Katastrofen i Pakistan, Grooming skandalen, maktelitens hang til pedofili, fosterdrap, barns tilnærming til blotting på nettet, volden i Oslo, offentlig sløsementalitet – når nordmenn sliter med regningene

En representant for UNICEF kom på min dør – og ønsket at jeg skulle gi til katastrofen i Pakistan:

A family salvage usable items from their flood-hit home in Jaffarabad, a district of Pakistan’s southwestern Baluchistan province, Thursday, Aug. 25, 2022. Pakistan’s government in an overnight appeal sought relief assistance from the international community for flood-affected people in this impoverished Islamic nation, as the exceptionally heavier monsoon rain in recent decades continued lashing various parts of the country. (AP Photo/Zahid Hussain)

Flommen i Pakistan

Jeg har alltid nød for folk i nød. Men jeg takket nei til UNICEF om å gi – da jeg gir til fattige i Øst-Europa. Du vet – jeg føler ansvar først og fremst for de i nærområdet – og selvfølgelig Israel – men disse Islamske landene, sitter på enorme formuer – som teks. Saudi-Arabia – men hjelper de sin brødre i troen?

Du vet – neste kjærlighet er det lite av Islam – Ramon Bennett forteller eks. i en av sine bøker, at i Saudi-Arabia, når de hadde denne fastetiden – Ramadan – så var det utrolig het og varmt i Saudi-Arabia, og en arbeider besvimte pga matmangel og hete – og en arbeidskamerat kom og ga han vann – for han som utøvde barmhjertighet – så ble han straffet med piskeslag. Dette er ikke unikt i Islam – kulden der mot sin neste, er så godt som nesten ikke-eksisterende – fordi Islams gud, hater kjærlighet, og trekker ut den siste rest av kjærlighet, omtanke, barmhjertighet, nåde som måtte finnes i en muslim, så han blir mer åpen for å åpne opp for mer radikale ideer, mord, hat, vold og voldtekter. Nå er jo Islam veldig ulikt fra land til land, og ikke alle land representerer enn sånn hard linje – som teks. Saudi Arabia. Men for meg som kristen – blir det å sende penger dit – selv om jeg føler med deres smerte, noe jeg ikke prioriterer. Da vil jeg heller støtte alle kristne som Pakistan har drept i åresvis – med falske anklager, eller kristne jenter som blir bortrøvet for ekteskap, og så tvangskonventert – og alt annet ondt som er i Pakistan. Det er også veldig vanlig med overgrep av barn i Pakistan.

En bilreperatør jeg pratet med, fortalte at han hadde en pakistansk venn – han fortalte i sin oppvekst – at omtrent alle forgrep seg på han, onkler og andre – det var vanlig i Pakistan. For å unngå å bli ødelagt av sin fortid, så brukte han all sin energi på å utdanne seg høyt, gifte seg med en norsk kvinne, og flyttet til Tyskland – han måtte hele tiden kjempe mot sin fortid – som gnagde i ham – pga ondskapen han fikk med seg fra landet.

Du må huske på at mesteparten av Grooming skandalen i England, kommer fra pakistanske menn – ofte var de gift, og hadde barn – men det betydde ikke at de kunne utnytte småjenter – til noe over 10 år (også under) for sex, og hvor politi og myndigheter lukket øynene – som England omtrent alltid har gjort for Islam, og forfulgt og fengslet folk som våger å tale sannheten om hva Islam er – ja selv Tommy Robinson. av engelsk etnisitet – da han ville eksponerte denne Grooming skandalen – ble han behandlet som han var en Quisling – du kan lese det her (du tror ikke det er sant – hva myndighetene kan gjøre):

Tommy Robinson – fanget av politiet igjen – det går oftest bedre med de som gjør overgrep, om de da er fra Pakistan eller andre muslimske land – eller rett og slett bare er innvandrer. Tommy er bare i fronten – om Politiet og rettsvesenet behandler han sånn, fordi han forteller sannheten – så er vi andre de neste, som vil være i Mynighetenes søkelys, om du er en fri sjel, men rettferdige tanker – og avslører deres hykleri.

