Landet er kuppet – ved 68 generasjonen og dens etterfølgere, Insektspisingen er direkte tilknyttet Rockefeller, Norge har blitt en av Russlands fiender – Israel og Dyrets merke

Jeg tenkte for meg selv – da jeg leste denne artikkelen:

LO-topper vil ha makspris på strøm, får nei fra Olje- og energiministeren

Spørsmålet er hvorfor de ikke vil, når de har en av verdens største pengesekker bak seg, dessuten håver inn milliarder på at folket må betale blodpenger for Strøm og drivstoff – og nå også høye renter på lån. Hva er motivet – og hvorfor finnes det ingen omtanke fra eliten til de de i utgangspunktet skulle betjene.

Utvilsomt har det skjedd ett usynlig kupp, av udemokratiske ledere – som har røvet til seg makten – akkurat som Quisling en gang gjorde. Men det er en forskjell – på den tiden hatet nesten alle Quisling – idag elsker de fleste våre kuppmakere, som får sin ordre, mest sannsynlig igjen (bla.) fra Tyskland – som er den største makten i EU, og sånne som WEF og FN mm.

Og vår statsminister har blitt så trygg på at ingen kan rokke han – så han isolerer seg stort sett fra alt når det gjelder protester og menneskelig irritasjon – han nekter å låne øret til sitt folk, enda han sitter på verdens største pengebinge, som ikke er hans, men folket – du og jeg er Staten! De er tyver – og stjeler fra fellesskapet – et samfunnssystem som de en gang selv var med å bygge opp – som de nå river opp til egen fordel! Jeg synes denne Reels`en om Kåre Willocks tale – med de andre statsministrene rundt bordet – var temmelig morsom (om det ikke var så tragisk) – og kanskje opplysende:

De fleste her satt inne for maktens skyld – og var innsatt, Willock var nok mest oppadgående, men var antisemittisk og hjalp til med å bygge ned forsvaret. De andre fortsatte med å gjøre forsvaret pinglete – og forsvarsløs, i tilfelle en krig.

Kloke Ord fra Kåre Willock – (1928-2021) (Reels fra Facebook)

For oss som har fulgt med i mange år – så har dette kuppet som vi nå ser utfolde seg – vart over mange 10 år – det startet med 68 generasjonen, altså de som ble født ganske rett etter krigen (eller noe før) – de som kom inn i maktens senter på 70 tallet, fremst var Gro Harlem Brundtland, og flere fra AUF – Gro var satt inn, på ting som var under innflytelse bla. fra Muldvarpen Rockefeller – ettersom ting er blitt forsøkt å dysset ned, eller skjult, av hvem som trekker i trådene – så må man selv legge sammen 2+2 for å få 4. Som jeg har beskrevet og verifisert før – Klaus Schwab hadde inngående kontakt med Kissinger, når han startet opp WEF – men Kissinger var Rockefellers mann. Og når Gro H. Brundtland var liten, rundt 10-11 år – så var hennes familie på ett Rockefeller stipend og bodde i New York rundt 1950 tallet.

1968 – her virker det som det er fra Vest Tyskland, som det het da – og mulighetene for å gjøre opprør mot alt etablert – vel, vi ser resultatet idag. Disse som protesterte da – har mange av de blitt en slags adel idag – som ikke tåler motsigelser av noe – 100 ganger verre enn de som styrte Vestens nasjoner på den tiden.

68 generasjonen sitter nå og styrer vår verden, med sine disipler under seg – og derfor er vi på vei mot destruksjon. Og selv den gamle paven emeritus Benedikt XVI (1927–2022), har etter sin død, utgitt en bok hvor han bla sier:

Nylig avdøde Benedikt peker på den seksuelle revolusjonen på 1960-tallet og 1968-opprøret med sin radikale undergraving av tradisjon og autoritet, og hevder at disse omstendighetene skapte en uheldig toleranse for homoseksuelle miljøer i presteseminarene som henger sammen med misbruket av barn. Document.

