Satans mørke verden

«……… Men ve jorden og havet! For djevelen er steget ned til dere i stor vrede, fordi han vet at han bare har en liten tidÅp 12:12

Baphometh statue i Detroit, USA. Satan utnytter barn, via sine tjenere. Og du vil se under i artikkelen – hvordan djevelens tjenere, satanister, politikere og globalister mm – behandler små barn – ett fryktelig skue. Jesus sier: Det var bedre for ham om det var hengt en kvernstein om halsen hans, og han ble kastet i havet, enn at han skulle forføre én av disse små. Luk 17:2

Nå har jeg noen ganger berørt disse emnene overfladisk. Eks. har jeg snakket om synet til Monica Gomez – og selv om jeg ante meg en ekthet – var det likevel mange ganger tungt å svelge om hennes drastiske syn. Men er ikke sannheten egentlig alltid vanskelig å svelge? Enten hva som skjer i det skjulte over oss ved vår elite, eller i vårt eget liv – som vi på død og liv alltid forsøker å selvrettferdiggjøre? For hvordan kan man påføre en hel verden vaksinetvang, og så dør millioner – om da man ikke på forhånd har innviet seg for satan? Altså nå snakker jeg om de som sitter høyst opp. Og en måte å opphøye satan på, er ikke det med å ofre barn, jordens mest uskyldige (enten ved abort, eller som beskrevet under) – som har vært gjennomgående i ganske mange kulturer – de siste 1000 årene. Og det var heller ikke så uvanlig når Bibelen ble skrevet – og Gud klagde over det, spesielt å la spedbarn/barn gå gjennom ilden. Vi kan lese om Israel/Judea/Edom, da de gikk til krig mot Moab, og holdt på å overvinne de – så ble kongen desperat – vi kan lese:

Da kongen i Moab så at striden ble for hard for ham, tok han med seg sju hundre våpenføre menn og ville bryte igjennom på den kanten hvor Edoms konge sto, men de kunne ikke. Da tok han sin førstefødte sønn, som skulle bli konge etter ham, og ofret ham som brennoffer på bymuren. Da kom det stor vrede over Israel. Og de brøt opp derfra og vendte tilbake til sitt land. 2 Kong 3:26-7.

Å ofre barn, gir mørk demonisk kraft, men det gjør også noe annet, samvittigheten din dør totalt ut, sånn at du ikke føler noe lenger – ingen anger, og da kan du gjøre andre vondt, uten at det vil plage deg på noen måte. Bibelen kaller det å herde sin sjel. Da er du bare ett skritt – fra å gå følelsesløs inn i en evig ild – pga dine synder. De som gjør dette – vet ikke hva som venter på dem – ellers hadde de tenkt seg om flere ganger.

Så kan du gå og titte – på hva som skjer bak våre lukkede dører, og hvordan elitens maktstruktur er bygd ut:

Barneslaveri og trafficing – og unge jenter kan selges på pedofil slavemarkedet for mer enn 10.000 dollar.

Agendaen for verdensherredømme

Men også: Politikere misbruker og myrder (jeg har hentet mesteparten av infoen på disse 2 lenkene)

Denne er på engelsk – så bruk oversettelse eks. via Edge. Vivaldi eller Google. Jeg vil ta med flere ting fra disse overnevnte artiklene – bare for å vise hva disse menneskene holder på med – ellers les alt selv, og bli frustrert over ondskapen:

Informasjonen som deles av Ronald Bernard bekreftes av tidligere direktører i CIA, FBI, politiet, gendarmeriet, militæret, detektiver, øyenvitner, dommere og mange overlevende ofre i vår bevisrapport om seksuelt misbruk og drap av høytstående tjenestemenn. Jeg har også i min besittelse flere personlige brev fra kvinner som rømte fra elitens grusomme sirkler, hvor de har blitt voldtatt tusenvis av ganger.

Bloggeier av denne bloggen har delt vitnesbyrdet til Anneca Lucas noen ganger – men hun er bare 1 av mange. De fleste overlever ikke til å fortelle sin historie. Da skjønner du kanskje hvorfor det engelske politiet stort sett ikke bryr seg om Grooming skandalen i England, hvor migranter forgriper seg på 1000 vis var mindreårige jenter – for de som trekker i trådene over politiet – er inn i samme type sirkel av ondskap. Og legg merke til at det er unge jenter som kommer fra dårlige eller fattige hjem, som oftest blir tatt – fordi veldig få bryr seg om deres skjebne.

