Hvordan bli fri fra det urene – i en verden som er badet av det! Og se opp for falske profeter – spesielt de som har kontakt med skjøgekirken.

Nå går vi mot Søndag – dagen hvor mange går på gudstjeneste. Men hvor få får den maten de burde ha fått. Men heldigvis så finnes det bra tjenester og gudfryktige mennesker på nettet. Så la oss snakke om ting som er påvirket av det åndelige – som har onde ånder i seg. Vi kan begynne med Elin T. Slotten sitt innlegg:


Nå er ikke dette en ny undervisning for meg. For dere som har fulgt meg – og lest om mitt vitnesbyrd om befrielse – så snakker jeg om også sånne ting – som min barndomsvenn, som fikk 2 afrikanske masker i gave, som barn – og fortalte meg etter at jeg ble frelst – at da kom det demoner inn og besøkte han – han fikk se inn i åndeverdenen, og ble besatt. Husk at urene ånder er påtvingende – mens i Guds rike, går alt på frivillighet!

Urene ånder kan henge på Krusifix – fordi det representerer Jesus som død, eller opp ned korset til Vatikanet, er jo hva satanister også bruker. Hold deg unna all form for «kristne» symboler – da Bibelen advarer mot bilder:

Dere skal ikke gjøre dere avguder og ikke reise opp utskårne bilder eller støtter. Og dere skal ikke sette opp steiner med bilder i deres land for å tilbe ved dem. For jeg er Herren deres Gud. 3 Mos 26:1

Tal til Israels barn og si til dem: Når dere drar over Jordan inn i Kana’ans land, da skal dere drive alle landets innbyggere bort foran dere og tilintetgjøre alle deres steiner med innhogde bilder, dere skal tilintetgjøre alle deres støpte bilder og ødelegge alle deres offerhauger. 4 Mos 33:51-52

Deres guders utskårne bilder skal dere brenne opp med ild. Du skal ikke ha lyst til sølvet eller gullet som er på dem, eller ta det til deg, for at det ikke skal bli til en snare for deg. For det er en vemmelse for Herren din Gud.  Du skal ikke la noe motbydelig komme inn i ditt hus, så du blir slått med bann sammen med det. Du skal avsky det og akte det for noe vemmelig, for det er slått med bann. 5 Mos 7:25-26

Så ta dere nå vel i vare, så sant dere har deres liv kjært. Dere så ingen skikkelse den dagen Herren talte til dere på Horeb midt ut av ilden. Derfor må dere ikke handle så ille at dere lager noe utskåret bilde, noe slags avgudsbilde, i skikkelse av mann eller kvinne eller av noe firføtt dyr på jorden eller av noen vinget fugl som flyr under himmelen, eller av noe dyr som kryper på jorden, eller av noen fisk i vannet nedenfor jorden. Når du løfter dine øyne opp til himmelen og ser solen og månen og stjernene, hele himmelens hær, må du ikke la deg forføre, så du begynner å tilbe dem og dyrke dem. Det har Herren din Gud overlatt til alle folkene under himmelen. 5 Mos 4:15-19

Bilder er ikke bare representert i fysiske ting, men også i fantasien – om eks. en mann kler av en kvinne i sin fantasi av begjær, og blir der for lenge – så kan man åpne opp for urene krefter – det var derfor Jesus sa:

Men jeg sier dere: Hver den som ser på en kvinne for å begjære henne, har allerede brutt ekteskapet med henne i sitt hjerte. Matt 5:28

Tanker flyr over våre hoder hele tiden – og vil gjerne inn. Det er ikke til å unngå – vi bor i denne urene verden, og kan lett bli påvirket av den. Men hemmeligheten – når tankene dukker opp – er å være rask med å avsi dem – og ikke leke med tankene. Det er når tankene blir fornøyelige – og vi liker det – og holder på de lenge – at onde ånder kan bygge sitt rede i ditt sinn – først enkelt, sånn at det kan lett fjernes om man vender om – og avsier de i Jesu navn, også å bekjenne det for en annen broder/søster (mann for mann, kvinne for kvinne) – men om man mer og mer lar lysten virke, så vil den urene ånden ta plass i din sjel – og styre det, så det blir en del av din personlighet. Da kreves det større Guds kraft, for å få den ut igjen – men første og fremst en dyp omvendelse.