At den katolske kirken leker med sånne typer krefter – skaper det det må bli – samtidig er det veldig ubibelsk å ikke tillate katolske prester å ikke gifte seg – det hadde også unngått mye av overgrepene. Men så er heller ikke den katolske kirken bygd på Guds Ord – men på okkulte krefter – hvor utad virker det gudfryktig – men på innsiden er hele ideologien ett gravkammer av død. Paulus advarte om fremtiden da han sa:

«Men Ånden sier med klare ord at i kommende tider skal noen falle fra troen og holde seg til forførende ånder og demoners lærdommer. Det skjer ved hykleri av falske lærere, som er brennemerket i sin egen samvittighet. Disse forbyr å gifte seg og påbyr å avholde seg fra visse slag mat, enda Gud har skapt den til å bli tatt imot med takk av dem som tror og har lært sannheten å kjenne…» 1 Tim 4:1-3

50 og 60 tallets – la en grunn for den seksuelle revolusjonen

Mye av det perverse i sex med «alt og alle, uansett alder» – har den typen ånd som fulgte disse, og vi skal heller ikke undervurdere Pop/Rock musikken gjennombrudd på 50 g 60 tallet. Kvinnene på Beatles konserter – dro de unge kvinnene av seg trusene og kastet de på scenen. Hysteriet var av samme type ånd som Hitler når han talte og skapte massesuggesjon (det var akkurat det en tysk soldat som var stasjonert i Norge under krigen, fortalte på ett program på NRKhan sammenlignet Hitlers taler som en Beatles konsert). Utvilsom kom mye av den seksuelle revolusjonen gjennom musikk – som var det som åpnet opp for narkotika, samlivsbrudd, sex med flere partnere, og alt annet – som ble skyvet inn på den neste generasjonen som ble født – og hver generasjon etter det – har blitt verre – enn sine forgjengere. Det er sånn den åndelige verden fungerer – og gjør hvert slektsledd ondere.

WEF og sånne ting

Hør hva denne Europa parlamentariker sier om WEF – og det er også der tanken om at Europeere skal spise insekter – og som alle marionett-regjeringene i de ulike landene – nå tillater – og de store mediene, er helt stille om det. Hele Rett på Sak nyhetene her.

Det er mye som er skjult – og vi kan se de ytre sporene, uten å høre de hemmelige samtalene, eller hvordan deres forbindelser seg i mellom i det hele fungerer. Vi vet ikke alle detaljene – og egentlig, det behøver vi heller ikke å vite. Man må bare ikke bøye seg for indoktrineringen fra Media – spesielt fra NRK, Aftenposten, VG, faktasjekkere ol. (Les: Wall Street har tatt stadig større kontroll over Schibstad) – de er satt der for å villede, når noen kommer for nærme sannheten. Vi vet at MSM (hovedstrømmen av media) er kjøpt opp – og er kun ett villedende Globalist forum – for å maler ett Walt Disney fantasiland for oss alle – mens de går og ruger på død, katastrofer, 3 verdenskrig – og å styre verden med rå makt!

Insekt spisende tvang – spores tilbake til Rockefeller

Klar for insektsbrød fra Meny, ett larvebrød – som ble lagt ut mars 2019.

Jeg snakket om at vi snart – ja ifølge EU har de gitt tillatelse nå – til å ete insekter. Men som Steigan.no spør (les nøye gjennom artikkelen) – hvem står egentlig bak dette – og ja, det er gamle kjenninger – Rockefeller Foundation – dvs. Rockefeller familien – dette bare bekrefter det jeg har sagt lenge – bak der igjen, finner du sånne som Bill Gates, WEF med Klaus Schwab, og vår tidligere utenriksministre Børge Brende (H) – og før det, så satt Espen Bart Eide (AP) som direktør i WEF, også tidligere utenriksminister – og nå i regjeringens Klima og miljødepartementet – en sikker pådriver for dyrere energi – som strøm og drivstoff – og insekter – og alt annet som vil skade den norske folkesjelen. I Norge er denne insektkampanjen drevet av Eat Forum (Davos For Food) – Gunhild Stordalen, før sambo med Peter Stordalen, hotellkongen.