Og en av artiklene snakker om eliten som styrer, som har blodlinjer, kongefamilier, rik elite fra gammelt av – som tror de har enerett på å styre verden. WEF med Klaus Schwab – er kun et utstillingsvindu for disse hemmelige familiene – og han sier til oss hva vi skal gjøre fremover – og så iverksettes det via mange lands regjeringer – som vår norske.

Vi kan fortsette med dette øyevitnet, om disse topp familiene:

«Jeg vokste opp i Canada … . Kjernen i denne tingen er genetikk. Disse blodlinjefamiliene tror de er genetisk overlegne. Uansett hvor du ser folk manipulere genetikk …. det er nok dem. Og uansett hvor du finner «kongefamilier» herskende land …. Du finner dem i overflod.

Så disse familiene tilber de falne englene. det ville være: Satan, Lucifer, Baphomet, Moloch og Baal. Så barndommen min var det ene sataniske ritualet etter det andre. De gjøres på bestemte datoer gjennom året…. solverv, jevndøgn, fullmåner, etc etc. Hensikten med ritualene er å samle makt for seg selv. En typisk barndom i denne skrekken vil finne barn voldtatt noen få tusen ganger når de er 18. Vi snakker et satanisk kultnettverk som er verdensomspennende. Og de tjener en stor del av pengene sine på å smugle barn. Det er brutalt.

Så de starter programmeringen i livmoren eller ved fødselen. De bruker astrologi og numerologi … de er svarte magiske okkultister …. de velger fødselsdatoen din…. de ordner deg for spesifikke karrierer. De forsøker å sette sine folk på toppen av områder rundt om i verden. Men nå går de for å bryte ned. De vil ha en sentral verdens regjering …. i Jerusalem. De vil ta knekken på nasjonalstatene.

Fordi torturen i kulten er så ekstrem…. folk splitter og dissosierer …. så de fleste er DID … lider av dissosiativ identitetsforstyrrelse…. som tidligere ble kalt multippel personlighetsforstyrrelse. I utgangspunktet ender du opp med en hel haug med mennesker eller personlighetsfragmenter inni deg selv … fordi med hver tortur …. bli du splittet.

Resultatet av dette er at mange mennesker som gikk gjennom dette …. har ikke noe minne om det …. og kulten utnytter det. De strukturerer personligheten slik at du har personligheter som kommer ut om natten…. og andre som lever ditt daglige liv. Folk lever dobbeltliv og skjønner ikke det. Det er veldig smart så kulten får alle slags ting gjort om natten …… De vil ha ufølsomme psykopater som ikke vil ha noen følelser når de gjør sitt skitne arbeid. De fjerner følelsene rett ut av barna i kulten. De setter deg gjennom nær døden opplevelser … . dette åpner opp de psykiske sentrene og skyter IQ gjennom taket. Gjør barna veldig nyttige for dem.

Under 2. verdenskrig… nazistenes utviklede sofistikerte tankekontrollteknikker…. og mange medisinske prosedyrer …. Allen Dulles som var den første direktøren for CIA. (først kalt OSS – kontor for strategiske studier) fikk finansiering fra den amerikanske regjeringen under Project Paperclip … . han brakte mange av forskerne og legene over til USA. Russland tok mange av dem også. Da de kom hit … de fortsatte sitt arbeid…. men at mental kontroll ble integrert i kultnettverket i hele Nord-Amerika. Det var slik jeg havnet i det. Det faktum at min bestefar og grandonkel var begge stormestere i Scottish Rite of Masonry (Frimurer) …. det var også hvorfor. Jeg ble født inn i det.

JANICE SMITH (IKKE EKTE NAVN)

Det neste vitnesbyrdet – var litt mer tungt å svelge – at mennesker som ikke er mennesker, ja, du kan lese selv:

ØYENVITNE VITNESBYRD

«Min bok er bare en brøkdel av sannheten. Det hele er mye verre. Jeg har faktisk ventet til folk er våkne nok før jeg forteller alt. Folket ble vekket via valget i USA med illegitim posisjonering av pedofile Joe Biden, covid og nå Ukraina.

Jeg kjenner hele verden av sataniske pedofile overhodefamilier. Jeg kjenner og har blitt brukt og voldtatt av medlemmer av de herskende familiene som står over kongehusene. Det nederlandske falske kongehuset har habsburg-klanen og Vatikanet som sjef. Rothschilds kontrollerer alle kongelige økonomisk. Hvert kongehus må bøye seg for dem og gi handling til stede når de blir innkalt.

