Doc TV i retten angående sparking av en sykepleier – en profeti over vold over grensene i USA

«For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved din trolldom.» Åp 18:23

Da har Document vært i retten – da Iris Frohe, en sykepleier som nektet å la seg vaksinere, og bli tvangstestet – og dermed mistet jobben:

Rebecca Minstereggen interjuver advokaten til Iris Frohe (Frohe er i midten), Barbro Paulusen

Doc TV i retten –  Var det rett at uvaksinerte mistet jobben?

Doc TV i retten – Iris Frohe vs Hamar kommune, andre og siste dag

Når da media har lagt saken død, enda de var i fronten ved å hetse opp denne situasjonen, og folk når tror at man går tilbake igjen til en normal hverdag – så lurer det en del spøkelser i skapet, som Eliten ikke ønsker skal belyses. Fordi vaksinepasset er enda laget, og ligger klar til å brukes. Og spørsmålet som ligger til grunn for hele rettssaken – var:

Hvilken lovhjemler, eller rettspraksis – ble brukt for å kjøre igjennom dette her? Som Hans Rustad kommenterer etter siste intervju med Iris Frohes advokat – hun peker på det vesentlige – det foregår noe vesentlig på et veldig høyt plan – og det handler om forflytning av makt – og legger til, dette er noe som har skjedd de siste 10-15 årene. Dvs. de har flyttet makten ut av det nasjonale rom, og inn i det globale, så sier advokaten, hvem er det som skriver alle disse forskriftene? Og typisk byråkratisk, man vil ikke ta ansvar for det. Om man stiller direkte spørsmål – er man unnvikende – dette gjelder mange områder, nå også rundt strømkrisen, hvor man ser de samme bortforklaringene. Hvor byråkratene bruker fullmakter, og menneskerettserklæringer – som står over norsk lov. Så bruker de forskrifter, som departementene gjør når de skal skrive en lov, så bruker de forskrifter – som har en lovs kraft – men når de blir konfrontert med konsekvensene, blir de unnvikende.

Idag – så har Steigan tatt opp statistikk over antall døde, som har økt betraktelig i selv Norge, etter vaksinene:

De siste dødstallene for 2022 fra SSB er litt av en bombe

Med sånne statistikker – så vil Eliten og helsesektoren – «klokelig» holde munn – og alle vil si – vi gjorde bare hva vi ble bedt om – et ekko av hva Hitlers generaler og høye offiserer fortalte, når de spurte hvorfor de drepte så mange Jøder, Sigøynere etc. Altså, å slutte å tenke selv, så tror man at man slipper å stå til ansvar – fordi det var ett system som presset deg. Men alle må stå til ansvar for egne handlinger – ingen kan skylde på andre!

Jeg husker selv på min arbeidsplass, da hysteriet var på topp, hvor jeg hele tiden måtte gå og teste meg, mens de ca 30 andre, slapp å gjøre det – så jeg og en til var helt alene. Men vi som har fulgt med, visste at de vaksinerte var de som var farlige for de «sårbare» – ikke de uvaksinerte.

Og vi vet om en maktfaktor – som spiller stor rolle hvordan politikken i Norge blir ført – nemlig WEF – Scwhabs rike – hvor vår tidligere utenriksminister i Høyre Børge Brende, fått plass rundt det runde elite bordet. Og her er ett annet team, Rebel News fra Canada (og i tillegg en australsk journalist) – som kryssforhører nemlig mannen selv – Pfizers sjef Albert Bourla, som har mye skyld i vaksinedød og ødeleggelse av millioners helse, er nå i Davos, og er på vei på WEF møter – hvor de planlegger neste forgiftning, og strategi for å ta over kontrollen over verden:

FANGET HAM! Rebel News slår ut direktør med spørsmål på World Economic Forum

De stilte ham 29 spørsmål – fra han gikk ut fra ett sted, til han ankom ett annet sted – og han svarte ikke på noen av dem. Rebels News sier selv:

Det var øyeblikket vi ventet på: en av de mest forhatte mennene i verden gikk en rolig spasertur fordi han antok at han var blant venner. Tross alt, i de tre årene siden pandemien begynte, har du noen gang sett en journalist stille ham et tøft spørsmål?

Vel, han regnet ikke med Rebel News og vår ansvarlighetsstil for borgerjournalistikk.

Jeg gikk rett bort til ham og begynte å stille ham spørsmålene som millioner av mennesker sikkert har lurt på i årevis. Og et øyeblikk senere ble Avi med, noe som gjorde det til en slags vandrende pressekonferanse. Og Bourla kunne ikke svare på et eneste spørsmål.

