Truls Olufsen-Mehus – radikal kjønnsteori

Denne videon er viktig å få med seg – fordi dette er en ideologi som blir tvunget gjennom ovenfra, og ned til oss folket, men først og fremst inn i skolene – for å bedra våre barn. De har jo jobbet aktivt i mange år for å fjerne Foreldreretten – sånn at våre barn skal defineres som Statens Barn – som kan minne om Marxismen og Nazismens som indoktrinerte barn med ideologi (hvor Foreldre retten ble tatt bort)- hvor resultatet var død og ødeleggelse – Marxismen fikk ansvar for å ta over 100 millioner mennesker – og dessuten, Nazismen på dens korte levetid, fikk drept rundt 21 millioner mennesker i Konsentrasjonsleire.

På 30 tallet, så gikk min eldre bror lærer forbi en av Hitlers taler – og visste ikke hva det var snakk om – men gikk inn i mengden for å gå mot der hun skulle – så ropte alle Heil Hitler – så ble hun revet med av det – og sto selv å ropte Heil Hitler pga kreftene i dette – men skjønte ikke etterpå hva som skjedde. Bedrag på denne måten – er veldig åndelig – og vi snakker om krefter. I 2016 var jeg i Auschwitz – og så hva ideologi fikk gjøre – fordi mange nok trodde det.

Alle disse ideologiens mestere – ønsker først og fremst våre barn – fordi de er enklest å manipulere. Og så får man barn til å forråde sine foreldre – som eks. de gjør i Nord Korea – lærere har leker, for å få de til å avsløre om foreldrene har «forbudte» bøker – spesielt Bibelen. Også den merkelig profetiske boken 1984, med Orwel, prater om barn som forråder sine barn, hvor Staten henter inn foreldrene, om de ikke skikker seg. Disse Ideologiene er skapt av mennesker, uten forskning – hvor de alltid går til angrep på Bibelen. Men da vet vi opphavet til dette – det er bygd på tvil – som da slangen sa til Eva – Har Gud virkelig sagt…? Da vet vi hva det er snakk om.

Du kan se videon her: https://fb.watch/iRDdygNfXe/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s