Jeg var ofte i Sveits i DAVOS og Lausanne og Zürich og Genève. Alltid under de politiske møtene til verdens ledere. Det er mye mer som skjer på jorden enn du vet eller er klar over. F.eks Klaus Schwab er en ren Habsburg.

De absolutte herskende familiene møtes 3 ganger i året i Davos, Sveits. Disse samlingene er stengt og tungt sikret. Det er her dinosaurfamiliene møtes. En bestemt gruppe kommer bare ut om natten. Aldri i løpet av dagen. Dagslys er skadelig for dem. De er heller ikke normale mennesker. De lever hundrevis av år, den eldste jeg møtte var 830 år gammel. De spiser ikke mat som mennesker gjør. Deres medisinske behov er babyblod, til 25 dager etter at barnet er født. Den andre gruppen tar babyblod og babykjøtt, ingenting annet enn det.»

Du kan se videon om henne her.

av NATHALIE AUGUSTINA

830 år gammel – vanskelig å svelge. Men på den annen side, under Noahs dager ble folk så gamle – men på den tiden var det naturlig – ett resultat av det livet Adam og Eva fikk fra sitt opphold i Edens Hage, før de ble forvist. Etter syndefloden, så skjedde det en markant redusering av alderen. Men Satan ønsker alltid å kopiere det Gud hadde eller har – og kanskje noen er mer demonisk enn mennesker – hva vet jeg – så de kan leve lenge??? Kanskje de er Nephilim – en blanding av falne engler og mennesker.

Du vet – jeg liker ikke å grave inn i satan verden – fordi den er så mørk – så mørk – hvor galskapen råder. Som UFO`er og dens UFO folk, såkalte utenomjordiske, er faktisk Nephilim – det som Bibelen oversetter i 1 Mos. 6 med «kjemper på jorden» (denne artikkelen kan kanskje være interessant: Bibelske årsaker hvorfor jeg tror romvesener er hybride avkom av engler og mennesker)

Og det er vanskelig for oss – å tenke at noen vil gjøre overgrep mot de uskyldige barna – men endog:

Christine Van Hees – en av de som ble drept.

I 2004 ga BNN VARA, et stort tv-kringkastingsselskap i Europa, ut et program kalt ‘The X-Files’. I den fortalte vitner at de hadde blitt voldtatt fra barndommen av høytstående personer i Brussel, Belgia. Et av disse vitnene, en ung kvinne fra Gent, vakte oppsikt i Belgia i 1997 med sin uttalelse om overgrep og drapsnettverk.

Minst 43 barn forsvant i Belgia mellom 1973 og 1995, hvorav noen senere ble funnet drept. Regina Louf kom i 1996 svært detaljerte uttalelser om drapet på tre jenter: Christine van Hees, Carine Dellaert og Katrien de Cuyper. Gendarmeriet bekreftet at hun hadde kunnskap som bare et øyenvitne kunne ha, og det var tydelige spor etter gjerningsmennene.

Da grep regjeringen inn: etterforskningen ble umiddelbart stoppet. Mediene ble kalt inn for å fremstille dette øyenvitnet som en sinnsforvirret fantast. Hentet fra – Politikere misbruker og myrder barn, sier FBI-sjef og vitner

Legg også til at 2 millioner barn blir ført inn i sex trafficing på verdensbasis hvert år.

Jeg kan ta med verre ting – for ingenting er for lavt i satans verden:

Toos vitnesbyrd om torturkamre i slott bringer oss til dette bildet. På den ene siden ser vi et underjordisk basseng, i det største slottet i Amerika: Biltmore Estate. Det eies av Vanderbilts, som en gang var Amerikas rikeste familie. CNNs berømte nyhetsanker Anderson Cooper, er en av sønnene hennes.
I tillegg ser du to malerier som er en del av den bisarre kunstsamlingen til en innflytelsesrik mann fra Washington DC: John Podesta. Han var stabssjef i Det hvite hus under president Clinton og rådgiver for president Obama.

——————————————————————————————————

«Mitt navn er Anne Marie van Blijenburgh. Jeg har vært gift med Kees van Korlaar i 24 år. Sammen med sine 3 brødre dannet Kees van Korlaar en kriminell organisasjon kalt Octopus Syndicate (dette er et annet begrep i Nederland for Ndrangheta, et kriminalitetsnettverk knyttet til den italienske mafiaen). De er fortsatt aktive fra 1960 til i dag.

Etter ordre fra dronning Beatrix rekrutterte de barn som ble torturert, voldtatt og myrdet foran et publikum. Disse barna ble arrangert gjennom ungdomsfengsler i Nederland.»

