Støre og Co. har herdet seg mot eget folk, heksenes natt, sosialismens forførelse, Stortingets korrupsjon, jødehat, migrasjon og den uhellige alliansen

Vi går inn i nyåret – med en herdet regjering – som ikke tar til seg noen form for kritikk:

Overmot kommer når man får på seg ideologiske briller, hvor man nekter å se andre folk lidelser – spesielt når det skal lite til for å ordne opp i det – og når det er bare å stoppe NAV støtte til våre nye landsmenn – så sparer vi godt over 250 milliarder i året – sånn at de selv kan forsørge seg selv, som alle vi andre må. Men klart, det handler ikke om å spare – men å sløse (40 milliarder i bistand, og de fleste går til muslimske land, hvor korrupsjon og vanstyre råder) – og så straffe de som er av egen etnisitet – det kalles selvforakt.

Vedum avviser all kritikk mot skatteøkninger: – Vi gjør det riktige

Det finnes mange måter å styre ett land på – men når alle handlinger tilsier at man legger store byrder på folk, og nekter å løfte det med mer enn lillefingeren – når man har kraft til å stoppe det når som helst – så virker det som Gud har herdet vårt lederskap – akkurat som Farao, når han møtte Moses:

Men Herren forherdet faraos hjerte, så han ikke hørte på dem, slik som Herren hadde sagt til Moses. 2Mos 9:12

Og:

«For Skriften sier til farao: Nettopp til dette reiste jeg deg opp: At jeg kunne vise min makt på deg og at mitt navn skulle bli forkynt over hele jorden. Altså: Hvem han vil, den viser han miskunn, og hvem han vil, den forherder hanRom 9:17-18

Hvorfor forherdet Gud faraos hjerte – vel, hovedgrunnen var at han drepte og forsøkte å utrydde alle guttebarna – hevnen fra Gud ble også deretter – alle førstefødte måtte dø. Hvorfor forherder Gud Støre og Vedum – fordi godt over 600.000 ikke fødte barn, roper til Gud om rettferdighet, akkurat som blodet til Abel, ropte til Gud om rettferdighet, pga hans brors Kains mord på han:

«Men han sa: Hva har du gjort? Røsten av din brors blod roper til meg fra jorden. Nå skal du være bannlyst fra den jorden som åpnet sin munn og tok imot din brors blod fra din hånd. Når du dyrker jorden, skal den ikke mer gi deg sin grøde. En flyktning og en vandrer skal du være på jorden1 Mos 4:10-12

En morder fikk sin dom av Gud, som utfører rettferdige dommer, om ingen andre gjør det – og hva da med Norge, som frivillig dreper de barna Gud gir oss, som om de var uten verdi – de som er de svakeste av de svake, og mest uskyldige? Herren har sak med Norge – og om du har lest de foregående artiklene, om dommer over de store nasjonene – så er Gud like rettferdig mot de små! Gud gjør aldri forskjell. Om Gud ødela hele Egypt pga de nyfødte guttene som han drepte – hva da har Norge i vente? Alt vi ser, er en gryende dom, hvor prisen på nervene i samfunnet øker – som drivstoff og elektristitet – men i første hånd, gjøres alt dette for også å ydmyke Kristi Kropp, sånn at de reiser seg fra sin sløvhet og frafall – og søker Gud med hele seg – så vi kan vinne sjeler for Guds rike. Høsten er stor – og mange i sin fortvilelse over det som skjer i Norge – vil være mer åpen for Evangeliet og Guds kraft.

Så Vedum og Støre får også kritikk av folk som kjenner godt til hvordan en god økonomi skal fungere:

Milliardæren Hilde Midthjell kommer med skarp kritikk av Støre-regjeringen. Foto: Terje Pedersen / NTB

Norsk milliardær beskriver Støre-regjeringen som amatører

Sosialisme og kommunisme under ett – skapt av en okkult ideologi

Senterpartiet var en gang borgerlige, men har blitt overtatt av rødstrømper, som Vedum – og sosialisme, uansett hvordan man ser på det – er ett ondt system – en arv fra Kommunismen – eller skal man si en annen form for kommunisme, fordi sosialismen sniker seg inn i lovsystemet – inn i lærer og skolesystemet – over flere 10 år – for så når folk er indoktrinert nok – så kan man begynne å gjøre som Støre og Vedum gjør nå. De bare viser sitt sanne ansikt – av hva den okkulte Illumati læren er – husk 1 mai er felles for kommunisme og sosialisme som «arbeiderens» dag – men det var også den datoen Illuminati ble opprettet.

