Vaksiner og ettervirkningene: Dramatisk fall i fødsler. Fra historie til nåtid av eksperimenter på mennesker. De ønsker å merke deg, WEF, matkontroll og Sverige vil straffeforfølge all kritikk

Koronagalskapens ettervirkninger – vi blir visst aldri ferdig med det, ettersom det har berørt millioner. Å være ekspert på sitt felt og dele fakta – kan være livsfarlig – i en tid hvor løgn er politisk korrekt, og sannheten «Rasisme» og hat, Det fikk den sveitsike legen Dr. Binder erfare:

Tekst: Obligatorisk Covid leir har startet

«Dr. Thomas Binder er en sveitsisk kardiolog med over 34 års erfaring i behandling av luftveisinfeksjoner. Han fikk doktorgrad i immunologi og virologi, med spesialisering i indremedisin og kardiologi, fra Universitetet i Zürich. Binder er en intelligent mann som ble ansett som sinnssyk av den sveitsiske regjeringen for å snakke ut mot COVID-forskriftene.

Dr. Binder har vært en frittalende kritiker av COVID-restriksjoner siden begynnelsen av pandemien. 9. april 2020 kritiserte kardiologen regjeringens respons på Covid og ga sin egen analyse av viruset. Han la ut tankene sine på sin private nettside, og innlegget fikk over 20.000 visninger.

Tre dager senere, en dag før påske, fjernet 60 bevæpnede politibetjenter og 20 medlemmer av Kantons polizei Aargaus antiterrorenhet Dr. Binder med makt fra sitt hjem.

Myndighetene søkte gjennom legens nettaktivitet og kunne ikke finne noe å bruke mot ham. En legevaktslege som jobbet med myndighetene kom imidlertid og diagnostiserte Dr. Binder med «koronagalskap». Han ble sperret inne i et mentalt asyl for å ha stilt spørsmål ved Covid-narrativet.» Hentet her.

Ingen Vaksinedøde her – gå bare videre – folk dør pga klimaforandringene…. Hilsen onkel Stat og Media

Så nei – om myndighetene anser deg som gal, så er du ikke gal – du er helt normal – det er myndighetene som trenger en tur til en psykiater, og flere av de trenger å tilbringe tid i fengsel – pga deres korrupte ferd og hat mot menneskeligheten, spesielt mot egen etnisitet.

Vi ser resultatet – fordi myndighetene anså riktige eksperter som gale, og falske eksperter som ekte:

Washington Post: De fleste som dør av covid er vaksinerte

Og i vårt eget land:

Dramatisk fall i fødselstallene i Norge i 2022

Og derfor føler FHI – at det er på tide å redde eget skinn:

FHI publiserer ikke lenger dødstall.

Alle mennesker har en iboende samvittighet, som forteller de om de gjør noe galt – det er ingen unnatak for de ansatte på FHI!

Litt Historie

Bare for å se på litt historie: Selv de herdede tyskerne, som drev med utryddelsesleirene – og de holdt virkelig ut for å drepe de «mindreverdige«, spesielt jøder og russiske krigsfanger – til siste slutt – men de skjønte at de måtte flykte fra straff, spesielt de verste morderne. Mange søkte tilflukt til Sør-Amerika, og flere av de ble hjulpet av den katolske kirkens ved noe man kaller Ratlines – eller Rottelinjen – man vet ikke om daværende paven visste konkret om det – men en Østerrisk Biskop, Alois Karl Hudal – en fasist i hjerte og ånd:

Etter andre verdenskrig arbeidet han (Hudal) med å sette opp Ratlines, en rekke klostre og kirker der rømte nazister kunne bli hjulpet ut av Europa. Ved hjelp av Den pavelige kommisjonen for assistanse ga han etterlyste menn og kvinner falske identitetsdokumenter og kirkepenger for å hjelpe til med flukten.

