Klokken tikker – Kina forbereder seg på krig

Artikkel hentet her.

Kinas president Xi Jinping har nettopp kunngjort at Kina vil «forberede seg på krig», og det burde skremme oss alle mye. Det er unødvendig å si at ingen kommer til å angripe Kina med det første. Så hvorfor skulle kineserne måtte forberede seg på krig hvis det er null sjanse for at de vil bli angrepet?

Dessverre er svaret åpenbart. Den eneste grunnen til at Kina vil være engasjert i en militær konflikt snart, er hvis landet velger å invadere Taiwan. I det øyeblikket en slik invasjon blir lansert, vil USA og Kina være i krig. Kineserne vet dette, men Kinas president Xi Jinping går likevel videre med forberedelser til krig…

Kina vil fokusere på å forberede seg på krig med landets sikkerhet «stadig mer ustabil og usikker», har president Xi Jinping erklært.

Beijing vil nå styrke sin militære trening og forberedelser til enhver krig, sa Xi i dag, ifølge den statlige kringkasteren CCTV.

Dette er aller første gang på flere tiår at Kina har vært på krigsfot.

For ikke så lenge siden var kineserne våre nye bestevenner, og vi gjorde alt vi kunne for å utdype handelsforbindelsene med dem.

Nå er vår (USA) økonomi dypt, dypt avhengig av varer fra Kina, og når en militær konflikt bryter ut, vil varestrømmen stoppe opp.

Så la oss håpe at en slik krig ikke materialiserer seg med det første.

Dessverre har det blitt overmåte klart at den kinesiske presidenten Xi Jinping sterkt vurderer muligheten for å «gjenforenes» med Taiwan med makt …

Xis kunngjøring om at Kina vil fokusere på å forberede seg på en krig vil øke frykten for at nasjonen kan invadere den selvstyrte øya Taiwan, som Beijing hevder er sin egen.

Kina, som har den nest største økonomien og militæret i verden, har gjentatte ganger truet med å annektere Taiwan med makt om nødvendig.

Mange mennesker der ute ser ut til å anta at en konflikt med Kina ikke er en overhengende trussel.

Men bare i forrige måned advarte den øverste rangerte offiseren i den amerikanske marinen om at den kunne komme «så snart som i år» …

I forrige måned advarte admiral Michael Gilday, USAs sjef for marineoperasjoner, om at Kina kunne overraske Washington og verden og invadere Taiwan så snart som i år.

Midt under militærøvelsene med fly og sjø på Taiwans kyst sa admiral Gilday: «Det er ikke bare hva Jinping sier, det er hvordan kineserne oppfører seg og hva de gjør.

« Det vi har sett de siste 20 årene er at de har oppfylt hvert løfte de har gitt tidligere enn de sa de skulle oppfylle det.»

Personlig tror jeg ikke at vi vil se krig mellom USA og Kina i 2022.

Men 2023 er en veldig reell mulighet.

Og det viser seg at mange tjenestemenn i Japan også ser behovet for å forberede seg på en kommende konflikt med Kina …

Hvis Kina skulle angripe Taiwan, ville landet ikke bare måtte møte en fiendtlig supermakt. Det vil også trolig måtte konfrontere sin mangeårige regionale rival, Japan.

I århundrer har Japan og Kina kjempet om hegemoni i Øst-Asia; Til tider har de truet hverandres overlevelse. I dag, som jeg fant ut fra en tre dagers møter med japanske tjenestemenn og analytikere i Tokyo, produserer trusselen om kinesisk aggresjon en stille revolusjon i japansk statsmakt – og presser nasjonen til å gjøre seg klar til kamp.

Spenningene fortsetter bare å intensiveres måned etter måned.

Som jeg diskuterer i min splitter nye bok, vil det til slutt bli nådd et bristepunkt.

Samtidig også Nord-Korea og Sør-Korea nærmer seg krig.

De siste dagene har Nord-Korea prøveskutt over 30 missiler, og det inkluderer en ICBM som førte til «et evakueringsvarsel i Nord-Japan».

Nord-Korea har prøveskutt mer enn 30 missiler denne uka, inkludert et interkontinentalt ballistisk missil på torsdag som utløste et evakueringsvarsel i Nord-Japan – et svar på en luftmilitær øvelse mellom Sør-Korea og USA.

Selvfølgelig har Nord-Korea prøveskutt mange raketter før, men i dette tilfellet innrømmer nordkoreanerne faktisk at de nettopp gjennomførte «simulerte angrep på Sør-Korea» …

Nord-Korea sa mandag at de siste rakettoppskytingene var simulerte angrep på Sør-Korea og USA, da de to landene holdt en «farlig krigsøvelse», mens Sør-Korea sa at de hadde funnet deler av en nordkoreansk rakett nær kysten.

Krig mellom Nord-Korea og Sør-Korea kommer.

Men min personlige mening er at det ikke vil skje før Kina invaderer Taiwan først.

Når det gjelder missiltester, blir det rapportert at russerne snart vil gjennomføre en ny test av den nye RS-28 Sarmat …

Russland planlegger angivelig å prøveskyte et interkontinentalt ballistisk missil for andre gang. Moskva testet først RS-28 Sarmat i april. Den er i stand til å bære 10 eller flere stridshoder og lokkeduer, og slår mål på 16,000 XNUMX mph.

Den russiske politikeren Aleksej Zjuravlyov truet tidligere med å bruke det dødelige våpenet da Finland og Sverige var klare til å bli med i NATO.

Han sa at Satan-II kunne treffe Storbritannia på 200 sekunder hvis de ble avfyrt fra Russlands europeiske provins, Kaliningrad.

Det har blitt hevdet at en enkelt RS-28 Sarmat har nok ildkraft til å ødelegge et område på størrelse med Texas.

USA har ikke noe sammenlignbart.

Faktisk er de aldrende Minuteman-missilene som for tiden danner ryggraden i USAs strategiske atomvåpenarsenal ikke planlagt å bli erstattet av noe nytt før en gang rundt 2030.

Dessverre vil verden se helt annerledes ut innen 2030.

Jeg tror at tredje verdenskrig allerede har begynt, og flere nye konflikter vil trolig bryte ut i løpet av de neste 12 månedene.

I denne artikkelen har jeg ikke engang snakket om Israel og Iran. Personlig tror jeg det er trolig den mest sannsynlige den neste konflikten som vil bryte ut.

Dette er virkelig en tid med «kriger og rykter om kriger», men de fleste der ute forstår fortsatt ikke hva som skjer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s