Dommen over Amerika – Del 1

Spesielt på min gamle blogg toreblogg, så advarte jeg mye om det som skjedde når Obama kom til makten i 2009. Det var spesielt fredsprisen som vekte meg opp – da jeg merket ondskapen vedrørende mannen som fikk den – uten annet, enn at han senere har jobbet aktivt, for å få USA ned på knærne – dvs. ødelegge landet innenfra. Og dette har også spredt seg inn i spesielt de nasjoner som var allierte med USA – vi kan se ett Norge i totalt kaos, under den svakeste regjeringen på 1000 år – vårt Støre regime – som tenker mer Globale tanker, puttet inn i hans sinn og tanker via WEF, FN, EU og fra krefter i USA – før populært kalt skyggeregjeringen.

Før så virket Jesuittene i skyggene, men nå for første gang, har de fått inn en Jesuitt på tronen, Frans. På samme måte i USA – før så har Handelsmennene, får å bruke ett begrep fra Åpenbaringen 18:23, virket i skyggene – selv om de ofte har satt inn sine tjenere til å styre – som Bush presidentene, Obama – men først nå så viser de åpent hvem de er, ved at de omtrent har sluttet å skjule hva de driver med – Biden regimet er den første reelle åpenbaringen av Skyggeregjeringen, sånn at det er åpent for alle å se det – og det skal ikke mye søk til på nettet for å finne ut av det. Og det er bare å se dokumentasjonene hvordan Biden regimet presset Twitter, med dens gamle eiere:

Biden-administrasjonen presset Twitter til å sensurere sann, men ubeleilig informasjon om covid-19

Hans Rustad artikkel om hvordan USA har blitt formet – ved at man avskaffer politimyndighetene, og gir kraft og våpen til byråkratiske enheter, som blir militære enheter – og de jobber mot det amerikanske folket, som ikke skikker seg etter de nye lovene, som til stadighet blir presset på folket. Men også villfarelsen ved kjønnskifte for tenåringer under kirurgiske kniver og de seksuelle perversjons kreftene som blir dyttet på deres barn – hvor de som protesterer, blir stemplet av Biden Regimet som innlands terrorister. FBI bruker heller lite tid for å finne pedofile på nettet, men mye energi på å finne folk som protesterer mot regimet – akkurat som i London, England – og som er på vei også her – det er tegnet på at demokratiet ikke lenger fungerer – men står for fall!

Hans Rustad beskriver en væpnet revolusjon i USA:

En type SWAT, er det nye som får mer og mer makt i landet – og alt startet med Obama.

Sikkerhetsstaten har overtatt USA

Noen utdrag fra artikkelen:

Kampen mot våpen er en slik test. Demokratene utnytter hver eneste hendelse til å kreve inndraging og forbud mot våpen. Men samtidig driver føderale myndigheter og ruster opp sine egne etater. USA har 187.000 Marines. Men den hæren føderale myndigheter har bygget opp er større og den er rettet inn mot landets egne borgere.

  • En rapport utstedt i fjor av vakthundgruppen Open The Books, «The Militarization of The U.S. Executive Agencies», fant at mer enn 200 000 føderale byråkrater nå har fått autoritet til å bære våpen og foreta arrestasjoner – mer enn de 186 000 amerikanerne som tjenestegjør i det amerikanske marinekorpset. «Hundre og tre utøvende byråer utenfor forsvarsdepartementet brukte 2,7 milliarder dollar på våpen, ammunisjon og militærutstyr mellom regnskapsårene 2006 og 2019 (inflasjonsjustert),» bemerker rapporten. «Nesten 1 milliard dollar (944,9 millioner dollar) ble brukt mellom regnskapsårene 2015 og 2019 alene.»
  • «Vakthunden» rapporterer at Department of Health and Human Services har 1300 våpen inkludert en hagle, fem maskinpistoler og 189 automatiske skytevåpen. NASA har sitt eget fullt utstyrte SWAT-team, med alle tilhørende våpen, inkludert pansrede kjøretøyer, maskinpistoler og hagler. Miljødirektoratet har kjøpt inn droner, GPS-trackere, radarutstyr og nattsynsbriller og lagret skytevåpen.

Hva skal NASA med et SWAT-team?

Det er på denne bakgrunn forslaget om å rekruttere 87.000 nye skatteinnkrevere med rett til å bære våpen, får en mørkere betydning. Det inngår i et mønster. Forslaget er vedtatt, men kan bli omstøtt av den nye Kongressen.

