Susanne Heart – en sjelden politiker som advarte om Korona, og nå forteller om plagene som folk har fått.

Susanne Heart (tidligere MDG, nå uavhengig), er en av de få, som er i politikken, som advarte mot vaksinene – og ble blåst av. Ettersom hun ble motarbeidet, så meldte hun seg ut – og den 14 desember – så la hun ut dette, som er eksplosivt å ha på YouTube (når blir den sensurert?)

Er hentet her: https://www.youtube.com/watch?v=oBwmICFfPFM

Her sier hun omtrent alt, i fylkestinget, Rogaland – som alle andre nekter å si – om ulike skader folk har, om hvordan mRNA vaksinene fungerer etc. Hun snakker fra 00 minutter til ca 12 minutter.

Hun går også inn i en dybde rundt Vaksinene i dette interjuvet i denne Antijantepodden:

Alene mot alle i fylkestinget:

Hun er en av de få som er ekte folkevalgte, de andre er politiske korrekte og satt inn etter Partiets ønske som velger sine representanter – men hun ble nødt til å gå av – fordi hun ble ikke spesielt populær i partiet.

Men den som gjør sannheten, kommer til lyset, for at hans gjerninger kan bli åpenbart, for de er gjort i Gud.
Joh 3:21

Sensuren tyder på man helst ønsker å gjøre alt i mørket – i hemmelighet, og 70-80% voksne har tatt dette – men også en god del ungdommer. Og nå snakker man om å gi selv små barn dette – enda man vet at de ikke blir smittet av Korona. Det forteller meg at det ikke handler om pandemi – men om ett giftstoff – som alle MÅ ta! Hilsen politikere, Media, Akedemia, Journalister, HelseNorge og alle andre som har hengitt seg til dette.

Dessverre hilsen også mye av Kristen Norge, og dens ledere. Selv Norge idag ville ikke snakke om vaksinene da, men har blitt noe mer myk nå. Ettersom jeg fikk inn denne i avisens debatt (noe «sensurert», men det viktigste fikk stå):

Vi må være våkne…

Pandemi og endetid

Siden Covid, såkalte pandemi, så synes jeg denne avisen har tapt seg. Skal vi som troende ikke være varslere – eller skal vi la Guds lam bli slukt av ulven? Ap. Gj. 20:26-30.

Om vi ikke gjør det rette, så vil vi også måtte stå til ansvar for det innenfor Guds domstol.

Det er ingen unnskyldning for at vi ikke vet – fordi Jesus talte strengt til de religiøse for at de ikke forsto tidene, altså Jesu Kristi første komme, Matt. 16:2-3 – men nå som Jesu andre kommer er nær, så ser vi fortsatt ikke tegnene, de fleste kristne – fordi våre ledere ikke advarer.

Nåde er ikke nok for å være klar – våkenhet, å være edru og leve i omvendelse, vil sørge for at du er innenfor nådens grenser. I Åp. 18:23 – står det at handelsmenn forfører jordens folk med trolldom. I oversettelsen på gresk kan det oversettes med medisiner, eller om du vil vaksiner. Den første hvite hesten i Åpenbaringen 6:2 – har en Korona på hodet, og dens bue kan oversettes med noe som ligner nært det engelske ordet for gift – tenk på mRNA vaksinen.

Nå kommer det så mange rapporter frem, over dødelighet, og folk som har ødelagt helsen, dødfødte barn – Steve Peters kom nå ut med en dokumentar – som blant annet viser en dødelighet på barnefødsler på hele 20% (her i Norge). Australia som har blitt en pandemi-stat, hvor de slår ned hardt på alle som ikke vaksinerer seg – er dødeligheten på barnefødsler på 70%.

Dokumentaren «Died suddenly» er mer enn skremmende – på lik linje med Alien den 8 passasjeren – om noen har sett den sciense fiction filmen.

Korona har sluppet ut med vilje – jeg har dokumentert på bloggen – hvordan det ble gjort – det var ingen tilfeldighet.

Men vaksinene – som f.eks. Moderna – som Bill Gates, som ikke har utdannelse inne helse, produserte – hadde aldri før laget noe som helst – men vaksinene var ferdige lenge før pandemien – alt var planlagt.

Men skjønner Kristi Kropp det, eller er vi totalt nedkokt av denne verdens overflod og fristelser?

Når Jesus kom med sterke advarsler i bla. Matt 24 – så sier Han våk! Men jeg ser få som er våkne – få som studerer endetiden – få som venter på Jesu Krist komme. Det er et sikkert tegn på at Han kommer snart! Åp. 2. og 3 – så advarer Jesus sine menigheter – det er til oss – kun de som har sterk forfølgelse, og som er små i seg selv – blir erklært verdig – og Ordet «Hør hva Ånden sier til menigheten» går igjen hele tiden.

Hører vi Ånden – eller har vi tettet det igjen, og skjøvet Herrens Ånd ut av vår hverdag?

Vi må våkne nå – det er snart ikke mer tid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s