Husk på hva Peter sier om de falske kristne:

Øynene deres er oppslukt av hor og umettelige i synd. De forfører ubefestede sjeler. Deres hjerte er oppøvd i grådighet, disse forbannelsens barn! 2 Pet 2:14

Her snakker Peter om pornografi, fiksering av bilder, som på Peters tid var mer vanlig i hedningebyene, hvor man ofte hadde statuer av nakne kvinner og menn, tempelprostituerte var vanlig, og i Pompei, som ble begravd i lava – så er det utrolig mye seksuelle bilder hjemme hos vanlige folk (oftest rike) – men også bordeller hvor man setter opp en penis av stein, over bygningen, for å lokke kunder dit etc. De har også funnet innskrevet ordene Sodoma der – som en har betegnet stedet som (muligens en jøde som skrev det) – og den fikk omtrent samme dom – da de fleste innbyggerne ble utryddet av en pyroklastisk strøm fra vulkanen, og så ble hele byen begravd i lava. Uansett, Peter snakker her snakker han om øynenes lyst – som tenker kun på hor og er umettelig i synd – altså grov fantasi av seksuelle ting og begjær. Men har ingen ønske eller behov for å se at det er noe det menneske trenger å vende seg fra – men heller rettferdiggjør sin egen livsstil – fordi man har den kjær!

Nå er det sånn at mange nyfrelste blir frelst – og sliter med seksuelle tanker – spesielt menn, men også har det blitt mer og mer vanlig hos kvinner – den oppvoksende generasjonen. Men å slite med ting – er ikke det samme som om man havner under dommen som Peter her prater om. Det handler om at man ønsker av hele sitt hjerte å flykte fra det – fordi man i bunn og grunn er oppriktig, og frykter Gud! Så vil Herren gi nåde – til du er moden til å bli befridd fra de tunge tingene du eventuelt er bundet av! Om du da søker det med hele ditt hjerte!

Så advarer skriften også mot utukt – dvs. uren berøring av kroppen til ett annet menneske, med begjær – mest menn som berører kvinner, men også omvendt! Eller av samme kjønn! Selv om du skal gifte deg om en uke – så er det totalt feil å berøre menneskets kroppsdeler – med begjær! Og Sex burde være totalt forbudt. Man burde være forsiktig selv med ting som kyss – da det kan oppildne til lyst. Jeg husker en venn – som alltid holdt kvinner på avstand, om de forsøkte å komme nærmere – han hadde ganske så full kontroll, og falt ikke inn i noen feller – da han på sine eldre dager endelig fant en kvinne – så kastet han litt de gamle tankene om at en mann og kvinne ikke skal være alene i huset – så lenge man ikke er gift, og jeg tror hun overnattet der flere netter – hvor jeg en gang observerte at han satt der uten t-skjorte – mens hun gikk rundt om kring. Men jeg vet at begge disse var veldig trygge på at de ikke ønsket å gå over streken – så jeg trodde ikke heller at det skjedde noe – og de ble gift, og jeg merket Guds herlighet, under deres bryllup.