Heksenes natt

Husk at 30 mars til 1 mai er heksenes natt, dvs den folkeloren ble overtatt av den katolske kirken, og kalt Valborgnatten:

 Ifølge folketroen ble det holdt heksesabbat denne natten, og bålbrenning skulle beskytte mot onde makter. Flere steder pyntet man også hus med nyutsprunget løv til 1. mai som en feiring av fruktbarhet og markens grøde.

Husk på det at Hitler var en okkultist, og gikk ut fra Thule ordenen – hvor Dietrich Eckart var den Ordens yppersteprest – du kan lese det under – Hva er nazisme? Ettersom Hitler var en okkultist – var det viktig for han å ta selvmord den 30 mars – da det var heksens natt. Han hadde håp i en bedre verden – ettersom han var tro mot sine åndelige veiledere, men havnet i Dødsrikets pine – og venter på dommen til helvete.

På min gamle blogg, så skrev jeg en artikkel rundt dette – etter drapene på kristne i Sri Lanka, så gikk jeg videre med å skrive om det okkulte, heksenes natt, hva Eastern (Påske) egentlig betyr og viste hvor hedensk bla. den katolske kirken er, med dens okkulte statuer og symboler – du kan lese den her:

Terror i Sri Lanka mot katolske kirker – og det okkulte

Okkult virke i dagens nasjoner – hvor juks og fanteri blir normalt – hvor ingen bryr seg om folkelige protester

Pga alle disse okkulte kreftene som blir sneket inn via kristelige ytre tro, uten kraft, hvor man opphøyer skinnhellighet – og ikke minst politisk ideologier som sosialismen – så ser vi nå at verden blir dratt inn i dette bedraget, og etter å ha hatt kortsiktig glede av sosialismen, så biter dens ideologi nå nasjonene som en slange – så vi kan også lese hva som skjer i Sør-Amerika:

Venstresiden krever total kontroll, arresterer motstandere

– En stille revolusjon har gjort Brasil til diktatur

Og Klaus Schwab, sønn av en nazi topp – har vært pådrivere for sosialkommunismen til å spre seg inn i ulike nasjoner: Klaus Schwab: «Vi har trengt inn i verdens regjeringer» Også vår kronprins er med i dette (Young Global Leaders) – fordi han også har korrumpert sin natur – det er ikke lenger «Alt for Norge» – Men alt for EU, FN og Schwab – som igjen blir diktert av muldvarpen Rockefeller – da kan man vel lure på om USA er det gjenoppståtte Babylon?

Sosialismens forførelse – de vil ha våre barn

Egentlig har sosialismen kastet sin maske – og viser sitt redselsfulle fjes. Egentlig er det bare en annen type kommunisme – som sniker seg inn under huden din – som vi har blitt indoktrinert med allerede fra skolen i mange, mange år – men nå allerede fra barnehage.

Hvorfor så mye stress i barnehagen – fordi man lærer barna aldri å sette seg ned å tenke sine egne tanker – bare hopper fra det ene til det andre gjennom en haug med aktiviteter, eller fritid med hoppende barne-tv verter – alltid full fart, aldri rolig, aldri selvtenkende, man skal bare flyte med i strømmen – fordi en som tenker mye selv, kan plutselig se at «kongens nye klær, ikke er noen klær» – at sosialismen er totalt naken, og alt hva den skryter av, er bare propaganda. Isteden sløver den folkets samvittigheter og åndelig våkenhet – sånn at dens ledere, kan gjør med oss som de ønsker det. Og vi protesterer ikke – fordi deres lære har lært oss å bli passiv i det å være selvstendig – og ikke inneha kritisk sans, som er det eneste som kan stoppe autoritære styresett – vi skal bare ta imot fra Staten, når Staten ikke skjønner at vi er Staten, de er bare tjenere. Altså har det blitt en ren kommunisme – født ut av det okkulte Illuminati – og Platons lære om Staten.