Når demokratiet faller – hvor ekte journalistikk blir forfulgt, hatet og løyet på (videon er klart tatt bort, men oversettelsen er der enda)

Du kan lese mer om dette i disse artiklene:

Grooming og jentene som aldri fikk noe metoo-øyeblikk

Finnene i sjokk: «Flyktninger» driver grooming av jentene deres

Tenåringsjente i Sverige mistenkes utsatt for grooming

Englands nye grooming-skandale, nå hovedsakelig gutter

Det er en ting du må forstå – det er flere grunner til at makteliten ikke vil avsløre dette – og en av de, er at det finnes mye pedofili oppe på de høyeste toppene – og det er mye der, som ikke tåler dagens lys. Hadde du visst alt hva de gjorde, hadde du blitt sjokkert. Da er det beste som flertallet gjør, stikker hodet i sanden, som strutsen, og later som det ikke er noe problem. Makteliten eier media (og makteliten er Kjøpmennene som Åp. 18:23 snakker om, og for tiden, kommer disse kreftene mest fra USA, les: «Hvem eier verden?«) – så media bruker liten tid på avsløre Grooming skandalen, og hva Eliten selv gjør bak lukkede dører. Dette her er kun en sak som er sjokkerende nok – men det kunne ha vært så mange mer – om media og deres journalister hadde vært normale, og skrevet om alt som skjer, når de får informasjon om det – og om samfunnet på samme måte hadde vært normalt, men det er ikke det:

Anneka Lucas – forteller en sannhet om overgrep, som få vil høre – og som ingen våger å avsløre – om de ønske å beholde livet

Tidligere barnesexslave solgt til belgisk aristokratisk pedofil ring der gutter og jenter ble torturert og DREPT avslører grusomhetene i hennes fem år lange overgrep.

En kjent politiker i Belgia – dette var da på 80 tallet, da tidene var mer «normalt» – ville drepe henne i en av seansene – men en annen som fattet kjærlighet til henne, gjorde at livet hennes ble spart. Hun kom ut av det 12 år gammel, etter utallige voldtekter – grov tortur – og hvor de tvang barna til å torturere andre barn.

Dette skjer også i Norge – jeg har selv boken om «Hanne», Voldtatte følelser (jeg har lest den 2 ganger, for mange år siden, men anbefaler bare de med sterke nerver å lese boken) – det handler egentlig ikke om politikere, men om en kristen som var høyt akseptert i ett kristent samfunn, som gjorde tortur og bisarre ting mot sin kone og barn – og ble omtrent ikke straffet for det.

Samme type synder – skjer hos eliten på toppen – klart det – for at en politiker, elite – jeg sier ikke alle, men noen – kan selge landet som de gjør, så må de ha totalt ødelagt samvittighet – å gå inn i satans dype verden, så vil alle samvittighetskvaler bli ødelagt – så man kan nyte tortur, drap, sex med små barn, eller å støtte andre som gjør dette.

Uren sex – er inngangsbillett inn i starten på at Satan kan forføre deg – men de fleste får ikke så bisarre avvik som dette – men jo dypere du går inn i denne bisarre verden av sexbegjær, så vil du som menneske bli kaldere og kaldere mot din neste – alt handler bare om deg selv og dine følelser. Men husk at det finnes en dyp satanisme inn i de som sitter i Eliten – uten at jeg kan peke ut noen spesielle. Menneskeoffer er satanisme – og det startet her i landet med Abortloven fra 1975 – den 13 juni. Og 41 år etter – på samme dato – så begynner Gud å rive bort vår selvstendighet ved å legge Finanssystemet under EU, så skjer det fortløpende av bit av bit av norsk selvstendighet blir revet og tatt vekk fra oss – og dermed går strømprisene i været, matvareprisene blir dyrere etc. – dette er en Guds gryende dom – pga våre mørke og illevarslende synder! Synd får alltid vide konsekvenser:

«Du skal si til Israels barn: Om noen av Israels barn eller noen av de fremmede som bor i Israel, gir noen av sine barn fra seg til Molok, han skal dø. Folket i landet skal steine ham. Jeg vil sette mitt åsyn mot den mannen og utrydde ham av hans folk fordi han har gitt sitt barn fra seg til Molok og gjort min helligdom uren og vanhelliget mitt hellige navn. Om folket i landet lukker øynene til og ikke straffer en slik mann med døden når han gir sitt barn fra seg til Molok, da vil jeg sette mitt åsyn mot denne mannen og hans slekt. Ham og alle dem som følger ham i å drive hor med Molok, vil jeg utrydde av deres folk.» 3Mos 20:2-5

Molok er det samme som abort – du vet, å brenne barn høres perverst ut – men når du utfører abort, som på de fleste blir utført med tang, hvor man river i stykker armer, ben og hode – så vil selv ett foster som ikke har ferdig utviklet nervesystem kjenne en enorm smerte – dette lille fostret kjenner dobbelt følelse av smerte, enn en voksen.

Lennart Nilssons fantastiske bilder av fostret – og forferdelsen ble stor blant mange, da det viste seg at flere av disse barna ble drepte etterpå – det var den eneste måten å få bildene på – man tok fostret ut av mors liv, og så tok han bilder – som egentlig var en mellomstasjon – før barnet måtte dø.

