De 4 rytterne – et syn

Hentet her.

I går kveld var jeg veldig sliten, og så mye som jeg prøvde, var jeg ikke i stand til å sove. Jeg visste det ikke den gangen, men Herren hadde planlagt noe annet for meg, og det var ikke søvn, i hvert fall ikke på en stund uansett. Litt etter klokken 03.00 fikk jeg et syn som jeg anslår varte i rundt 30 minutter. Herren har gitt meg visjoner og tillatt meg å se mange skremmende og forferdelige fremtidige hendelser fra asteroider og vulkaner til kriger, atombomber og drap, men ingen av dem kan sammenlignes med det jeg så og opplevde i går kveld. Det var den mest skremmende opplevelsen jeg noensinne har hatt, så mye at jeg etterpå ikke var i stand til å sove i flere timer, og tenkte på alt jeg nettopp hadde sett.

Like etter klokken 03.00 befant jeg meg plutselig ikke lenger i sengen eller på soverommet mitt, men på et sted jeg ikke kjente eller kjente igjen. Selv om belysningen virket noe dempet, kunne jeg se alt rundt meg tydelig.

VISJON

DEN FØRSTE RYTTEREN: Matteus 24:4-5, Åp 6:2


Jesus svarte og sa til dem: Se til at ingen fører dere vill! For mange skal komme i mitt navn og si: Jeg er Messias! Og de skal føre mange vill. Matt 24:4-5

Og jeg så – og se: En hvit hest, og han som satt på den, hadde en bue, og det ble gitt ham en krone, og han dro ut med seier og for å seire. Åp 6:2

Jeg sto der, men så ikke noe med det første, men jeg kunne høre lyden av en hest som fnyste bak meg. Så kjente jeg varm, fuktig luft treffe baksiden av nakken. Jeg snudde meg raskt og ble sjokkert over å se en massiv, hvit hest med knallrøde øyne. Denne hesten var veldig høy, med skulderen opp over hodet mitt. Det så veldig sint ut, fnyste og beveget seg rundt. Jeg så da rytteren på hesten som hadde et dødelig utseende, og ikke så ut til å være menneske eller en engel. Det så ut som en med dødens utseende, men det var også levende, som de levende døde. Det var veldig stygt, halvnakent og iført det som så ut som en romersk toga med noe av materialet drapert over den ene skulderen. Den hadde langt hår, skitten blond i fargen. Min oppmerksomhet ble deretter trukket mot rytterens hender. Jeg så den ene hånden holde tømmene på hesten, og den andre hånden ble løftet høyt opp og holdt en bue. Men dette var ikke den typen bue som ble brukt med piler, men en bue som var en regnbue. Jeg ble overrasket over å se dette. Armen var løftet høyt opp med regnbuen i hånden, og jeg så et blikk av stor trass i ansiktet. Jeg så nærmere på baugen og telte fargene – det var bare seks. Jeg tenkte: Hvor er den syvende fargen?

Så hørte jeg Herrens røst si: «Dette er BEDRAG. Den vil gå i full fart til jeg kommer tilbake. Dens bedrag vil komme til fylde når fortapelsens sønn tar kontroll. Dens bedrag inkluderer den sodomittiske agendaen, den religiøse agendaen, regjeringens agenda, narkotikaagendaen, utdanningsagendaen, woke-agendaen, medieagendaen og underholdningsagendaen.»

Jeg snudde meg igjen for å se den sinte hvite hesten med røde øyne og rytteren som nå hadde et blikk av rent hat sammen med trassens blikk. Jeg så igjen, og så ingen krone noe sted, og da forsto jeg at kronen gitt til denne rytteren er hans autoritet til å bedra hele verden.

