Massakre i Israel – og Guds vrede mot hedningene, for deres overmot!

Israel er rystet av massakren mot en synagoge – på deres minnedag for Holocaust

På fredag var det en minnedag for Holocaust. Du må huske, at jødeforfølgelse og jødehat – og forsøk på å utrydde jødene – har eksistert siden Gud fridde Israel ut av Egypt – men spesielt i Esters bok – ser vi en Haman, som gjorde alt i sin makt, for å felle jødene – men havnet til slutt i sin egen grav – ved å bli hengt i den galgen, han tenkte å henge Mordekai, jøden som bla. reddet kongen fra attentat – og Haman visste ikke at dronning Ester, var jøde, og at Mordekai hadde tatt seg av henne, og oppdratt henne. Men på den tiden – var Israel i en pakt – så Gud sendte en befrier – til sitt folk. Så lenge de enda vandret i uskyld og Gudsfrykt.

Men under Jesu korsfestelse – etter Hans øyeblikkelige død – så skjedde dette:

«Men Jesus ropte igjen med høy røst og oppga ånden. Og se, forhenget i templet revnet i to, ovenfra og ned. Og jorden skalv, og klippene revnet.» Matt 27:50f

Forhenget til Det Aller Helligste ble revet i 2 – fordi Ånden flyttet ut av den gamle pakten, for å oppfylle og danne den nye pakten – via Jesu blod – Lammets dyrebare blod!

Da Gud endelig ga Israel landet tilbake i 1948, for å oppfylle profetiske ord:

De skal falle for sverds egg og føres som fanger til alle folkeslag. Og Jerusalem skal ligge nedtrådt av hedninger inntil hedningefolkenens tider er til ende. Luk 21:24

Når Israel ble opprettet i 1948 – så visste vi at Hedningfolkenes tid gikk mot slutten – dvs. også djevelens tid begynte å gå mot slutten – han som styrte hedningene, dvs. de ufrelste og deres herskere. Israel/jødene/israelittene – er meget sterke tidstegn for profeti! Derfor går forfallet og de personlige ulykkene raskt – i nasjonene – det går ikke en dag, uten at man tenker – skal de ikke slutte med dette uforstandige og ondskapsfulle vrøvlet som våre ledere ufornuftig gjør – som fører oss alle mot Harmageddon. Men satan er livredd – og drives av frykt – for han vil unngå sin ildfulle skjebne i pine – derfor jobber han dag og natt – for å stoppe det Gud gjør – og ytterste problem for ham – er da Jødene/Israel – men også de kristne som enda er våkne – og ikke lar seg manipulere av denne verdens ånd. De står i veien – for at han kan puste ut – og slappe av enda mer – og vite at han har kontroll – noe som selvfølgelig ikke vil skje!

Og i Israel – så reiser Islams ånd seg sterkere og sterker mot jødene – og vi så denne massakren på fredag – under fredagsbønnen – under sabbaten – på samme dag som jødene minnes Holocaust – det var ingen tilfeldighet. Vi kan lese:

Sju skutt i synagoge
Minst sju jøder ble skutt ned og drept og flere andre skadet i en synagoge i Neve Yaakov i den nordlige delen av det østlige Jerusalem fredag kveld. Terroristen kom til synagogen i bil, tok seg inn i bygningen som ble brukt som synagoge, og åpnet ild. Han stakk så av en halv kilometer unna til det palestina-arabiske Beit Hanina, hvor han ble innhentet av politiet, før han åpnet ild mot dem og ble selv skutt og drept. Karmel.net

Men en 13 åring – har også vært på farten, for å forsøke å drepe jøder – og fikk såret 2. Dette var også på fredag.

Og vi kan lese mer fra Karmel.net:

Hevnet med raketter
Palestina-arabiske terrorgrupper i Gaza skjøt fredag morgen raketter mot Israel etter en israelsk militæraksjon i Jenin torsdag, hvor angivelig ni ble drept. Minst tre raketter ble skutt ut ved 03.30-tiden, og en av dem ble skutt ned av Iron Dome. Den andre raketten landet i et åpent område, mens den tredje datt ned i Gaza. Israelske jagerfly besvarte ilden med å bombe terrormål i Gaza.
Karmel.net

Men Hans Rustad skriver om det som skjedde på torsdag – du kan lese det her.

Og – når det gjelder fredagens terror:

Palestinerne feirer terrorangrep mot synagoge i Jerusalem

Her feirer palestinerne drapene på jødene:

På norsk – blir det: Motbydelig! På dagen da verden minnes grusomhetene i Holocaust, feirer palestinerne drapet på uskyldige israelere i Jerusalem med fyrverkeri og dans. Dette er resultatet av tiår med palestinsk oppvigleri og hat som verden ignorerer.