Medisinske eksperter bekrefter at ufødte barn, føler ubehagelig smerte under abort

Så å brenne ett barn – eller drepe ett foster i mors liv – er like satanisk og ondskapsfullt – og vekker opp Guds vrede

Pga vår kjærlighet til vår Baal og Molok dyrkelse – som er å ofre barn, så har vi også kjærlighet til Islam, som også liker å ofre mennesker, som da er de vantro, vel og merke, når de blir mange nok, og sterke nok – og vi ser jo urolighetene i Oslo – det er mye pga Islam – og våre myndigheter og media nekter oss å se det.

14 overfallsvoldtekter i Oslo i fjor: – ­Ekstra problematisk at det forties. Politiet melder ikke om overfallsvoldtekter. – Ikke politiets oppgave å beskytte kvinner i Oslo fra frykt

Stavrum: – Behandlingen av voldsutsatt lærer er en skamplett for Inga Marte Thorkildsen (skolene i Oslo – har ofte store problemer med vold, elevene mellom, men også mot lærerne – og oftest kommer det fra barn med muslimsk bakgrunn -men blir tystet ned av rektorer, lærere (fordi de er redd for å miste jobben) media og våre politikere)

Oslo tingrett ville hemmeligholde voldsdom – måtte snu etter anke fra Document

Politi og domstoler hemmeligholder alvorlig kriminalitet. Det truer tilliten i samfunnet

Dette er frukten av at vi har snudd ryggen til Gud, og så bryter alle typer bud, som Bibelen fremmer, om ett menneske skal ha fred i sin sjel – og bli mer fornøyd. Oslo er spesielt – fordi de er fremst i det ugudelige – omtrent all skitt, blir skapt og distribuert av lover, politikere, media og mye mer – fra Oslo – jeg kan ikke fri meg fra at Oslo avtalen, ble jo undertegnet i Oslo – ett Svik mot Israel – og sånn sett ser det ut som forbannelsen har rammet den delen av landet ekstra mye – med høye bompenger, med et styre av grønne fanatikere – og ett AP (Raymond Johansen, AP (tidligere SV mann), leder for de miliø kriminelle i Oslo, som plyndrer Oslo for parkeringsplasser, hugger ned høye store vakre gamle tre pga unødvendige sykkelveier (som omtrent ingen bruker)kaster bort utallig milliarder til ingenting – ødelegger bilveier – og ødelegger for handels næringen – salter i stykker sykkelveiene om vinteren, sånn at saltet kan gå ned i grunnvannet, bryter kommunale lover på løpende bånd – uten at det får noen konsekvenser etc. etc.).

Hvem i alle dager mente at denne statuen i Oslo var viktig?

Det var ikke så mange år siden jeg var i Oslo – hvor det sto en Pan (er ett bilde på satan, som opphav for det seksuelle) statue med erigrert penis midt på Karl Johan – den fikk stå der noen år, uten noen forklaring på hvorfor den sto der, og ble så fjernet, uten at noen visste hvorfor. Men uansett – Pan statuen er ett bilde på hemningsløs sex, som kjennetegner den ånd som er over Oslo (og store deler av landet) :

Oslos ukjente sexfester for kvinner (anbefaler deg ikke å lese den)

Vi husker jo alle protestene folk hadde da NRK, som også har hovedsete i Oslo – hadde mange sex serier for ungdom – hvor de brøt den ene grensen etter den andre. Sex uten grenser, er satans honning – for å få deg inn i hans mørke verden. Men FN er også en pådriver for dette skitne spillet – hvor de også ønsker å innføre dette for små barn helt ned til 4 år:

WHO program for Sex program for barn under 4 år: Homosexualitet, pornografi, masturbasjon med andre

Og resultatet lar ikke vente på seg:

Kripos: Små barn deler nakenvideoer på nett

Vi husker Guds Ord:

Hor og vin og most tar forstanden bort. Hos 4:11


Forstand trenger man – for å styre sitt hjem, sin by – sin nasjon – når omtrent ingen i en posisjon av makt har det, så er det bare ett spørsmål, før alt bare faller sammen som ett korthus.