Sannhetens Ånd i en forvirret løgnaktig verden – som lager glansbilder av det som er ondt

Vi som protesterer – vi er vant til å tenke egne tanker – og vi som har Ånden i våre hjerter, har Sannhetens Ånd som en veiviser – som ett kompass i en forvirret tåkete verden, hvor løgn er stadig dominerende – og verre og verre blir de – men folk er som hypnotisert, de bare følger strømmen, og ser ikke at enden på det – er trellbunden her i livet, og til slutt en evig død i pine.

Det verste er at så mange kristne er påvirket av dette – fordi de bruker for mye tid med media – NRK, Aftenposten, ABC Nyheter, TV2 nyheter etc. etc. – og nå snakker man for alvor at alle mediene skal samkjøre all nyhet, så det ikke blir noe avvik – det de kaller «Fake News» og «Løgner» – er egentlig sannheten de strider imot. For det finnes noe som er rett og noe som er galt – det finnes noe som er sant og en løgn. En løgner som sier at andre driver med løgner (konspirasjonsteorier) – blir en merksnodig skapning.

Elitens abnormalitet og grådighet – som media har omskapt til å fremstå som «normalt»

Og i Eliten så finnes det knapt normale folk igjen – hvor sunt bondevett er tatt fra disse – og samtidig så bryter de norske lover selv, og lever over evne selv – og har mer enn nok statlige penger til å betale strøm og annet – en gjeng med hyklere og dobbeltmoralister – ikke kan de lære meg noe som helst! De som ikke en gang gir en rettferdig straff til stortingsrepresentanter, som jukser med pendleboligsakene – og får enda mer penger i lommeboken:

Før gikk det lov ut fra dette bygget – nå er det kun ett rede for lovløshet – hvor giften sprer seg inn i samfunnet.

Ingen politikere blir tiltalt etter pendlerbolig-sakene (saken)

Politikerne renvasker seg i skitten moral (og kritikken, Right.no)

En som er leder, om han/henne skal være en god leder, burde være ett forbilde, sånn at andre kan gjøre på samme måte. Men «foreldre» som krever at du aldri må «røyke», samtidig som de er «storrøykere» selv, må anses som hyklere og dobbeltmoralister. Undervurder aldri forbildes makt – om våre «folkevalgte» jukser, vil folket gjøre det på samme måte.

Å straffe andre for eks. å ha fått for mye NAV støtte, og ærlig talt, folk har havnet i fengsel for bagateller. Men de som skal være forbilde for hele nasjonen – bryr seg døyten om å være det – men krever masse av folket, ved regler som blir hele tiden implementert fra EU – eller direkte ordre fra EU – og vil straffe alle som ikke følger dette i lydighet, har utviklet stormannsgalskap, har blitt kyniske pskyopater og tyranner. Som jeg bruker å si – de skumleste menneskene jeg finner, er de som har null selvinnsikt av egen personlighet, og elsker å kjøre over alle andre – og er veldig fornøyd med det.

Jødehatet i vår nasjon

Der har du sykdommen på Stortinget – og som har spredt seg inn i alle regjeringer side ca midten av 70 tallet – da de omfavnet den gale kyniske og tyranniske morderen Arafat – og AP ble skyldig i å bli venner med terrorister, samtidig som de skryter av at de kjemper mot Terror – som er rent hyklersk – de kjemper ikke imot – de omfavner det, så lenge terroren rammer rett folk – Israel og dens innbyggere.