Du vet, det er hundrevis av «akkrediterte» journalister her på World Economic Forum – de største navnene i nyheter, fra CNN til New York Times. Men du må forstå: de er alle her som WEF-medlemmer, ikke for å stille WEF til ansvar. De er på Pfizers lag. De ville aldri stille Pfizer et vanskelig spørsmål.

Også Tucker Carlson – tok opp spørsmålene som Rebels News stilte:

Tucker Carlson snakker om den virale videoen av Ezra & Avi som stiller spørsmål fra Pfizers administrerende direktør i WEF

Som Carlsson sier – han har blitt rik – men ingen stiller spørsmål med det. Og om noen bygger ett hus, og sier etter å ha bygd det ferdig – så sier man, at jeg har ingen ansvar for om noe går galt, for da kommer myndighetene å beskytter meg – en sånn kontrakt hadde jo vært fint, for de som bygger ett hus, men ikke for de som får huset bygd for seg – på samme måte har Pfizer beskyttet seg via lovverk – fra å bli saksøkt.

Du vet – disse Pfizer toppene – gikk ut og sa at vaksinene fungerte 100% og beskyttet de sårbare – og så gikk de ned til 90% – så til 80% – og videre – og vi vet nå, at vaksinene ikke gjorde noe av det de lovte, derimot har de sådd ett frø av noe som ligner en plante – som gror og vokser i venene og over alt i kroppen – og kan kvele systemet – for å ikke snakke om alle som blir ødelagt av det enorme antallet piggproteinene som blir skapt pga vaksinene. Men ingen vil bli stilt til ansvar. Jeg husker jo selv heksejakten i Norge, og jeg husker at det ble flere nordmenn som ble flinke til å angi hverandre – enten det var nære familie eller kjente eller naboer – eller vilt fremmede – jeg ble overrasket hvor onde nordmenn kunne være – spesielt merket jeg at folk generelt ble mer onde, etter at de hadde fått vaksinene.

Disse 2 årene med nedstengning – ble fylt opp med ett demonisk nærvær – som bare de mest karakterfaste, sto fast, og ikke lot seg rive med. Men ettersom vi har hatt gode tider konstant – nesten uten unntak, siden krigens dager, med noen få kriser – så har vi sluttet å bli kritisk mot myndighetene, eller å tenke selv – nordmenn, når jeg vokste opp – var verdensmester i å tenke selv – den evnen har nå nesten blitt totalt borte. Dessuten, den oppvoksende generasjonen leter daglig etter smilefjes, og høre «du er god du» – «du er vakker» – det er så gjennomgående spesielt på Facebook, generelt sosiale nettverk – eller folk ønsker å stille opp på direkte sendinger på TV, eller legger ut videoer av seg selv – folk er veldig selvopptatte – og veldig opptatt av annerkjennelse fra andre mennesker – derfor er det også enkelt å forføre de fleste – fordi veldig få tenker mye selv – og veldig få er villige til å gjør alt, for å ikke la seg forføre av følelser og stemninger – som denne gang ble satt i gang av eliten – Man vil ikke kjempe! Dessuten er folk livredde for å være utenom flokken – vi kaller jo menneskene flokkdyr – men når alle skal tenke og føle likt – da høres det mer ut som kommunisme, enn noe som ligner demokrati.

Det koster å være annerledes – men alle mennesker er i utgangspunktet skapt orginale – da er det opp til deg, om du er tøff nok til å stå imot presset som uunngåelig må komme – om du har en overbevisning – og om du er tøff nok til å kjempe for den – om det så koster deg venner. For mange kristne – er menighetsvennene viktigere enn Kristus alene – eller å ha egen overbevisning – vil lar heller Pastoren og de Eldste tenke for deg – så slipper man det «problemet».

Så vil jeg ta opp hvor hjernevasket AP helseminister vi har – som ikke evner å ha en omsorgstanke for det norske folket:

Helseminister Kjerkol: – Vi må konsolidere WHO som et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel

Nulltoleranse for feil oppførsel – høres veldig ut som en som ønsker å fengsle folk, eventuelt sette de i en type konsentrasjonsleir (vi hadde jo Gardermoen under nedstengningen) – med tanke på hva vaksinene har gjort – som eliten må ha visst om! Her er hele setningen:

«Jeg er oppmuntret over at vi har blitt enige om at vi skal forhandle frem en pandemiavtale, styrke det internasjonale helseregelverket (International Health Regulations) og bringe WHOs finansiering på vei mot bærekraft. Jeg er også oppmuntret av WHOs kapasitet til å håndtere humanitære helsekriser. Norge vil fortsette vår støtte til disse avgjørende aspektene ved WHO-mandatet.

