Bullock og det profetiske: Toget som kommer!

Jeg vet ikke hvor mye jeg skal oversette – men her er Bullock i en profetisk Ånd. Og som alltid – kan det virke noe diffust – men samtidig velkjent. Profeterer han om vekkelse de kommende 12 månedene – eller å ruste opp Kristi Kropp for vekkelse – de neste 12 månedene – ved å velsigne de økonomisk, for å kunne finansiere dette?

Jeg oversetter det meste:

Dette er året av etablering. Året av å ta seg av din familie til den fjerde generasjon. Og Jeg vil sørge for det. Ikke tenk på ting, så jeg kan gi deg ting å tenke på! Se etter dine barnebarn, se etter ditt avkom. Og fortelle dem, at ditt liv er etablert hele veien gjennom ditt liv. Du vil ha rikelig gjennom hele ditt liv. Du vil ikke mange noe – du vil ikke kjenne til fattigdom. Gud vil gi deg kraft til at du får overflod, sånn at du kan bringe sjeler fra nasjonene, til Hans rike.

Gud er min tilflukt, min Festning, min Gud – i Ham vil jeg stole på! Gud har gitt oss ord for å si dem. Når Gud taler, skapes verdener.

Guds Ord:

«I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden. Og jorden var øde og tom, og det var mørke over det store dyp, og Guds Ånd svevet over vannene. Og Gud sa: Bli lys! Og det ble lys. Og Gud så at lyset var godt, og Gud skilte lyset fra mørket. Og Gud kalte lyset dag, og mørket kalte han natt. Og det ble aften, og det ble morgen, dag én1 Mos 1:1-5

Legg merke til at han erklærte den verden han ønsket, men også verdens økosystem – vannet som forsyner grunnen, frøene, plantene, alt. Han bygde verden akkurat på den måten Han ønsket det. Da Han var ferdig – hvilte Han. Men når mennesket kom på scenen – da startet tiden. Dette er året, hvor du starter med å erklære/forkynne hvor du bygger din verden – ta muligheten og start nå.

Det finnes en profetisk tid Gud har etablert, fra Rosh Hashana – dvs. hebraisk nyttår i september – til den Gegorianske kalenderen 31 Desember – hvor det er en åpen Himmel, hvor du kan be om det du trenger for neste år – Han ga deg denne tiden, for at du kan erklære/tale ut – den verden du vil skape. Adam opererte på samme måte – da Han ga alle dyrene deres navn. Dette er året hvor du definerer ditt liv – og så begynner du å vandre i det, fra Januar og utover – så vil du finne disse tingene på din vei. Du er i Hans bilde, og i hans likhet – Han skrev det ned så du vet hvordan du skal gjøre det. Dette er året hvor du definerer ditt liv – mens det går forover.

Dette er året hvor onde folk i verden vil komme til en konklusjon – veldig snart fra nå av – at de ikke vil få gjort det nå i denne tiden – og de vil bli så skuffet, fordi de fikk ikke gjort det. Fordi det er noe i veien for dem. Og de vil få en sjanse til å bringe frem det de forsøker å gjøre, men det må skje når motstanden er borte. Start å erklære idag (Oa. tal ut Ordet, i den profetiske verden du ønsker fremover) – du har enda noen dager igjen av desember – skriv det ned, om jobb, pensjonering etc. – alt – for deg og din familie – deklarer mellom nå og til og med den 1 januar. Si jeg er i fremtiden foran i det kommende året – jeg går foran og sier disse tingene. Gud sa, og Gud så – så du kan si, og gjøre deg rede til å se i det kommende året. Det var derfor Han gjorde kalenderen i tiden, på den måten, så at Hans profetiske folk – en nasjon av prester og profeter – kunne erklære og bygge verdener.

Du er i en posisjon av å vinne i dag. Du er på en plass av å være en vinner – og ikke bare vinne litt, men absolutt vinne mye! Bare kom ut over toppen av den andre siden av denne tingen. Start å erklære. Du vet en profet i det gamle testamentet – kom ikke bare og sa fremtiden – de kom med Herrens Ord til folket – for å begynne å si – og det er hva som skjer i dag. Guds sa ikke bare ting, og håpet at det skulle falle på plass. Han sa at Jeg setter opp Himmelhvelvingen oppe her – her nede skal Jeg gjøre dette, på denne dagen dette, dette blir gjort på denne dagen – og når alt kommer til sammen, er ett helt liv bygd for min familie – og Han ønsker at du skal gjøre det! Gi Han sjansen – gi Han muligheten! For å bevise at Han kan gjøre dette for deg. Og du bare står der – og uansett hva som skjer eller hva andre sier, uansett hva de gjør – at de ikke fikk det, jeg baserer det ikke på hva de ikke fikk – jeg baserer det på hva jeg så, hva Gud sa – ikke sammenlign deg med din families rettferdighet, venners rettferdighet etc. fordi de ikke fikk det – ikke putt deres rettferdighet opp mot Guds rettferdighet. Jesus fikk det – og Han fikk det hver gang! Kanskje de ikke visste hvordan gjøre det rett, men nå gjør du det!

(Blåser i Shofar). Om du hører ett Shofar – så bør du stå! Dette er lyden sier Herren – samme lyden fra Sinai. Den samme lyden som får nasjonene til å skjelve. Og som mønstrer mitt folk. Det er den samme lyden som fortalte fienden at du ikke kunne krysse denne linjen. Det er den samme lyden som fører Himmel og Jord sammen. For dette er lyden, Sier Herren, og Jeg ga de mine løfter idag! Om du vil gjøre det – og si det, så vil jeg gladelig utføre det! For jeg ser ett muligheten, og lyden av Shofar, forseglet fra Mitt Hellige Fjell. Halleluja!