Men – lysten er som en ild – og gir du den næring – så kan ting komme ut av kontroll! Noen har mer kontroll enn andre – klart, vi er forskjellige. Men selv trygge menn/kvinner – burde være forsiktig – så de ikke blir overmodig! Som jeg har fortalt før – før jeg giftet meg – så føltes selv ett kyss, som feil. Men under giftermålet – så kom Guds kraft, det var helt spesielt – og jeg merket at noe skjedde i meg, mellom oss – når pastoren viet oss – og vi lovte hverandre trofasthet. Ett kyss på kirketrappen – føltes helt rett ut – fordi vi nå var ett! Gud hadde bundet oss sammen – og vi var ikke lenger 2 – men ett! Ordet sier:

Bedre å være to enn én, for de har god lønn for sitt strev. Om de faller, kan den ene reise den andre opp. Men stakkars den som er alene! Faller han, har han ingen til å reise seg opp. Likeså er det når to ligger sammen, så de blir varme. Men hvordan kan den som ligger alene, bli varm? Om noen kan vinne over den som er alene, så kan to holde stand mot ham. Tredobbel tråd kan ikke så lett slites av. Fork 4:9-12

Tredobbelt tråd – husk, du, din ektefelle og så din Herre – det gjør ekteskapet sterkt! Og gjør man det rett – og startet ekteskapet i renhet – så vil det komme en velsignelse i ekteskapet. For de som har brutt ekteskapet før man har inngått en pakt – så vil det forstyrre ekteskapet – enten det er med hverandre, eller ett forhold tidligere, som man ikke har omvendt seg fra – eller har krefter som er forstyrrende pga den handlingen.

En annen ting – som urene ånder kan henge seg fast med – er klær. Brukte klær, er ikke nødvendigvis alltid ett gode – det er spørsmål om hvem som har eid det, og hva slags livsførsel det mennesket har levd i. En som banner og begår hor – og lever i all form for urenhet – selv klærne, ting, møbler, spesielt seng, sofa etc. og alt kan bli besmittet – og skape uro, om du får disse tingene i ditt hus. Ordet sier:

…andre skal dere frelse ved å rive dem ut av ilden. Andre igjen skal dere miskunne dere over i frykt, idet dere til og med hater kappen som er smittet av kjødet. Jud 23

Urene ånder kan sette seg i bøker, klær, senger, møbler etc.

Jeg måtte selv befri en hvilestol – som jeg fikk gratis fra finn.no – av en veldig hyggelig dame – men da jeg kom hjem, så endret atmosfæren i det hjørnet den sto, og det luktet «gammel innestengt dame lukt» – så vi bar den ut i en bod – og der ba vi over den en periode, og ba om Jesu blod renselse – og bandt opp de urene åndene – så bar vi dem tilbake, og den dårlige atmosfæren og lukten var totalt borte.

Så var det denne interessante videon her:


Dette er ett vitnesbyrd om en kvinne som var frelst – og hun følte seg ikke trygg i eget hjem. Hun kunne høre skritt i huset, og da hun gikk dit, så hørte hun skritt i andre deler av huset. Hun kunne se svart skikkelse over seg i sitt eget rom – dette skjedde selv før hun ble frelst – og fortsatte etter at hun ble frelst. Hun så denne skikkelsen. Og hun solgte og flyttet til ett nytt hus – og det samme gjentok seg. Hun ba og søkte Gud – uten at det skjedde no.

Pastoren ba for henne – og han fikk fra Herren, at hun hadde en okkult bok. Og hun gikk hjem, og kastet boken – og fjernet den. Ca kl. 02 på natten, så hørte hun at den demonen forsvant fra huset – og siden hadde hun alltid hatt fred og ro i huset.

I dag er det populært med plakater ol. – jeg var i ett hus, hvor sønnen hadde ett virkelig fælt bilde, av noe som lignet en uren ånd – men det var en populær figur på YouTube, via en av de mange populær filmene for barn som vises – jeg ba de å fjerne det. Jeg gikk rundt og ba i leiligheten og bandt opp djevelen. Og de kastet plakaten, og kjøpte heller noe mer uskyldig. Siden ble det mer rolig i huset.