Vi har nå muligheten til å sikre at helse ivaretas av mer effektive systemer, sterkere ansvarlighet og tillit, og av rettferdighet, solidaritet og menneskerettigheter. Vi forventer at generaldirektøren også vil gripe dette øyeblikket og sørge for ansvarlighet for WHO som holder de høyeste etiske standardene. Vi må konsolidere WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel.»

Dette ble uttalt i mai i fjor – men spørsmålet er om vi allerede er under WHO – iallefall med tanke på hvordan våre helsetopper og myndigheter ga full makt til nettopp WHO under nedstengingene – når de presset nordmenn med falsk info – fra bla. WHO. Derfor er det også interessant å se hva dommen blir, det får vi vite om 4 uker. Det skal mye til for at dommerne taler sannheten på vegne av folket – er ikke det meste av rettssystemet korrupt – og i hånden på den Globale verden?

En profeti over vold over grensene i USA

Så kom jeg over den fryktelig nyhet:

Denne jenta ble drept – sammen med sin nyfødte – artikkelen sier: Medlemmer av en hel familie ble drept i Goshen, California, tidlig mandag, med ofrene i alderen fra 10 måneder til 72 år. De var Rosa Parraz, 72; Eladio Parraz Jr., 52; Jennifer Analla, 50; Marcos Parraz, 19; Elyssa Parraz, 16 og Nycholas Parraz, 10 måneder gammel.

Kartellvolden sprer seg fra Mexico til California

Volden har forflyttet seg fra Sør-Amerika, og inn i USA – pga Bidens politikk. Men grunnen til at jeg fanget opp spesielt denne – var at Rick Joyner hadde ett syn for flere år siden, som gikk akkurat på dette. Jeg måtte lete litt i mine gamle artikler – men fant den til slutt:

Natt til 17. september hadde jeg en profetisk drøm. Det var som om en «port av helvete» som har blitt åpnet mot USA. Det er på den måten Helvete får tilgang. Vi har en av de største av disse portene nå åpen i vårt land. akkurat nå- ved vår sørlige grensen.

Dette betyr ikke at alle som har passert ulovlig over våre grenser er en terrorist eller har onde hensikter. Det er sannsynlig at bare en liten brøkdel ønsker å gjøre oss skade, men dette er nok til å skape kaos i hele landet. I drømmen, ble jeg vist de ufatteligeste konsekvenser vi vil lide hvis våre grenser ikke blir sikret, og det ganske snart.

Drømmen begynte med en gjeng som krysset vår grenser for å angripe en ranch i Texas. De bandt sammen alle på ranchen, rundt tjue, inkludert familie og arbeidere. Det var flere barn. Deretter med djevelsk grusomhet, de voldtok og torturerte dem. Da de drepte dem alle i den mest grusomme, djevelsk tenkelig måte . Hva de gjorde mot barna var det verste av alt. Så dro de med stor glede og jubel for å angripe en annen ranch.Dette ble gjort i fullt dagslys. De virket ikke i det minste bekymret for å bli tatt til fange.

Da var det som om jeg var høyt over landet. Jeg så bølger av gjenger. Noen syntes å være militære enheter, som sveipet over det sørvestlige USA. Det var som en stor pest av plyndring, voldtekt og drap på drap. Det var en invasjon som truet flere amerikanere enn noen tidligere krig i vår historie. Jeg var overrasket over at jeg fikk ikke se noen respons fra det amerikansk militæret  på denne invasjonen.

Selv om inntrengerne strømmet inn hver sørvestre stat, var det et spesielt fokus på Texas. De syntes å ha en spesiell hat mot Texas og Texanere. Etter Texas, virket det deres raseri var rettet mot latinamerikanere. Dette var vanskelig å forstå siden de fleste av inntrengerne var latinamerikanere, men dette er hva jeg så. Vi vet at den sinnssykdom som kom over Rwanda, som slo rwandere mot hverandre i  Rwanda, enda det fantes bare små oppfattede forskjeller.I denne form for ondskapsfulle raseriet, kan grunnen være veldig vridd. Hva jeg opplevde var en rasende og gal brutalitet som jorden kanskje aldri har møtt før.