Før rustet USA seg til å føre krigen utenlands. Nå ruster den føderale regjeringen seg til å føre «krig» innenlands, mot sin egen befolkning.

Alle de som gjennomskuer veien USA, og ikke minst ser hvor vårt eget land er på vei – vil føle en sånn stor motbør fra hele samfunnet, som tror du er en skrulling. Spesielt de som åpent snakker om det. Om du lurte på hvorfor Thorbjørn Jagland og co. ga fredsprisen til Obama – så vet du det nå! For å ødelegge USA innenfra – men det kunne bare skje, fordi de kristne ikke våket – og fordi de fleste kristne var påvirket av falsk lære, og falsk tro – som du kan lese ut av dette budskapet – til de som kaller seg pånyttfødte i USA:

«Amerika, Amerika, våkn opp ut av din søvn; Jeg vil riste deg, jeg vil riste deg med en skjelvende kraft som aldri har rystet deg før.»

Dere viste deres overlegenhet mot hele verden, dere var overlegne over deres neste og deres naboer: bror mot bror, rike mot rike, folk mot folk, kristen mot kristen i deres ugudelige forsøk på å forherlige dere selv. Både i kirken og over hele Amerika er deres religiøse ledere, politisk og økonomisk forfengelige, korrupte og amoralske. Du mister raskt saltet, renheten som har holdt deg sammen; Det har gjort dere store, om ikke den største av alle nasjoner.

Men jeg vil føre deg ned, som vinden bringer ned treet, så jeg vil føre deg ned.

Du vil ikke unnslippe min vrede, for det er et uttrykk for min kjærlighet, min dype kjærlighet som vil gjøre alt den kan for å få din oppmerksomhet før min evige vrede, for å fjerne alle dem som ikke elsker og ikke vil elske sin neste, vil falle.

Noen sier, mange sier: ‘Å, vi vil flykte. Det vil ikke skje med oss; for vi er deres utvalgte; vi er Guds utvalgte.’ Men jeg sier, dere har blindet dere selv med deres egen forfengelighet. Mine utvalgte er ikke folket, kirken i Amerika; Men mine utvalgte er verdens folk som er kalt ved mitt navn og gjør min vilje på jorden slik det gjøres i himmelen. Ikke mennesker med en falsk tunge av hjertets forutsigelser, men som forutseer min vilje.

For dere er en utakknemlig, gudløs, amoralsk generasjon som har blitt oppdratt av hedningenes filosofier, og jeg vil utfordre deres filosofier til dere hater meg og mitt folk. Mitt folk vil ikke unnslippe din vrede – verdens vrede som noen falskt lærer; for bare verdens vrede vil åpne øynene deres tydelig for det jeg sier, slik at de er forberedt på å møte meg.

Jeg kommer raskt for et folk, en kirke uten flekk eller rynke, et blodvasket, bloddryppende folk som egentlig kalles kristne, ikke den hyklerske, selvrettferdige, selvlærte, selvutdannede dåren som blidgjør sine egne dogmer/trossetninger i dag.

Jeg vil rive ned den hovmodige, den mektige religiøse lederen i mitt rike, i min kirke som har bedratt mitt folk med din alltid bablende retorikk som har fylt prekestolene over hele Amerika. I stedet for at min kirke er en, har du blitt institusjonalisert der mine sanne tjenere ikke engang er velkomne fordi du beskytter dine egne menneskeskapte filosofier og dine egne egoistiske interesser. Du tror folket er ditt, men jeg sier deg at de er mine og dine menneskeskapte kirkelige institusjoner vil mislykkes; For jeg omvelter og kaller de utvalgte til å følge meg, ikke dere. Våkn opp, våkn opp, å Jerusalem; For herlighetens Konge er i ferd med å vise seg, og bare de sanne utvalgte, de herliggjorte utvalgte, vil bo i det nye Jerusalem som jeg forbereder.

Amerika, deres religiøse ledere er forfengelige og korrupte, deres kirkeledere er forfengelige og korrupte, deres politiske ledere er forfengelige og korrupte, deres slektninger er forfengelige og korrupte, deres naboer er forfengelige og korrupte. En generasjon hedninger, de som for mange fremstår som de utvalgte – mine utvalgte, men Jeg har ikke akseptert dem fordi Jeg kan se deres hjerte. De er imitasjoner av det ekte; en perle i skjellet.