Legg merke til at det er omtrent kjendiser og kjente folk, som er frontfigurer – vi har jo også slottets prins Håkon med på dette – han virker gjennom WEF, Young Global Leaders – men skjønner nok ikke sin rolle – til å avvikle Norge – det er som kjent, noen vet virkelig godt hva som skjer, det er de som styrer skuta – mens de mindre under – leser bare den prangende propagandaen, som Agenda 2030. Men bare folk som tror de er gud – tror de klarer å avskaffe fattigdom – som er en av tingene Agenda 2030 hevder de vil avvikle. Bare så det er sagt – hvordan de har virket hittils, har skapt mye mer fattigdom i alle nasjoner.

Norges innsats for krig i Ukraina

Norsk stridsvogn av typen Leopard 2. Foto: Lise Åserud / NTB

Norge gir stridsvogner til Ukraina

Russlands USA-ambassadør: Stridsvogner til Ukraina er provokasjon mot Russland

Og dette må ses som en ren krigserklæring, i Russlands øyne. Vi har sendt avgårde mye våpen, som dreper russiske soldater. Og vi gleder oss over det – selv inne på Documents innlegg, er det mange som mer enn gjerne gleder seg over at Russland skal falle. Men ingen ønsker å tenke eller å snakke om alle NATOs (les USAs) kriger, og lemlestelse av utallige mennesker – ved deres kortsiktige erobringer og kriger. Det betyr likesom ingenting. Men i Russland, er de veldig klar over USAs dobbeltmoral:

Wagner gruppen til USA: Vi kjenner til hemmelighetene dine

USAs hemmeligheter, som er ganske så åpne, om du bare leter – er ett hav av hykleri – spesielt Ramon Bennett i sine bøker – kler av USA til de er helt nakne – spesielt i deres hyklerske forhold til Israel. Du kan lese hans kapittel om «Venn eller fiende» – fra boken Muren, fra år 2000 – de har blitt verre siden da – men Israel hat og antisemittisme – har alltid fungert i USAs «hemmelige» men ikke alltid offisielle politikk – men bak fasaden, er de ofte mer fiende, enn venn. Eks. kan vi lese dette fra Israel, for noen dager siden:

Historisk stor øvelse i Israel

Fra øvelsen – Israelske og amerikanske fly

US Central Command (Centcom) og Israel Defense Forces (IDF) lanserte mandag en ukelang militærøvelse i den østlige delen av Middelhavet. Øvelsen er trolig den største og mest omfattende de to landene har hatt. Øvelsen «Juniper Oaks» inkluderer bruk av skarp ammunisjon, 140 fly, inkludert B-52-bombefly, F-25, F-16, FA-18 og AC-130-tankfly foruten helikopter og 12 marinefartøy.

De høres ut som allierte – men når Israel har blitt presset – feks. i deres kriger, så har USA vært veldig unnvikende og ikke direkte støttet de.

Selv Trump, som ble kjent som en venn av Israel, gikk ikke inn, for å hjelpe de mot Iran – vi kanskje pga flere i hans regjering og det offisielle USA/media – stred mot alt hva Trump gjorde, når han skulle gjøre noe som var rettferdig. Eks. da Iran skjøt ned en drone til ca 1 milliard kr – så ville Trump slå tilbake med en gang, men ble bremset igjen av regjeringen sin – og ble «overtalt» til å ikke gjøre noe (men senere skjøt de ned en Iransk drone, som takk for sist). Jeg ville ha sett Iransk provokasjon som en krigserklæring – og slått tilbake – når det gjelder sånne nasjoner som Iran, kan bare Øye for Øye og Tann for Tann gjelde – ellers vil de miste totalt respekt for deg, og gjøre verre ting mot deg senere – fordi de vet at det ikke får noen konsekvenser.

