Helsetoppene vil skjule vaksinedøden og vaksineskadene – og gjør seg klar til å starte en ny «Pandemi»

Jeg kommer over denne FB siden – og synes det han sa var interessant:

Svein Gustav Wilhelmsen

Myndighetene legger i dag plutselig ned overvåkingssystemet for dødelighet.

Dette systemet settes nå på «pause» – beleilig nok når Norge, Europa og alle land med høyt antall vaksinerte har «uforklarlig» overdødelighet, i tillegg til økning i antallet mennesker som blir «uforklarlig» syke.

FHI og myndighetene skylder på «behov for metodologiske utbedringer» i kombinasjon med budsjettkutt, men hvor mye koster det egentlig å drifte dette systemet? Og er ikke nettopp dette systemet nå viktigere enn noen gang, for å kunne belyse hva det er som faktisk foregår?

Hver gang talldata går imot de konstruerte og fryktinduserende fortellingene som har holdt i gang det umenneskelige narrespillet «Pandemien», så slutter myndighetene å publisere disse tallene. Simsalabim og abrakadabra, så er tallene borte! Som dugg for solen, og som om dette aldri har eksistert eller vært relevant.

Gjennom hele pandemien har myndighetene fortløpende endret og tilpasset premissene for grunnlagene bak alle mulige tall, slik at alt som ikke passer med frykt-narrativet kan skjules i det lengste ved å gjøre det komplisert å se sammenhenger og trekke konklusjoner ut fra talldataene, og nærmest umulig å sammenligne tall fra forskjellige perioder i pandemien. Dette har konsekvent skjedd hver bidige gang tallene slår beina under myndighetenes eventyr.

Da tallene viste at det faktisk døde langt flere vaksinerte enn uvaksinerte, så sluttet plutselig myndighetene å skille mellom de to gruppene i ukerapportene over antall døde.

Da tallene viste at folk blir smittet på tross av at de er vaksinert, så valgte myndighetene å slutte å publisere tall på antall smittede i disse gruppene.

Da vinden snudde og tallene viste at det var langt flere vaksinerte enn uvaksinerte som var innlagt, så sluttet myndighetene å skille mellom de to gruppene, eller bare sluttet å publisere tallene i det hele tatt.

Det som folk har fått hamret inn i skallen gjennom uopphørlig fryktpropaganda, er plutselig ikke lenger relevant når det ikke kan misbrukes til å piske opp storm i vannglass og holde terroren i gang.

Camilla Stoltenberg fra FHI presenterte talldata fra komplett usannsynlige beregninger som viste at hundretusenvis av nordmenn angivelig ville bli smittet. Det var reinspikka bullshit, ren skremselspropaganda, i en periode hvor den kollektive bevisstheten var manisk fokusert på å presse injeksjonenes magiske mirakel-substans inn i flest mulig.

Myndighetene har under pandemien valgt å inkludere alle som hadde testet positivt for c-19 i oversikten over antall døde av c-19. Det har ikke vært av betydning om de døde av noe helt annet. Denne praksisen passer nemlig fint med det konstruerte frykt-narrativet.

Vi ble tutet ørene fulle av tall, gjennom døgnkontinuerlig propaganda fra alle kanaler i to forbannede langdryge år. Det var fryktinduserende terror, og hysterisk massesuggesjon og hypnose av befolkningen. Normalt friske og oppegående mennesker ble presset(!) til å la seg injisere med noe som ingen aner konsekvensene av, mot noe som innebærer ekstremt liten risiko.

Nå som tallene viser at folk dør og blir syke som aldri før, så er plutselig ikke tall interessant eller relevant lenger. Aller minst tall som viser den «uforklarlige» overdødeligheten. Myndighetene velger «tilfeldigvis» å «pause» et prosjekt som har pågått uavbrutt i over syv år, når prosjektets relevans er høyere enn noen gang.

Det er påfallende hvor mange sammentreff og bortforklaringer som tillates utspille seg. Når myndighetene får spørsmål om hva som kan være årsak til overdødeligheten og økningen i antall syke, så trekkes det på skuldrene og pekes i alle mulige retninger enn mot den ene fellesnevneren og mest opplagte synderen: Injeksjonene.

Et samlet pressekorps, hvis livsgrunnlag er å piske opp alt negativt og skape en evig strøm av drama og demoniserte fiendebilder, logrer servilt rundt myndighetenes patetiske bortforklaringer, uten å stikke snuten dypere og undersøke nærmere. Nivået på narrespillet er en hån mot alles intelligens. Hvor dumme tenker journalistene og redaktørene og myndighetene at folk er?