IS og andre terrorgrupper var en del av denne horde, men dette var ikke en ISIS ledet operasjon. Faktisk ble de islamske terroristene som var involvert sjokkert over det nivået på djevelsk ondskap de var vitne til i disse gjengene. Jeg visste at det jeg så var den onde ånden av moderne terrorisme blandet med gamle ånder av en dyp og kraftig trolldom, hvor noen var av Sør- og Sentral-amerikanske land. Sjefs åndsfyrsten som ledet dette var gammel, muligens forankret i gamle sivilisasjoner som Mayaene. Når dette blandes med det onde av terrorisme, ble det en blanding av ondskap som verden aldri har sett.

Ettersom dette angrepet pågikk i sørvest, så jeg en voldshandling feie over hele Amerika. Dette raseri ble ikke rettet mot inntrengerne så mye som det var rettet mot vår føderale regjeringen fordi den ikke hadde klart å beskytte oss. Denne voldshandling vokste til en høyde med å være nesten like djevelsk som det jeg hadde sett i invasjonen over vår grense. Mange amerikanere ønsket å gjøre mot våre statsledere hva som ble gjort mot amerikanere i grensestatene. Hver tåpelig handling eller politikk vår føderale regjeringen hadde i forhold til grensesikkerhet, for eksempel «Fast and Furious» programmet, ble brakt opp igjen for å anklage vår regjering. Raseriet vokste med hver enkelt resitert. Jeg så da at føderale ansatte flykte fra noen stater som om de flyktet for sine liv. Det var en tilsynelatende universell avvisning av den føderale regjeringens autoritet  i disse statene.

Da militsgrupper begynte å dukke opp som paddehatter som skoger over hele Amerika. Disse var ikke rasistiske eller ekstremistiske militser, men heller vanlige borgere som ble vedtatt å beskytte sine familier og naboer.Men på grunn av raseriet i Amerika, følte jeg disse gruppene var sårbare for å være utvalgt av ekstremistgrupper. Likevel, i profetiske drømmer og visjoner noen ganger du bare vet ting som du ikke ser.Jeg visste at disse militsgruppene til slutt ville stoppe gjenger som hadde kommet over våre grenser. Dette var på grunn av den hjelpen de har fått fra mange veteraner fra Irak og Afghanistan som visste hvordan å bekjempe denne type krigføring.

På denne tiden ble fylkenes sheriffer, de som var limet som holdt Amerika sammen og holdt den fra helt å smelte ned i anarki. De tok en ledende rolle i sikkerhet og forsvar mot angrep, ikke bare de som kom over grensen i sør-vest, men de virket over hele nasjonen.

Jeg våknet opp med en mest oppsiktsvekkende overnaturlig manifestasjon på rommet mitt som jeg fortsatt ikke forstår. Jeg vet det er viktig, og jeg vil dele den når jeg har fått forståelse.

Dette kan forebygges

Mange profetiske advarsler er gitt slik at vi forstår planene til djevelen for å stoppe dem. Det jeg så i denne drømmen vil skje ganske raskt, om ikke en besluttsom handling blir tatt for å sikre våre sørlige grensen.

Dager før jeg hadde denne drømmen, ble jeg fortalt at Amerika er i bunnen av en beslutning mellom nå og slutten av dette året. Da jeg spurte hva slags beslutninger vi måtte gjøre, fikk jeg ikke noe umiddelbart svar. Men når jeg hadde denne drømmen, visste jeg det var svaret. Hvis vår regjering ikke vil sikre våre grenser svært raskt, vil alle amerikanere være å leve i en konstant fare for terroristangrep. Vi får se hva slags engros invasjon langs vår sørvestre grense som jeg så i drømmen.

Dette var en av de første artiklene jeg hadde – den ble trykket opp ca ett halvt år etter at jeg opprettet bloggen på våren i 2014 – så profetien har ligget ute en stund. Men det kan virke som det er dette som Rick Joyner så – som nå virker som det oppfylles. Ting skjer kun – fordi vi ikke våker eller ber – eller står i gapet for landet, når landet beveger seg i feil retning – USA er i ferd med å gå opp i limingen – men også Norge. Og WEF har mye med alt å gjøre – men også de er bare en tjener for de rike familiene i både England og i USA. Dette er antikristens ånd.

Enda så holder Herren tilbake mye av ondskapen – som vi eks. kan se i Åpenbaringsboken. Vi er ikke der enda – og jeg tror, om jeg skal tro profeter som eks. Bullock – at Gud vil igjen sette ting på vent, og stoppe Globalistenes fremmarsj for en stund – sånn at Evangeliet kan komme frem til alle avkroker av verden – før Enden kommer. Gud tillater ondskapen å strømme på en stund, for å kunne vekke sin menighet. Menigheten i Vesten er enda ganske så slumrende – men noen begynner mer og mer å våkne av sin søvn – da de ser hva som skjer.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s