazi, Gestapo – og lignende ting – og har studert PCR testene – og de vil lete frem alle som har vært med på dette, for å straffe alle som har vært ansvarlig for dette.

39:40 Fritt valg bør gjelde for medlemmer av EU. Forbrukere av helsetjenester har forbrukerrettigheter. Svindel betyr å villede folk og forbrukere av helsevesenet.

42:00 De såkalte vaksinene er et forfalsket produkt som kommer på markedet. Ifølge Mike Yeadon er det en lov i USA som vil gjøre alle ansvarlige for skadene skapt av det forfalskede produktet. Giftstoffer blir satt inn i hetteglassene annet enn de kjente lipider, spike proteiner etc, som folk som tok vaksinene aldri samtykket til.

43:40 Betydningen av desentralisering av makt og nasjonal uavhengighet i stedet for at globale organisasjoner som EU forteller folket hva de skal gjøre. Koble fra banksystemet, NGO: s og skape våre egne uavhengige og sterke landbruk, forsyningskjeder, energi forsyningskjeder etc. Vi må koble oss fra alle disse globale rovdyrene som har skapt alt dette, vi trenger ikke de, men de trenger oss – de skaper ingenting, men er mer en finansiell mafia. Vi kommer til å avsløre dem.

46:15 Når skal rettsakene finne sted? Hvordan vil tiltalene skje og hvordan vil rettssakene bli holdt? Et av målene er å informere folk og avsløre ugjerningene ved å involvere de alternative mediene, slik at hovedstrømsmediene ikke vil kunne ignorere rettssakene. Mannskapet jobber med et nytt rettssystem i USA, Afrika og Tyskland. Vi vil presentere våre bevis for en jury – vanligvis 12 stykker. Vi vil få de til å se at dette er ekte bevis, og at de skyldige må få bevise at de er uskyldige. Flere og flere spør seg selv hva som skjer – dermed blir saken mer aktuell.

50:48 Dr Füllmich mener at verden er nær et vippepunkt, og hele fortellingen vil falle fra hverandre veldig snart, kanskje om et par uker eller måneder.

54:13 Robert Malone, Robert F Kennedy og Mike Yeadon og andre som er involvert i å avsløre agendaen er i kontakt med hverandre, og en tur er planlagt med disse varslerne i USA.

KILDE


https://www.globalresearch.ca/video-reiner-fuellmich-50-lawyers-vaccines-designed-kill-depopulate-the-planet/5767034 https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

Mest populære artikler om Covid Ukraina
https://www.globalresearch.ca/most-popular

COVID-pandemien og mRNA-vaksinen: Hva er sannheten? Dr. Russell L. Blaylock
https://www.globalresearch.ca/covid-update-what-truth/5779037

Vax die-off for neste 3 år. Det vil være spektakulært voldelige reaksjoner på å ha blitt forgiftet
https://www.bitchute.com/video/gQIYNhLrgPUU/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s