Komiker som besvimte, hvordan krefter blir forløst via eks. sladder, viktigheten av profeten, strømmåleren, krig må komme og det profetiske rundt migrasjon

Vel – det ser ut som PC`en er hakket igjen. Det var iallefall ikke meningen at siste artikkel skulle trykkes ut – når omtrent nettleseren lever eget liv ved å legge til setninger selv, og sletter ting jeg ikke ønsker – og på slutten, så hang autolagringen hang seg opp – jeg måtte kopiere artikkelen inn på Word – og så legge ned netteleseren – starte den opp igjen, hente artikkelen, og ja, de siste timens oversetninger var borte – så jeg hentet fra Word, kopierte det – og la inn igjen. Du vet – man kan ha alle typer brannmurer, virusprogrammer – men har man Windows – som Bill Gates har skapt – han som er en av hovedmennene bak vaksinene – nedstengning – PCR tester og alt annet – så finnes det garantert ingen ting som kan stoppe sikkerhetshull som er lagt inn med vilje, av skaperen av dette.

Det var nok derfor det var viktig å få Windows til å bli enerådende på markedet – og enkelt å bruke – for så når de fleste brukte det, så kunne man gå inn og overvåke og manipulere. Og Bill Gates, og alle hans medskyldige (Eliten i de fleste land, samt de fleste offisielle statlige kontorer og helseinstitusjoner mm) – vil ikke bli belyst hva de har gjort mot millioner av mennesker.

Men samtidig – jeg har ikke tro for at noen domstol vil ta i Füellmich sak – fordi menneskenaturen i dagens samfunn i de fleste land er såpass korrupt – og så sløvet av synd – at de ikke klarer å forstå virkeligheten eller fatte omfanget av dette bedrageriet. Det er vel først og fremst de som blir vaksinert – og blir skadet, som reagerer – eller deres nærmeste som ser det – eller noen som dør, hvor de etterlatte begynner å sette spørsmålstegn. Eks. denne artisten Aaron Carter døde plutselig bare 34 år gammel. Men han er bare en av mange hundre kjendiser – kanskje 1000 vis, av kjente navn – som bare dør, eller at de får alvorlige sykdommer. Det mest stupide, var en kvinnelig komiker som gjorde narr av uvaksinerte, og mente at Jesus virkelig elsket henne (mer enn de uvaksinerte, som hun harselerte om), før hun falt om:

«I videoen kollapser McDonald bare øyeblikk etter å ha sagt at hun er vaksinert, styrket og fortsatt har mensen, og proklamerer at hun fortsatt ikke har fått Covid (Oa: altså gjør narr av de som ikke har tatt vaksinene) og at Jesus tydeligvis elsker meg mest. Alvorlig. Så hyggelig, så hyggelig.» I neste øyeblikk snubler hun, himler med øynene og faller bevisstløs og slår hodet i scenegulvet. Publikum kan høres leende da tilsynelatende alle antok at det hele var en del av handlingen. Men hodeskallen hennes sprakk i fallet. Ingen skjønte hvorfor – men hun var heldig som i første om gang overlevde.

Jeg liker dette bildet – den beskriver mørkets krefter som forsøker å sluke menneskene i båten, oftest er hovedmålet de rettferdige eller jødene, men på den andre siden strider Guds rike, med sine krefter – for de Hellige – men også for å frelse flest mulige fra mørket.

Det er verdt å huske, at det lå en veldig sterk åndelig kraft bak denne Korona forførelsen – som ledet de «rett-troende» til å spotte «kjetterne» – dvs. de som ikke lot seg rive med, men tenkte selv – og skjønte galskapen i vaksinene, og i måten de «rett-troende» var badet i frykt, og spott – og å hånliggjøre andre. Sånne demoniske kampanjer har eksistert så lenge det har vært mennesker på jorden – det er bare å minnes hekseprosessen fra den katolske kirken, hvor de kunne brenne hvem som helst – bare noen anga dem. Og de som anga – gjorde det oftest under tortur og smerte, til de ikke klarte, og bare hostet opp ett navn. Vi kan også minnes den stadige demoniske forfølgelsen mot jøder, som reiste seg opp på samme måte, og var ofte dødelige for jødene – det er bare å se på 1000 årig antisemittisk Europeisk (bygd på sladder og rykter ofte gjennom katolsk overtroiske folk, eks. om en har dødd av forgiftning, dyr som plutelig dør eller noe lignende) historie.