Men gi ikke opp, for jeg vil vaske dere og forberede dere gjennom min kjærlighets ild, ikke verdens vrede, men min kjærlighet. Som en far refser sine barn, slik vil jeg refse deg og rive ned dine sandslott, dine vrangforestillinger, inntil du kan se riket igjen.

Herren sier at han vil formane det amerikanske folk til å se hen til ham. Han vil få en hendelse til å skje i Amerika så stor for å få deres oppmerksomhet. Dette kan muligens være gjennom vær, mat, sykdom, økonomi (selv om det må være i mye større grad enn vi ennå har opplevd), etc., eller atomkrig på nasjonalt nivå.« Hentet hos wordministries.org

Denne profetien kom i 1995. Og ulykken i 2001 – var en stor advarsel – for USA – om å vende om! Da de ikke gjorde det – så kom en økonomisk katastrofe og traff landet midlertidig i 2008 – og ut av det, kom Obama til makten – fordi landet fikk 7 år, fra 2001, på å se om de tok advarslene på alvor – noe bare de meste gudfryktige gjorde, som var i ett fåtall – somt teks. David Wilkerson.

Dermed har USA nå kommet i en hengemyr – som til slutt bli en bane for landet – og slutten på USAs storhet. Når myndighetene i USA nå jobber mot på sikt å fange folket i fangeleire – som jeg har advart om mange ganger – eks. så ble det kjøpt inn 20.000 giljotiner og 2 milliarder kuler (flere skudd enn det ble brukt i invasjonen og okkupasjonen av Irak), og folk lo av å høre en sånn «konspiratorisk» informasjon. Og det har blitt opprettet og laget fangeleire i eks. gamle Wallmart tidligere butikklokaler – men var mer skjult så lenge Trump satt med makten, og ett forsøk ble gjort under pandemien – i flere land, å stenge inn de uvaksinerte – de lagde fangeleire i Australia, og påbegynte sånne i England. Men tiden var enda ikke moden – for Herren holder den store vreden tilbake – fordi Han ønsker at folk skal se hva som skjer – og så vende om! Men om ingen gjør det – kommer det verre trengsler og ulykker over landet – helt til Gud får ydmyket sin menighet. Spesielt husker jeg denne advarselen jeg delte:

Visjonen om presidentvalget og tiden deretter

At ting blir stadig utsatt, med hensyn til gitte datoer og situasjoner, må kun ses som nåde! Gud ønsker å utsette sine vredesdommer, mens Han rettferdighet krever at dom blir utført, pga de utallige syndene – men når en bedende kirke ber Han, på sine knær – så må Han utsette ting – som Han hørte på Abraham, når han ba for Sodoma, og selv hørte på Lot, da han ba om at byen Soar skulle bli spart, 1 Mos 19:22. Gud hører dine bønner! Men ingen kan be bort dommen, fordi dommen må skje – og det er først når de troende har våknet på ordentlig – at Gud har fått ting dit Han ønsket det – så kan man starte med å vinne sjeler – før Hans komme! Og så vil de endelige ødeleggelsene finne sted! Men vi bor nå midt i nasjoner, som Gud river av sin selvstendighet bit for bit – i sin harme, hvor ondskapen får større og større rom – så våkne før det er for sent!

Før så var jeg ofte innom worldministries.org – fordi denne profeten Jonathan Hansen virker ekte – så i tillegg til profetien til kirken lengre opp, så tar jeg med dette: Dette sa han – om det som skjedde den 11 sept. 2001 – han som advarte om katastrofer ett halvt år før det skjedde, og så så han hykleriet i etterhånd – spesielt blant kristne som virket i en religiøs ånd, ikke i Guds Ånd:

Den 11 september profetien gitt i mars 2001

– Før angrepet på New York snakket jeg på et talkshow i New York, «Countdown», som mange ganger advarte New York om forestående dom. Jeg fløy til New York i mars 2001 personlig og snakket daglig på TV i en uke. Jeg holdt også nattlige vekkelsesmøter i Brooklyn YWCA-auditoriet, og advarte dem sterkt om at «New York ville brenne, skyskrapere ville kollapse, bro (er) ville falle«, og navngi broene. Jeg advarte dem med tårer og stønn om at «blodet ville strømme nedover tusenvis av ansikter, men likevel ville ikke byen og nasjonen omvende seg, men ville reise seg og si: ‘Vi skal gjenoppbygge, vi skal hevne’ og forene oss med falske religioner i blasfemibønner.» (Oa: anbefaler deg å lese boken til Jonathan Kahn «Profetien» – som sier noe av det samme, også David Wilkerson advarte om store dommer eks. mot New York)