DEN ANDRE RYTTEREN: Matteus 24:6-7, Åp: 6:4

«Dere vil høre om kriger og rykter om krig. Se til at dere ikke lar dere skremme. For alt dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. For folk skal reise seg mot folk, og rike mot rike, og det skal bli hunger og jordskjelv både her og der.» Matt 24:6-7

Og en annen hest dro ut, som var rød. Han som satt på den, ble det gitt å ta freden bort fra jorden, så de skulle slakte hverandre. Og det ble gitt ham et stort sverd. Åp 6:4

Igjen, bak meg, hørte jeg en hest fnyse. Jeg snudde meg denne gangen for å se en massiv, rød hest, like stor som den hvite hesten. Det så ut som om det sto i brann. Øynene var svarte, og det virket sintere enn den hvite hesten. Rytteren så igjen ut som den samme typen (som forrige), blekhudet med dødens utseende. Denne gangen hadde rytteren på seg en lang, svart, hette, kappelignende kappe. Øynene var tomme som om de stirret ut i det fjerne. Jeg ser et stort, tveegget sverd i den ene hånden, og hører lyden av skrik hver gang det beveger seg.

Jeg hørte Herrens røst si: «Denne rytteren tar freden fra jorden. Sverdet svinger frem og tilbake, og deler alt i stykker. Denne hesten og rytteren vil ri til jeg kommer tilbake, som kulminerer i verdenskrig. Bare jeg kan bringe fred – JEG ER FREDSFYRSTEN. Denne ånden skaper splittelse som tar bort freden. Den splitter ekteskap, raser, nasjoner, stater, menn, kvinner, alt som kan deles for å skape strid og ta bort freden.

DEN TREDJE RYTTEREN: Matteus 24:7

For folk skal reise seg mot folk, og rike mot rike, og det skal bli hunger og jordskjelv både her og der. Matt 24:7

(Da Lammet åpnet det tredje seglet, hørte jeg det tredje livsvesen si: Kom! Og jeg så – og se: En svart hest, og han som satt på den, hadde en vekt i hånden. Og jeg hørte likesom en røst midt iblant de fire livsvesener, og den sa: Et mål hvete for en denar, og tre mål bygg for en denar. Men oljen og vinen skal du ikke skade. Åp 6:5-6)

Jeg snudde meg nok en gang for å se da jeg hørte fnysing bak meg. Jeg så en massiv, skinnende, svart hest. Det er så skinnende at refleksjonen av den jetsvarte pelsen har en mørk blå fargetone. Denne hestens øyne var rene lyse hvite, og så ut som to skinnende hvite baller mot svartheten i hodet. Denne hesten virket ikke så sint som de to andre hestene, men jeg ante en sterk ondskap over den. Jeg så da rytteren, men på grunn av mørket rundt denne hesten og rytteren, var det vanskelig å se hvordan den så ut eller hva den hadde på seg. Jeg var i stand til å se rytterens arm da den strakte seg ut. Det var veldig tynt, bare hud og bein. Jeg kunne se et par sølvbalanser bli holdt i den benete hånden med lys som reflekterte av skalaene mens hånden ble løftet ut og oppover.

Jeg hørte Herrens røst si: «La balansene være urettferdig. Gi dem lite, men lad mye. Endre vektene for å gi mindre, men si at det er det samme. Ta ikke fra de rike, men ta alt fra de fattige. Jeg fikk da en følelse av stor ondskap fra denne rytteren og hørte ordene: «Den hesten vil ri til jeg kommer tilbake.»

DEN FJERDE RYTTER: Åp 6,7-8 7 

«Da Lammet åpnet det fjerde seglet, hørte jeg røsten av det fjerde livsvesen, som sa: Kom! Da så jeg – og se: En gulblek hest. Han som satt på den, hans navn var Døden, og dødsriket fulgte med ham. Og det ble gitt dem makt over fjerdedelen av jorden, til å drepe med sverd og med hungersnød og med pest, og ved villdyrene på jordenÅp 6:7-8

Så luktet jeg en overveldende, fryktelig, råtten lukt. Det var som kombinasjonen av mange råtnende, døde dyr sammen med hundrevis av kloakker i ett. Jeg snudde meg for å se en motbydelig, kvalmende, lysegrønn hest med blodrøde øyne. Rytteren på denne hesten var et skjelett med hud strukket over seg. Lukten var så frastøtende at jeg forsøkte med alt jeg kunne, å forhindre å bli syk. Denne hesten og rytteren var ekstremt frastøtende, og jeg følte et tomrom eller tomhet komme fra dem. Denne hesten og rytteren fulgte etter de tre andre rytterne og så ut til å være som et vakuum, suge opp eller trekke inn i det hele som døde, både menneske og dyr. Dette var døden.