Den demoniske mørket som har ofte i historien blitt forløst – gjorde det via en haug med små ånder, styrt av større krefter – jeg vil ta frem ett eksempel fra Mørket Rike bok nummer 2 – Hvor de onde hang ut den gudfryktige Tom – for noe han ikke hadde gjort – men du vet, sladderen gikk – selv blant kristne – fordi noen plantet en løgn om barnemishandling – hvor barnevernet tok barna på falske anklager – alt var fordi de ønsket å gjennomføre en rettssak, for å mer eller mindre hindre kristne skoler i å være til, eller å ha den friheten de hadde:

Tom Harris skjøv handlevognen fram og tilbake mellom hyllene i for­retningen. Han var ute på sin ukentlige handlerunde. Han hadde litt pro­blemer med handlelisten. Når Ruth og Josiah var borte, visste han ikke hva han skulle kjøpe, og hva han skulle hoppe over foreløpig. Han strøk ut frokostblandingen – det var fremdeles mye igjen av den. Melken i kjø­leskapet holdt på å bli sur. Han bestemte seg for at han ville helle den ut og bare kjøpe en liter i dag, i stedet for de vanlige fire literne.

«Hei, herr Harris!”

Å! Det var Jody Jessup, en liten fjerdeklassing. Det var rart å se henne her midt i skoletiden, men så pleide heller ikke Tom å være i butikken i skoletiden. Men uansett så var han glad for å se det store smilet hennes igjen.

«Hei, Jody! Hvordan har du det?»

Hun kom springende forbi hyllene med cornflakes og havregryn, og det lange, brune håret stod rett til værs. «Jeg er sammen med mamma. Jeg hjelper henne å handle.»

Hun presset seg inntil ham, og han la armen rundt skulderen hennes og klemte henne. «Det var fint å se deg.»

«Det er så rart å ikke være på skolen mer.”

Tom var enig. «Ja, det er rart.»

Plutselig lød en skrekkslagen stemme fra et sted mellom hyllene. «Jody! Kom hit!”

Det var Andrea Jessup, Jodys mor. Hun skjøv handlevognen foran seg, og Jodys lillebror, Brian, gikk ved siden av henne. Tom var sjokkert og vantro over det iskalde blikket hennes.

Han vinket. «Hei, Andrea. Godt å se deg. Hei, Brian!»

Andrea overhørte ham. «Jody! Kom hit med en gang! Jeg vil ikke at du skal snakke med herr Harris!» Jody skyndte seg tilbake til moren. Andrea bøyde seg og bjeffet en ordre rett inn i ansiktet på Jody. «Du holder deg her med meg, og snakk ikke med fremmede!»

Jody begynte å protestere: «Men det er jo herr Harris!»

«Ikke diskuter med meg!»

Og så forsvant de rundt et hjørne. Tom kunne høre samtalen mens de fortsatte nedover på andre siden av hyllen.

«Du holder deg vekk fra den mannen,» sa hun. «Du får ikke være i nær­heten av ham! Og det gjelder deg også, Brian!»

Brian begynte å spørre om noe, men Andrea hysjet på de to barna og fortsatte bortover mellom hyllene.

Livet til Tom stanset opp, akkurat der ved siden av frokostblandingen. Familien Jessup hadde vært så gode venner, og hadde alltid støttet ham. Han hadde spist middag med dem flere ganger, han hadde lekt med bar­na deres, de hadde reist på landtur sammen med hele skolen. Jody og Bri­an var – tidligere – to av de beste elevene hans.