Ifølge biskop Hudal sørget han for «en nestekjærlighet til mennesker i dyp nød, for personer uten skyld som skal gjøres til syndebukker for svikt i et ondt system». Hentet her.

Hudal og hans system, hjalp Franz Stangl, mannen som perfeksjonerte (selv om det neppe virker som det rette ordet) effektiviteten til drapsmaskinene i dødsleirene Sobibór og Treblinka. Og de hjalp andre som også rømte gjennom rottelinjene inkluderer: Adolf Eichmann, ofte kalt arkitekten bak Holocaust; Klaus Barbie, «Slakteren fra Lyon;» Joseph Mengele, som utførte medisinske eksperimenter i Auschwitz; og Walther Rauff, som designet mobile gasskamre.

Men også CIA var innblandet i å importere og bruke nazister – som nazigeneralen Reinhard Gehlen – som ble importert til USA – og brukt for å spionere på Russerne. Jeg har skrevet noe om det her: Hvordan globalismen fikk utvikle seg i USA etter krigen

En gjentagende historie

Husk: De (visse deler av den katolske kirken og Argentina) var villige til å beskytte Joseph Mengele – mannen som drev med medisinske eksperimenter på mennesker. Derfor ble Nurnbergkodeksen skapt – for å beskytte oss fra sånne medisinske eksperimenter – fra perverse leger og helsetopper – ved at de skal være pliktig å informere folk hva som er i vaksinene – Men dette ble ikke gjort hos oss – som Runi Rogers – mikrobiolog sa i sitt interjuv:

I en prat med en ganske høystående politiker, for en tid tilbake, hvor hun spurte om hvordan Norge kan forsvare regelen om at man ikke informerer om Nurnbergkoden til folk? Svaret var – om vi gjorde det – så er det jo ingen som vil ta vaksinen. Hentet her.

Disse helsetoppene i mange nasjoner – er helt avhengig av at systemet er vanntett – og dekker over de, for de vet, så godt som alle, at de har hjulpet til å avlive folk eller ødelegge ett utrolig antall folks helse. Om det er så at de ikke vet hvor ille vaksinene var – så visste de endog at de brøt sin Hypokratiske ed og Nurnbergkodeksen – og at de var mer lydige ovenfor politikere, enn å bruke sin eget sunne bondevett – og å tenke selv – og å bry seg om folk. Det kan virke som vi ser at nazitiden gjentar seg – i en noe annerledes rekkefølge – men ånden og hensikten er den samme.

Når helsetoppene kanskje føler at ikke de blir beskyttet av myndigheter og media som de ble før – så vil de begynne å skylde på andre, eller komme med bortforklaringer. Jeg synes jeg ser tendensene i NHI. Margaretha Salvelsen som skrev boken «Koronarebellen» la dette ut på FB for noen dager siden:

Jeg forsøkte å lete opp nettadressen på Twitter – men meldingen var borte. Men jeg har tiltro til Salvelsen. Men forstår Aavitsland at Norge også har mer og mer blitt autoritært? – og det startet med den falske pandemien og nedstengningene – og frykten som stadig kom gjennom media og via NHI – hvor man skrotet tidligere helselære eks. om munnbind. Bare noen måneder før nedstengingene sa en lege/forsker på NHI at munnbind ikke beskyttet mot virus – og likevel ble vi tvunget til å bruke den – mest av alt av måtte mange bruke det, pga den store massen som ble drevet av massehysteri pga propagandaen i MSM, og ble livredd oss, som ikke var vaksinert eller brukte munnbind – som om vi var pestsyke. Presset var enormt! Noen burde bli stilt til ansvar for dette.

