En liten gjennomgang ved avsløringen av Covid dokumentene, og Elitens plyndring av verdensøkonomien – og Børsenes fall!

Det virker som skamløsheten inntar hele vårt samfunn – hvor forherdelsen har grepet tatt i eliten for lengst – de eier ikke lenger samvittighet eller skam – og nå så er de heller ikke redd for å fremstå med omtrent alt hva de har gjort – men enda uklart hva de planlegger nå, selv om vi nok skjønner det endog – men det gjenstår å se!

Da jeg oversatte denne youtube videon igår – så har sånne ting vært strengt sensurert under pandemien – men plutselig får man rett til å åpne – og se at Pandemien har minst planlagt fra før 2013 – og en av grunnene til at så mange (som farmasia, sykehus, helsetopper, leger, kirurger, politikere etc) gikk med på det – var immunitet – altså lov om å ikke bli rettsforfulgt, eller straffet – for å gjøre det – det andre er penger, veldig, veldig mye penger. Du vet – noen blir morder for en hundrelapp, om de er sulten nok, og ond nok – men her er det snakk om massemord – og utallige milliarder med penger i omløp – for det meste dine og mine skattepenger.

Hvem er Obama? Det har vært mitt store spørsmål siden han kom på verdensscenen. Har enda ikke sett en mer ond person i politikken enn ham. I følge Bibelkoden – er han leder for Gog krigen, skjult under Hesekiel 38, i de hemmelige kodene – og denne jødiske gutten peker ut Obama som Gog.

Det er viktig å se at Obama er dypt inne i dette, da dette ble også planlagt og lagt til rette under hans styre – dvs. Obama er nøkkelpersonen for å forstå det meste. Fredsprisen han fikk av Jagland og Co. var veldig profetisk – jeg sa da, og sier igjen – det var starten på den hvite hesten i Åpenbaringen 6 – en ånd av ytre fred, men på innsiden bedragersk og klar til krig – Korona var en av de første stegene – i krigføringen mot jordens befolkning. Obama er ett verre såpestykke enn alle andre – ettersom han klarer å legge skylden på alle andre, og slippe unna for omtrent alt – bare de mest skarpe ser hans viktige rolle i Vestens fall – men endog hadde han ikke maktet noe, om Guds menighet hadde fanget han raskt opp for den han var – og bedt – og stoppet han!

Men klart – menigheten i dag er sløvet – og mange oppriktige ønsker bare å vinne sjeler for Guds rike – som er herlig – men spørsmålet er om den siste store Hellige Ånds innhøstning blir gjort mens Vesten radialt forfaller, ødelegges og går inn i krig! Det hadde ikke vært nødvendig – men dette var valget vi gjorde – fordi vi ikke våket ved våre grenser – over våre elite – eller falsk lære inne i våre menigheter – fordi Guds menighet er det eneste som kan utfordre den Globale okkupasjonen som vi ser og hører – og har følt og føler på kroppen. Men nå vil trolig den siste vekkelsen i Vesten – pågå under sterkt forfall – og destruksjoner – og derav forfølgelser – og hat mot de som forblir Trofaste mot sin Herre – og gjør Hans vilje!

Så kommer vi på en annen side av hva den Globale eliten – styrt av de rike familiene, og deres banksystem – og deres makt innen ulike regjeringskontorer. De har plyndret nasjonene for penger i åresvis – og har på en måte lagd Vesten til en reklameplakat – som ser perfekt ut for de som stirrer i den retningen – men på baksiden er det ingenting. Bare den økonomiske krisen som kom i 2008 – var pga Elite styrt aktiviteter – ved å bryte selv økonomiske lover – hvor børsen raste ned – og utallige milliarder ble borte – og hvor mange stater gikk ut og betalte for at banker ol. ikke skulle kollapse – noe som også er farlig. Staten bør ikke blande seg inn i private – da vil alt kollapse til slutt.