Du kan mene hva du vil om Israel – men Gud har bundet Bibelsk løfter mot landet og folket, som gjelder enda, og det blir ingen endetid, om ikke Israel er der Israel er nå – og at folket blir samlet opp i landet – og som vi nå mer og mer skjønner – det er Jegerens tid nå – til å jage jødene hjem:

«Se, derfor skal dager komme, sier Herren, da det ikke mer skal bli sagt: Så sant Herren lever, han som førte Israels barn opp fra landet Egypt! – men det skal bli sagt: Så sant Herren lever, han som førte Israels barn opp fra landet i nord og fra alle de landene som han hadde drevet dem bort til. Og jeg vil føre dem tilbake til deres land, det som jeg ga deres fedre. Se, jeg sender bud etter mange fiskere, sier Herren, og de skal fiske dem. Deretter sender jeg bud etter mange jegere, og de skal jage dem bort fra hvert fjell og fra hver haug og fra bergkløftene.» Jer 16:14-16

En palestinsk kvinne i en disputt med en Israelitt – men det finnes ingen historiske bevis på at araberne har noen arvedel av det Israleske land – og det finnes enda flere bevis på ikke bare at Israel bodde der for over 3500 år siden – til ca 70-135 e.Kr – men at det etter det har bodd israelske bosetninger der konstant til moderne tid. Og på 1800 tallet var det omtrent like mye jøder – som arabere – kanskje flere jøder. Men dette har blitt manipulert bort selv i akademiske historiske verk og bøker – det ble allerede manipulert så tidlig som på 70 tallet – mens før beskriv samme verkene mer riktig hva som var hva – helt til araberne fikk gjennomslag via FN på 70 tallet – ved den blodige Arafat, som var trent opp av nazister, via sin mentor el-Husseini – Hitlers personlige venn. Historien bare gjentar seg – den reelle nazismen, har gjenoppstått innen bla. amerikanske handelsstand, de som også støttet Hitler på 30 og 40 tallet.

Antisemittismen som vokser i Vesten, i takt med innvandring fra Mena land, men også av de etniske i de ulike landene – er ondt, men også nødvendig – for å få jødene drevet hjem til sitt land – det er en del av Endetiden, og derfor er satan så vred på Israel og det folket – for uten de, så kunne denne verdens fyrste ha slappet totalt av, fordi deres tilstedeværelse betyr spiker i kisten for han og hans rike – men nå så pisker disse kreftene WEF, FN, Globalistene, EU og vårt Storting/regjering mm. – for å få endetidens redsler raskt på plass – derfor blir alt ondere og ondere – satan vet at han har en kort tid igjen – som det står:

Derfor fryd dere, himler, og dere som bor i dem! Men ve jorden og havet! For djevelen er steget ned til dere i stor vrede, fordi han vet at han bare har en liten tid. Åp 12:12

Og det er interessant at dette verset – når satan og hans engler blir kastet ned på jorden, står i forbindelse om Israel – som er kvinnen i barnsnød – og det står også at vi faktisk er i slekt med dem:

Dragen ble vred på kvinnen, og dro av sted for å føre krig mot de andre av hennes ætt, mot dem som holder fast på Guds bud og har Jesu vitnesbyrd. Åp 12:17

Vi er av Israels ætt – enten de er ufrelst eller ikke – de som ikke skjønne de åndelige forbindelse mellom oss og dem – forstår lite – og er blind og fattige i sin tro – og i verste fall frafallen. Det er bare å se på kristne organisasjoner som KFUM/KFUK – som hater Israel, og er en versting i frafall. Bli ikke sånn du – om du er sånn – så omvend deg – og spør Gud om å legge kjærlighet til Israel ned i deg.

Du må huske på at ondskapen tok en ny sats, etter Israels opprettelse i 1948 – også at de ble slaktet under Holocaust før opprettelsen, var på samme måte som Farao, slaktet Israelske guttebarn, før Gud reiste opp Moses – til å befri de! På samme måte – før Guds endetidsplan kunne utføres – så måtte Israel opprettes – og da vil også de onde kreftene manifestere seg, for å stoppe det på alle mulige måter som er mulig for de. Og ikke mange år etter – ble Romatraktaten i 1957 skrevet under – antageligvis en plan også via Rockefeller, ettersom de kreftene der har sine fingre inn i alt som har med makt å gjøre – og EF var forløperen til EU – som vi nå ser er en kommunistisk demonisk enhet, akkurat som FN, NATO, WEF og mange, mange andre sektlignende mektige endetidsforføriske Globalistiske enheter – for å føre frem Antikrist.

