En okkultist sine ord over Norge

Denne er jeg noe skeptisk til å dele – men det var noe i det, som gjorde at jeg oppveide for og imot – at jeg valgte å dele. En som får mitt nyhetsbrev – sendte denne dette til meg – en dame som driver med det okkulte – og Tarot Kort – og man burde nok ikke høre på henne, ettersom hun lever i fiendens rike, og virker for ham. Men det var informasjon der – som kanskje kan være interessant – og som kanskje kan være nyttig. Det handler om ting for Norge – som da kanskje skal skje frem til februar neste år:

Hun snakker om en militær aktivitet i Nord fra norsk side – hun snakker om at de norske myndighetene forsøker å stenge ned landet, men nok en pandemi trussel – men får ikke gehør hos folk, og dermed gir de opp prosjektet. Snakker om en ubåt i norske fjorder – som ikke er norsk. Men det som var interessant – var at hun snakket om at dyrene ville oppføre seg merkelig, vil oppføre seg på ulike måter merkelig – de som lever i villmarken – altså store dyr kunne oppføre seg som om de ikke er ville, og oppføre seg rart – folk vil filme det, og rapportere om det. Da tenkte jeg på profetien til Bullock – som jeg oversatte for litt siden – han sa:

«Profeterer om militæret i Norge, 2021.

Kall på meg sier Herren, så vil jeg bringe vekkelse til dere alle. Tror du ikke jeg er stor nok til å bringe vekkelse til dere alle? Jo, sier Herren – det er Jeg. Jeg vil bringe vekkelse til Norge, til militæret der. Jeg vil bringe en vekkelse til det norske militæret. Og Jeg vil vise deg vekkelse på merkelige områder, så du også kan tro det for ditt eget område. Se nå etter merkelige begivenheter som mirakler. Som mirakler og ved dyr – som kommer snart ut, det vil være ett tegn på forestående vekkelse. For skapelsen lytter til Meg nå! De lytter til meg som i Noahs dager – så de kom til arken. Så skapelsen lytter til meg nå. Om du ser etter – så vil jeg vise deg tegn nå – store tegn – som rører (bubbling) seg i dyreriket. Jeg vil vise deg. En snurring, en bevegelse i havet. Jeg vil vise deg. På disse fjerntliggende plassene – se etter dem. Jeg vil vise deg – så du vil vite at Vekkelse er nær.»  Hentet her – om Norge.

Denne okkultisten sier videre at Helseministeren Ingvild Kjerol vil bli arrestert. En komitee på 5, med alvorlige ansikter – vil starte med å etterforske. Hun ser at det norske folket holder for sine ører – pga høye lyder – vet ikke om det er en alarm eller fly som flyr lavt. Hun ser at folk sitter og følger med på TV i sine sofaer – og er i sjokk, men ingen fare. To topp-politikere blir avslørt å ha samarbeid med dårlige folk (nazi lignende folk). I Oslo ser hun storm tropper – svarte uniformer, maskerte, rifler – stormer bygninger – en type hemmelig operasjon – noen kjente kjendiser vil bli arrestert. De vil ha kontakt med pedofili og lignende kriminalitet. De blir tatt mens de gjør sånne handlinger.

Hun ser fiskeoppdretts anlegg – som blir stengt og fisken sluppet ut i havet. Det er flere av dem. Hun ser politiaksjoner mot noen kjente folk – og folk blir meget skuffet – og tilliten til myndighetene og politikerne vil forsvinne. De som har robbet folk for mange penger – dårlige og mørke forretninger vil bli mer avslørt – men ikke alle vil bli arrestert offentlig – de vil forsvinne fra det offentlige. I det offentlige vil de unnskylde seg med at de har fått merkelige sykdommer. Folk vil bli stresset – men etter den perioden, vil det bli fred og ro hos folk. Denne gangen går ikke pengene i lommene til topp politikere eller noen få i Eliten – men delt mer rettferdig med befolkningen.

—————————————————————–

Nå vet jeg ikke om alt dette er vrøvl, det vil jo tiden vise – men selv kristne som har profetert – har jo sagt ting som ikke har skjedd. Så hvorfor deler jeg så dette – nei, det var ingen god ånd over det, men det betyr ikke at hun endog ikke er inne på noe. Vi vet jo at korrupsjonen når toppen nå – og nordmenn ser at Støre og Co. river landet fra hverandre – bit for bit. Om hun har rett – så kan det virke som Herren setter en midlertidig stopp for den nåværende korrupsjonen i Norge – ved å avsløre det som foregår i mørket. Eneste grunnen til at det kan skje – er pga at det finnes folk som ber om dette.

Djevelen vet også en del om fremtiden – det er også min erfaring gjennom alle de årene jeg har vært frelst – han vet ikke alt, men visse ting – ettersom han selv driver og jobber i det usynlige – for å manipulere og ødelegge. Så står det også noe i Skriften om disse åndene – spådomsånd – som hun virker i:

«Men det skjedde en gang da vi dro ut til bønnestedet, at vi møtte en slavepike som hadde en spådomsånd. Hun skaffet herrene sine stor inntekt ved å spå. Hun fulgte etter Paulus og oss, og ropte: Disse menneskene er Den Høyeste Guds tjenere, som forkynner dere frelsens vei!