Så i denne mørke verden – så tenner Gud et lys – som hos denne politikeren som Gud har reist opp – inne i KRF:

Truls Olufsen-Mehus og Tone Lise

https://www.facebook.com/KristentRessurssenter/videos/692614122015461

Kristent Ressurs-senter skriver:

𝗡𝗬 𝗽𝗼𝗱𝗰𝗮𝘀𝘁-𝗲𝗽𝗶𝘀𝗼𝗱𝗲: 𝗣𝗼𝗿𝗻𝗼𝗮𝘃𝗵𝗲𝗻𝗴𝗶𝗴𝗵𝗲𝘁 𝗲𝗿 𝗲𝘁 ø𝗸𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲𝗺 𝗯𝗹𝗮𝗻𝘁 𝘃𝗮̊𝗿 𝘂𝗻𝗴𝗱𝗼𝗺, 𝗼𝗴 𝗱𝗲 𝗳𝗮̊𝗿 𝗶𝗸𝗸𝗲 𝗵𝗷𝗲𝗹𝗽 𝗻𝗮̊𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝗿 𝗼𝗺 𝗵𝗷𝗲𝗹𝗽.

Når gutter i tenårene skriver til statenes informasjonskanal for ungdom; ung.no, så får de ikke hjelpen de spør etter. Mange gutter skriver at de mister livslyst, får lite energi og at de erfarer at de får et dårlig kvinnesyn av porno og onani, men klarer likevel ikke å slutte. De er avhengig.

Ung.no svarer at de som ber om hjelp ikke trenger å slutte, at onani ganske enkelt er den beste løsning for ungdom i pubertet.

Tone Lise forteller om eksempler hun har møtt i sine 20 år med seksualitetsundervisning, og Truls har tatt noen dypdykk i kaninhull og funnet forskning og bøker på området. Sammen forsøker de finne bedre svar en de sexologiske rådgiverne på Ung.no gir med mål om å hjelpe ungdom som opplever en krise.

PS! Truls og Tone Lise korter ned på lengde i podcastene framover (med få unntak) og målet er 10-minutters konkrete og solide episoder som er stappfull av kunnskap, eksempler og løsninger.

Del med noen du kjenner på messenger, tips en venn og sjekk kommentarfeltet for bilder av ungdom som ber om hjelp fra Ung.no.

Takk for at du støtter vårt arbeid!

Så jeg skjønner – så bruker disse Guds kraft (det er hva hun sa), for å hjelpe disse barna/ungdommene – og det betyr at de oppfyller det som står i Markus 1:

«Det var da i synagogen deres en mann med en uren ånd, og han skrek høyt og sa: Hva har vi med deg å gjøre, Jesus fra Nasaret? Du er kommet for å ødelegge oss. Jeg vet hvem du er, du Guds Hellige! Men Jesus truet den og sa: Ti stille, og far ut av ham! Og den urene ånden rev og slet i ham, skrek med høy røst og for ut av ham.» Mark 1:23-26

Manifestasjonen kom pga Guds kraft over Jesus – den kraften Han ønsker å gi til sin menighet, om de klarer å bære den.

Å fylle seg med det urene, så betyr det at du fyller deg med urene krefter. Det spiller ingen rolle om det er barn – fordi selv barn i mors liv, kan arve slektsforbannelser, altså ånder som kan følge med som en arv, selv lengre bak i slekta, uten at det har noe med foreldrene å gjøre – det er åndskrefter – og de kan bare drives ut i Jesu navn. Om du leser og ser på pornografi, så er sjansen stor for at du åpner opp for det, sånn at du mister kontrollen. Ser man det som voksen, kan man kanskje lettere ikke slippe det inn – etter å ha sett det, om du da ikke vil ha noe med det å gjøre – såkalt omvendelse. Men små barn – de har ingen beskyttelse mot sånt – med tanke på at foreldre gir Smartphones/mobiler til barna fra gjerne de er før 7 år – og dermed har de fleste av de fri tilgang til internett. De sier at 90% av nettet, er ren pornografi – i denne noe eldre artikkelen sier det at det er 30% – og forteller om baksiden av dette, minst 50% av skilsmissene er fordi mennene (flest) ser på online pornografi – 88% av pornoen er vold mot kvinner etc. etc. Men i senere tid – har også det å se pornografi – blitt mer og mer vanlig hos jenter/kvinner – spesielt her i Norge.

Skilsmisser er også ganske så vanlig hos kristne – da veldig få vil kjempe for sine ekteskap, om en av de faller. I gode og onde dager, bruker å betyr – bare de gode, så er vi trofast – i de dårlige, hopper vi av. Dette fordi vi ikke vil kjempe for ting – som er det viktigste i samfunnet, og meget viktig for Skaperen, Han som har laget retningslinjer for alt – for at menneskene skal følge dem!

