Tid for bønn – og nye strategier for 2023 – Herren gjør nye ting!

Lars Enarson, ifølge en venn – hadde han sagt at 2023 vil bli et tøffere år. Her i denne videon:

Så kaller han kristne til bønn – og ønsker å starte en bønnevekkelse. Han sier bla – og referer til Ordet:

Sebulon er et folk som setter sitt liv på spill inntil døden, likeså Naftali på sine fjell. Dom 5:18

I denne tiden så vil Gud føre sitt folk inn i å dø fra selvet – hvor vi vil gå inn i striden – inn i Ånden. Og vi trenger å lære å be. Uten bønn – får vi heller ingenting.

Han siterer en broder fra 1974 – som sa at endetidens menighet, vil bli som Elias – mannen som ba, og stoppet regnet over nasjonen Israel – og etter 3,5 år – så ba han – og regnet kom tilbake:

«Bekjenn derfor deres synder for hverandre og be for hverandre, for at dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn har stor kraft og virkning. Elia var et menneske under samme kår som vi. Han ba inntrengende om at det ikke måtte regne, og i tre år og seks måneder regnet det ikke på jorden.  Og han ba igjen, og himmelen ga regn, og jorden bar sin grødeJak 5:15-18

Guds menighet – når den blir opprettet – til det hva den skal bli – så vil den være ett skremmende syn, også for denne overmodige arrogante Globalistiske eliten – som tror de er usårlig.

Det slo ned i ånden til Enarson – at Elias var prototypen for endetidens bønnemennesker. Du kan se selv høre budskapet.

Ellers kom jeg over ett profetisk ord – da vel og merke til USA, men ettersom vi er tett bundet opp til landet, så kan det være interessant å se på:

POSTET den 11  FEBRUAR 2022 AV JOE JOE DAWSON

Hentet her.

Nylig kalte Herren meg inn i en uplanlagt bønnestund. Da jeg begynte å be, så jeg nesten umiddelbart et syn. I visjonen kunne jeg se en gave komme ned, og da den traff, hørte jeg en tordnende lyd. Da talte Den Hellige Ånd til meg og sa: «Ondskapen har gått langt nok i Amerika.» Jeg kunne føle myndigheten og kraften i Herrens røst da han talte dette til meg. Herren minnet meg så om andre profetiske ord jeg har sett andre profeter og apostler dele i denne tiden som ligner det jeg sier. Gud taler tydelig til sine forløste om Amerika og verdens nasjoner i denne timen.

Ondskapen har gått langt nok i Amerika. Gud gjør noen store og mektige ting akkurat nå. Uansett hvordan det kan se ut i det naturlige, hersker Gud og hersker over alt. Han er ikke ferdig med Amerika eller med verden. Hans rettferdighet og rettferdighet vil bli bragt frem i nasjonene. Profeti er ment å bringe oppmuntring, snakke inn i fremtiden og gi folk håp. Det er akkurat det Herren ønsker å oppnå gjennom dette profetiske ord og syn. Uansett hvilken nasjon du er i, er dette ordet for deg. Når Gud bestemmer at det onde har gått langt nok, er han i ferd med å bringe rettferdighet, og når Gud bringer sin rettferdighet frem, bør vi glede oss!

De som samarbeider med fienden for å fremme en ond agenda i Amerika og verdens nasjoner, er i ferd med å bli tatt hånd om av Herren. Når Guds gave faller, kommer dommen og rettferdigheten kommer. Dette betyr ikke at undergang og dysterhet er i horisonten. Vi vil se to ting skje i Amerika, Gudsrike-tenkende mennesker vil blomstre og de med en agenda i strid med Himmelens agenda vil bli tatt hånd om av Gud. Guds Ånd beveger seg og skifter ting i denne tiden. Du vil se de rette menneskene ta autoritetsposisjoner. Landskapet i kirken, kulturen og det politiske riket vil alle bli forandret når Guds gave kommer ned. Mange vil flytte inn i nye områder både i det naturlige og ved påvirkning.

Dette er ikke en tid for å bli motløs eller forferdet. Ikke la de naturlige omstendighetene rundt deg frarøve deg håpet og forventningen du burde ha for det Gud er i ferd med å gjøre. Ha håp i denne tiden for de profetiske ordene som Gud har talt over livet ditt. Guds planer og hensikter vil alltid seire uansett hvem som har makten eller hva som skjer naturlig. Gud er fortsatt Gud i denne tiden, og hans rike er i ferd med å utvikle seg som aldri før. Ikke mist av syne virkeligheten av hvem Gud er og hva han faktisk gjør. Mange er grepet av frykt i denne tiden, og det hindrer dem i å tappe inn i hva Den Hellige Ånd sier over dem og deres nasjon. Ikke la dette være deg, mine venner! Len deg alltid inn for å høre hva himmelen sier over verdens støy og kaos. Vær nøye med hva Gud sier til deg og hva han har kalt deg til å gjøre. Herren ser etter dem som vil være en del av det han gjør på jorden.