Gud advarte om at New Yorks tvillingtårn ville kollapse, men folk lyttet ikke, og de adlyder fortsatt ikke Guds advarsler. Jeg fortsatte med å advare New York om hvordan «etter at tusenvis døde, ville Gud fortsette å la sine dommer fortsette til det til slutt ville være et slikt angrep at millioner ville dø over hele Amerika før en sann vekkelse til slutt ville feie over landet

Dette angrepet er bare begynnelsen på en fortsettelse av angrep til slutt millioner vil bli begravet. Det vil komme en dag da omtrent hver skyskraper vil falle, broer vil kollapse og New York vil brenne som en by.

«Fredag 14 september 2001, Dr. Larry Bates intervjuet meg på Information Radio Network syndikert radio talk show, «Unraveling The New World Order». Vi snakket om terrorangrepet på Amerika og hvordan National Day of Prayer (9/14/2001) ble deltatt og ledet av ulike politikere, samt religiøse ledere. Mitt hjerte ropte ut til Gud, og min ånd var dypt bekymret og sørget over hykleriet og den ytterste blasfemi av det hele. Ifølge The New Lexicon Webster’s Dictionary er definisjonen av ordet blasfemi «foraktelig eller respektløs tale om Gud eller ting som anses som hellige». Jeg kalte seremonien som foregikk over hele USA båret av TV «The Prayer of Blasphemy». Helt umoralske og amoralske politikere, sammen med mange forskjellige falske religioner, går fromt inn i en katedral og begår, etter min dømmekraft, en helligbrøde med sine bønneord.

Kirkens ledere ba til «Abrahams og Muhammeds Gud». Dette er fullstendig blasfemi! Islam fornekter Jesu Kristi guddommelighet som Gud, og hvis Jesus Kristus blir utelatt fra Guddommen, så tjener den religionen en falsk Gud. Gjennom hele Bibelen har Gud fordømt å dele sin plass med andre guder og religioner. Denne synden kalles avgudsdyrkelse, og Gud sender dom over nasjoner som tilber andre guder/religioner. Josva 24:19-20: «Josva sa til folket: Dere vil ikke makte å tjene Herren, for han er en hellig Gud. En nidkjær Gud er han, han vil ikke bære over med deres overtredelser og synder. Når dere forlater Herren og dyrker fremmede guder, da vil han vende seg bort og la det gå dere ille og tilintetgjøre dere, enda han før har gjort vel mot dere«.

14. september 2001 var jeg på to live talkshow, en i en time og den andre i to timer. Jeg sa ettertrykkelig at mens jeg var i bønn den morgenen, talte Herren tydelig til meg. «Flere angrep kommer, og til slutt vil det bli et angrep som etterlater 1000 ganger flere døde enn dødstallene for denne nåværende katastrofen.» Bare dette vil endelig få oppmerksomheten til noen mennesker. Andre vil, som Åpenbaringen 16:21 forutsier: » ….de spottet Gud for haglets plage, for plagen var meget stor ...» Det vi ser (og vil fortsette å se) skje er at når disse katastrofale hendelsene skjer, vil de føre til unnskyldningen som trengs for å fortsette å danne og innlede den nye verdensorden og religion.

Gud reiste opp tre motstandere mot kong Salomo for å begå de samme syndene stolthet, selvhjulpenhet, umoral og direkte avgudsdyrkelse i tilbedelse med andre religioner og guder som vi i Amerika er skyldige i å gjøre. Vennligst les 1 Kings kapittel 3-11. Kapittel 11 forteller oss om de tre motstanderne som Gud reiste opp mot kong Salomo for å rive hans rike fra hverandre. Gjennom hele Bibelen kan man finne hvor Gud sendte motstandere mot sitt eget folk da de gikk inn i avgudsdyrkelse og umoral. Vi har gått glipp av budskapet fra Gud om å omvende oss, og nå vil millioner til slutt dø.

Sitat slutt. Se del 2.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s