New Age, og ting som ligger meg på hjertet

Jeg har da begynt så sakte å gjøre om bloggen – da jeg ikke vet fremtiden til www.korsfestet.com – ettersom de rett og slett har latt den stå – men kundeservice har blitt lagt ned, og jeg kan ikke gå inn og forandre, legge til eller trekke fra. Muligens – bare trekker de hele bloggen vekk – og da mister jeg hensikten med alt, å lage en oversikt – sånn at folk kan gå inn og finne ting de selv er interessert i.

Så da har jeg opprettet en ny blogg – via Google – så får vi se hvor vi lander – med dette.

Den første artikkelen – som jeg har startet med – er om New Age. Jeg har ikke snakket så mye om New Age, fordi det er en sånn gedigen stort mareritt organisasjon, som har så mange ulike innfallsvinkler – til at demoner kan besette mennesker. På min Korsfestet.com – hadde jeg bare lagt inn et intervju fra Sid Roth. Så jeg lagde den litt bredere, med mer info – for å få deg til å forstå faren – fordi New Age, er egentlig samfunnets største fiende – deres lovprisninger, tilbedelser og besettelse av urene ånder – gir kraft til forførelsen vi ser i samfunnet. Så her kan du lese denne første artikkelen:

New Age (https://okkultisme77.blogspot.com/2023/01/27-jan-2023-new-age.html).

På denne bloggen – om jeg får tid og motivasjon til å fullføre – så vil jeg samle alt det okkulte – av artikler og sånt – som jeg har lagt inn på Korsfestet.com.

Du vet – Bibelen sier:

Mitt folk går til grunne fordi det ikke har kunnskap. Fordi du har forkastet kunnskapen, forkaster jeg deg, så du ikke skal tjene meg som prest. Du glemte din Guds lov, derfor vil også jeg glemme dine barn. Hos 4:6

Disse New Age folkene, som denne Randell N. Baer, som var en toppleder, sa at mange New Age folk kom fra kristne hjem – fordi de fikk bare en ytre form for kristendom servert – og ble så frustrert – ettersom de fikk ikke møtt sine dype åndelige behov – og ble ett enkelt bytte for New Ages forførelser. Du vet – vi gjør Den Hellige Ånd sorg, fordi vi ikke gir våre barn Guds kraft – men samtidig, også en bredere forståelse av Guds Ord – Gud visste hvor enkelt et bedrag kunne bli – derfor mange han oss til å lære våre barn Guds Ord – og om Himmelriket:

«Hør, Israel! Herren er vår Gud, Herren er én. Og du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din makt. Disse ordene som jeg byr deg i dag, skal du gjemme i ditt hjerte.

Og du skal innprente dem i dine barn. Du skal tale om dem når du sitter i ditt hus, når du går på veien, når du legger deg, og når du står opp. Du skal binde dem som et tegn på din hånd, de skal være som en minneseddel på din panne. Du skal skrive dem på dørstolpene i ditt hus og på dine porter. Når Herren din Gud fører deg inn i det landet han med ed har lovt å gi dine fedre Abraham, Isak og Jakob – store og gode byer som du ikke har bygd, hus fulle av gode ting som du ikke har samlet, utgravde brønner som du ikke har gravd, vingårder og oljetrær som du ikke har plantet – når du eter og blir mett, da ta deg i vare at du ikke glemmer Herren, som førte deg ut av landet Egypt, av trellehuset!

Herren din Gud skal du frykte, og ham skal du tjene. Ved hans navn skal du sverge. Dere skal ikke følge andre guder, av de folks guder som bor rundt omkring dere – for en nidkjær Gud er Herren din Gud, som er midt iblant dere – for at ikke Herrens, din Guds vrede skal opptennes mot deg, og han skal utrydde deg av jorden.» 5 Mos 6:4-15

Ettersom jeg selv har barn – vet jeg at dette er utfordrende. Men mange foreldre setter eks. barn på kristen skole, og tror da at de skal slippe ansvaret å gjøre hjemmeansvaret, med å lære barn åndelige prinsipper, bønn, gudsfrykt ol. Jeg sier ikke det er enkelt – fordi mange ganger kan man stå alene med ansvaret for å oppdra barnet, når kanskje den andre parten ikke er interessert, eller gjør det vanskelig for deg å dele Guds gode Ord med barna. Det er bra om begge ektefellene er enige i å tjene Herren, og gi til barna. Og er den ene parten ufrelst eller ikke lever med Herren med hele seg – så kan dette være utfordrende.