Dette narrespillet er befolkningens «nye normal»: Et postliberalistisk-helvete, hvor sensur og propaganda danner grunnlag for «vitenskapelig konsensus». Det er ren og skjær galskap, hvor logikk og fornuft er byttet ut med løgn og manipulasjon av tanker, følelser og bevissthet. Det er en ideologisk krig, om tanker og idéer, og om hvordan vi mennesker forholder oss til oss selv og hverandre og verden. Sannheten og alt dens lys må nå løftes fram, om den så må bæres som et kors til Golgata. Sitat slutt

————————————————————————————————-

Når tror jeg ikke folk er dumme, men heller late – og lite våkne – og bruker sin energi på andre ting, enn å se sannheten i hvitøyet. Sløvheten gjør at vi ikke gidder å gå ut av sofaen – og protestere. Det er mer behagelig å bli. Men på den annen side, i Nederland protesterer bøndene vilt – men fredelige – men blir slått ned brutalt av politi – som du kan se på ukens oppsummering på Document.no

Uke 45

Myndighetene har blitt pøbler – før de utdannet seg – hadde de 2 valg, å bli kriminell – eller politi – og flere valgte det siste – og har blitt kriminelle i myndighetenes hånd. Vi husker jo hvordan politi i Australia slo de som protesterte mot Covid:

Riktig – selv når folk var slått i bakken – slo politiet igjen – og igjen – så kom det nye politi – og slo de samme som allerede var såret – igjen og igjen. Dette er ikke politi – det er pøbel.

Så hvorfor gjør det? Jo, om en som har drept i skjul – står i fare for å bli avslørt, så vil han bruke all energi for å hindre at sannheten kommer frem – om han har makt til det. Det er bare å lese Agatha Christis bøker om Poirot – så vil du forstå at menneskenaturen er på den måten. Og derfor bruker myndighetene sin makt, for å skjule deres egen ugjerning.

Som du leser i starten av artikkelen – så ser du at helsetoppene i Norge – vil nå skjule hvor mange som er vaksinerte som er skadet, er på sykehuset og som har dødd – det betyr bare en ting – det vet veldig godt hva de har gjort, helt fra starten av. Hm! Jeg skrev tydeligvis feil, og har forsøkt nå å rette det opp – Camilla Stoltenberg gjorde ett byks i inntekten i 2020 – men det var ikke pga lønnsøkning – men at hun arvet. Så jeg beklager det. Men jeg tar likevel med lønnsnivået til våre helsetopper:

Camilla Stoltenberg tjente 1.302.599 kroner i 2019, men i løpet av 2020 økte hun den skattbare inntekten til 4.060.116 kroner. Formuen gjorde også et byks, fra 6.642.245 kroner i 2019 til 11.976.409 kroner i 2020. Se inntekten, formuen og hvor mye helsetoppene skattet lenger ned i saken.

Dette er da lønnslisten til våre helsetopper – hentet fra Nettavisen.

Før så sa man at forbrytelse ikke lønner seg – men det stemmer ikke – statlig mafiavirksomhet, lønner seg – og mord gir mer enn smør på brødet – andres død, er som kjent andres brød. Det høres dramatisk ut – men jeg tror det også er mye penger som skifter penger – som ikke er registrert noe sted. Men noen tjener jo grovt – på at vaksinerte dør – spesielt innen Medisingigantene – det har blitt noen nye milliardærer der. Om man ser grovt på det – så går det mye skattepenger fra ulike land – og bytter hender, inn i noen som i utgangspunktet allerede har veldig mye penger. Det var vel Steigan.no – som snakket at rundt 2000 milliarder byttet hender – mye fra middelklassen – til de rike – oftest ett røveri fra våre skattepenger – i de ulike nasjonene. Norge har mye penger – men det er det ikke alle land som har.

Vi får alltid høre at man overvåker, kontrollerer folk, overvåkningskameraer, internettsystemer som skatt, Helsenorge etc. – for å finne forbrytere enklere og for å gjøre det enklere for folk i systemet – men sannheten er at det er få, om noen som tenker: Hva om staten blir forbryterne – og bruker systemet som blir enklere til å mer vite hva du gjør 24/7?

Vi liker ikke å tenke på at en kriminell spionerer på ditt hus, for å finne ett tidsrom han kan bryte inn og stjele ting fra deg. Men hva da med myndighetene – som stort sett vet all din aktivitet på nettet, bank, din aktivitet på mobilen, hva du ser på TV, selv strømmålerne har de under kontroll – sånn at de kan bestemme hvem som skal ha strøm, og hvem som ikke skal ha. Dessuten har de enda nektet å skrote Korona sertifikat – noe som betyr at de ønsker nå å starte en ny pandemi – dvs. det er derfor helsetoppene snakker om en ny Korona «pandemi» på vei – eller skal man kalle det en vaksineepidemi.