Det er alltid en grunn for hvordan onde ånder kan ha rett til å være på plasser eller i mennesker – og vi trenger å forstå det – vi trenger kunnskap – fordi Ordet sier:

Mitt folk går til grunne fordi det ikke har kunnskap. Fordi du har forkastet kunnskapen, forkaster jeg deg, så du ikke skal tjene meg som prest. Du glemte din Guds lov, derfor vil også jeg glemme dine barn. Hos 4:6

Ingen takker deg – om du ikke skjønner de åndelige lovene – det kan være lønnsomt å studere rundt det – og se i Skriften – eks. når Gudfrytige konger kom til makten i Judea – så slo de ofte i stykker Baal statuer, la ned virksomhet for tempelprostitusjon, forbød ofring av barn etc.! Å være frelst – betyr at du må forandre deg, etter det hjerte Herren ga deg i frelsen! Det er viktig å ransake eget hjerte – og omvende seg fra det som forstyrrer ditt åndelig liv – hva det enn er! Om du er gift med ett menneske, som drar forbannelse over deg – så kreves det stor visdom. Noen ganger – og jeg sier, bare noen ganger – så må man skille seg – fordi det er den eneste måten å finne dyp fred – fordi ektefellen ødelegger ditt Gudsliv – Ordet sier:

Om noen kommer til meg, og ikke hater sin far og mor og kone og sine barn og brødre og søstre, ja, også sitt eget liv, da kan han ikke være min disippel. Luk 14:26

Dette opphever ikke budet at du skal elske din neste, og dine nærmeste! Men når noen drar deg bort fra evangeliet – og du er sønderknust innenfor Gud – og ber og søker Hans Veier – og om Herren sier «Gå ut» – så Gå Ut! Men om du gjør det og Herren sier BLI! – Og du er ulydig, så vil du dra på deg problemer. Og om du gifter deg på nytt – så kan det godt hende at du da lever i hor! En pakt kan ikke forlates – før pakten er brutt – enten ved død – eller at den andre lever i hor konstant eller havner i det litt for ofte, og ikke vil vende om – men også om ektefellen er verdens menneske, og vil skille seg, Paulus prater noe om det i 1 Kor. 7 – jeg har skrevet noe om ekteskap og skilsmisse her. Men noen ganger – så kan det hende at Herren sier BLI! Fordi vi må alle lære å lytte til Herren, søke andre søsken for forbønn – men til syvende og sist – lyde Ham!

Det siste jeg vil prate om – er falske profeter. Jesus advarer om det i Endetiden – som vi nå lever i:

Jesus svarte og sa til dem: Se til at ingen fører dere vill! For mange skal komme i mitt navn og si: Jeg er Messias! Og de skal føre mange vill. Matt 24:4-5

Mange falske profeter skal stå fram, og de skal forføre mange. Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste. Matt 24:11-12

Og det finnes en eldre profeti om dette – i den tiden vi lever i:

Profetisk advarsel av Stanley Frodsham

Akkurat som ting kan være influert av det onde – så kan også mennesker være det på samme måte – det handler ikke om hvor bundet du er – men hvilket motiver du har, og om du er ledet av urene ånder, og sånn sett er uren. Sånne mennesker må man holde seg unna. Ettersom kristne lærer om kjærlighet – så tror man at man må omfavne alle typer mennesker. Men det er ikke sant! Kjærlighet er ikke å omfavne den som lever i det urene – men det mennesket må tales strengt til – og man må nøde den til å vende om fra sin dårlige ferd. Tradisjonelt – så har man avslørt syndere, ved eks. at man vet at de har begått hor, eller vet at de røyker, drikker alkohol etc. – Men Bibelen går dypere enn det – og snakker om hva slags motiver som driver ett menneske – da trenger man en åndelig våkenhet og en utrustning til å se det. Og det er en viktig gave i Bibelen, som heter Gaven til å utskille ånder – Paulus sier:

En annen får kraft til å gjøre undergjerninger, en annen gave til å tale profetisk, en annen gave til å prøve ånder. En annen får ulike slags tunger, en annen tydning av tunger. 1 Kor 12:10

Husk! Du må søke Herren selv – og tro Herren i deg – enn å stole alt for mye på mennesker – uansett hvor åndelige de er! Jeg sier ikke at du ikke skal høre på tjenester, åndelige mennesker, andre troende – men at du våger hele tiden å stole på Jesus i deg – og at det samstemmer med ditt eget indre – når du eks. hører en formaning eller en oppmuntring – eller alt som blir delt til deg!