I et nylig intervju sa Kevin Annett fra den tidligere ITCCS at et vitne som jobbet på et ungdomsfengsel også hadde stått frem og bekreftet Van Blijenburghs historie. Ifølge dette vitnet beordret dronning Beatrix at barn skulle overføres eller brukes i det kongelige palasset, hvoretter de forsvant sporløst hver gang.

«I Zwolle ble barnet tatt fra jernbanestasjonen av kriminelle og brakt til en bygning som så helt ut som et ekte hotell, men var ikke operativt som et hotell, selv om det var folk i lobbyen som lot som om det var et hotell.»

– Barnet fikk noe å drikke, og med den drikken ble det dopet ned. Ved siden av hotellet lå en bygning der forestillingen skulle finne sted. I den bygningen satte folk seg ned og på et tidspunkt ble barnet brakt inn av forbryterne. Den ble torturert, voldtatt og brutalt myrdet foran tilskuerne.»

Fra samme sak:

Van Blijenburgh ønsker ikke noe annet enn å se de involverte kriminelle innelåst for livet. Hun sier at hun har anmeldt forbrytelsene til myndighetene siden 2004, men hver etat nektet å etterforske saken.

« Jeg snakket med hver politimann jeg kunne finne, hver justistjenestemann, jeg informerte Interpol om dette, jeg gikk til og med til retten for å se om jeg kunne finne en aktor som kunne undersøke saken. Retten fortalte meg at det ikke var mitt problem. Det var samfunnets problem, og retten ville ikke pålegge påtalemyndigheten å etterforske saken.»

Hentet fra: Politikere misbruker og myrder barn, sier FBI-sjef og vitner

Satans mørke verden – ikke det at jeg opphøyer den – eller liker å skrive om den. Men vi burde vite hvorfor våre myndigheter oppfører seg som de gjør – hvordan de totalt kan neglisjere folk, eller gjøre så mye ondt – de kan det ikke – om de ikke har herdet sin sjel – gjennom mulige ritualer – som du og jeg ikke skal vite om. Ellers kan man gjøre som de fleste gjør:

Ingenting å se – men la avvikerne styre over oss, helt greit – bare jeg får «Brød og Sirkus».

Men ikke bare jenter ble utført overgrep, også gutter:

Det neste vitnesbyrdet kommer fra Storbritannia. Richard Kerr innrømmer bokstavelig talt alt vi har sett så langt: han ble systematisk voldtatt i årevis av svært mektige personer i britisk politikk. Mirakuløst overlevde han, og etter flere tiår fant han styrken til å komme ut med sin historie.

Som tenåring ble Richard i årevis utvekslet som et objekt, en såkalt «toy-boy», mellom eliten i England.

Han nevner Dolphin Square, et luksuriøst kompleks for militærpolitiet og den britiske hemmelige tjenesten, som et av stedene han ble tatt til. Etter tretti år vendte han tilbake til disse og andre steder, sammen med sin terapeut, for å bearbeide sin fortid.

Og det er mange vitnesbyrd – som denne:

Jessica Collins er en amerikansk kvinne, som har blitt misbrukt i 17 år, på samme måte som beskrevet av alle tidligere øyenvitner. Hun nevner Jeffrey Epstein, som hadde nære bånd til Bill Gates, og dusinvis av høytstående kjendiser, forretningsmenn, politikere, mediepersonligheter og filmprodusenter i USA. Jessica forklarer hvordan hun ble bortført, dopet ned og misbrukt av den britiske prinsen Andrew Windsor, som også var militær kommandant.

Jessica Collins hevder hun ble misbrukt av Joe Biden, og flere andre personer som for tiden er i Det hvite hus.

Husk at også vår kronprinsesse Mette Marit hadde kontakt med Epstein. Og vi vet ikke hvorfor.

Og Australia, som myndighetene gjorde de verste kriminelle handlingene mot sitt folk under Korona nedstengningene – så skjønner vi det kanskje, med tanke på hva eliten gjør der:

Fiona Barnett fra Australia sto frem med det samme vitnesbyrdet, som alle de andre overlevende ofrene vi har sett i denne rapporten. De detaljerte likhetene i alt de beskriver er ubestridelig bevis på sannheten om deres erfaringer. Fiona vitner om hvordan hun ble misbrukt gjennom hele barndommen, av toppolitikerne i Australia. Da hun prøvde å rapportere det, fant hun enda flere traumer:

Uansett hvor hun henvendte seg – det være seg politiet eller rettsvesenet – ble hun latterliggjort, og sendt bort.