De åndelige kreftene bak dette

Du vet – det var mørkes krefter som kvelte samfunnet i nesten 2 år – det var akkurat det samme type mørke som møtte Jesu disipler i Getsemane – og som fikk Peter til å fornekte at han kjente Jesus. Jesus hadde advart de på forhånd, i Getsemane, før vaktene kom, med Judas i spissen – ettersom disiplene var i dyp søvn, og ikke forsto hva som var i ferd med å skje:

Han kommer tilbake til disiplene og finner dem sovende. Og han sier til Peter: Så var dere da ikke i stand til å våke én time med meg! Våk og be for at dere ikke må komme i fristelse! Ånden er villig, men kjødet er skrøpelig. Matt 26:40-41

Og Han advarte også oss om denne tiden:

Men ta dere i vare, så ikke deres hjerte tynges av rus og svir og timelige bekymringer, så den dagen skulle komme uventet over dere som en snare. For den skal komme over alle dem som bor over hele jorden. Men våk hver tid og stund, og be at dere må bli aktet verdige til å unnfly alt dette som skal komme, og til å bli stående for Menneskesønnen. Luk 21:34-36

Jeg så en vaksinert som lå på sykehus, pga hjertefeil pga mRNA – og likevel så mente han at alle måtte vaksinere seg. Det er en rus og svir – som en narkoman, som ikke har kontroll på egne ord. På samme måte kan demoner ruse folk – som Hitler gjorde under sine taler i Tyskland – de kaller det massesuggesjon. Men hallo – vi har nettopp akkurat sett massesuggesjon igjen! Noen som lukter lunta – og hva vi er på vei inn i?

Så profetisk var vi inne i akkurat det samme i 2020 til starten av 2022 – som disiplene opplevde i Getsemane – situasjonen er klart annerledes, men det er samme type krefter, som er godt beskrevet i Salme 22 – for til syvende og sist, vil disse kreftene gjerne fange og ta de troende, og ødelegge vår frihet.

Men veldig få kristne forsto det demoniske mørket som oppsto når Erna Solberg og Co. stengte ned landet. Og isteden så var det mange som lot seg forføre inn i dette. Da det demoniske trykket opphørte, ca januar/februar 2022 – så man kunne begynne å tenke og puste igjen, så er det kanskje få som forstår at dette vil snart gjenta seg igjen – med en verre kraft! Jeg tenkte på denne profetien:

Herren sa «reåpningen er ikke for å skape velvære for andre folk. Det er ikke for en lavere risiko av smitte – det har ingenting med det å gjøre. Noe mye verre illevarslende kommer til USA. En annen type motgang. Folket vil bli lettet fordi restriksjonene blir lettet, og vil ha en form for sinnsbevegelse/nervøs spenning. Dette er planlagt» Sier Herren. «Det blir en mektig måte for å bringe enda mer håpløshet/fortvilelse. For å la deg komme opp og puste, bare for å dra deg ned igjen».

«Den neste fase av kommende vanskeligheter vil skape større depresjoner og pga det, vil det forårsake store unntakstilstander i nasjonen. Folk, industri vil snu seg mot hverandre. Finansene blant vanlige folk og pga volden, så blir de nødt til å påkalle militæret» Dette så jeg i min drøm.

Du er i ferd med å bli merket

Ayal Gelles’ arm til høyre og bestefaren Avraham Nachshon til venstre – Armen til venstre, er fra Auschwitz, mens den til høyre, var det Barnebarnet hans som tok, for å ikke glemme historien. i Endens tid, vil vi bli merket mest sannsynligvis inne i kroppen med eks. ett datachip, og bli scannet – og da vil alle som vil ha tilgang til samfunnet, mat, jobb, bo etc. ha ett Intertnasjonalt WHO(?) merke for å få det grunnleggende – dette vi har sett hittils er bare opptakten til noe verre som må komme – for at Skriften ord blir oppfylt.

En annen del – av samme profeti – sier dette:

«Terror kommer til landet. Dominans og en utøvende makt av kontroll har kommet til Amerika.» Han fortsatte «innbyggerne er på vei til å bli nummerert. På samme måte som jødene ble nummerert i Tyskland, vil enhver amerikansk innbygger, uansett om de liker det eller ikke» Han sa «Du må fortelle folket å be – de må be»

Akkurat som Getsemane – du må be – du må be! Du må holde deg våken – ikke la deg lure – være forberedt! Husk Peter fikk opprettelse når han fornektet Jesus – men han kom i sønderknuselse over sin synd, og vendt om – men jeg ser enda ikke mye sønderknuselse – eller ydmykhet – blant troende! Unntatt for de som er våkne!