Da barn på skolen fikk PC og nettbrett – og skule gjøre hjemmeundervisning på dette – hvor det ble enklere å surfe inn på alle verdens ting – og samtidig laste ned filmer – så ble det mer utfordrende å lære barna å gå på den smale stien – om ikke barna hadde det inne i seg selv, og ville gjøre det rette. Dessuten, når barn hadde lærebøker, og leste og pugget der – så ble de mer oppadgående og flinkere i fag. PC og nettbrett gjør barna dummere.

Før ble det satt krav til oss når vi gikk på skolen, og vi måtte ofte pugge – og lære – om vi i det hele tatt skulle videre i utdanningen – idag så senker de alt langt ned – sånn at selv dummies – kommer inn i høyere utdanning – og ja, da skjønner vi hvorfor det alltid blir kostnadssprekker, eller katastrofer som i Follo tunnelen – eller ved Helge Ingstads havari, hvor vaktsjefen ikke skjønner hvorfor han må ta alt ansvar alene… Fordi man har lært og lærer barna dennne formen for å ta snarveier, ikke ta ansvar – skylde på andre – istedenfor at man lærer de grundig å ta ansvar, og å være nøyaktig i å gjøre det rette. Dermed har vi en hel oppvoksende generasjon av ansvarsløse, men vi må også se at det samme ansvarsløsheten tilfaller også migranter, hvor alle parter bare krever deres rettigheter – men aldri hvilken krav samfunnet stiller til dem! Fordi kravene er tatt bort – og sånn sett synker landet ned i en kvikksand – av kunnskapsløshet og karakterløshet.

Idag er det også enklere for barn å åpne opp for krefter – da både PC spill, underholdning, spennende serier – ofte har mye okkulte ting i seg – som sagt, New Age har blitt veldig normalt inn i selv Barne TV – feks. i Super TV. I eks. Disney, er det mer enn en gang avslørt at det er pedofile produsenter av underholdning for barn. Og siden Harry Potter, så har det okkulte virkelig blitt inn – kanskje ikke forfatteren tenkte at det skulle være okkult, men da jeg en gang tittet på en av Potter filmene for en god del år siden – så føltes den på ingen måte godt ut. Det var sånt barn ikke burde se. Og barn blir fasinert av det spennende bak det – enn eks. at du skal lære barna om Himmelens Gud – det kan jo virke kjedelig å prate om Gud – enn å se de spennende tegneserie figurene. Men om man kommer inn i Ånden, og ser Guds herlighet, så vil selv det mest spennende okkulte, falme helt. Guds er skaperen av det okkulte – og djevelen bruker bare de kreftene som han en gang fikk av Gud – ved å forfalske, manipulere og bedra mennesker bort fra Gud. Gud er den eneste med reell makt! Men Gud viser ikke sin makt – bare for å vise sin makt – Han ønsker at mennesker skal søke Ham – og så få det – for de som søker Ham konstant med hele seg!