Jeg tenker på Jesu Ord:

«Han sa til dem: Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor høstens herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst! Gå av sted. Se, jeg sender dere som lam midt iblant ulverLuk 10:2-3

Verden er totalt ødelagt – og da er spørsmålet – er vi klare til å gi dem den åndelige/sjelelige nødhjelpen de trenger? Kan vi gi dem så mye Guds kraft at vi kan sette de i frihet – kan vi med Guds hjelp, opprette selv de mest håpløse og vanskeligste tilfellene? Uren sex – altså alt som er utenfor ekteskapet – kan bli avhengighetsskapende. Det finnes kvinner og menn – som må ha sex hele tiden, men hvem som helst – fordi de er helt avhengig, som alkoholikere av sin alkohol – denne formen for moderne «livsstil» kan, ikke bare de som er totalt sex avhengig være den som tar skade, men mye i den gaten – kan påvirke alle typer mennesker – de kan ha fine jobber på dagen, være advokater, politi, brannmenn, politiker, myndighetspersoner, bankmann, lege, psykiater, prester osv. – men jeg vet at noen i alle disse gruppene, søker mot Veum (nå lagt ned, og opprettet på Kalnes Sykehus) – for å få psykiatrisk hjelp, når det blir for mye for de – i stort sett alle deler av klasseskillene. Noen bare flipper ut – en gang i blant – må få hjelp – og så gå tilbake til jobb og samfunnet – ekteskapet og hva enn de er inne i. De er plaget av Djevelen – og Guds Ord sier:


«.…hvorledes Gud salvet Jesus fra Nasaret med den Hellige Ånd og kraft, han som gikk omkring og gjorde vel og helbredet alle som var overveldet av djevelen, fordi Gud var med ham.» Ap. Gj. 10:38, 1930 oversettelsen.

Psykiatri, problemer med sinnet, vold, voldtekt, og selv alvorlige psykiske problemer av alle arter, har med krefter å gjøre, og mange av dem kan være relatert til seksuelle overgrep, skilsmisse pga en av foreldrenes sidesprang – når barnet var lite – du vet, skilsmisse er noe som koster samfunnet utallige penger, da det ofte åpner opp for utrygge barn, med store behov, pga en sjel som føles har blitt revet i 2 – i det lille barnet, eller selv større barn.

I en liten by i USA – dette var en del år før internett – så hadde de forbudt pornografi i byen, ved å stoppe salg av sånt materiale – og resultatet lot ikke vente på seg – vold og kriminalitet ble redusert med godt over 50% (mener å huske at den var over 70%). Fri sex – skaper store ettervirkninger – det var derfor Gud var så nøye med å si nei til Skilsmisse – selv ett dårlig ekteskap, om det ikke er vold i forholdet – er bedre enn at barna vokser opp i ett noe dårlig hjem – eller å ta barn fra foreldrene – som teks. Barnevernet har blitt ekspert på i dette samfunnet – selv for den minste bagatell – så mange foreldre lever i frykt, for at de dukker opp.

Hele tanken med å være trofast – er for barnas skyld. Ingen foreldre er perfekte – men de er som oftest 100 ganger bedre enn Barnevernet. Ettersom jeg jobber i helsevesenet – så ser jeg nå at det kommer stadig flere ungdommer inn med psykiatri og rus – det er overveldende – mange kommer fra brutte hjem – eller foreldre som ikke kunne håndtere barna. Dette har økt i takt med fri sex og fri porno, vold, overgrep ol. – og skilsmisse og samboerskap – man lever sammen, uten å forstå at ekteskap er en pakt – det skal aldri brytes. Tøylesløheten koster samfunnet utallige milliarder – og ringvirkningene vil bli enda større – likevel, så skal det mer porno og sex inn i barneskolen – og over alt – og sexologer, uten noen basert forskning bak seg – oppmuntrer barn/ungdommer til mer sex – med alt og alle – ellers er det noe rart med deg, om de ikke sier det, så kan man nesten føle at det er sånn. Det er som om barneskolen/ungdomsskolen skulle promotere alkohol – drikk mer – men pornografi kan være farligere enn alkohol, og koste samfunnet mer. Å komme ut av det, uten Guds kraft og nåde – kan være svært vanskelig.

Å være ett barn som vokser opp nå – hvor Staten anser barna våre som sine – akkurat som om Staten har født barna, kjenner deres glede og gråt i hverdagen, glede over deres første skritt, byttet bleie etc. – egentlig er Staten jeg og du – ingen elite som tror de er over alt og alle har noen rett til å detaljstyre oss! Om ikke eliten er tjenere, så har de totalt misforstått den demokratiske tanke – og går inn i autoritært, marxistisk og facistisk måte å tenke og styre landet på. Der er Norge nå – og på vei inn i noe større vanvidd.