Men det få vet – var at i 2019 – var man på nytt igjen – på ferd med å få en ny bankkollaps – som hadde fått den forrige til å blekne – men pga Pandemien – så ble alt på en måte satt på pause – og selv da, enda mer elite plyndring – hvor penger skiftet hender igjen, fra regjeringer, til Eliten, som teks. Bill Gates, vaksineindustrien etc. Jeg fant denne artikkelen – som jeg synes var interessant:

Covid-19: En global finansoperasjon

Her begynner det å bli mange stygge ledetråder – hvor våre fleste politikere kun er marionettfigurer og er avhengig av de som drar i trådene. Penger og makt – har iallefall kjøpt de som vet mest – mens trusler for de gjenstridige eller det å kunne være innenfor varmen (som teks. før FRP politikere som ikke lot seg kjøpe, men som nå sitter veldig behagelig, uten å våge lenger å gå mot strømmen ) – mens resten følger ideologien som også er spunnet frem fra samme elite – for å bedra de oppriktige, inn i destruktiv politikk, som teks. grønn vampyr-ideologi.

Artikkelen jeg delte over – sier bla:

Det finansielle systemet var allerede i et fremskredet stadium av nedgang høsten 2019, som illustrert ved at Federal Reserve overtok gjenkjøpsmarkedet i september for å hindre ‘Repocalypse’. Denne kollapsen begynte for alvor i 2008/09, og forsøk i løpet av det siste halvannet tiåret på å redde dette korrupte økonomiske systemet forsinket bare det uunngåelige.

Høsten 2019 begynte krisen raskt å slå seg opp igjen.

Hopper litt lengre ned:

Sluttspillet, som fortsatt utspiller seg, er at sentralbankene (Fed) kjøper opp all den giftige, verdiløse gjelden fra hedgefondene og bankene, inkludert 1,5 quad trillion av derivater, og deretter overfører gjelden til statskassen som statsgjeld. De vil da trykke penger i det uendelige, som allerede er i full gang, for å betjene denne fiktive gjelden for å senke dollaren via hyperinflasjon og deretter inndrive USA og alle andre som har gjeld i verdiløse dollar.

Dette er kuppet: global hyperinflasjon for å fordampe eiendelene til massene og statene for å overlevere offentlige eiendeler til private investorer. Dette gjør det mulig for den herskende klassen å suge opp eiendommer (konkurserte småbedrifter, pantsatte boliger osv.) for å sette grenseløse krav på alt i verden.

Den rettidige ankomsten av «nødsituasjonen» covid-19 ga begrunnelse og mulighet til å fryse den amerikanske bankkollapsen med massive tilførsel av kontanter. Et sted i nærheten av $8-10 billioner ble betalt til amerikanske banker frem til mars 2020 med ytterligere $5 billioner i økonomisk stimulans lovet av Fed.

Den produserte oppfatningen om at det var en global medisinsk nødsituasjon fra mars 2020, var et produkt av massemediemanipulasjon, atferdskondisjoneringsteknikker og sosial ingeniørkunst. Alt dette ble gjort mulig gjennom institusjonell programmering og akselerert mediebudskap som ikke tillot grunnleggende kognitive prosesser og eliminerte mulighetene for kritisk tenkning.

Nå er jeg ingen mester i økonomi – men jeg skjønner såpass at en pengeseddel eller valuta, må representere en verdi – og når det ikke er noen verdier, men alt går på følelser og forsiktig optimisme – så bare trykker man opp sedler – som i USA – og bruker vilt med penger – og gjelden går snart i taket – ettersom USA skylder mest penger til Kina – og Kina vet at de ikke kan betale tilbake – så er spørsmålet – hvor mye av USA vil Kina ta – for de verdiene de skylder dem?