Fra den Rød Grønne Terrorøya, med Fjeld – hvor Fatah, en underavdeling av PLO – Fatah betyr baklengs på arabisk, «En brø død» – og de har arvet Hitlerhilsen og den tyske ørnen. Arafat, deres helt ble trent av el-Husseini, stormuftien av Jerusalem, som var personlig venn av Adolf Hitler – og hadde nazister for å trene han – til å bli den terroristen han var til sin død. Norge har visst en liten tradisjon – av en elite som støttet nazistene stilletiende under krigen (og AP regjeringen etter krigen ville ikke ha jødene hjem – de som bla flyktet til Sverige – svenskene måtte presse de) – og nå åpent ved å støtte dette terroregimet PLO – mot jødene – og ved å støtte Nazismen i Ukraina – så er det offisielle Norge – kun ren i egne øyne – men historien vil dømme de hardt. Pga deres skyld, vil Norge i en nær fremtid – bli okkupert av Russerne – men er ikke det meningen, AP?

NRK – super kynisk psykopat medium – gråter mange skvetter over jødenes skjebne under krigen, sammen med ett samlet pressekorps – samtidig som de hater deres etterkommere, fordi de rett og slett bor i Israel. Det finnes ingen beviser på at Israel underkuer palestinerne – palestinerne underkuer seg selv pga deres radikale forhold til Islam, og er så full av hat, at samfunnet helst vil drepe flest mulig jøder – akkurat som Nazistene – mens Norge stilletiende sender milliarder til terror regimet i «Palestina» – og toer sine hender – akkurat som Pontius Pilatus, da han sto ovenfor Jesus – men det var endog Pilatus som tillot at justismordet skjedde – selv om det var Guds vilje at Jesus skulle dø, så ville enhver en som var med på det, som ikke vendte seg senere til Korset – bli stilt til ansvar for det i Evigheten.

Og Gud stiller enhver til ansvar – som støtter de som vil utrydde Hans folk – fordi de bor i Guds sitt land, som kun jødene har lov til å forpakte – palestinerne er arabere, diktet opp som eget folkeslag pga vestlig og arabisk propaganda – og har stjålet land, som ikke tilhører dem. Vi bør minnes Han som skapte luften som vi puster inn – hva han sa om Abrahams etterkommere:

Jeg vil opprette min pakt mellom meg og deg og din ætt etter deg, fra slekt til slekt – en evig pakt. Jeg skal være Gud for deg og for din ætt etter deg. Jeg vil gi til deg og din ætt etter deg det landet hvor du bor som fremmed, hele Kana’ans land, til en evig eiendom. Og jeg vil være deres Gud. 1Mos 17:7-8

Amalaks ånd gjenoppstått i vår tid

Og Guds vrede over Israels fiender:

Husk hva Amalek gjorde mot deg på veien, da dere dro ut av Egypt, hvordan han kom mot deg på veien mens du var trett og sliten, og slo alle de utmattede i baktroppen som var blitt liggende etter. Han fryktet ikke Gud. Og når Herren din Gud gir deg ro for alle dine fiender rundt om i det landet Herren din Gud gir deg til arv og eie, da skal du utslette minnet om Amalek over hele jorden. Glem ikke det! 5Mos 25:17-19

Amalak er nåtidens Globalister (i samarbeid med Islam), oftest fremmet via FN:

FNs hovedforsamling ber Straffedomstolen vurdere bosetningene

Verdens makter og myndigheter – i sin arroganse – så har de glemt hvilken fryktelig Gud som har lagt sin hånd over Israel – og ja, han tukter også Israel for deres synder, men det er ikke det det handler om – men Gud er Han som har makt over naturen, luft og vann – og kan sette i gang krig, om det stiller Hans rettferdighet – og kan sende vrede mot alle som våger å røre det som er Hans. Her kan du lese om hvilken katastrofer som har skjedd, når nasjonene blir fristet til å røre Israel på en falsk, uverdig og hatefull måte:

Hvorfor Amerika kanskje måtte forberede seg på ødeleggende naturkatastrofer etter Trumps fredsavtale

Her beskrives det flere naturkatastrofer som har rammet – spesielt USA – når de har våget å sette Israel i fare – og har kjempet mot Ordet. Guds Ord sier:

Fordi dommen over den onde gjerning ikke fullbyrdes straks, derfor svulmer hjertet i menneskenes barm, så de drister seg til å gjøre det som er ondt. Fork 8:11

Men de øyeblikkelige dommen over Israel – bruker å komme raskt – men det er bare midlertidige dommer – de store har latt vente på seg – til tiden er inne! Jo mer synd og svik blant nasjonene – jo mer vil dommer falle.