Så kommer jeg kun på ett Bibelvers – som går profetisk i meg – egentlig var det mot Judeerne – de som forfulgte de første kristne – men denne gangen er verset mot Israels fiender:

For de hindrer oss i å forkynne for hedningene, så de kan bli frelst. Slik fyller de alltid sine synders mål. Men nå har vreden til sist nådd dem. 1 Tess 2:16

Vreden som nådde de i 70 og 132-135 e.Kr. er forbi – men vreden mot Israels fiender – er på vei til å innhente de – dommer er på vei – også for det sløve Vesten, som i sin blindhet og Jødehat – vil også bli revet med av sin villfarelse – og de kristne som er skyld i antisemittisme, jødeforakt, eller å se ned på Israel og det Israelske folket – vil se at Gud krever de til omvendelse, eller ødeleggelse!

Holocaust burde være en lærepenge – for nasjonene – men Gud krever at de slutter å gråte for hva som skjedde under Holocaust, i fortiden – og isteden gråte over deres egne harde hjerter, og ubarmhjertighet og hat mot det jødiske folket mot Israel nå – fordi Gud hater deres forakt og deres ensidige hat – fordi det er egentlig ikke Israel hatet gjelder, men mot Han som ga navnet Israel til Jakob – det er Han de hater – og Han lar hatet komme tilbake på de alle.

Det ikke palestinerne skjønner nå – er at de feirer sin egen undergang – og kvaler – og hvor luften snart vil gå ut av deres oppblåste Gudshat – hvor Gud vil kreve de til ansvar for alt blodet de har utgytt, av det jødiske folket. Dommen er som ett hengende sverd – og ingen vet når den tynne reimen ryker – sånn at sverdet vil falle – men snart vil vi se at den nettopp vil gjøre dette. For Gud har en sak med nasjonene – og Gud har sak med den islamske verden – for deres gudsbespottelse, deres hat, antisemittisme, like mye vold som det den gamle verden under Noah var kjent for

Men jorden var fordervet i Guds øyne, den ble full av vold. 1Mos 6:11

Volden og alt blodet, som de har utgytt i over 1400 år – hvor de har merket lite tilbakeslag – annet enn at denne voldelige blodige gudløsheten og avgudsdyrkelsen, har destruert nasjonene og utarmet folkene, der denne ørkenreligionen har slått røtter – hvor undertrykkelsen og alt blodet – vold og voldtekter – har nå nådd toppen av sin vredesskål – og Gud vil tvinge den Islamske verden – å drikke Hans vredes kopp:

«For så sa Herren, Israels Gud, til meg: Ta av min hånd dette begeret fylt med min vredes vin, og gi alle de folkene jeg sender deg til, å drikke av det. De skal drikke og rave og te seg som gale på grunn av det sverdet jeg sender blant dem.» Jer 25:15-16

Dette må gjøres – sånn at all rettferdighet blir utført – for Gud tåler ikke urettferdighet – og Han er fortsatt Jordens Dommer! Om alle nasjoner bøyer seg for arabisk/Islamsk olje – så de hengir seg til jødehat og hat av Guds folk – så må de drikke Herrens vredes beger – for Guds tålmodighet – har nå nådd sin Grense – fordi Syndens mål er fullt – og vil snart renne over – og da er det ingen vei tilbake – for det kaoset som da vil ramme jorden.

Jeg ber om at vi går inn i Hans borg, Hans klippe – under Hans vingefjær – mens Herren dømmer jorden for sin tilbedelse av det onde – hvor de gjør djevelens vilje, mer enn samvittighetens vilje – som taler om rett og rettferdighet – derfor bøyer de retten – og lar gudløsheten styre – i alle ulike navn de bruker – enten det er Allah, eller den Globale verden – eller noe annet – så er uansett – navnet Jesus over alle andre navn – og der må alle nasjonene – kongene og alt annet bøye seg – ellers vil de bli dratt inn i Hans vredesstrømmer – som snart vil ramme nasjonene:

«Og jeg så da Lammet åpnet det sjette seglet – og se: Det ble et stort jordskjelv, og solen ble svart som en sekk av hår, og hele månen ble som blod. Og himmelens stjerner falt ned på jorden, som et fikentre kaster ned sine umodne fiken når det ristes av sterk vind. Og himmelen vek bort, likesom en bokrull som rulles sammen. Og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted. Kongene på jorden og stormennene og hærførerne og de rike og de mektige, hver trell og hver fri mann, gjemte seg i hulene og mellom berghamrene. Og de sier til fjell og klipper: Fall over oss og skjul oss for hans åsyn som sitter på tronen, og for Lammets vrede. For deres store vredesdag er kommet, og hvem kan da bli stående?» Åp 6:12-17

Vi snakker om de første seglene kanskje er brutt – som den hvite hesten – og vi ser konturene av både den røde og den svarte hesten – og etter hvert den grønne (i vår oversettelse gulblek) – og så martyrene – som vi også ser konturene av i mange nasjoner, og garantert vil også treffe oss kristne her i Vesten – til sist vil det 6 seglet – sende verden inn i kaos og mørke – men det mørket kan allerede være nærmere enn vi tror! La oss være forberedt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s