Så om vi sår Guds Ord til våre barn – så har vi løfter – om at Ordet vil virke – i deres hjerte;

«Ja, likesom regnet og snøen faller ned fra himmelen og ikke vender tilbake dit, men vanner jorden og får den til å bære og gro, så den gir såkorn til såmannen og brød til den som eter, slik skal mitt ord være, det som går ut av min munn. Det skal ikke vende tomt tilbake til meg, men det skal gjøre det jeg vil, og ha fremgang med alt som jeg sender det tilJes 55:10-11

Jeg tror at samfunnets «lykketilstand» og rus av denne verdens underholdning – er på vei til å gå mot sin slutt – tøffe regninger – og at alt blir konstant dyrere – gjør at folk mer vil lande fra sin «Disney» virkelighet – og da vil nok flere og flere vende blikket mot det Evige – for å møte ens indre behov. Kino, internett, Netflix, TV, mobil og alt annet – gjør bare at du glemmer en liten stund, men så vil hverdagen vise mange at – ting ikke fungerer så godt – eks. vil all underholdningen gjøre deg kunnskapsløs i relasjonsbygging – som eks. ett ekteskap handler om. De fleste blir bare samboer – og så bytter man ut etter hvert med en ny, og håper ting blir bedre. Men ett menneske – trenger å bygge karakter – og det gjør man ikke foran en skjerm – stort sett – om du ikke gjør de riktige tingene der. Hemmeligheten ligger i Guds rike – der er det eneste stedet, som kan reparere ett menneske, fylle dens indre lengsel – og gjøre ett menneske fornøyd. For tross vår rikdom, iallefall enda, så er ikke nordmenn stort sett fornøyde – heller tvert om! Vi klager og syter – men det er få som klarer å ransake seg selv – og se sitt eget bidrag – til at ting er som det er – som Judas sier:

«Disse var det også Enok, den sjuende fra Adam, profeterte om da han sa: Se, Herren kommer med sine ti tusener hellige for å holde dom over alle, og straffe alle ugudelige for alle de ugudelige gjerninger de har gjort, og for alle de harde ord som de har talt mot ham, de ugudelige synderne. De er slike som knurrer og klager over sin skjebne, enda de farer fram etter sine lyster. Deres munn taler store ord, mens de smigrer folk for vinnings skyld«. Jud 14-16

Lever man etter sine lyster – spesielt kjødets lyster, så vil du aldri bli fornøyd – synd har ikke den evnen, til å gjøre deg fornøyd, heller ikke rikdom – men disse tingene blender deg, så du må bare ha mer av det, og jo mer man får – så enklere er det å bli mer misfornøyd, sur og klagete.

Så jeg håper – at Guds folk våkner, sånn at vi igjen kan gi massene Guds kraft – og sterk undervisning om Sannheten i Guds Ord – sånn at folk lærer å frykte Gud – og å frykte synd! Gud skal man komme nærmere – og synd skal man avsky som pesten! Positive ord – er egentlig ganske så meningsløst – ettersom ordene Positiv og Negativ, ikke er nedfelt i Guds Ord – iallefall i min norske bibel – men det står mye om rett og galt! Om falskt og ekte – og om hvem forføreren er, og hva forførelse er – og hvem som gir din sjel fred og glede! Siste lenke – om denne tiden – blir da denne:

En profetisk advarsel av Stanley Frodsham – om endetidens forførelse

Idag er det mye juggel kristendom – uten salt, uten kraft – må vi lære oss å holde oss unna det, og strekke oss mot det som er sant og ekte. Mye av den kraftløse kristendommen – har blitt pga New Age har infiltrert menighetene – men også humanisme (som begge har til felles å peke på menneskets ego) – og det er viktig å se at Gud ikke er humanist, ikke er positiv eller negativ – men kjærligehtsfull ved sin Agapa – og rettferdig! Alltid rettferdig – og det går ikke på følelser! Som en troende – om ting fungerer optimalt – så er følelsene bare noe som følger dine gjerninger. Altså gjør du det rette, så vil de gode følelsene følge – om du bekjenner Guds Ord – bestemmer deg for å be – så føles det ikke alltid som man ønsker det – men de gode følelsene følger når du tar en avgjørelse. Men når man gjør omvendt – og lar følelsene diktere – da lever man nær som verden gjør – og ikke som Gud ønsker at vi skal gjøre! Å følge Herren handler om å gjøre valg – og å skape en Guds karakter – i å gjøre det rette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s