Kina ønsker USA – og Demokratene har lagt opp til en politikk – hvor dette allerede nå så smått blir praktiserer – med utallige kineiske spioner, blant bla. det enorme antall stundenter som er der – og politikere som eks. Biden familien, som er totalt kjøpt. Men han er ikke alene. Penger kan kjøpe omtrent hva som helst – om du elsker det korte «gode» livet her nede, enn å følge samvittigheten. En kristen kan ikke følge denne verdens «goder» i kjødelig begjær – men må fornekte den – i sin Gudsfrykt.

Jeg har jo delt flere ganger 7 drømmer, som går inn i en serie. Mannen fikk denne drømmen i starten av år 2000. Og det er flere ting som jeg synes gjør at drømmen virker veldig ekte. Vi vet jo at ikke alle drømmer som blir kalt profetisk blir oppfylt – og noen virker helt borte. Men det kan være grunner for det – som jeg har skrevet i denne artikkelen.

Men denne drømmen starter med at når Globalistene har ranet det meste fra nasjonene – så skjer det en eller annen form for krig i Midtøsten – hvor Israel går alenegang mot en nasjon – uten å vite det, ødelegger en kjemisk hemmelig underjordisk fabrikk – hvor flere dør. Dette gjør at det globalistene har planlagt, ikke ramler sammen, når de ønsker det – men ved krigen i Israel – som gjør at alle børsene kollapser altfor raskt. Jeg sier ikke at det skjer – jeg sier bare at dette er meget interessant. Synet er hentet her.:

Syn om trengsel

Jeg tar med noen klipp – som kan være interessante:

Verdens ledere, bankfolk, FN, globale ledere, politikere, visste alle at det økonomiske systemet hadde blitt sterkt skadet av deres år med grådighet og inflasjon og pengetrykking. De visste at det ikke kunne repareres, ingenting kunne fikse det lenger, og det var i ferd med å kollapse.

Jeg visste at de alle hadde blitt enige om et nytt system, et globalt system, og de hadde alle planlagt å la økonomien kollapse på en kontrollert måte for å erstatte det med dette nye globale systemet. De trodde de ville ende opp med å se ut som de hadde reddet verden, og at vanlige folk ville være så takknemlige og ville akseptere ethvert nytt system og lover de kom opp med.

Jeg så at alle disse lederne var sterkt redd for sivilbefolkningen i sine nasjoner og visste at hvis dette ikke ble håndtert på riktig måte, ville de bli klandret for krasjet og folk ville reise seg og lage opptøyer og eliminere dem med sivil vold og krig. Så det var på grunn av deres frykt for folket at de utarbeidet en plan for å prøve å ta økonomien ned sakte og deretter erstatte den med sitt nye globale system.

Jeg så at det var en farlig tid, men den gjennomsnittlige personen hadde ingen anelse om hvor farlige ting var eller hvor drastisk deres liv ville forandre seg . De fleste sov bare, men jeg så noen som var klar over de kommende økonomiske farene og begynte å advare folk.

Så startet det som utløste alt:

Israel trodde deres eksistens var i fare, de gjorde avskrekkende angrep. Det virket som de traff 2 eller 3 områder i håp om å eliminere sine fiender evne til å ødelegge dem, men et av målene var langt farligere enn de visste. Det var noe sånt som en underjordisk bunker, fabrikk eller lab. Da den ble truffet, eksploderte den og slapp noe ut i luften. Jeg ble ikke nøyaktig vist hva det var, men jeg visste at det var noe farlig som en gass, bio våpen eller nedfall fra et slags lab. Den fløt opp i luften og drev nedstrøms mot et par små landsbyer, og jeg så noen mennesker som bodde der ble drept av den. Så brøt hele verden ut i raseri over hva som hadde skjedd og klandret Israel i stedet for nasjonen som bygde det ulovlige laboratoriet.

Israel ble sjokkert og hadde ingen anelse om hva som var under jorden. Verdens ledere klandret Israel. Jeg så dem rope og anklage Israel. Jeg så deres hat, og alt var rettet mot Israel.