De som er på Stortinget – eller regjeringen – har null kontakt med folkedypet – de har skjermet seg selv fra oss – og sitter på pengesekken akkurat som Onkel Skrue – de vil ikke en gang, som de gjør i det mer fattige Ungarn, å sette ned prisen på drivstoff – og enda vi produserer strøm selv, nekter myndighetene å sette ned strømprisen til 50 øre kilowatten (enda da tjener strømmarkedet på det) – enda de har penger nok til det – men har lagt seg totalt ned for kreftene i det Nye Tyskland, som er den store kraften i EU. Erna Solberg var totalt nesegrus beundrer av Angela Merkels og hennes styre – og forsøkte å styre Norge på samme måte.

Og likevel – så fordi Støre og Co. er så upopulær pga prisene – så går «alle» og ønsker Høyre inn – via alle meningsmålingene. Men folk skjønner ikke at Stortinget er ett parti – Stortingspartiet – hvor det AP starter – bygger Høyre videre på, og omvendt – det var Høyres del i ACER avtalen med EU – og at de tillot en strømkabel å bli lagt ut til Tyskland – som gjorde at strømprisene gikk til været – og det var før krigen i Russland. Så nei – Russerne har ingenting med dette å gjøre – men Grønn politikk har alt med det å gjøre – som springer ut fra en New Age, okkult tanke – for de som har studert New Age – så er de veldig knyttet opp mot naturen – men i sin lyst i naturen, så vokser det opp vindmøller som dreper fugler i store spenn, og ødelegger naturen – og de beriker eks. tyske vindmøller eiere med Statlige penger – fordi New Age er opptatt av naturen, og i sin iver ødelegger de den, og sprer propaganda over hvor godt de gjør for den – dette er noe du og jeg betaler over skatteseddelen. Fordi politikerne elsker å bruke penger som ikke er deres egne penger:

Civita sier:

Det offentlige, stat, fylker og kommuner, bør ikke sløse. Skal tilliten til politikerne opprettholdes, bør innbyggerne få mest mulig igjen for pengene som betales inn gjennom skatter og avgifter.

Men vi ser stadig eksempler på kostnadsoverskridelser i kommunale prosjekter og sløsing i det offentlige. En mulig og høyst plausibel forklaring på fenomenet med offentlig sløsing ligger i de ulike måtene det er mulig å bruke penger på.

Denne videoen viser disse ulike måtene og eksempler på offentlig sløsing.

Les mer på civita.no.

Norske myndigheters sløsing, uten at de forvalter pengene med sunt vett, som kan tjene befolkningen best – gjør at vi skaper en enorm politikerforakt – men også nød, som nordmenn har sjelden kjent til, siden Krigens dager:

Fra VGs artikkel om Truls

Her hentet trebarnsfar Truls (33) en matpose: − Første julen jeg gruer meg til

Det hjelper ikke hvor mye vi får over lønnsseddelen – da de fleste nordmenn har gjeld opp til ørene, og har blitt skjødesløse med å ta kortsiktig lån, men også de enorme dyre husprisene – som har økt i takt med at kvinnene har gått inn i full arbeid, på samme måte som mennene – og egentlig kan man lure på hvor mye penger vi tjener på å ha 2 i arbeid – og alle barna i barnehage fra de er 7 mnd. gammel? Da min pappa og mamma kjøpte leilighet i 1969 – så betalte de 23.500 kr for det – på ett lån – da mamma og pappa skilte seg, som pappa sa, han betalte siste avdraget på leiligheten i 1979 – og så dra han derfra – og lot mamma sitte igjen med eiendelene og oss barna – det ble da nedbetalt på 10 år – og mamma og pappa var absolutt ikke rike. Men er det ikke rikdom å være gjeldfri – og så ha nok til å betale alle regninger, ha ett hjem, og ha nok med mat og klær?

«For vi hadde ikke noe med oss inn i verden, og det er klart at vi heller ikke kan ta noe med oss herfra. Har vi mat og klær, skal vi la oss nøye med det. Men de som vil bli rike, faller i fristelser og snarer og mange slags dumme og skadelige lyster, som senker menneskene ned i undergang og fortapelse. For pengekjærhet er en rot til alt ondt. I sin lyst etter penger har noen fart vill i troen og har gjennomboret seg selv med mange piner. Men du, Guds menneske, fly bort fra alt dette! Og jag etter rettferdighet, gudsfrykt, tro, kjærlighet, tålmodighet og mildhet.» 1Tim 6:7-11

Idag går huslån opp mot 20-30 år – og mange velger avdragsfritt – så de bare betaler renter. Men pga denne AP politikken siden Gro H. Brundtland, og hennes AUFs venners inntok i maktens tinder – ikke bare ved å være en jordmor for å føde frem en monsteraktig Abortlov – men også ett dypt vennskap med verdens mest ettersøkte Terrorist – Yasser Arafat – og hvor de la en grunn for hat til Jødenes eget hjemland, Israel.