Men ikke nå lenger. Alt hadde forandret seg. Tom forsøkte å finne en rimelig årsak, men han klarte det ikke. Han forsøkte å tenke på hva mer han trengte å kjøpe, men han klarte ikke å tenke på det heller.

Herre, bad han til slutt stille, jeg har ikke gjort noe galt! Hvorfor be­handlet Andrea meg på den måten?

Så begynte han å lure på hvor mange andre av hans brødre og søstre i Herren som følte på samme måten overfor ham.

Andrea skjøv vognen sin videre. Hun tok et glass med sylteagurker nes­ten uten å se på dem, og gikk videre. Hun ville komme seg ut av butikken før hun så den mannen igjen, før barna fikk se ham igjen. Hun hadde al­dri vært så sint på noen i hele sitt liv. For en frekkhet!

En liten ånd som het Strid, fulgte etter Andrea. Han hadde nervøse, ir­riterte vinger som aldri sluttet å skjelve. Den store munnen mer enn opp­veide for størrelsen hans. Han sprang av sted på toppen av glass og esker, hoppet over de salte kjeksene og sprang videre forbi tørkerullene.

Han har løyet for deg hele tiden! ropte han til henne. Og pastor Mark lyver også. Han forsøker å beskytte ham! Du vet ikke om halvparten av det som foregikk på den skolen!

På andre siden av hyllen fòr en annen ånd fram gjennom mel og sukker, og gjorde saltomortale over matoljen. Det var Sladder, og han benyttet seg av pausene i Strids taleSex! Han har problemer med sex! Det er nødt til d være noe med sex! Det er best du hører med de andre og ser om noen vet noe! Du kan aldri vite med disse menneskene! Snakk med Judy Waring! Hun vet det kanskje!

Andrea ble mer og mer rasende, jo mer hun tenkte på denne skandalen på den kristne skolen. Denne Tom Harris trenger forbønn, tenkte hun.

Men hun hadde ikke bedt så mye. Hentet fra Mørkets Rike Kapittel 11.

Jeg liker å illustrere – det jeg prater om. Disse Mørkets rike bøkene – er verdt ett studium for å forstå hvordan den åndelige striden fungerer – fordi han som har skrevet det, har en profetisk ånd – det kan alle som er følsom i ånden, og har forstand i Ordet, forstå. Dessuten er de utrolig spennende. Oslo Kristne senter i sin tid, da de var på sin høyde åndelige sett – nektet å ta inn disse bøkene – og da forstår jeg også hvorfor de gikk feil senere – ved å ikke forstå hvordan åndskrefter kan påvirke en hel menighet – og ødelegge den – om man ikke avslører dem, og kilden til hvorfor de er der. Det er derfor en hver menighet, trenger reelle profeter – som ser og forstår – og samarbeider nært med menighetenes lederskap.

Jeg husker selv min gamle pastor. Han hadde en profet i menigheten som advarte han om en predikant som snart ville komme – han visste ikke selv hvem det var. Men senere da han kom og holdt en tale i menigheten – så talte Ånden til profeten og sa «han er det» – og han advarte pastoren – som sa ja, ja – og gjorde stikk motsatt – det endte med, etter noen år – at profeten måtte gå ut av menigheten, ble isolert, sett på som frafallen, baksnakket og løyet om. Men menigheten ble forgiftet av urene ånder, pga denne ene falske tjenesten – som var meget populær på 90 tallet – i mange karismatiske kretser. Jeg ble igjen i menigheten en tid etter – men da fikk jeg se hvordan falske kristne snek seg inn i menigheten, og hvordan ektefødte kristen ble lokket inn i falsk lære, av disse falske kristne – fordi pastoren foretrakk dem. Dette skjønte jeg ikke helheten av da – men i ettertid, så ser jeg hvordan satan klarte å ødelegge menigheten innenfra – fordi de ikke lyttet til de profetiske tjenestene – som så inn i det usynlige. Ugresset som ble sådd – berørte mange mennesker – og deres barn og deres barnebarn. Fordi de fleste forsto ikke hva som utspilte seg i det usynlige.