Nyårs feiring med lovløse mennesker fra Mena land, eller deres etterkommere

Marokkanske supportere under VM – her på Youngstorget i Oslo – ypper til bråk og uro – legg merke til at flagget med emblemet – ikke er en jødestjerne – men et satanisk symbol – Pentagram. Bronsefinalen hvor Marokko spilte – valgte arrangørene å avlyse – pga frykt for opprør og ødeleggelse. Men nedover i Europa var det verre, spesielt Frankrike – hvor det tidvis var opptøyer når Marokko spilte. Dette er paradiset sosialistene ønsker å gi oss – takk for julegaven!

Vi har feiret ett nytt år – og i Frankrike – som har blitt invadert av Islam, via såkalt migrasjon – dette er hjertepolitikken til de fleste Europeiske politikere – får nå oppleve storslagne nyttårsfeiringer:

Bilbranner over hele Frankrike på nyttårsaften

Elsker våre politikere Islam så mye, og forakter jødene som ønsker samfunnet godt – så får de akkurat som de ønsker det. Og i Oslo ser det ut som noe lignende reiser seg også i vår nasjon:

Kaos og pøbelstreker nyttårs­aften: T-bane­stasjoner øst i Oslo måtte stenge

Eller i Sverige, som er virkelig på vei til å drukne som nasjon:

Nyttårsaften på svensk: En drept, tre andre såret

Politikerne ønsket mangfold, som i England som fikk 45.000 migranter bare ifjor – så da får vi bare nyte det så lenge det lar seg gjøre – før de en dag utroper flere Europeiske land som Islamske kalifat. De som ikke har studert Islam i Historien – som aldri har forandret seg – må få lov til å brenne seg alvorlig – men det er trist at de som advarer mot dette, blir isteden sett på som en antistatlig konspirasjonsteoretiker – rasister og hatefulle, av de såkalte «folkevalgte» (har de vært i «rennesten» og hentet disse menneskene?) – hvor man elsker de voldelige muslimene isteden. For en råtten verden og en råtten land Norge har blitt.

Den uhellige alliansen – Russland, Iran og Tyrkia

De ondes sammenkomst – hvor de planlegger ondt mot Guds folk, av det som Gud omfavner!

Og så driver EU og smisker med Iran – men også Russland har gått inn i en dypere relasjon med Iran – hvor Iran sender droner og eksperter til Russland, for å felle Ukraiana – og de har samarbeidet om atominstallasjonene:

Ved å gi våpen til en stormakt som Russland, hevder det iranske regimet seg også som en nøkkelaktør som nyter betydelig militærmakt på den globale scenen. Til slutt bør vi ikke avfeie ideen om at Russland også vil hjelpe det iranske regimet med å fremme sitt atomprogram. Moskva og Teheran har tidligere jobbet sammen for å bygge flere atomreaktorer i Iran og fremme regimets atomteknologi. Det har blitt altfor tydelig at den islamske republikken skynder seg å krysse atomterskelen for å bli en atomvæpnet stat. Som Ukrainas president Volodymyr Zelensky advarte: «Jeg har et spørsmål til deg – hvordan gjengjelder Russland Iran for dette, etter din mening? Er Iran bare interessert i penger? Sannsynligvis ikke penger i det hele tatt, men russisk bistand til det iranske atomprogrammet. Sannsynligvis er dette akkurat meningen med alliansen deres.» hentet fra: No, Iran Nuclear Deal Is Not Yet Dead and Russia Is Helping Iran Go Nuclear

Jeg er ikke enig i Vestens uhellige allianser med Ukraina – men jeg er heller ikke enig i Russlands uhellige samarbeid med Iran – men også Tyrkia. Du skjønner – om Gud vil bruke Russland som sitt domsredskap – kan han i ettertid bruke Israel som sitt domsredskap mot Russland – eller andre ting, for å felle den Russiske bjørnen. Russland omfavner ondskap – som Iran, som ikke bare er Israels fiende, men hele Vestens fiende – om de får tak i atombomber som de kan feste på sine raketter – vil de ikke nøle med å sende de inn i Europa. Spørsmålet er om de allerede har atombomber – det ville være rart om de ikke har det.