Bruk denne tiden til virkelig å ydmyke deg for Herren og be ham om å vise deg alle områder av livet ditt der fienden kan ha fotfeste. Dette er en tid for å søke Herren og ydmyke oss i omvendelse hvis vi ønsker å være en del av det Gud er i ferd med å gjøre. Gjør deg klar til å vandre i alt Gud har for deg. Dette er en tid hvor de som ikke er på linje med Herren ikke vil lykkes, og de som er på linje med Gud og hans rike vil blomstre og seire. Det onde har gått langt nok og Guds rike er i ferd med å utvikle seg som aldri før!

Dette er en oppdatert utgave av et innlegg opprinnelig publisert på Joe Joe Dawson


Dawson har også fått noen ord for 2023:

5. januar 2023

Hentet her.

I løpet av de siste ukene av hvert år bruker jeg bevisst tid på å søke Herren om hva han har å si til meg om det kommende året. Jeg har aldri tenkt å få et profetisk ord for året, jeg ønsker bare å ha klar instruksjon fra Herren for meg selv, min familie og de jeg leder. Men Herren gir meg ofte et profetisk ord for mange i Kristi legeme for hvert år. Så jeg vil dele det jeg føler profetisk fra Herren for 2023, slik at du kan posisjonere deg for et år med gjennombrudd og seier i 2023.

De som vil holde fokus på det som hører Gud til i første del av dette nye året, vil oppleve kraftige gjennombrudd. Jeg tror at mange vil oppleve et nytt nivå av frihet og utfrielse enn noen gang før gjennom Guds møter i denne sesongen. Galaterne 5: 1 sier:

«Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.«

Vi må alltid verne om denne sannheten og bestemt nekte å gå tilbake til vår fortids trelldom. Jesu blod kjøpte vår frihet, og ingenting fra fortiden din vil kunne holde deg tilbake med mindre du velger å gå tilbake til de tidligere tingene. 2 Korinterbrev 3:17 sier:

«Men Herren er Ånden, og der Herrens Ånd er, der er frihet

Derfor er det avgjørende for deg å skape en atmosfære og livsstil som er verdig for Guds nærvær. Du må oppleve Herren hver eneste dag i bønnens sted, så du må sette av den hengivne tiden til å møte Gud.

Den friheten Gud ønsker å bringe mange inn i denne tiden, vil kreve at du gir slipp på de gale trosretningene og gamle tankesettene som ikke lenger kan tjene deg i denne nye tiden. Jeg tror også at Herren frigjør åpenbaring, visdom, kunnskap og innsikt fra Den Hellige Ånd som vil bringe mange ut av begrensende trossystemer og inn i Hans Rikes tenkemåte. Gjør deg klar til å bli styrket og opplyst til å vandre i mer visdom og favør enn du noen gang kunne ha forventet.

2023 kommer til å bli et år som du bygger i henhold til Guds rike, og du vil og kan manifestere alt Gud har kalt deg til å gjøre. Du må kjempe gjennom smerten av avvisning, usikkerhet og frykt for mennesker og fiasko hvis du skal gjøre alt Herren har for deg i denne tiden fremover. Gud vil kalle deg til å gjøre det umulige, og du må få din forsikring og hvile din tro fullt ut på Herren hvis du skal gå inn i det.

Herren talte noe til meg i bønnens sted om dette året for bare noen uker siden, han sa:

«I 2023 vil mennesker skape og vandre i strukturer, strategier og systemer inspirert av min Ånd

Da Herren talte dette til meg, ble jeg minnet om dette skriftstedet. Efeserne 5:15-17 sier:

«Se derfor til hvordan dere kan vandre varlig, ikke som uvise, men som vise, så dere kjøper den laglige tid, for dagene er onde. Vær derfor ikke uforstandige, men forstå hva som er Herrens vilje!» Ef 5:15-17

Gud vil vise deg hvordan du kan strukturere dagene dine og gi deg strategier for hvordan du kan utnytte tiden din best mulig hvis du vil spørre ham. Ordspråkene 21: 5 sier:

«Den flittiges tanker fører bare til vinning, men hastverk bare til tap.«

Finn skriftsteder, ressurser og bøker om hvilket område av livet du trenger å forbedre eller gi struktur til, slik at du kan gå videre med Herren. Bibelen sier at det er trygt når det er mange rådgivere. Sørg for at du har gudfryktige menn og kvinner som kan tale inn i livet ditt og gi deg visdom for hvor Herren tar deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s