Romatraktaten er ikke det gjenoppståtte Rom, selv om også disse kreftene er med i Dyret som står beskrevet i Åpenbaringen 13 – men ett virkemiddel, for å innføre Islam – som da blir Dyrets foretrukne rike! Da en tidligere eks-terrorist, nå kristen, en palestiner, Walid Shoabat, var i vatikanet og studerte orginalteksten på Åpenbaringsboken – så kom han over Åpenbaringen 13 – hvor det sto om Dyret. En araber leser Skriften baklengs, enn det greske språket som orginalspråket var skrevet på – og da fikk ordene enn noe annen mening – kanskje ett budskap til deg og meg, om hva det fjerde riket Daniels bok så i sine syner:

Dyrets merke – Islam

Om Shobat har rett – så kan Åp. 13:18 oversettes på denne måten:

«Her er visdommen! La den som har forstand velge (hvem) mangfoldet av dyret (er): Mangfoldet av en mann (= Muhammad) og hans uttrykk er: «I Allahs navn» . 

Da skjønner du kanskje hvorfor, Vesten, spesielt Europa, ønsker å ha mest mulig Islamsk innvandring – og det skapes også enda mer lovløshet, kriminalitet, vold, voldtekter, drap, terror – og annet – i våre nasjoner, og media, domstoler, politikere etc. fornekter at det har noe med Islam å gjøre. Har man løyet om Israel i alle det år – så har man blitt så innsyltet i løgn – at man ikke lengre vet hva sannhet er – man bare slutter å tenke, og lar media og andre tenke for en.

Nå som vi har gått over midnatt, mens jeg skriver, så er det en minnedag for Holocaust – det var den dagen Auschwitz ble befridd. Og Bibelen snakker om et annet Holocaust – i fremtiden, hvor mange jøder vil bli drept:

«Sverd! Våkn opp mot min hyrde, mot den mann som er min neste! sier Herren, hærskarenes Gud. Slå hyrden, og fårene skal spres. Og jeg vil igjen ta meg av de små. I hele landet, sier Herren, skal to tredjedeler utryddes og omkomme, bare en tredjedel skal bli spart. Og denne tredjedelen vil jeg la gå gjennom ilden og rense den, som en renser sølv, og prøve den, som en prøver gull. De skal påkalle mitt navn, og jeg vil bønnhøre dem. Jeg vil si: De er mitt folk! – og de skal si: Herren er min Gud!» Sak 13:7-9

Vi snakker om helt i endetiden – muligens rett før Jesu gjenkomst – når den Lovløse har satt sin trone i Jerusalem og kaller seg gud:

Han er den som står imot og som opphøyer seg over alt som blir kalt gud eller helligdom, så han setter seg i Guds tempel og gir seg ut for å være Gud. 2Tess 2:4

Jeg tror personlig at dette er snakk om 2 plasser han setter seg som gud – ene er det fysiske templet i Jerusalem, som må bygges opp – det andre er frafalne kristne, som antikristens ånd har inntatt – kristne som før var Guds tempel, men nå har de kastet nåden fra seg – enda de vil prate om den hele veien. Falsk overdreven nådeforkynnelse – er en av endetidens bedrag, som du kan lese her:

Den falske nåden

Jeg tror det er det Åpenbaringsboken kaller Nikolittenes lære – som på den tiden åndeliggjorde synd.

Jeg vil bare legge til – at det virker som de har lagt ned bloggen med min oversikt – altså www.korsfestet.com – den står der enda – men jeg kan ikke forandre noe – eller gå inn og legge til eller ta bort. All kundeservice har blitt fjernet. Jeg tenker at når jeg egentlig skal betale for en ny periode i februar – så vil muligens hele bloggen bli lagt ned. Så da kan det hende at mange lenker blir borte – av det jeg bruker å dele. Jeg vet egentlig ikke hvilken løsning jeg skal velge – men jeg får se om jeg finner på noe.

Av alt jeg deler – og spesielt all ondskapen som har vist seg i samfunnet siste årene – spesielt når de introduserte vaksiner fra helvete – viser at vi allerede er langt inn i endetiden. Og vi bør alle gjøre oss rede – på den måten vi kan. Og ikke ta lett på vår tro. Jesus kan komme når som helst – selv om jeg tror at visse ting vil måtte bli oppfylt, før Han kommer og henter hjem sin menighet. Men vi trenger å våke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s