Og han sa: Gå bort, Daniel! For disse ordene skal være skjult og forseglet inntil endens tid. Mange skal rense seg og gjøre seg hvite og bli prøvd, men de ugudelige skal fortsette å være ugudelige. Og ingen ugudelig skal forstå det, men de forstandige skal forstå. Dan 12:9-10

Ingen ugudelige skal forstå det – men som det har utviklet seg, så kan det virke som veldig få kristne forstår dette – spesielt ikke kristen media. Noen burde våkne – når man leser dette:

WEFs nye «hakekors-logo» møter kritikk

Riktig – nazi korset går riktignok motsatt vei – men det spiller ingen rolle – dette er det brutte korset – en antikristelig tegn – og om du skal vite hva typ kreftene som blant annet har styrt pandemien – så må du høre hva Klaus Schwab sier – han som stadig er løsmunnet – og i hans arroganse og oppblåsthet – så forteller han hva denne verdens fyrste holder på med mot oss.

Her litt om WEF:

The Great Reset: Alle har en diktatorspire og en profet i nabolaget

Økonomisk krakk

Så – hva kan vi da forvente oss fremover – jeg synes kanskje denne artikkelen er interessant:

I 2022 var nøkkelordene inflasjon og renteøkninger, i 2023 kommer resesjonen

I den profetien jeg delte over – så snakker han også om en bankkollaps – eller en økonomisk kollaps som vil påvirke oss alle – han forteller:

Så viste Han meg 3 land – Russland, Tyskland og Kina. «Akkurat nå slår de seg sammen for å forme en allianse, for å komme imot USA. Det begynte allerede med forfalskningen bak vaksinen, og alle hendelser som skjer (i etterkant av det)» Han sa «USA er i en stor finansiell gjeld. Og det økonomiske systemet er på vei til å bryte sammen i USA.» Jeg sa «Hva er det som skjer?» Dette var det Han sa «Bankrestriksjoner. Du kan ikke gå inn pga viruset, som er en unnskyldning.» Men vi vet, den lille b9t (Convid 19?). Dette er blitt satt i bevegelse for å hjernevaske publikummet – for å få de til å forstå og bli vant til ikke ha mulighet til å ha tilgang til dine kontanter. Herren fortalte meg «Programmet har startet, fordi det er med stor hastighet og bevegelse på vei til krig og kontantløst samfunn. Selv om det var en nødsituasjon akkurat nå, og du trengte kontanter, så kunne du ikke få ut noe.»

Og han sa «En annen tid av motgang kommer over landet, hvor folk vil få panikk og forsøke å komme til banken og de får ikke muligheten til å gjøre det». Herren fortalte meg dette akkurat nå og jeg spurte han om anslag om gjenåpning.

Husk at Hitler kom til makten – pga den økonomiske krisen som traff Tyskland hardt!

Kontantløse samfunnet – for full kontroll

Det kontantløse samfunnet – det var det Erna Solberg pratet om: Vi vil fjerne kontanter innen 2030.

Giorgia Meloni – Italias nye stastminister – som de sier i USA – det har kommet en ny Sheriff i byen…. og det liker EU bandittene dårlig….

Derfor er Eu så irritert på Italia nå – ettersom folket ikke lenger ønsket en globalistregjering – så kom det inn en som var mer for folket – og denne regjeringen ønsker å beholde kontanter, til EUs store irritasjon.

