Den nye usynlige krigen mot din og min frihet, hvor dødsfallene bare øker – ett ord fra Dr. Tenpenny

Fra Normandie i 1944 – starten på frihet – og det blir aldri frihet, uten at noen betaler med sitt blod, og bruker sitt mot. Men idag råder det forvirring – og folk har veldig tro på myndigheter og media, derfor er det vanskelig for massene å skjønne at de har havnet i en ny krig – hvor folk dør rundt om – hvor selv ikke legene eller helsetoppene, våger å fortelle hvorfor. Den stille døden – som skjer på sykehusene – flere døde under nedsteningene, og katastrofale legebehandling eks. i Nederland og USA (Mord og penger, Del 2) , gjorde at flere døde, med vilje – men nå dør man bare av ulike sykdommer, fra vaksinene.

Nasjonene i Vest, land som tidligere har satt stor pris på frihet – er nå på vei til å bli oppslukt av ett autoritært mørke, som vi ikke har sett siden rundt 80 år siden. Det som man da kjempet for, med våre ungdoms liv, som kjempet mot disse kreftene – og døde på steder som Frankrikes strender – av maskingevær og kanoner som skjøt veldig mange i hjel, før de selv fikk skutt ett skudd mot fienden. USA selv mistet rundt 400.000 soldater – hvert liv var verdifullt – men de var villig til å betale prisen – for Europas og verdens frihet. Russland – som de fleste er skeptiske til – uten deres innsats hadde vel neppe nazistene blitt nedkjempet, som gjorde at minst ca 8,8 millioner av deres egne soldater døde – for å ikke snakke om alle sivile som nazistene drepte (dessverre var også Stalin ett monster som Hitler – og det døde ganske mange millioner under hans lederskap – I Stalingrad, idag Volgograd, så ble russiske soldater, som ble sendt i selvmordspatruljer mot tyskerne – om de vendte om, så ble de skutt av sine egne russiske soldater – det betydde at man måtte dø uansett) – så hadde ikke disse autoritære kreftene blitt beseiret.

Norge kom «godt» ut av krigen – og mistet «bare» 2000 mennesker – ifølge Wikipedia. Men den nåværende usynlige krigen, har allerede kostet mer enn 2000 liv – bare i Norge (Overdødeligheten i Juli økte med 15%). Vi snakker om vaksiner. De sier de døde av Covid, eller andre sykdommer – men som denne legen sier – 90-95% av de som ble Korona smittet, ble raskt frisk – og de hadde flere medisiner som var på markedet, som virket effektivt mot de som ble syke (medisiner som ble bannlyst av den kommunistiske Tedros, satt inn av Kina – altså WHO). Men bivirkningene av vaksinene – har nådd en høy topp – og har blitt den reelle pandemien – som bare vil vokse.

Dr. Tenpenny – som jeg tidligere oversatte her – har blitt nylig interjuvet nå nylig:

Dr. Tenpenny

I en artikkel for Vaccinedeaths.com rapporterer Kevin Hughes at,

“I følge Dr. Sherri Tenpenny, ‘døds tsunamien’ forårsaket av vaksinene mot Wuhan coronavirus (COVID-19) har nå ankommet. ‘Siden mars 2020 har hver eneste ting jeg har sagt skjedd. Denne døds tsunamien som jeg har snakket om de siste to årene – den kommer akkurat nå, ‘sa hun. ‘Jeg vet ikke om det var Den Hellige Ånd som beveget meg – jeg tror det var en del av Hellig Ånd og delvis vitenskapelig kunnskap, og hva jeg var i stand til å studere og lære og se underveis.

Tenpenny siterte regjeringsdata for å avsløre at det var mer enn 1 av 73 vaksinerte menneskene i Storbritannia som døde i 2020 (Oa. Jeg antar hun mener 2021 – da vaksineringen startet rundt 8 desember 2020 – denne begravelsesagenten kan bekrefte dette – at da kom det ett stort antall døde, fra dag 1, av vaksineringen). Legen la til at omtrent tusen mennesker dør i Storbritannia hver uke, takket være masse-COVID-19-vaksinasjonsprogrammet der. Dessuten sa Tenpenny at mer enn 900 vaksinerte profesjonelle idrettsutøvere allerede har dødd hovedsakelig av myokarditt (hjertemuskulaturbetennelse).

Hun siterte deretter fenomenet individer med nøkler og andre metalliske ting som klistret seg til armene og pannen sett på sosiale medier. Disse små magnetiske ladningene er helt klart et resultat av tunge proporsjoner av grafenoksyd i den innledende batch av COVID-19-vaksiner. En artikkel siterte til og med en vaksinert indianer som oppdaget ‘stål- og jernartikler, inkludert mynter, skjeer, gafler, kniver og sykkeltaster’ som klistret seg til huden hans. Mens fenomenet har dødd etter hvert som månedene gikk, Tenpenny la skylden på det til Big Pharma-selskaper som endret oppskriften på COVID-19-vaksinene. Likevel gjentok hun at grafenoksidet fremdeles er til stede i vaksinen, selv om formelen ble revidert. 

Legen avslørte også at COVID-19-injeksjonene er en langsom måte å drepe den menneskelige rasen på. ‘De fant en måte å sakte drepe mennesker med dette. De vil ha 3,5 milliarder mennesker bort fra planeten, og de har lært hvordan de skal gjøre dette langsomme drapet, så de fleste intetanende mennesker kobler ikke sammen årsak og virkning, ‘sa hun. «Alle som hører på dette, burde aldri, aldri, noen gang ta et nye injeksjoner av noe slag igjen under noen omstendigheter,» sa hun. Advarselen hennes utvidet seg også til de nye bivalente (dobbeltsidige) influensa-COVID-vaksinene som nå selges på markedet. 