Dette holdt hun på med å gjøre i mange dager. Men Paulus ble harm, og vendte seg og sa til ånden: Jeg befaler deg i Jesu Kristi navn, far ut av henne! – Og den for ut av henne i samme stund.
Men da hennes herrer så at deres håp om inntekt forsvant, grep de Paulus og Silas og dro dem av sted til torget for å stille dem for retten.
» Apg 16:16-19

Det som er interessant her – er at hennes herrer tjente penger på henne – så lenge denne spådomsånden var i henne – det betydde også at hun måtte ha spådd rett saker – eller vil ikke folk komme til henne. Folk ønsker sannheten – selv om djevelen stort sett alltid vinkler ting i feil retning. Men da hun møtte Paulus – var hun veldig sannferdig – hun sa: Disse menneskene er Den Høyeste Guds tjenere, som forkynner dere frelsens vei! – Men hun sa det i feil ånd – du vet det er Guds kraft ved Den Hellige Ånd som omvender mennesker – ikke djevelske ånder som taler sannheten i feil ånd. Men det var endog sant! Men etter noen dager, kom Ånden over Paulus, han tok autoritet – og ånden forsvant. Dermed så var hun ikke i stand til å spå – verken å gjette eller noe annet – og deres forretninger gikk i bunn – nå var det om å gjøre å straffe de skyldige – som gjorde at de tapte penger – og det var Paulus og Silas!

Vi kan også lese denne merksnodige fortellingen her:

«Men Mika sa: Så hør da Herrens ord: Jeg så Herren sitte på sin trone og hele himmelens hær stå omkring ham på hans høyre og venstre side. Og Herren sa: Hvem vil lokke Akab til å dra opp til Ramot i Gilead, så han faller der? Og den ene sa så og den andre så.
Da gikk ånden [spådomsånden] fram og stilte seg for Herrens åsyn og sa: Jeg skal lokke ham. Herren spurte ham: Hvordan?
Han svarte: Jeg vil gå av sted og være en løgnens ånd i alle hans profeters munn. Da sa Herren: Ja, du skal lokke ham. Det skal også lykkes deg. Gå av sted og gjør det! Se, nå har Herren lagt en løgnens ånd i munnen på alle disse profetene dine. Men Herren har varslet ulykke for deg.»
1 Kong 22:19-23

Her ser du at Gud bruker spådomsånden, som det står under bibelverset i min 1988 Bibel – for å forklare hva type ånd det var – og Gud brukte den typen ånd, for å føre dom over den ugudelige Akab – fordi han alltid sto imot Gud og Hans profeter – og var gift med en heks av en kone, som forførte hele Israel – og mange rettferdige var drept pga dette ekteparet fra helvete – eller som disse profetene som ble gjemt i en hule – så ikke Akab og Jesabel fikk tak i dem. Og her lyver jo ånden, som det djevelen kan best. Men det betyr ikke at demoner alltid lyver – men du må våke – for deres ord kan enkelt bli gift for din sjel og din ånd – fordi deres natur er bare ond – ingenting annet! Lys slipper aldri til i deres natur.

Jeg oversatte den – fordi den var spesielt rettet mot Norge – og jeg syntes spesielt det hun sa om dyrene – gjorde meg interessert – pga Bullocks profeti – at jeg valgte å oversette en del av det hun sa – ikke alt. Jeg advarer alle kristne om å se inn i spåkule – tarotkort eller annet – da vil du garantert åpne opp for en spådomsånd:

Når det i en mann eller en kvinne er en dødningemanerånd eller en spådomsånd, da skal de dø. De skal steines. Deres blod være over dem. 3 Mos 20:27

«Når du kommer til det landet Herren din Gud gir deg, skal du ikke ta etter disse folks motbydelige skikker.
Det skal ikke finnes hos deg noen som lar sin sønn eller datter gå gjennom ilden. Heller ikke noen som gir seg av med spådomskunster, eller som spår av skyene eller tyder varsler eller er en trollmann.
Heller ikke noen heksemester, ingen som spør en dødningemaner, ingen spåmann, ingen som gjør spørsmål til de døde.


For hver den som gjør slikt, er en vemmelse for Herren. Og for disse vemmelige tings skyld er det Herren din Gud driver dem bort for deg. Ustraffelig skal du være for Herren din Gud.
5 Mos 18:9-13

Du vet – før jeg ble frelst – så hadde jeg en bestevenn – som var en type satanist. Dette skjedde fordi bestefaren hans – hadde tatt med 2 suvenirer fra Afrika, 2 heksedoktormasker – og da de ble satt opp på rommet hans, fikk han besøk av demoner – og ble besatt. Vi var da bestevenner – og han visste noe om meg – som djevelen hadde åpenbart for han. Når jeg ble frelst – så først da fortalte han sin historie – og vi fikk full konfrontasjon. En kort tid etter – med mange Herrens under – så ble han frelst – og vi ba for han, og ifølge hans eget vitnesbyrd som nyfrelst – så føk 18 ånder ut, med bøyde hoder – når vi ba i Jesu navn! Men frelsen holdt ikke lenge – ettersom han ikke ville betale prisen for å fortsette å følge Herren – og så ta imot befrielse fra alle de andre åndene som satt i ham. Men i den perioden – fortalte han meg en del ting – og en ting som jeg fikk vite – gjorde at jeg tenkte, hvor har satan hentet inn informasjon om meg i fremtiden? Idag ser jeg at det stemmer.

Men denne artikkelen er ett unntak – jeg tviler på om jeg noen gang mer vil dele hva okkultister sier.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s