Overvåkning, og Kinesisk lignende Sosialt kreditt system på vei inn i Skottland. Norge neste?

Norge har allerede ganske bra overvåkningssystem – ved at om du skal logge inn helsetjenester, banktjenester og lignende – gjøres det ved personnummer og Bankid. Du vet – alt er for mer overvåkning – og kontroll – men også Erna Solberg snakket om det kontantløse samfunn – når vi kommer dit – så er det total kontroll, og Staten kan utfryse eller opphøye – akkurat hvem han vil.

Eneste grunnen til at myndighetene/media/EU mm. er så opptatt av el. biler, er fordi også der er det lettere å kontrollere deg – ettersom du blir avhengig av en stikk-kontakt, fordi strøm kan ikke lagres (i motsetning til drivstoff), og elektrisiteten er idag styrt mye av vår nye strøm-adel (i nær forbindelse med våre myndigheter), som tjener enormt på utlandskabelen til England og Tyskland (og du må betale for at vannbassengene blir tømt pga eksporten – derfor går strømprisene i været – dette er ikke bare AP sin feil, dette la De Blå-Blå-Grønne en grunn for ved ACER)

Når det gjelder el.bil, snakker man nå om at all kjøp av el på ladestasjoner, skal gjøres med kontantløs kortbetalning, såkalt tæpping – for å gi strøm til bilen.Ttanken er vel på sikt, å lage en sosial pluss og minus bilde av deg som bruker – er du en dårlig verdensborger (EU borger) – så kan du straffes med at du ikke får tanke bilen din med strøm – og at de kan slå av strømmen til ditt hus. Dette er ikke fantasi lengre, det er den veien det går – om du i det hele tatt klarer å se lengre frem enn nesen din – ikke stol på det de sier, men på fakta – og eks. kan du lese Kent Andersens artikler på Document, som eks. denne: At massiv krafteksport er dumt, skjønte en Hydro-sjef for hundre år siden

Vi har trådløse el. bokser i våre hjem, som kan slås av eller på, alt ettersom de som styrer energien ønsker det – og som vi ser, mafiaen bak som Statsnett, har nære forbindelser til Myndighetene – at strømmen er dyr, er en ønsket utvikling – derfor gjør Støre ingenting, selv om det er nettopp det som sender meningsmålningene på både SP og AP rett til bånn – på de dårligste målningene på 50 år.

Om du får riktig score i Kina – kan du kjøre med buss, bruke bankkonto, dra på ferie, få lån etc. – det motsatt skjer om du våger å være kritisk mot myndighetene – da kan du ikke en gang få ut penger av banken. Dette ser vi tendenser til eks. i USA – hvor eks. konkurrenter til Facebook, som ikke sensurerer folks frie meninger, så nekter bankene de å bruke banken eller Paypal, for å støtte deres frie ytring. I Canada under de fredelige demonstrantene, så stengte bankene flere bankkontoer, på folk som våget å protestere. Og vi ser det samme ønsket også her i Europa, som teks. mot Tommy Robinson (navnet som ingen må nevne, om du ikke skal bannlyses av Pavene i Media/politikerne) – vi er snart på vei – systemet de har skapt, har lagt en grunn.

Vi er på vei mot ett sosial kreditt system, som de har i Kina. Derfor er det interessant at rett etter G20 møtet, så annonserer Skottland at de nettopp snart skal innføre ett sånn system:

David Hodge – sier. fra ca. 3:15 – at Skottland er på vei til å bli en politi stat. De har startet ett pilot prosjekt Disclosure Scotland (noe som å bringe frem Skottland til «lyset») – og blir startet tidlig i 2023. De sier fra sin webside (Disclosure Scotland) at de hjelper arbeidsgivere å lage tryggere beslutninger, når de rekrutterer folk som jobber med sårbare grupper – spesielt barn – vel, å beskytte barna (en slogan de bruker for å bøye folk til å akseptere deres politikk) – som egentlig er ett annet ord for å lage en politi stat – og bruker barna som unnskyldning. La oss titte på deres webside:

Vår visjon er å introdusere en digital identitet tjeneste for bruker som sikrer en trygg og enkel måte for folk for å bevise at de er passende for en offentlig tjeneste eller nyttig på nettet.