Det finnes profetier om at Russland går inn i Israel. Om det er Gog og Magog krigen – vet jeg ikke, ettersom landene som er beskrevet i Hesekiel 38 og 39 – beskriver ikke Russland, men kanskje mest Tyrkia. Men på den andre siden, så kan det heller ikke utelukkes, med at de allerede er i allianse med 2 av landene i Gog og Magog krigen – Iran og Tyrkia.

Ikke bli dum – tenk selv

Forsker Mats Alvesson.

Så til slutt fra Sverige (og til alle oss andre som er under Global okkupasjon, med deres marionetter):

Forskere ved Handelshøyskolen: Selvstendig tenkning blir stadig mer uviktig

Noe fra artikkelen:

«Forsker Mats Alvesson mener at våre arbeidsliv og organisasjoner er blitt «dumhetsmaskiner» og hvordan stadig flere i økende grad blir sett på hvordan intelligente og velutdannede mennesker tvinges til å slutte å tenke og i stedet må vie seg til rent meningsløse ting. Dette er fordi selvstendig tenkning og integritet ikke anses å være like viktig som tilpasningsevne, og at alt skal se bra ut.

Resultatet blir i henhold til Alvesson at intelligente mennesker på en arbeidsplass slutter å tenke kritisk og stille kritiske spørsmål, og at du slutter å bry deg om konsekvensene av det du gjør. I stedet er fokuset på utvannet sjargong og tunnelsyn som fører til dysfunksjonelle arbeidsplasser og dumme ansatte – men også på organisasjoner der folk er disiplinerte, positive, produktive og jobber godt sammen.

Mats Alvesson og André Spicer har kalt dette paradokset dumhet….»

Ja – hvordan får man intelligente folk til å bli dumme – jo, la alle andre tenke for dem! Som kristen, kan du ikke være sånn – om du ønsker å vandre med Herren i sannhet – ellers blir du raskt revet bort inn i en verden av løgn – som Globalistene har skapt via media, skole, akedemia, politikere og alt annet av viktige posisjoner i samfunnet! Løgnens ånd har smeltet seg inn i nesten alt – og har revet mange kristne bort fra sin faste stand i Kristus! Det kreves overgivelse – for å stå denne forførelsen mot – og kunnskap – så du forstår din fiende – og hvordan han opererer.

Dra ikke i fremmed åk med vantro! For hva delaktighet har rettferd med lovløshet? Eller hva samfunn har lys med mørke? Og hva samklang er det mellom Kristus og Belial? Eller hva samfunn har en troende med en vantro? Og hva enighet er det mellom Guds tempel og avguder? Vi er jo den levende Guds tempel, som Gud har sagt: Jeg vil bo hos dem og ferdes iblant dem, jeg vil være deres Gud, og de skal være mitt folk. Gå derfor ut fra dem og skill dere fra dem, sier Herren, og rør ikke noe urent! Da vil jeg ta imot dere. Jeg skal være deres far, og dere skal være mine sønner og døtre, sier Herren, Den Allmektige. 2 Kor 6:14-18

Å åpne opp for demonisk lære, som eks. grønn ideologi, woke og canser kultur, er også en type avgudsdyrkelse og tilbedelse av onde ånder. Dette er tiden hvor man må være forsiktig med det man hører og ser – og ikke la seg lure av journalisters fete bilder – husk bilder kan manipuleres, for å få folk til å oppgi sin egne tanker, om rett og galt! Og skape hysteriske stemninger – som da Paulus ble stormet i Efesos, Ap.Gj. 19. Alt pga en løgn! Bak løgnene, så er det stygge urene ånder – og sterke demoniske krefter! Ikke la deg lure.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s