Norge, Norge – en siste sjanse (som du lot gå forbi, i ditt overmot)

Jan W. Von Der Hoeven – ga Norge en advarsel – om å ta til seg advarselen i boken «22 Juli Profetien», fordi det var vår siste sjanse.

Å være en profetisk tjeneste – er noe man burde be Gud om å slippe å være – det finnes ingenting godt med det, når stort sett alle menighetene forfaller inn i frafall – noen mye, noen lite – men ute av stand til å produsere såpass mye kraft, at verden blir frelst – og at folk blir satt i frihet. Fordi profeten er den mest foraktetede tjenesten i dette landet – det er bare å se hvordan de behandlet Jeremy Hoff i sin tid, med hans profetiske bok «22 juli profetien» – og det var kristne som først gikk i korstoget, kristne som hadde vært nesten totalt enig med Hoff, bare ca 20-25 år før (tips: Dagen redaktør) – men på 90 tallet, var det Roger Larsson, som ble behandlet dårlig spesielt i trosmenighetene. Dette skjer fordi mange ledere føler seg truet av den profetiske tjenesten – og ofte mangler Gudsfrykt, i å kunne gjøre akkurat hva Herren ønsker de skal gjøre – istedenfor hva andre i menigheten presser han til. Det kreves guts – ikke mange som har det lengre – og de som har guts – har ofte gått i den andre grøfta, og støter ut de ekte fra menighetens fellesskap. Det er en ond tid – hvor menigheten er for tiden meget svak – spesielt de lokale menighetene. Flere av de er totalt åndelig døde og døve for alt som kommer fra Herren.

Strømmålere som er tvunget på oss

Andre aktuelle nyheter eller ting som skjer i landet:

Smartmålere med flere typer radiosendere – les artikkel her.

Strømkunder tapte i ankesak om smartmålere – må betale 1,65 millioner kroner i saksomkostninger

Dette skriver jeg på min FB side: Når domstolene, energigigantene og myndighetene er ett, så er det ikke lengre noe demokrati. Dessuten, pga Grønn politikk, utlandskabler mm., så har strømprisene økt betraktelig. Og man snakker om fremtidig knapphet. Da kan disse gigantene velge å slå av strømmen i visse boliger, ettersom det er knapphet (som Acer avtalen legger en grunn for) på strøm, og hva da med å slå av strømmen i husstander som er kritiske til myndighetenes politikk. Viktig å se hvorfor ting blir gjort, og se hva deres skjulte agenda er, ved vår korrupte elite.

Husk – det er ingen tilfeldighet hva våre myndigheter gjør – de har planer i hodet, som du og jeg aldri får vite noe om. Men de snakker om store viktige begivenheter og at alle må dra lasset – ett lass som våre myndigheter har lagt på oss, som er unødvendig tunge. Egentlig så planlegges det full kontroll av folket på sikt – hvor du og jeg må hele tiden leve på smulene vår overrike stat gir oss – vel og merke om du er en god innbygger – totalt politisk korrekt, og nekter å si dine frie meninger. Noe lignende Kina – men klart – det sier de ikke – og pakker sine ord inn i sølvpapir – men bak sølvpapiret av ord – er det rene gitteret av ett dypt, dypt fengsel.