Gaven til å prøve ånder er Profetens standard gave – men det er også en gave som alle kristne kan be om – og er faktisk noe av det viktigste man har, når man møter Endetidens store forførelse – og mange har allerede latt seg lure av anerkjente predikanter, lærere, pastorer, evangelister – falske apostler og profeter – fordi samfunnet man er med i, går god for de!

Men om ett menneske er uren, så vil du merke det, om du er åndelig våken, og om du ikke er en sovende kristen, pga at du leker med «småsynder» («små» synder kan være like ille som de «store») – oftest TV titting og internett og det å fylle seg med verden. Din sløvhet – kan bli din undergang – derfor må man hele tiden være villig til å søke Herren, og vende om – når Herren ber deg om det! Nær kontakt med Gud – hindrer ett menneske fra å komme inn i en kjødelig søvn.

Å være påvirket av den Katolske kirken og dens skjøgesystem

Kristen ledere fra USA – på hjertebesøk til den korrupte onde paven, Frans. I tillegg til fru Betty Robison inkluderte den høyprofilerte protestantiske delegasjonen Kenneth Copeland, medstifter av Kenneth Copeland Ministries i Newark, TX; Pastor Geoff Tunnicliff, administrerende direktør i World Evangelical Alliance; Pastor Brian Stiller og pastor Thomas Schirrmacher, også fra World Evangelical Alliance; og pastor John Arnott og hans kone, Carol, medstiftere av Partners for Harvest-departementer i Toronto, Canada. Gloria Copeland reiste ikke til Roma på grunn av en tidligere planlagt forpliktelse. Du kan lese om det her.

Jeg vil også be deg å holde avstand til predikanter, tjenester – som har nær kontakt med den katolske kirken – og dens surdeig! Eks. Kenneth Copeland – er en som har nær kontakt med det – og jeg har skrevet om flere som har en sånn kontakt, som under Den Forførende Kirken. Jeg vet om en kjent evangelist – som vinner mange mennesker for Jesus her i Norge, som har Copeland som ett stort forbilde. Da blir jeg skeptisk! Du kan lese om Copelands flørting med katolismen her.

Jeg vet om en kjent predikant som er med i Knight of Templar, en profetisk tjeneste, internasjonal kjent – Knight of Malte er en gren av Jesuittene eller den katolske kirken (det samme, men ikke helt det samme, da Jesuittene er verre). Men Guds Ånd tillater meg ikke å kritisere ham – så du får du tenke selv – og her er informasjonen – rundt Knight of Malta:

Som kristen – så har man ikke noe behov for å være med i en hemmelig gruppe – eller med i forbund, av fysiske ting – da en troende regjerer i det usynlig, i åndeverdenen – og har ikke bruk for støtte annet enn hos andre brødre og søstre i troen.

Jeg har jo skrevet om det flere ganger – men jeg var i «verdens vakreste kirke» i Firenze, Italia – Italia er den katolske kirkens hovedkvarter – for nå for rundt 10 år siden – og ble gal på sinnet – og forsto det ikke da. Men da jeg kom neste år – og opplevde det samme – så forsto jeg det, det lå en meget sterk åndsfyrste over område. Også en venn – var en gang og besøkte Peterskirken i Rom – og sa det var noe av det verste han hadde opplevd! Du må være forsiktig – så du ikke åpner opp for surdeigen – fra skjøgekirken. Jeg er sikker på at det finnes frelst katolikker – de har tross alt ca. 1 milliard medlemmer – og har ikke kontroll på alt, men de kan ikke be til Maria eller Madonna – de må unngå all form for avgudsdyrkelse, ellers vil troen og nåden bli kortvarig hos dem! Du kan ikke tjene Gud og avguder! Det er en umulig lignelse, i Guds rike! Samtidig finnes det også oppriktige ekte mennesker der – som over alt! Men det beste er om de vender seg fra dette – skjøgevesenet – og følger Gud alene! Eller finner seg en levende menighet, som ikke har noe med den katolske kirken å gjøre.