Fra da av – var den politikken som ble lagt til grunn, noe som gjorde alt vanskeligere for nordmenn – ikke bare økte husprisene – men vi ble etter hvert presset inn i ett system – på skolene, hvor læreevnen til barn falt betraktelig, men hvor også statlig sosialistisk og historieløs propaganda ble slått inn i tankene deres – og fortsatte med media når de gikk ut i samfunnet som voksne. Barn ble satt inn i barnehager fra de var 7 mnd. – enda alle forskere advarte mot å sette inn barn fra før de var 3 år – men gammel lære/forskning gjort av ekte forskere, ble ignorert, og de lagde en ny lære – og ut av det, sto det frem en ny type indoktrinerte «Forskere» og «vitenskapsmenn» – som levde totalt av statlige midler – men hadde sjelden en ærlig tanke selv – de ble fortalt hva som skulle «være læren «forske» frem, ettersom pengene rådet – ikke om det passet med virkeligheten – sånn er det i FN – sånn er det i EU – sånn er det i Demokratene i USA – sånn har det blitt i de fleste Vestlige land – derfor var det så enkelt å innføre vaksinetvang – av giftige doser – fordi folk var blitt opplært i å ikke tenke selv – men å stole på Staten – og hvor kritiske tanker ble straffet.

Å bli straffet – ja det så vi som eks. via PST sin kommunikasjon til folket – som snakket om folk som talte mot vaksinene – og var kritiske til alt hva Staten drev med – som anti-statlige – dvs. vi var revolusjonære – fordi vi valgte å tenke sånn som var normalt å tenke i Norge på 70 og 80 tallet – hvor man hadde friheten til å si det man tenkte – uten at man fikk særlig straff for det. Det var ett ekte demokrati – det vi ser nå – er ett skinn demokrati – som vil føre oss til «Demokratiet» i Nord Korea – dvs. Eliten tenker tankene som du skal tenke – alt annet er Kjetteri – noe lignende De Siste Dagers Hellige, Mormonerne – eller en eller annen type religiøs sekt.

Men vi nordmenn er så konforme – vi er så kokt, for de som har hørt om froskeeksperimentet – av mange år med gode år – hvor vi knapt har hatt en bekymring, og hatt gode lønninger, de fleste av oss – dette har nedkokt oss og sløvet våre sanser. Så når faren står for døren – så reagerer vi ikke – altså den faren som våre marxistiske sosialister – i samarbeid med Høyre – har ført oss inn i. Men den egentlig synderen – er synden, som vi er så glad i. Sosialistene har bare kommet med «fine gaver» – og vi har åpnet dem, spist dem – og gledet oss kortsiktig – og blitt mer og mer misfornøyd – men samtidig bundet av det Bibelen kaller Rikdommens bedrag, Matt. 13:22.

Kristne som ikke har tatt den dype troen noe spesielt alvorlig, men har valgt å være ett barn i Kristus, stort sett hele livet – og ikke utfordret sin tro – og valgt å gått dypere inn i Kristus, har lett blitt dratt inn i dette bedraget – og rikdommen har blitt som torner i våre liv, som Jesus snakket om. Og mange kristne er bare ett tomt skall, hvor Ånden har flyttet ut for lengst – men går i vane på møter – og merker ikke at Ånden ikke er der lengre – isteden har de blitt kristne som er blitt dyktige på det sosiale – venner – aktiviteter – men liten eller ingen tid med Himmelens Konge – Jesus Kristus. Man har glemt hvordan det er å bruke tid med Herren, i det ensomme – isteden har man blitt en som kaller seg kristen – uten at ordene man sier om Kristus, egentlig har noen personlig mening for de selv, men husker gjerne hva de opplevde med Gud i sin ringe start – i bedre åndelige tider. Men Herren har noe å si til dem:

Da sa han til dem: Rett profeterte Jesaja om dere, hyklere, slik det står skrevet: Dette folket ærer meg med leppene, men deres hjerte er langt borte fra meg. Forgjeves dyrker de meg, for de lærer fra seg lærdommer som er menneskebud. Dere forlater Guds bud og holder fast på menneskers forskrifter. Mark 7:6-8

Og:

På dem blir Jesajas profeti oppfylt som sier: Dere skal høre og høre, men ikke forstå, se og se, men ikke skjelne. For dette folks hjerte er blitt sløvt, og med ørene hører de tungt, og sine øyne har de lukket til, så de ikke skal se med øynene eller høre med ørene og forstå med hjertet, og omvende seg så jeg kunne få lege dem. Matt 13:14-15


I de gode tidene – skulle vi forberede oss – det var som en gammel åndelig høvding – talte på 90 tallet, i den menigheten jeg gikk i da – han sa, forbered dere nå som tiden er gode – for det kommer tider som er vanskeligere. Men veldig få, om noen tok han på alvor – enda de visste at han var en sterk åndelig bønnekriger – som hadde vunnet mange seire for Kristus.