Så skjedde det noe forferdelig. Hele verden var i en tid med stor global økonomisk korrupsjon og ustabilitet, og denne ene hendelsen forårsaket at et par nasjoner finansmarkeder begynte å vakle, deretter kollapset det. Dette førte til at flere nasjoners markeder ble ustabile og begynte å kollapse – da var det som dominobrikker, en etter en begynte alle verdens markeder å kollapse. Alle aksjemarkeder, banksystemer, kredittkortselskaper, hvert finansielle instrument kollapset. Det kunne ikke bremses eller stoppes, på mindre enn to uker ble det tillintetgjort.

Jeg så verdenslederne skrek mot Israel, og klandret dem for å ødelegge deres planer om en global økonomisk tilbakestilling som ville ha gitt dem ubegrenset makt og kontroll. Deres hat var irrasjonelt til punktet av galskap, fordi kollapsen overrasket dem, og mange av dem mistet alt også.

Jeg så også hat og raseri mot Israel fra Washington DC. Jeg ble overrasket over dette siden USA alltid har hatt gode relasjoner med Israel, men nå var hatet som noe jeg aldri hadde sett før.

Alle verdensledere, bankfolk og globalistene prøvde å klandre Israel for kollapsen, noe som gjorde dem til syndebukk, men jeg så at de fleste ikke falt for den anklagen, fordi de klandret sine egne lederes korrupsjon.

Så hørte jeg den samme stemmen, som før jeg sa til meg: “Husk dette. Når du ser dette skje vil du vite at DET har begynt.”

Nå har jo Netanyahu kommet til makten igjen – og da kan alt bli interessant – ettersom han trolig er bestemt på å stoppe Irans atomprogram. Jeg sier ikke nødvendigvis at synet er korrekt – men det finnes mye der som tiltar meg. Selv det siste – hvor det åndelige blir normalt inn i det fysiske. Men verst er det å se at all det vi er vant til – strøm og komfort – forsvinner – og nasjonene blir som på 1700 tallet. Ingen behagelig tanke – spesielt for oss som bor her i Nord. Men som sagt – man vet aldri. Men jeg finner ingen ufred med synet.

Videre – en advarsel til hvor mye tit man har å forberede seg – om vi ser at dette skjer:

Det var en veldig klar advarsel fra denne drømmen, at når vi ser alle disse hendelsene skje,  at man vet at det er mindre enn to uker, ti dager på det meste, for å gjøre det vi trenger å gjøre, få ut noen penger fra banken og investeringer, ta ut og kjøpe de forsyningene som vil være nødvendig for å overleve noen svært vanskelige tider. Markedenes kollaps vil starte sakte og deretter sette opp dampen og mange vil ikke gi den mye oppmerksomhet, fordi de første hendelsene vil skje utenlands i mindre nasjoner.

Og på slutten av drøm 1, 2 og 3;

Jeg så folk som ventet alt for lenge på å forberede seg, led sterkt. De hadde ikke tatt affære raskt nok, så det var svært vanskelig for dem, fordi folk begynte å få panikk og bli sinte da de innså at de ikke kunne få det de trengte, og etter hvert som panikken spredte seg og økte, førte det til mer vold. I løpet av disse dagene vil det være best å ikke forlate hjemmet ditt eller være på veien.

Gjennom årene har jeg fått mer forståelse. For eksempel, for et par år siden da araberne sendte drager og brannbomber inn i Israel for å starte branner, for å ødelegge gårder og hjem – var oppfyllelsen av de trakasserende angrepene jeg så i min andre drøm. Jeg har hørt på flere nyhetsrapporter om at Iran truer med å ødelegge Israel med atomvåpen. Jeg tror det vil spille en rolle i Israels defensive trekk.