Her er linker om DKK:

Alberto Riveras avsløringer om jesuitt-ordenen og den virkelige historien (det er Riveras egen fortelling – og det er garantert mye sant der, men kanskje ikke alt. Vi er åpen for å forstå Romakirkens store påvirkning på verden, men ikke på alt)

Dødens ideologi – Katolske kirken – Innledning

Dødens Ideologi – Den katolske kirken – Del 1 – litt historie og den ubibelske lære

Dødens ideologi – Den katolske kirken – Del 2 – grusomhetene begått i kristendommens navn – uten belegg

Dødens ideologi – Katolske kirken – Del 3 – Luther og reformasjon

Dødens Ideologi – Katolske kirken – Del 4 – dens åndelige røtter

Jeg blir mer og mer sikker på – at det Åpenbaringen 17 prater om – er nettopp den Katolske kirken, som har sitt «reir» på de syv fjell – som omkranser Roma:

En av de sju englene med de sju skålene kom og talte med meg og sa: Kom, jeg skal vise deg dommen over den store horen, hun som sitter over de mange vann. Med henne har jordens konger drevet hor. De som bor på jorden, er blitt drukne av hennes horelivs vin. Og han førte meg i ånden ut i ørkenen. Der så jeg en kvinne sitte på et skarlagenrødt dyr, som var fullt av spottenavn. Dyret hadde sju hoder og ti horn. Kvinnen var kledd i purpur og skarlagen, og smykket med gull og edelsteiner og perler. I sin hånd hadde hun et gullbeger, fullt av styggedommer og av hennes horelivs urenheter. På hennes panne var skrevet et navn, en hemmelighet: Babylon, den store, mor til horene og avskyelighetene på jorden. Åp 17:1-5

Hemmeligheten til at DKK kalles Babylon – står i Del 4 – over dens åndelige røtter! Det var det presteskapet som flyktet fra Babylon – og til sist – havnet i Italia – og i Rom. Øverste hodet i denne da hemmelige ordenen – het Pave! Og Bibelen snakker mye om Babylon – husk at det fysiske Babylon, aldri ble direkte ødelagt, men erobret uten at det var noe krigføring. De overga seg. Og til slutt forsvant byen i sanden. Men den konfrontasjonen som eks. Jeremia 50 prater om – er lagt til endetiden – i en nasjon – eller her som en kirke – som hengir seg til alle disse avgudsdyrkelsene som hedningene også gjorde under Israels tid – og ofte vekte Guds vrede, når Guds folk, henga seg til det.

Mitt tips – er at Babylon kan være gjenoppstått via USA – fordi det er få nasjoner som har hengitt seg så mye til dens avguder, enn det landet der – og kan passe godt som en by med handel i Endetiden – som beskrives i Åpenbaringen 18 – når de blir totalt ødelagt!

Endelig Advarsel ?! (Babylon er USA?)

Men tiden vil vise – men utvilsomt – har USA en viktig rolle å spille – fordi satan setter seg i Guds tempel, ikke bare det fysiske, men også i hjertet på før så brennende troende, da de har begynt å kompromisse, og har gått fra å være Hans tempel, til å bli ett urent tempel – og USA har vært det landet i historien, som har hatt mest kristendom – og vært mest influert av troen – og vekkelser – dermed vil deres frafall blir deretter så mye mer mørkere, enn andre land, som ikke er badet i Evangeliets lys!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s