Aha – og om du leser videre i dette – dette er kluet – vi har fortalt at dine digitale ID vil for slave deg – og det vil bli ett sosialt kreditt system. Her er beviset: Det vil snart bli obligatorisk å ha digital identitet for å kunne få Offentlige tjenester. Det er også en allianse mellom Skottlands Digitale Identitets Tjeneste Team – og Experian, ett kreditt Belønnings system, og det gjelder ikke bare ett sosialt kreditt system, men alle typer kreditt – som du vil kjøpe hus, kjøpe bil – da må du være en god gutt eller jente (føyelig for alt de forteller deg, du skal gjøre til enhver tid) – det er best du ikke surmuler eller roper – bare bøye ditt hode og lyde, ellers får du ingenting. De vil også binde dette til Sosial sikkerhet – og få enhver gode av myndighetene, bare noe så enkelt som førerkort – sa jeg Skottland – eller Kina? Å, jeg sa Skottland. Velkommen til den nye polisstaten som er på vei – dette er bare toppen av isfjellet. Om du tror det er en tilfeldighet – ble dette annonsert 2 dager etter G20 konferansen. Oversettelse slutt.

Kontrollen som jager gjennom EU og EØS land

Les: Wall Street Journal slakter Europas energipolitikk

Galskapen som rir oss som en mare – EU ønsker at vi ikke skal fyre med ved, Halden kommune har som ett pilotprosjekt innført en sensor som kan måle ditt utslipp gjennom pipa (du kan ikke nekte, sier Halden kommune), alle skal kjøre med el.biler og de jobber iherdig med å fjerne fossile biler – tenker at de som kjører bil med lange avstander som i Finmark – hvor det er utrolig kaldt (som begrenser kjørelengden enormt) – er «fornøyd» med det…. – og den siste formen for galskap – av alle andre galskaper – er at de vil tvinge enhver husstand i Europa – garantert EØS landet Norge med våre femtekolonner Storting og Regjeringspolitikere – til å isolere husene enda mer – for ett hus, snakker vi om en oppgradering på en million kroner:

Mener over 200.000 hus må renoveres innen 2030: Huseierne krever statlig milliardstøtte

Hvor artikkelen sier bla:

Samtidig har Norges regjering varslet at den vil kutte energibruken i bygninger med 10 terawattimer innen 2030, og planen skal komme i budsjettet for 2023.

Men, hvordan skal de kunne gjøre det? Ved tvang og frykt! Det finnes ingen ordentlig vitenskap som støtter EU, G20 – FN, unntatt betalte vitenskapsmenn fra samme kilder – man betaler for den vitenskapen man ønsker.

Bildetekst: I forsøkte å følte vitenskapen, men den var rett og slett ikke der. Så fulgte jeg pengene, det var der jeg fant vitenskapen

Denne eksperten sier:

– Klimaet er ikke godt forstått, og det kan ikke styres

Hvordan «ekspertene» og media bedro oss – og bedrar oss enda, som blant annet Korona

Bare for å se hvilken makt eliten har, for å kunne holde sann informasjon borte fra folk – så les denne artikkeln:

Alle hører på Espen Nakstad, en sjartalan (ordet kommer fra en som før dro rundt og solgte falsk medisin, og tjente penger på det) – men denne salen full med eksperter – får ingen oppmerksomhet i Media. Dette sier alt om hovedstrømmen av media – og folk burde våkne opp, de er der for å bedra oss – en liten klikk, som har samfunnets viktigste nøkkelposter av å kunne gi oss bedragersk og målrettet informasjon.

Epokegjørende internasjonal konferanse om erfaringene med covid-19 i Oslo – full medieboikott

Artikkelen sier blant annet:

Under koronakrisa har mediene abdisert rollen som «den fjerde statsmakt» og tatt rollen som regjeringas og vaksineindustriens markedsførings- og disiplineringsorganer. Selv fagfolk på topp internasjonalt nivå har opplevd å bli strupet, sensurert og fjernet fra den offentlige debatten, slik det skjedde med den høyst respekterte Dr. Aseem Malhorta da han ble fjernet fra Twitter.