I følge legen begynte massedødsfallene til vaksinert omtrent et år etter at den tvangsmessige COVID-injeksjonene startet. Fra den 24 oktober. 2022 var det 21,8 millioner overflødige dødsfall som dateres tilbake til 1. januar. 2021. Før COVID-19-vaksineutrullingen var antallet under fem millioner. Tenpenny la til at de 21,8 millioner dødsfallene meget godt kunne flyttes opp til 28 millioner. Videre ble det registrert rundt 150 000 overflødige dødsfall blant amerikanere yngre enn 45 i løpet av de to første og et halvt årene av pandemien. Halvparten av disse dødsfallene skjedde akkurat det siste året, siden COVID-19-injeksjonene ble introdusert under Trump-administrasjonens Operation Warp Speed.” Hentet her.

——————————————————————————–

I en krig må man ha en fiende – men du kan ikke lenger se fienden, annet enn at de som er i fronten, har hvite drakter på seg – og sier de skal hjelpe deg, på våre sykehus. Selvfølgelig ikke alle – men de fleste i helsesektoren er lite selvtenkende (og du kan miste autorisasjonen din, om du tenker selv) – ettersom de lærer nå at du ikke skal tenke selv, bare gjør som du får beskjed om. Det er vår nye mantra – og sånn sett, er det enkelt å manipulere, spesielt de yngre helsearbeiderne – som ikke har noen forståelse av den friheten som var vanlig i Norge i etterkrigstiden – til ca 90 tallet – da i løpet av det tiåret, forsvant mange grunnleggende faktorer av hva det å være selvtenkende individ – gjennom mange utallige autoritære lover, bla. gjennom EØS avtalen – og hjernevask i de norske skolene.

En smilende Gro – som nettopp har fått oss inn i EØS – den dagen i 1992, hvor Norge ble bondefanget for alvor – uansett, hadde disse Globalistene jobbet utrettelig siden 70 tallet – for alt de da la en grunn for – ett svik!

EØS avtalen var første skrittet for å oppgi vår suverenitet og stred mot Grunnlovens, da dens lovgivere, så faren med å la ytre krefter få tilgang til makten i Norge. Men endog – så oppløste over 75% av våre lovgivere denne beskyttelsen i loven – i 1992 (hvor vi ble medlem i 1994, samtidig som Nordmenn sa Nei til EU – dermed gikk vi inn bakveien isteden) hvor vi ga bort vår selvstendighet – og de narret oss, via media – og sa at da fikk vi tilgang til det Europeisk markedet. Vel – det hadde vi uansett – ettersom vi har en sånn stor produksjon av olje og gass – vi er ikke avhengig av Europa, de er avhengig av oss. Og Sveits er ikke medlem av EU eller EØS – og klarer seg bra midt i Europa og har folkeavstemninger om viktige ting. Det er eliten livredd for i Norge, altså at folk skal stemme over viktige ting, om de da har fått reell info – også det å informere det norske folket om sannheten. Når media har løyet 1000 vis av ganger 24/7 – i alle etere – TV, Radio, sosiale medier, skole, MSM, politikere, akedemia etc. etc. – så skal det mye til for at du kan snu løgnene, og se sannheten. Det sies at har man hørt en løgn en gang – skal man høre sannheten 7 ganger, før man skjønner at det er en løgn. Det beste var for de som skjønte med en gang – at Myndighetene løy – og gjennomskuet Erna Solberg og hennes regjering. Men det var ikke så mange kristne medier – som fortalte oss Sannheten – om det var noen!

Da må du gjøre som min kone – høre fra Ånden selv: Å ikke gjøre seg uren med kongens «fine» retter. Jeg vet at jeg ble syk av dette Korona viruset (eller var det piggproteiner fra vaksinerte? Uansett ble jeg smittet av de vaksinerte på jobben, ettersom det var kun 2 som ikke var vaksinert) – alvorlig syk – men dette kan kroppen reparere i de fleste fall – men vaksinene har kroppen liten sjanse mot. Men hadde min lege gitt med Ivermectin fra starten – så hadde jeg blitt raskt frisk. Men det fikk de ikke lov å gi – selv om det omtrent ikke var noen bivirkninger av den.

Dr. Tenpenny sier at skadene av vaksiner ikke kan reverseres, om da ikke Gud helbreder deg.

En faktasjekk av faktasjekkerne

Jeg vil også legge til at faktisk.no – som ble opprettet i 2017 – og de som opprettet det, var veldig klar på hvilken oppgaver de skulle gjøre – ikke bare harselere over alternative medier – men stå som en løgnfabrikk, når vaksinene ble forløst. Dette her er på alle måter godt planlagt – men, pga at det er så stort, så kan man ikke skjule fakta, eller hva Globalistene har planlagt over mange år – og ikke har de forsøkt så mye å skjule det, du finner mye fakta bare ved å høre dårskapen til Klaus Schwab i WEF – han avslører jo mye av hva planene deres er – men som sagt, de har blitt overmodige – og tror ingenting lengre kan skade dem. Når jeg søker på nettet etter info – så blir jeg ofte forstyrret av for mye artikler fra faktasjekkerne, som ofte overstrømmer nettet på visse artikler – som villeder folk – sånn at man sjelden finner de artiklene man ønsker å finne – dette gjelder spesielt Korona – men også fakta om Demokratene i USA og deres løgner – ja selv avtaler og ord som ikke kan skjules av de som har åpent sagt det via media – er faktasjekkerne på, for å si at det ikke er sant. Helt utrolig – men så virker det som IQ`en til folk har falt – man bare aksepterer det første man hører!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s