Da er spørsmålet – om når ulykken rammer Norge – hvordan er da Kristi Kropp forberedt på det? I salme 1 – så står det:

«Salig er den mann som ikke vandrer i ugudelige folks råd og ikke står på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin lyst i Herrens lov og grunner på hans lov dag og natt. Han skal være lik et tre, plantet ved rennende bekker. Det gir sin frukt i sin tid, og dets blad visner ikke. Alt det han gjør, skal han ha lykke til. Slik er det ikke med de ugudelige. De er lik agner som vinden blåser bort. Derfor skal de ugudelige ikke bli stående i dommen, og syndere ikke i de rettferdiges menighet. For Herren kjenner de rettferdiges vei, men de ugudeliges vei fører til undergang.» Sal 1:1-6

De rettferdige – de ugudelige? Hvem er du? Det som kjennetegner de rettferdige, er at de i gode tider, grunner på Hans lov, Hans Ord – dag og natt – og vil være som ett tre – med rennende himmelske bekker – som gjør at du skyter dype røtter – men når dommen kommer, den har allerede begynt smått over vårt land – så vil det vise hva slags røtter du egentlig har – og om du er en kristen som tåler det, eller om din tro ikke har noen røtter – så vil du falle til marken, og havne i den ugudeliges menighet – kanskje i skjøgekirken – om du ikke allerede er der. Hvor stort du rager over marken – spiller ingen rolle for Evighetens Gud – Han ransaker først og fremst røttene – om de er gode, og om de er dype – alt annet, spiller mindre rolle. Vi tenker – der er en kjempeevangelist – eller en stor lærer – eller en god pastor – men Gud ransaker Hans røtter – ikke hva folk sier og mener om han/henne. Dette er den tiden vi går inn i – og spørsmålet – som Åge Åleskjær sa – (Fasten your seat belts) om du har satt fast sikkerhetssælene dine, for her kan det går fort i svingene.

Nå har Russerne trukket seg ut av Kherson – og det er stor jubel i byen, og mange trekker sin lette sukk – over at kanskje krigslarmen og dens frykt er over. Men Obs! Obs! Jeg delte her om dagen om Judea – som satte sin lit til Egypt – og da Egypt dro ut med sine hærer – så trakk Kalderene (riket fra Nord) – seg bort fra Jerusalem – men det var kun midlertidig:

«Faraos hær var da dratt ut fra Egypt, og da kaldeerne, som holdt Jerusalem beleiret, fikk høre dette, dro de bort fra Jerusalem. Da kom Herrens ord til profeten Jeremia, og det lød så: Så sier Herren, Israels Gud: Dette skal dere si til Judas konge, som sendte dere til meg for å spørre meg: Se, faraos hær, som har dratt ut for å komme dere til hjelp, skal vende tilbake til sitt land, til Egypt. Og kaldeerne skal komme tilbake og kjempe mot denne byen. De skal innta den og brenne den opp med ild. Så sier Herren: Dere må ikke narre dere selv og si: Kaldeerne skal ganske sikkert dra bort fra oss! For de skal ikke dra bort. Selv om dere så slo hele kaldeernes hær som kjemper mot dere, og det bare ble noen hardt sårede tilbake blant dem, så skulle disse stå opp, hver i sitt telt, og brenne denne byen opp med ild. Jer 37:5-10

Jeg tror dette er det profetiske ordet for denne situasjonen – med Russland og Ukraina. Gud har påbegynt dom – og Hans hånd er fortsatt utstrakt mot Nordens land – og en del Europeiske land. Men når ulykken kommer, så vil alt gå raskt – vi kan ikke planlegge oss frem til det. Antageligvis blir vi tatt på senga, fordi fienden har noen trumf kort i ermene, som vi ikke kan se, eller forutse – det finnes planer, og onde tanker – spørsmålet er når det skjer? Vi vet ikke? Fordi Herren har ikke talt til oss om det.

Men bruk tiden – til å søke Herren – og gjør deg rede – til uansett hva som kommer – og hva som vil skje!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s