Gud, ti ikke! Vær ikke stille og hold deg ikke i ro, Gud! For se, dine fiender larmer. De som hater deg, løfter hodet. Med svik legger de hemmelige planer mot ditt folk, og de rådslår mot dem du verner. Sal 83:2-4

Fordi dere sier: Vi har gjort en pakt med døden og et forbund med dødsriket. Når den susende svepen farer fram, skal den ikke nå oss. For vi har gjort løgn til vår tilflukt og svik til vårt skjul – Jes 28:15

Et sanndru vitne frelser liv, men den som taler løgn, er full av svik. Ord 14:25

Den som lukker øynene for å tenke på svik, og den som kniper leppene sammen, han setter det onde i verk. Ord 16:30

Krig vil måtte komme

Jeg kan ikke lyve – men jeg må si det Herren viste meg i kveld – egentlig ikke noe nytt, da jeg har hørt det før. Men jeg kan gjenta – Herren sa tre ganger Det kommer krig til Norge3 ganger, for å understreke at det er fast bestemt, og det vil komme. Og det neste jeg fikk – Det skjer pga synden i Norge. Jeg fikk heller ikke denne gangen noen tid – men trolig – eller kanskje – det kommer ganske raskt – og overraskende. Muligens etter at børsene går i bunn – som det skjedde i 1929 – hvor alt kommer i ulage og kaos. Jeg har sagt flere ganger at Norge vil bli fattig – fordi rikdommen er en av gudene vi har laget, som fører de fleste av det norske folket mot fortapelse. Derfor må alle avguder dømmes – av Universets eneste levende og mektige Gud – vår Far i Himmelen – ved Hans sønn Jesus Kristus. For pengekjærhet er roten til alt ondt, 1 Tim. 6:10

Trafficking finansiert av eliten

Så til

Leger uten Grenser – Del av et omfattende traffickingsystem.

Du må huske på at det vi sår – må vi også høste. En del av dommene mot Europa og USA – blir sett med den lovløse innvandringen – eks. Libya ble ødelagt av NATO, ved Obama – og Norge – og så tok terrorgrupper over ved å styre, hvor folket blir holdt nede i en mye verre verden, enn under Gaddafi. Dessuten er det noen som lokker migranter fra Afrikanske land som ikke er i krig – til å omtrent ofre livet og sine penger (for muligens å bli «rik» her i Vest, og sende penger hjem) – for å komme til Europa – vi vet at Soros er tungt inne med å finansiere båter – alt er til for at Europa skal bli riktig skjev – og på sikt ødelagt. Jeg antar at dette – om det skjer en økonomisk kollaps – eks. den tyske bank (Detutche Bank), om den kollapser, den er på grensen til det allerede – så kan den dra med seg mye annet i sitt sluk.

Migrasjon – og Emmanuel Minos profeti – som han fremførte

Husk profetien til kvinnen fra Valdres, den Emmanuel Minos delte fra 90 tallet, og mot vår tid – før han dro hjem til Herren:

 Folk fra fattige land kommer til å strømme til Europa. De kommer også til Skandinavia og Norge. Det blir såpass mange av dem at folk kommer til å mislike dem og være harde mot dem. De vil bli behandlet slik som jødene før krigen. Da er målet for våre synder nådd. 

(Jeg protesterte på det med innvandring. Jeg forstod det ikke da. Emmanuel Minos)

Da strømmet tårene ned på den gamle damen, og sa: Jeg får ikke se det, men du får se det. Da plutselig kommer Jesus igjen, og den tredje verdenskrig bryter løs. Det blir en kort krig. Alt av krig som jeg har opplevd før er bare en lek i forhold til denne, og den kommer til å avslutte med en atombombe. -Luften kommer til å bli så forurenset at en ikke kan puste i den. Det kommer over flere kontinenter: Amerika, Japan, Australia, – de rike landene. Vannet kommer til å bli ødelagt. Vi kan ikke dyrke mer på jorden. Resultatet blir at bare en levning igjen. Og levningen i de rike landene kommer til å rømme til de fattige land, men de blir like harde mot oss som vi var mot dem når tiden er inne. Jeg er så glad for at jeg fikk se dette. Men når tiden nærmer seg, må du ta mot til deg og si dette. Jeg har fått dette fra Gud. Ingenting av dette strider mot bibelens ord. Se Johannes Åpenbaring kapittel 6 og utover. Men den som har fått sin synd tilgitt og har Jesus til Frelser og Herre er trygg. Du kan lese om den her.