Man skulle kanskje tro at mediene var blitt mer villige til en viss åpenhet nå som praktisk talt alle de sentrale påstandene som koronaregimet bygde på er blitt torpedert, også av systemet sjøl: Lockdown virker ikke mot en pandemi, skolestenginger var totalt meningsløse og svært skadelige, maskepåbud virker ikke og er dessuten skadelig, «vaksinene» hindrer ikke smitte, hindrer ikke sjukdom og hindrer ikke dødsfall. Vaksinerte smitter minst like mye som uvaksinerte. Og svært mye tyder på at «vaksinene» fører til svært alvorlige skader, inkludert blodpropp, hjertefeil og dødsfall.

Men nei, det var total medieboikott mot denne konferansen. Aftenpostens redaksjonsledelse ble invitert, men svarte: «Vi dekker ikke slike arrangementer.» Hva vil det si? Dekker ikke Aftenposten internasjonale konferanser med høyt kvalifiserte fagfolk fra mange land? Hvor lavt har «tanta» sunket? Sitat slutt

Mitt håp er at folk skal våkne – og se Medias mektige rolle i det meste av bedraget vi blir lurt inn i – og folk kjenner at bedraget er trygt – mens alternative medier er utrygt – det er veldig åndelig, og veldig demonisk.

Han som oppfant mRNA, Robert Mallone – fordi han har våget å tale imot Eliten – har blitt boikottet – han som mer enn alle andre vet hva det er snakk om. Og nøkkelordet – er som sagt media. Fakta:

på 80 tallet var det litt under 200 eiere av media i USA – idag snakker vi om 6 eller 7 eiere – og alle er rike globalister.

Og disse rike eierne legger tanker inn i hodene på folk – hva de skal tenke – fordi det er hva pengemakten gjør. Vi ser noe lignende i Norge – jeg husker at de på starten av og utover 2000 tallet kjøpte opp flere mediehus – jeg tenkte ikke så mye på det da – men jeg ser resultatet nå. Mediene er på en måte verdens talsrør – som teks. en av de mer kjente tv-stjernen i 24 Hour i USA – kunne før sending sitte i studio og si «Fra mitt studio, skal jeg skape en palestinsk stat«. Idag vet vi at Israel hatet – som har ridd Vesten og verden som en mare – har oppstått – fra flere studioer, med overbetalte journalister og TV-stjerner – så får de mye makt, og så feier de bort alle andre som forstår at dette ikke er sant – eller gjennomskuer deres enkle løgner. På den annen side, blir løgnene mer og mer grove og innviklet – det koster å nøste opp i alle trådene som de legger ut overalt.

En annen del av forførelsen – er språket – i helsesektoren så forandrer de alt med ord og snakker ett uforståelig språk for de utenfor – men det er ikke fordi de er smarte, men det er innlært på utdanningen – og så føler deg at de er høyt hevet over vanlige folk – enda mange av dem er rett og slett dumme – men å prate medisinspråk – gjør at de føler seg unike. En 3 årig utdannet helsearbeider på jobben, faktisk veldig smart, ringte til legevakten – og så snakket han ett vanlig språk – rundt problemene med en pasient – og da merket han at kvinnen i andre enden ble arrogant og nedlatende – så da slo han rett om, og pratet «»medisinsk» tulle språk-» – og da fikk han full respekt og hjelp – som han sa – «språk er makt«.