Jeg hørte Herrens røst si: «Denne hesten skal ri til jeg kommer tilbake. Jeg vil avskaffe døden.»

Jeg hadde da utsikt over jorden på avstand, og så de fire rytterne som red og sirklet rundt hele jorden. Hestene galopperte sammen i ekstremt rask fart, de tre første hestene side om side med den fjerde bak seg.

DET FEMTE SEGL: Matteus 24:9

Da skal de overgi dere til trengsel og slå dere i hjel. Og dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld. Matt 24:9

(Og da Lammet åpnet det femte seglet, så jeg under alteret deres sjeler som var blitt slått i hjel for Guds ords skyld og på grunn av det vitnesbyrd som de hadde. De ropte med høy røst og sa: Herre, du hellige og sannferdige! Hvor lenge skal det vare før du holder dom og hevner vårt blod på dem som bor på jorden? Og det ble gitt hver av dem en lang, hvit kappe. Og det ble sagt til dem at de skulle slå seg til tåls ennå en liten stund, inntil tallet på deres medtjenere og brødre var fullt, de som skulle bli slått i hjel likesom de selv. Åp 6:9-11)

Så så jeg mennesker – mer enn øyet kan se og muligens telle. De hadde på seg hvite kapper og ropte ut: «Hvor lenge? Hvor lenge?»

Jeg hørte Herren si: «Disse har kommet ut av store forfølgelser i fortiden. Men de største forfølgelsene er her nå og vil opphøre når jeg samler min brud til meg.»

DET SJETTE SEGL: Jeg så da en hånd, en veldig stor hånd i en knyttneve. Jeg så denne hånden fra håndleddet og ned og så et hull i bunnen av håndflaten. Knyttneven åpnet seg for å avsløre det som så ut som en glasert brun disk med nummer 6 på.

Herren talte så dette: «Jeg holder det sjette segl i min hånd til den tid min Far sier at han skal bryte det. Jeg sier: OMVEND DEG NÅ, for det er ikke kjent når dette seglet vil åpne seg. OMVEND DEG NÅ, FOR DEN ER NÆR FORESTÅENDE.

Min sønn, se på fargene på hestene – hvit, rød, svart, grønn. Hvilke nasjoner har disse fargene i flaggene sine? Vokt dere, sier Herren.
Amen.
Herre Jesus

—————————————————————————–

Jeg har skrevet mange ganger om de 4 rytterne. Men om du titter på en av de første artikkelene på Korsfestet.com, min eldre blogg – og skroller lengst ned, så vil du se disse fargene i flaggene, som synet prater om.

Mot Enden – mot de 4 rytterne – og alliansen Russland, Tyrkia og Iran

Flaggene med de 4 fargene, er rundt Israel – islamske land.

2 kommentarer

  1. […] Profetisk så ser vi nå at de 3 første rytterne er på vei – den Hvite representerer blant annet Korona – og var startskuddet for de neste rytterne – rød hest, hvor man tar bort freden fra verden, og er det noe sted hvor freden har vært lengst, så er det i Europa – spesielt oss i Scandinavia – og den svarte hesten, hungersnød – ser vi også konturene til. Og alt er da drevet frem av mennesker – hvor de 4 rytterne med dens hester, representerer demoniske ånder som farer over jorden – og skaper lovløshet – for å legge en grunn for at Den Lovløse kan ta sin makt – 2 Tess. 2. Den grønne hesten er enda noe usikker enda. Du kan tittet på dette synet – av de 4 rytterne. […]

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s