HRS går dypt inn i hvor innvandringen begynte her:

Starten på arbeidsinnvandringen fra ikke-vestlige land

Hva kan de som åpnet opp for ikke-vestlig innvandring lære oss?

De første pakistanerne kom i 1967 – det var da 10 pakistanere registrert her, i følge Hege Storhaug, som dro til Little Norway i Pakistan 1993 (den første artikkelen over) – så fikk hun vite at en Neik Alam – da byen var slum, mye analfabetisme, fattigdom – så fant denne mannen på å sende folk ut i verden – dermed sendte de også noen til Norge. Eneste jeg kommer på som skjedde profetisk det året – var Israels overlegne seier mot araberlandene, hvor Jerusalem ble fri – i 6 dagers krigen. Dette skapte ett enormt uro i åndeverdenen – og det steg frem ett hat spesielt i AUF – mot Israel – hvor de elsket palestinerne mer – og ville vippe av APs lange kjærlighetsforhold til Israel.

Ellers vet jeg lite hva som gjorde at noen satte tankene i hodet til Neik Alam – som senere ble en innvandring som ingen kunne stoppe – ja selv Carl I. Hagen, den tiden han var den meste våkne politiker gikk ut og advarte:

Du må huske på – at i samme øyeblikket hvor Gud sender ulykker over landet, mye pga. synden i landet, selv på 60 tallet, da landet var ganske uskyldig – så sender han også folk som han advarer, for å slippe at landet skal komme i problemer – som Ordet sier:

«Jeg lette blant dem etter en mann som ville mure opp en mur og stille seg i gapet for mitt åsyn til vern for landet, så jeg ikke skulle ødelegge det. Men jeg fant ingen. Så utøser jeg da min vrede over dem. Ved min harmes ild gjør jeg ende på dem. Deres gjerninger lar jeg komme over deres eget hode, sier Herren Herren.» Esek 22:30-31

Men hvor var vekterne i menigheten? Nettopp – de var foraktet på 90 tallet i de mest fremadstormende lokale menighetene, var de også foraktet på 60 og 70 tallet? Fordi det er menighetens oppgave – når landet var tuftet på kristendom, å holde stand mot de ytre kreftene. Men menigheten var antageligvis delvis blind da – som på 90 tallet. Uten salt blir vi tråkket ned:

Dere er jordens salt! Men om saltet mister sin kraft, hva skal det da saltes med? Det duger ikke lenger til noe, uten til å kastes ut og tråkkes ned av menneskene. Matt 5:13

En av profetens oppgave, er å hjelpe menigheten til å beholde sitt salt, og holde seg unna det onde – ved den visdommen Herren har gitt han – ettersom Herren deler ut ulikt til hver enkelt (ingen profet er perfekt – det handler heller ikke om det).

Innvandring er ikke feil – men det er feil å tillate migrasjon av folk som vil underminere landet – som Islam gjør – for alle som har forsket på Islam – i hele historien, vet vi at det skjer hele tiden. Fordi Islam underordner seg ingenting annet enn sitt eget system og sin egen avgud. Jeg har selv flere naboer som er muslimer – og vi har åpnet hjerte vårt for de alle, og de fikk alle komme inn i vårt hjem – men vi fikk bare svik i retur – ikke i starten, når de kunne ha glede av det selv – men når de skulle fostre ungene i Islam – så måtte vi holdes langt unna, vi og våre barn. De verste som svek, var ikke de som var tungt inne i det religiøse, nei, det var de som ikke hadde Hijab – og sa de var såkalte integrerte, og feiret 17 mai – jeg fant ut at svik var for det meste, med noen få unnatak – en hovedregel innen den religionen. Hva gjør de her – når de egentlig er her for å promotere ett Kalifat – over Norge? Med myndighetenes velsignelse? Og myndighetene lytter aldri til de som har flyktet fra Islam – for å finne ett fristed i Norge – de såkalte frafalne muslimene frykter nå det som skjer i vårt land. De ser de samme taktene som de landene de flyktet fra (og disse kan ikke reise tilbake på ferie, som våre nye migranter kan gjøre når de vil – iallefall de fleste).