Til og med for meg – som føler at jeg har forberedt meg – opplever når jeg leser denne, at jeg burde ha forberedt meg enda mer. Men samtidig – det er viktig også å ha fred – og å blande forstand, visdom med ens indre menneske, der Ånden bor. Vi trenger å høre hva Ånden sier til menigheten! Åp. 2 og 3 – en advarsel til alle Endetidens menigehter – til alle troende. Så vil nok alle bli ledet på ulike måter – der Ånden ønsker det! For de som har ett åpent hjerte. Noen gjør ingenting i tro, som Elias, som fikk brød fra ravnene og vann fra bekken – så måtte han vandre videre i tro. Gud kan fylle opp hele hagen din med hvetemel – eller det du trenger. Og det er alltid bra å ha ett forråd – men jeg vil advare litt mot frykt! Gjør alt i tro – for uten tro, så er det synd! Panikk – hjelper ikke – men en sakte fred – hvor man hører Herren er bra.

Men vi vet jo ikke morgendagen. Jeg har selv delt flere «positive» forkynnere og profeter om endetiden – og det er mange bra profeter fra USA – de troende der, spesielt mange forkynnere, har en selvtillit som går over de fleste folk i andre nasjoner – men samtidig så er heller ikke menigheten særlig kvestet – eller prøvd ved forfølgelse – annet enn at de fikk første testen under nedstengingen – og har merket at Biden regimet ikke liker de særlig – og de hjernevasker deres barn – akkurat som våres barn – med woke og annet søppel ideologi. Heller ikke våre myndigheter liker ikke de ekte troende særlig mye.

Det jeg vil frem til – du husker jeg skrev om den såkalte apostel Flåten fra Bergen – unnskyld om jeg er kritisk mot han som person – men jeg velsigner han, og ønsker at Han nå lever der det er stadig fred fra morgen til kveld, nær sammen med Jesus – men på den tiden, så gikk jeg og delte ett budskap – som ba Hr. Flåten å vende om – i omtrent samme tid, hadde jeg en venn, som jeg nylig hadde blitt kjent med, en profetisk forbeder i en annen lokal menighet, en positiv gudfryktig kristen – han delte også ett budskap til Flåten – han dro hjem til han – og det var stikk motsatt mitt – jeg har skrevet om det her.

Men endog så kan det virke som det jeg leverte – var det Himmelen ga kraft til og effektuerte. Men hadde han omvendt seg – så kunne det andre ha inntruffet, og mitt budskap hadde blitt uten gyldighet. Det er sånn den åndelige verden fungerer – du har valg – og valgene avgjør hva slags velsignelse eller forbannelse du får over livet ditt.

Det jeg mener – er at det er ikke sikkert at alle positive profetier om USA fremover – vil ha noen effekt – jeg håper det, selvfølgelig – men landet er gjennområttent – det har ikke skjedd plutselig – det har skjedd over mange 10 år – spesielt siden de fjernet bønn fra skolene. Landet har en standard av anarki, det urene, all type seksuelle måter å leve på, abort, israel fiendeskap og ytre kristendom – og fengslene er stappfulle av forbrytere – flere enn de fleste andre nasjoner. Det er ett tegn på godt fremvokst åndelig kreftsvults – som vil ta livet av nasjonen i en nær fremtid.

Det er ikke sikkert Trump kommer tilbake – fordi selv om profet Bullock sier det, så er ikke vekkelse avhengig av Trump. Den største vekkelsen i historien – skjedde pga den ugudelige Mao – han satte alle kristen lederne i fengsel – og spredte de kristne over hele landet – men da søkte de kristne Gud, ettersom de ikke hadde ledere, og spurte hva de skulle gjøre – og Han fortalte det – og da kom vekkelsen – og ingen fikk kontroll over den. Klart – om Trump er nødvendig i Guds øyne – så er det sånn Han har bestemt det. Jeg legger meg ikke opp i hva Gud mener er best – for Han vet Alene Best! Det er mange ting jeg ikke vet – jeg forsøker bare å få med meg – hva som ligger på Fars hjerte – og jeg kan misse det! Jeg er bare ett menneske. Du skal stole på Gud – ikke mennesker! Har du noe Gud har vist deg – så gjerne del det med meg! Adr: kingdom7@online.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s