Bill Gates med ny virus øvelse for 2025

Vi husker jo alle at noen måneder før viruset ble sluppet fra Wuhan, så hadde man noe som het Event 201 – hvor Bill Gates øvde sammen med helsetopper og andre mektige, hva som kunne skje om et Korona utslipp ville skje. Og så skjedde det noen måneder senere. Men nå er det en ny øvelse på gang:

Som du ser:

Severe – Alvorlig

Epidemic – Epidemi

Enterovirus – Enterovirus (omfatter CoxsackievirusECHO-virus og poliovirus)

Repiratory – Luftveiene eller respirator

Syndrome – Syndrom (Syndrom er en samling av symptomer og tegn som karakteriserer en viss sykdom.)

Og dette skulle da inntreffe i 2025, i Brasil (kanskje derfor valget Brasil også har blitt jukset nå, hvor de fleste brasilianere vil fjerne denne korrupte politikeren som «vant» – på samme måte med Trump – spørsmålet er om det også er juks i Norge – ettersom det sitter WEF disipler overalt i maktens korridorer…? Så Brasil har rett mann på plass, om ett virus utbrudd ville starte der)

Og så ser vi videon de ruller ut. Og en sier at en kan ikke bestemme flere ting, uten at våre ledere er involvert (tid ca 3:26-30) og enige – han som har lagt ut denne, sier virkelig! Og at hennes punkt er interessant – eller isteden for av ikke valgte Globalister som gjør bestemmelsene, så mener hun nå at våre ledere må være involvert.

Denne «øvelsen» sier at det har blitt estimert 1 milliard tilfeller over hele verden, 20 millioner døde, inkludert 15 millioner barn, mange millioner til, som ikke kan telles, er i live, men overlatt lammet, eller hjerneskadet.

Kommentatoren sier – at ok, det er på denne måten det vil skje.

Men de nasjonene som har forberedt seg for dette, som har beredskapen og planene klare, og rutinert testet planene gjennom øvelser og repitesjoner.

Kommentator – denne kvinnen Gene Reserve, brukte før å være en kringkaster/reporter i CNN. Dette viser sammensuriumet mellom Media og Bill og Melinda Gates Foundation, og WHO (hans kone var ikke enig, men han hadde faktisk ett poeng).

En gammel video om dette er nå tatt bort fra nettet – men kan finnes på Rumble. I prinsippet så er begge videone bygd opp på samme måte. Denne er for pandemi i Belgia for 2025.

Bildetekst – en katastrofal smitte. En Global utfordrende øvelse – 23 oktober 2022.

Det blir da Sears infeksjon som da er et enterovirus, som teks. Polio. De sier at den vil oppstå i Brasil i 2025 – så gjør deg klar! Så forteller de hva de skal gjøre – som nedstengning og forberede for vaksiner. Dette er fint med disse fyrene – de bare utvikler vaksinen – som de kan selge til oss, og så har de gjort alt klart.

De sier det er interessant at de har flere fra afrikanske land der, når den Afrikanske Unionen har sagt at de ikke vil delta i sentralisert myndighet gjennom WHO, om det kommer en ny pandemi. Vi vil ikke gi fra oss vår myndighet på denne måten.

Folk ble ikke skremt nok, pga av at barna ble ikke rammet av Corona – de ble meget sjelden syk. Men i denne såkalte øvelsen, så tar de med barn. Tydeligvis var ikke det første skremmende nok, så da tar de med noe som kan gjøre barna syke.

US myndigheter hadde en plan på plass for nedstengning allerede i 2007 – for så å vente på vaksine. Om du ser på dokumentet over, som beskrev dette, så står det at de ville forby enhver større samling av folk – absolutt stenge skoler – unødvendig handel – få folk til å jobbe hjemmefra og karantener, for de som blir eksponert, ikke syke individer karantene. Vel – alt vi så treffe landet vårt i 2020 til starten av 2022.

Hentet fra dette dokumentet:

Under en pandemi vil målet være å bremse virusoverføringen, å forsinke spredningen av viruset vil gi mer tid til vaksineutvikling og samtidig redusere stresset på et allerede belastet helsevesen

Vi husker under pandemien – hvor man spurte helsetoppene hvorfor man ikke hadde flere sykehussenger, med tanke på «katastrofen» – men Bjørn Gulvog (Direktør i Helsedirektoratet) kunne ikke svare på det! Fordi det var ingen krise da – og ingen er interessert i å gjøre sykehusene mer effektivt – men heller påskynde kontroll, og at folk etter hvert dør av vaksiner – og med at vaksinene ødela immunsystemet – så er det klart at sykehusene nå er fulle av syke folk, og på sikt vil flere dø – og få redusert eller ødelagt sin helse. Dette er starten på Dyrets Rike. Utrolig at spesielt kristne, blir så fanget av dette – og har glemt Jesu ord om å våke:

Men ta dere i vare, så ikke deres hjerte tynges av rus og svir og timelige bekymringer, så den dagen skulle komme uventet over dere som en snare. For den skal komme over alle dem som bor over hele jorden. Men våk hver tid og stund, og be at dere må bli aktet verdige til å unnfly alt dette som skal komme, og til å bli stående for Menneskesønnen. Luk 21:34-36

Rus, og svir – så er det ingenting som er verre enn vaksinene. Timelige bekymringer, er sånn helsetoppene og våre myndigheter vil legge på oss – akkurat nå jobber de for å ruinere middelklassen, derfor går prisene på energi opp – hvor både bedrifter og folk vil snarlig gå konkurs – spesielt om vinteren blir hard. Alt sammen har disse hodene kokt sammen – og planlagt for mange, mange år siden. Ingenting er tilfeldig – men den som ikke våker, vil blir revet med av ondskapen den onde planlegger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s