Derfor bruker man også ord som «rasisme», «konspirasjonsteoretiker», «hatprat» etc. for å binde folk i frykt – for å ikke tale de ordene man egentlig tenker om ting – men dette setter folk inn i en bås, hvor de sjelden får uttrykke egen frustrasjon over alle løgnene man ser og hører. Vi ser det med denne komikeren som ble hundset av denne somaliske jenta – det kan godt hende han gjorde noe feil, men vi vet at hun er arrogant og har null respekt for de innfødte – så lese nøyere hva HRS sier om situasjonen: Brede pensler og lave forventningers rasisme i Atle Antonsen-saken

Hvordan kan man gjøre en som hater nordmenn til en opphøyd helt? Om ikke det er nettopp den ånden som driver vår elite – våre journalister – venstresiden – alle som hater Gud, Jesus – og alt hva Bibelen handler om. Dette er Antikristens ånd – og den har bedratt stort sett hele samfunnet, hvor vi som er lavest i denne typen kaste (I India har de ett kastesystem – men vi er ikke så veldig dårligere i Norge) som de har laget – må føye oss de – ettersom de har besatt alle høye stillinger nesten over alt – og de som ikke enige – holder klokelig kjeft, om de ikke skal miste jobben, eller bli isolert, miste kontakt med familien etc. etc. Dette er en ond tid – og verre vil det bli! Om ikke Gud stopper det – fordi kun Gud kan bremse deres fremvekst – om det er Hans vilje! Eller så kan alt som skjer – være Hans vilje – til tukt for nasjonene – pga deres ugudelighet.

Jeg tenkte på ett Bibelvers en kvinne fikk – hun så et syn av at Jesus gikk gjennom Sverige, og så dro han med seg ett hjul etter seg – hun skjønte ikke da hva dette betydde – helt til en dag da hun slo opp i Bibelen:

En vis konge skiller ut de ugudelige og lar hjulet gå over dem. Ord 20:26

For de av oss som følger med hvordan Sverige drukner i drap, voldtekter, bomber ol. – det meste blir sensurert fra MSM, og de skylder på noe annet – men alt handler om menneskeskapt pga migrasjoner – hvor det har oppstått klansamfunn av ikke etniske svensker – som oppfører seg som mafia – de har selv stengt av områder i Gøteborg, hvor de har tvunget bilister til å betale for å komme forbi – du tror det ikke er sant, men selv med alt dette – så fornekter media og politikerne alt – og alle som forsøker å snu trenden, får stempel som «rasist», «Fremmedfrykt», «Fordommer», «hatefull» etc. etc. Sverige er på vei til å falle ned i en grøft, for kanskje aldri å reise seg igjen.

Akkurat som vi ikke vet hvor vinden kommer fra – eller hvordan plantene vokser – eller hvordan egentlig ett menneske blir til (til tross all kunnskapen vår) – så oppstår forbannelser over land på samme måte, som en voksende tornehekk – vi sår – og Herren lar det vokse i takt med vår ugudelighet og ondskap, uten å skjønne hvordan – og så sitter vi og lurer på hvorfor alt som skjer, skjer – kanskje dette bildet kan være opplysende:

«Når Gud ønsker å dømme en nasjon, Han gir dem onde ledere» John Calvin

Men George Washington hadde også noe å si om dagens virkelighet:

Når ytringsfriheten (talefriheten) blir tatt bort fra oss, så kan vi bli ført stumme og tause, som sauer til slakteren.

De som skriker høyt i media hele tiden, som oftest – nesten alltid – er de politiske korrekte, ellers får de ingen rom for å si noe – derfor har også Media tatt bort kommentarfeltet – pga «hatytringer» – hatytringer er også en del av Woke kulturen, og har lite med virkeligheten å gjøre. Sant hat handler ikke bare om de ytre ordene du sier – men motivene bak ordene, og kraften i dem.

En nordmann – generelt, hater ikke – men blant våre nye landsmenn, så finnes det mye – det fortalte noen innvandrere selv til min mor for en del år siden – de sa, nordmenn hater ikke, men de som kommer inn til landet utenfra, gjør det (og da snakker vi spesielt om en gruppe ideologi av mennesker under felles banner – fordi det finnes mange bra innvandrere).

Dessuten – hat er universalt – handler aldri om hudfarge! Da har du i så fall gått deg vill! White lives matters – akkurat som de med hudfarge. Det er tross alt solen og naturmiljøet, som skaper hudfargen – det gjør deg ikke til en uskyldig person, nødvendigvis! Handlingene dine taler for hva du er – ikke de ytre tingene.Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s