Profeti: Det kommer et tog, sier Herren. Det er som ett lokomotiv som beveger seg ved Ånden, for Jeg plukker opp biler og togvogner – jeg legger i dem full av forsyninger for Mitt folk. Jeg vil ikke gi dem til grådige folk. Jeg vil gi det, sier Herren, for de som har sin tillit i Meg, og ikke i det – for ved deres tillit i meg, så vil Jeg gi dem det – og de vil bevege og styre dette toget gjennom denne jorden, og det vil skremme myndighetene, de lokale myndighetene, og skremme de nasjonale myndighetene, men det vil gi fred til politikerne. Og mange av dem vil se, og vite at Jesus var reell, og disse folkene har bevist for meg at Han er, og de vil reise seg for anledningen.

Og de vil proklamere rettferdighet, for Jeg skal ha en rettferdig regjering, sier Herren, og du vil se det! Og de vil se det! Og hele verden vil se det! Og Jeg skal vise deg ett tegn i Europa, og du vil se i Europa når dette tegnet er sett og hørt. Og du vil vite at Jeg har talt til deg, fra det krigførende Alabama, fra scenen akkurat her, for du er på Sinai`s plass, du er på en plass av produserende lover, du er på en plass hvor Jeg har lovt deg hva Jeg vil gjøre – Jeg vil utføre det, sier Herren. Så bli entusiastisk og gjør deg klar! For du har ett løfte større, ett løfte som ikke bare er lov, men nåde – og du har tid, og Jeg vil skape tid for deg om det er behov for det, og jeg vil sørge for at det blir fanget i en loop, til du har fremgang og du vinner – denne gangen vil det ikke ende – Gi Gud ett jubelrop! Det kommer ett tog!

Det begynner å komme i dag, når vi begynner å snakke om fremtiden, og i denne tiden av fremtiden – de 3 månedene som du står i (sept-des) – og du står nå ved å strekke deg mot denne tingen – og jeg hørte, lokomotivet kommer, jeg ser det i min ånd, og det er ett tog – men Herren sier til meg over der – dette toget plukker opp biler, husk Han sa dette, men disse bilene vil strekke seg over et helt år av tid, det er så lenge det vil ta – 12 måneder for å se dem gå forbi, som de går forbi – fordi dette er ett tog, og skjønn dette: den beveger seg – jeg så den kom fra den retningen til denne – og den kommer gjennom med alt mulig, hver bil lastet, alt lastet, alt er klart, alt mulig for Hans folk – dette er året vi bygger byer, dette er året bygger vi fylker, dette er året vi bygger Stater, dette er året Guds folk bygger hele regjeringer, og dette er året hvor nasjoner gleder seg igjen – fordi vår Gud lever!

Ta ett dypt pust, og trekk inn luften av frihet, for luften som du puster i, er luften av frihet, kommer fra den andre kysten, den kommer med toget, toget var forårsaket av Løven, og Løven er foran toget, og nå kommer toget. Hva tror du den får fart fra, den kommer fra Himmelen! Så ta en dyp pust fra vinden som portalen for toget har åpnet seg for, for denne tiden. Ta et dypt åndedrag, sier Herren! For det er samme åndedrag i Eden, for den kommer ut fra der Han lever! Som den portalen åpner seg! Jag har lastet Gull fra Messing fjellet – Jeg har lastet forsyninger fra sjøene og landene her, og sender dem inntil din midte. Gjør deg klar! Sier Herren. For når den kommer forbi deg, den vil sakte seg ned, så du kan få fulle bagger, så vil den bevege seg til det neste. Det vil ta 12 måneder, for toget å passere.

Etter det, sier Herren, ikke si, jeg kan ikke finansiere vekkelse – fordi jeg sender togene full-lastet, så du kan finansiere det. Vær sikker at du finansierer det, fordi Herren sier – dager vil komme, når profetien om talentene vil bli satt spørsmål med (Matt. 25, om forvalterne). Så når det kommer – finansiering – vekkelse. Finansiere evangeliet, send det rundt verden – for de har enda ikke fått høre, tusentals i Afrika – som aldri har hørt navnet Jesus. Du tror dem har det – de har det ikke! Så finansiering – grav ikke det ned i bakken (som den uforstandige tjeneren i Matt. 25), om du bygger skyskrapere, vær sikker – vær sikker, på at jeg får tiende! Dette er Herrens Ord. For toget kommer.

——————————————————

En liten kommentar til møtet: Som du merker – det ligger en glede over møtet, spesielt når Ordet går ut! Sånn er det når Ordet og den profetiske Ånden beveger seg. Toget er ett uttrykk – akkurat som Jesus talte åndelig ord, og bør ikke tolkes bokstavelig. Det kommer noe i åndeverden, som er fullt av alt det du og jeg trenger – og å bygge nasjoner, bygninger, skyskrapere – er som ofte ikke bokstavelige ting – men dette skjer i åndeverden, når du gjør noe for Herren, og er lydig Herren i ditt hjerte. Det er også interessant at alt de onde har planlagt, vil bli utsatt igjen – fordi, muligens gjør Gud rom for en verdensvid vekkelse – da må de trå tilbake – til at ting blir lagt til rette – for at Dyrets rike kan fortsette sin marsj, mot forførelse og destruksjon, som beskrevet i Åpenbaringsboken.

Jeg pratet litt om viktigheten av å gi tiende her – det handler om å ha full tillit til Herren i alt – også i finansene!

Ellers ha en riktig god jul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s