Gunhilda Smelhus – kvinnen fra Valdres

Dermed kommer vi frem til profetien fra kvinnen i Valdres – at vi behandler de dårlig, ja de vil bli behandlet som jødene før krigen (ikke etter) – og jeg kan ikke skjønne at den type oppløp skjer når alt går bra – det vil skje når økonomien får en knekk – tenker jeg – når noe dårlig skjer – og da vil murringen heves – mot innvandrere. Med tanke på at Islam gjør mer og mer vold mot etniske norske – som myndighetene forsøker å skjule, sammen deres oppkjøpte media – som disse 4 afganerne som voldtok en alenemor – i Nordland, ved ett buss-stopp – en gruppevoldtekt – så vil det en eller annen gang sette i gang ett sinne.

Utvilsomt så er enda det norske vreden over urettferdigheten fra våre politikere, eliten og media – nedkokt, sjelden folk reagerer (unntatt nå er det en del sinte folk pga den dårlige forvaltede økonomien, ved høye strømpriser). Men det er vel bare ett tidsspørsmålet før vi bli satt i brann – og det kan gå raskt – og det er vel egentlig også hele meningen med denne migrasjonen – å vekke hat og sinne i de etniske – tenk etter hva som nå skjedde i Østerrike:

Østerrikes regjering vil sende hjem innvandrere etter Halloween-bråk

Kvinnen fra Valdres – sier at da vil dommen ramme Norge – når nordmenn våkner i hat. Jeg må være ærlig å si at det er denne delen av profetien som er vanskeligst å svelge. Fordi jøder blir behandlet dårligere enn muslimer og andre innvandrere – både av nordmenn, men mest av muslimer. Det er jøder som blir behandlet dårlig – og flere har flyttet til Israel – og blir det verre, vil flere flytte. Men det skjuler myndighetene og Erna Solberg.

En begravelsefølge i 2011 – beskriver det godt:

Den Jødiske gravlunden i Oslo

Jødisk begravelse «angrepet» i Oslo

Denne jødiske mannen som var begravet, før han døde, fortalte han noe:

 Far var syk de siste halvannet år av sitt liv. De siste årene følte far at mye av mellomkrigstidens antisemittisme igjen florerte i Norge. Han kjente samme gufs på ryggen som i denne tiden, forteller Morten Stiris.
Sammen med sin bror, Tom, skrev han innlegget «Antisemittismen eksisterer fortsatt» i aftenposten.no (22. desember) om den rystende hendelsen de opplevde på kirkegården.
«Familien har selvsagt tatt dette veldig tungt. Dette er rett og slett trakassering på det verste. Å skjende et gravfølge og særlig under en rituell handling, er trakassering på sitt verste, skriver sønnene.

Erna Solberg sier muslimene er de nye jødene – men det er en løgn – muslimene blir ikke forfulgt – de blir opphøyd, men når noen kommer med fakta – blir de nedsablet som rasister – enda det er historiske ting om Islam – og hva Islam egentlig er. Det finnes nordmenn som vet mer om Islam – enn muslimer. Jeg har jobbet med muslimer – og stilt de spørsmål om Islam – som de ikke vet – og som de blir skeptisk til – fordi jeg spør – de fleste vet ikke at han var en krigsfører – de vet ikke hvor mange koner han hadde etc. Men kommer jeg med kunnskap – så er jeg «rasistisk».

Det er denne mentaliteten i media og blant politikere som skremmer meg – enn innvandrer hat. Og det er de som legger opp til at det blir hat – de og Islam. Derfor så får jeg helt ikke den delen av profetien til å stemme – men vi får se – når ting skjer – hva som egentlig skjer. Vi følger med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s