Sannheten om hva som er i kroppen på de som er Korona vaksinerte – Et Biovåpen mot menneskeheten (Died Suddenly)

Vi blir tydeligvis ikke ferdig med hva vaksinene gjør med kroppen. Derfor er det interessant hva Hans Rustad deler om en ny film, som er sluppet – fra balasamerere/leger ol. som viser hva de finner i kroppen – og at blodet er høyst forurenset:

Kroppen din er invadert av dem som sa de skulle hjelpe deg

Hans Rustad skriver bla:

I intervjuet Rebecca har med Ryan Cole, sier han at de 350.000 innbyggerne på Island – noen av de mest vaksinevennlige i verden – har en overdødelighet på 56 prosent i de lavere aldersgrupper. Prøv å si det til folk. De tror deg ikke.

Om du vil se filmen med svensk undertekst – se den her:

«Died Suddenly» (noe dårlig oversettelse til tider)

Dette er da inne i en kropp – og dette skal da være hjertet – den svarte tingen til venstre, er denne «slangen» de drar ut – som ett resultat av vaksinene, som skulle «frelse» oss.

Filmen er ganske så røff, du får se hva som er inne i menneskene – om du ikke tåler blod og sånt, så la være. Litt over 37 min. inn i filmen, tar opp pakkseddel/vedlegg som følger med ulike vaksiner om bivirkninger ol. – men tar du et pakningsvedlegg fra en mRNA, så følger det kun med en pakkseddel, som er totalt tomt – ingen informasjon om noe – og dette er da 2 år inn i «pandemien».

Ca 39-40 minutter inn i videon, så lover en en belønning på 1-2 millioner dollar for at en fra disse fra akademia helsetjenesten eller hvilken myndighet som helst – for å stille opp til en rettferdig diskusjon om vaksinene sikkerhet og effekt – men ingen kom, så han spurte nevn en pris – 2 million dollar – 5 millioner dollar etc. – hva kreves det for å ha en sivil diskusjon i USA, med ett opptak – der vi kan gå gjennom bevisene for de ulike systemene og annen informasjon, så vi kan ta en åpen debatt om det.

Ca 45 minutter inn i filmen, ser du mange som bare dør, på alle tenkelige måte – noen bare ser seg over skulderen, som om de ser en demon – og så bare forsvinner de på bakken i rykninger og dør – folk som jobber med direkte TV – som bare faller sammen, idrettsstjerner som faller sammen etc..

Men det verste, var nok når de så på ett pumpende hjerte, klippet det opp, og dro ut en svart slangeaktig greie, du tror det ikke er sant – tid litt over 51 minutter.

Ca 1 time inn i sendingen – får du se fra Ungarn, hvor i en type offentlig møte foran presidenten i nasjonalforsamlingen, klager over 20% reduksjon i barnefødsler som ikke har skjedd på flere tiår, kun 9 mnd. etter starten av vaksineringen.

Tid fra 55 minutter – får man bla. se en statestikk over babyer i ulike nasjoner som mister babyer (Norge har faktisk nesten 20%, mens Australia som var så radikale mot all motstand, og satte folk inn i fengselsleire om de ikke vaksinerte seg og hadde mistanke om smitte – så var barnefødsler dødeligheten på kanskje over 70%). Du får se Babyer som er misformede, eller ett sykehus, hvor de vanligvis mister 1-3 døde fostre på en måned – men nå kan ha 12 stykker eller mye flere – som han sier, de har kjøleskapet full av ufrivillig aborterte fostre, de har aldri sett noe lignende på den plassen. Noen av fostrene/nyfødte kan få hjerteslag. En på slutten kalte dette ett biovåpen – sendt mot menneskeligheten.

Hans Rustad sier dette minner om skrekkfilmen om det ytre rom, Allien den 8 passasjer. Jeg vågde aldri å se filmen da jeg var yngre, men jeg husker at jeg kjøpte en tegneserie hefte om filmen – og den var skremmende nok. Passasjerene i romfergen ble invadert innenfra – akkurat som med mRNA vaksinene – du får ett djevelsk fremmedlegeme i din kropp – som når som helst kan kvele ditt liv – om du da ikke er så heldig, og har fått en av de mange dosene som ikke er så farlige, enn de som er livsfarlige. Altså noen spiller russisk rulett med våre liv.

Da jeg gikk på ungdomsskolen – så husker jeg at vår lærer, leste en fremtids novelle (eller skrekkvisjon – jeg ble iallefall helt matt av historien) – om en verden som var totalt over befolket. Og de måtte dra til stranda – men på hjemveien måtte de gjennom tunnelen – for plutselig kunne den lukke seg, og sluke alle som var i tunnelen (avbefolkning) – og det var skrekken. Gutten i bilen – vinket til en jente som var i bilen bak. Men plutselig – akkurat når de var kommet gjennom tunnelen – så lukket tunnelen seg – og så ble det stille – til slutt gikk portene opp igjen – og alle i tunnelen – var forsvunnet – destruert. Gutten tenkte på jenta han nettopp hadde vinket til…..

Vel – fantasi blir til virkelighet – dr. Død er på ferde – mannen med ljåen – fordi det er så mange «nytteløse spisere» på jorden – men de tenker ikke at de verste nytteløse eterne vi har – er nettopp er globalist-eliten….

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s