Mikrobiolog Runi Rogers

Mikrobiolog Runi Rogers – forteller om ett amerikansk helsesenter med leger, forskere, sykepleier mm. – hvor en sykepleier forteller at ved første injeksjon – forsvinner 50% av immunforsvaret – den neste – så går 25% til – så man har da ett sterkt redusert immunforsvar – dvs. da kan man bli syk av det meste, selv små virus og bakterier – og sånn sett er det enkelt å starte en ny «Pandemi» – som våre helsetopper nå advarer mot (de må gå inn i en ny fase, altså gå videre inn i større bedrag, for om de slapper for mye av – så kan alt for mange finne ut hva de egentlig holder på med). Og da er denne artikkelen interessant: Nakstad: Frykter ny koronavariant kan lure immunsystemet – vel, det er vaksinene som har lurt immunsystemet – så det er fritt frem for alt mulig, å gjøre folk syke, og for flere å komme i dødsleie – Nakstad er en av de som vet veldig godt hva han driver med!

Dette er en avansert og godt planlagt drapsorgie og hvor mange får store helseskader – planer som har ligget klar lenge (som eks. denne profetiske drømmen forteller), og selv vaksinene er det brukt enorme summer på å få frem – for å få den virkningen de har. Dessuten så er det også mer og mer klart, at noen vaksiner er rene saltvannsoppløsning – noen er litt skadelige – og noen er mer skadelige og noen ekstremt – sånn at ikke for mange dør på en gang – det hadde jo alle skjønt. Men pga vaksineindustrien eier media – eller eliten eier media – de er alle inn i det samme dødsboet – så blir folk forvirret, når noen forteller de sannheten – ettersom de har blitt fòret med løgn – over ett par år.

Og så lurer man på hvorfor Gud er så streng i Åpenbaringsboken – i sine dommer? Menneskets forfalne natur – må bli stilt til dom – og Guds dommer over jorden, som allerede har startet så smått – har en hensikt, å vekke mennesket av sin evige søvn – så de kan søke frelse – for om du dør uten Kristus – så vil man havne i evig fortapelse. Samtidig er alt det som skjer nå – fra vår korrupte og onde elite – som vet veldig godt hva de driver med – en forsøk på å utfordre Gud, til selv å leke gud – derfor sier Ordet:

«Hvorfor larmer hedningene? Og hvorfor grunner folkene på det som fåfengt er? Jordens konger reiser seg, og fyrster rådslår sammen mot Herren og mot hans salvede: La oss sprenge deres bånd og kaste deres rep av oss! Han som troner i himmelen, ler. Herren spotter dem.  Så taler han til dem i sin vrede, i sin store harme forferder han dem:

Det er jo jeg som har innsatt min konge på Sion, mitt hellige berg. Jeg vil kunngjøre det som er fastsatt. Herren sa til meg: Du er min Sønn, jeg har født deg i dag! Begjær av meg, så vil jeg gi deg hedningene til arv og jordens ender til eie. Du skal knuse dem med jernstav, som en pottemakers leirkar skal du slå dem i stykker.

Og nå, dere konger! Gå viselig fram! La dere advare, dere herskere på jorden! Tjen Herren med frykt, og juble med beven! Kyss Sønnen, for at han ikke skal bli vred og dere gå til grunne på veien! For snart kunne hans vrede bli opptent. Salige er alle som tar sin tilflukt til ham.» Sal 2:1-12

Jeg har også pratet om at de første seglene i Åpenbaringen 6 – har blitt åpnet – som teks. den Hvite rytteren – Korona – men det 6 seglet – etter at det 5 snakker om ett stort martyrium av de troende – så vil Gud begynne å hevne blodet som har blitt utgytt på jorden, både av de urettferdige og de rettferdige – og Eliten burde skjelve – for stor skyld ligger på dem:

«Og jeg så da Lammet åpnet det sjette seglet – og se: Det ble et stort jordskjelv, og solen ble svart som en sekk av hår, og hele månen ble som blod. Og himmelens stjerner falt ned på jorden, som et fikentre kaster ned sine umodne fiken når det ristes av sterk vind. Og himmelen vek bort, likesom en bokrull som rulles sammen. Og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted. Kongene på jorden og stormennene og hærførerne og de rike og de mektige, hver trell og hver fri mann, gjemte seg i hulene og mellom berghamrene. Og de sier til fjell og klipper: Fall over oss og skjul oss for hans åsyn som sitter på tronen, og for Lammets vrede. For deres store vredesdag er kommet, og hvem kan da bli stående?» Åp 6:12-17


De tror de skal slippe unna – men det vil de aldri gjøre – om de ikke vender seg mot Korset – og får nåde! De fleste gjør nok ikke det – da de fleste som søker Korset, er de minste i samfunnet – etter hva 1 Kor. 1 sier:

«Brødre, legg merke til det kall dere fikk: Ikke mange vise etter kjødet ble kalt, ikke mange mektige, ikke mange av høy ætt. Men det dåraktige i verden, det utvalgte Gud seg for å gjøre de vise til skamme. Og det som er svakt i verden, det utvalgte Gud seg for å gjøre det sterke til skamme. Det som er lavt i verden, og det som er foraktet, det utvalgte Gud seg, det som ingenting er, for å gjøre det til intet som er noe – for at intet kjød skal rose seg for Gud.» 1Kor 1:26-29


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s