Kontroll på matforsyningen

Og som jeg har skrevet før – The Great Resett – vil også styre all form for matproduksjon:

En tradisjonell Nederlandsk bondegård

Nederland vil tvangs­avvikle 3000 gårder

Nederland er verdens nest største eksportør av mat – og Norge er ganske så avhengig av import, pga vår feilslåtte politikk (som er gjort med vilje) de siste 10 årene. Men om Globalistene får makten over matproduksjonen – så har de full kontroll over folk – og da kan vi begynne å snakke om Dyrets Merke – i Åpenbaringen 13:

Det utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn. Åp 13:16-17

Jeg skrev om det som skjer i Nederland – som er ganske å interessant, her:

WEFs agenda, med den nye Kong Charles – og hvordan WEF forsøker å stjele land fra bøndene i Nederland

Rett på sak om vaksinene – og om Sveriges diktatoriske vei

Jeg vil anbefalle deg å se denne:

Rett på sak #41 – Den upopulære sannheten

Den varer over en time – men det er mye viktig info der om vaksinene – endel intervju på engelsk, med engelsktalende leger:

Fra ca 36:15 går Helena Edlund og Rebecca igjennom «fødselstallene går ned» – og Helene sier at nå jobber de for å gi WHO all makt, sånn at WHO blir som en verdensregjering – når neste pandemi dukker opp. De sier at det er lettere å lure ett menneske, enn å overbevise ett menneske om at de er lurt.

Helena Edlund blir igjen interjvuet tid 1:05:40 – hvor Sverige har forandret grunnloven – hvor man ikke får kritisere myndighetene – de kaller det lov mot utenlandsk spioneri (det har jo selvfølgelig vært forbudt før). De sier det er nødvendig for å styrke lovdannelsen. Dette går imot trykk og ytringsfriheten. Man får ikke avsløre hemmeligheter rundt Sveriges internasjonale samarbeid, som kan skade Sveriges forhold til en annen stat eller organisasjon.

Det handler egentlig om at om noen avslører noe negativt for Sveriges anseende, kan få 4 års fengsel. Feks. de som jobber innen FN, EU, NATO ol. og oppdager grov korrupsjon, trafficing (som teks. en sak nå hvor FN personell utnyttet barn seksuelt) – når loven trer i kraft fra 1 januar – kan man ikke avsløre sånt. Media kan ikke skrive om dette – muligheten å si ifra, forsvinner også. En avis som lager en reportasje som kan være avslørende, og forbudt – og da er det ikke avisen som får problemer, med journalisten – dessuten kan man straffe de før de har publisert det (om man stiller Sverige i dårlig lys) – altså bare gjør en research på en sak, så kan man bli straffet. Da kan politi gå inn og overvåke denne journalisten – avslytter bilen, kontoret, telefon, data etc. Så politi kan overvåke deg, uten at du enda har gjort noe ulovelig.

Eks. bøkene til Kent Andersen om Vindkraften – så hadde han blitt stilt til ansvarlig, om han hadde gitt ut bøkene i Sverige – da han stiller spørsmål til myndighetene. Friheten Sverige hadde under starten av pandemien – fordi det er nedfelt i grunnloven – men nå kan folk kontrolleres på en helt annen måte, fordi lovene er på plass. Det vil bli en domstol som avgjør hva som er rett og feil å kunne ytres og trykke ut – så du er skyldig, til det motsatt er bevist. Du kan miste alt – økonomi, penger, familie, blir isolert, mister status – og da tenker folk 2 ganger, før de vil skrive om hva som skjer av alt som er galt i samfunnet – spesielt i alt hva myndighetene driver med. Sitat slutt

Dette her vil også komme til Norge – og hele verden, når land etter land blir moden for det. De jobber iherdig – disse Globalistene – og får ikke fred dag eller natt – før de får felt andre mennesker:

Slå ikke inn på de ugudeliges sti og følg ikke de ondes vei. Sky den, følg den ikke, vik fra den og gå forbi! For de får ikke sove uten at de har gjort noe ondt, de mister søvnen om de ikke har ført noen til fall. For de eter ugudelighets brød og drikker voldsgjernings vin. Ord 4:14-17
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s