Og vi kan lese:

SWFI, en global ressurs for institusjonelle investorer, publiserte følgende uttalelse:

I 2019 var det nesten 17 millioner rapporterte tilfeller av seksuelt misbruk av barn på nettet (CSAM), hvorav 94% stammet fra Facebook, ifølge National Center for Missing & Exploited Children. Som verdens største sosiale medieselskap og den største tilretteleggeren for rapporterte seksuelle overgrep mot barn på nettet, vil Facebooks handlinger, på godt og vondt, ha stor innvirkning på global barnesikkerhet.

Facebook er verdens desidert største kilde til overgrepsmateriale mot barn på nettet.

Russland advarte Zuckerberg, administrerende direktør i Facebook, om at han ville møte skyhøye bøter hvis han fortsatte å tillate dette innholdet.

FBI-sjef i Los Angeles, Ted Gunderson (jeg har skrevet litt om han her), avslører i videoene under den utbredte virkeligheten av sataniske rituelle overgrep, og den internasjonale menneskehandelen av barn, for den velstående toppen av verden.

Gunderson forklarer at det er underjordiske kamre i hjemmene til mange av disse høytstående tjenestemennene, som er bygget spesielt for denne praksisen, slik at den alltid vil forbli skjult.

– De er eksperter på å sørge for at ingen finner ut om det, sier tidligere FBI-sjef Gunderson.

Skjulte verdensherskere, og deres banker over alle lover

Nå hopper jeg litt frem og tilbake – men denne elite, har en del goder og egne lover (de ser seg over alle lover, som vi andre er nødt til å følge), som vi andre bare kan drømme om. Så la oss ta en titt på visse typer banker:

Ved å flytte sine operasjoner bak kulissene, kunne herskerne bli beskyttet mot publikums vrede. Men de måtte også beskytte seg mot rettsforfølgelse fra regjeringer, så de skapte for seg selv såkalte «suverene stater». En suveren stat er et lite område som ikke er underlagt landets lover, og er i hovedsak urørlig.

BIS ble en suveren, urørlig enhet i 1987 gjennom hovedkvartersavtalen som ble forhandlet frem med det sveitsiske forbundsrådet. Denne avtalen omfatter følgende:

✔︎ Full ukrenkelighet for alle bygningene i BIS, og landet under og rundt dem, likegyldig til hvem som eier dem.

✔︎ Full immunitet mot strafferettslig og sivil rettsforfølgelse og saksbehandling for banken som sådan.

✔︎ Ingen betaling av skatt på transaksjoner og lønn til personell.

✔︎ Ingen opplysning til myndighetene om BIS’ virksomhet.

✔︎ Ikke underlagt noen jurisdiksjon.


Bank for International Settlements kan ikke straffeforfølges, trenger ikke å informere regjeringen om sine aktiviteter, betaler ingen skatter og er ikke underlagt noen jurisdiksjon. Den kan gjøre hva den vil.

Enenda kraftigere suveren stat er City of London, et område på en kvadratkilometer, i hjertet av London by.

City of London er finanssenteret i verden og hovedkvarteret til de britiske elitene der hundrevis av banker har sine kontorer. Det styres ikke av den britiske regjeringen, men tvert imot, regjerer suverent over det. City of London har sine egne domstoler og politi, er uimotsagt i sin suverenitet og selvstyre, og hersker over det meste av jorden. Det er også hovedkvarteret for verdensomspennende frimureri, samt hovedkvarteret for det verdensomspennende pengekartellet kjent som «The Crown». Kronen kontrollerer det globale finansielle systemet og styrer regjeringene i alle Commonwealth-land (Storbritannia, Australia, New Zealand, Canada, det meste av Afrika,…) og mange ikke-Commonwealth ‘vestlige’ nasjoner også (som Hellas). Kronen sporer tilbake til Vatikanet.

Overraskende nok er den viktigste suverene staten i verden Vatikanstaten. Mens Vatikanet for offentligheten presenterer seg som en religiøs institusjon, er det i virkeligheten leder av det verdensomspennende finansnettverket.

Det de fleste ikke vet er at det ikke bare er en pave, men det er faktisk tre paver: den hvite paven, den svarte paven og den grå paven. Alt vi noensinne ser er den hvite paven, men lite vet vi at han er den laveste av de tre pavene. I virkeligheten er den høyeste autoriteten den grå paven, som aldri blir sett offentlig, da han opererer som en perfekt skjult øverste marionettmester. Vatikanet presenterer seg for menneskeheten som gudsfryktens sete, mens det faktisk er det stikk motsatte. Som ordtaket sier: «Det beste stedet for djevelen å gjemme seg, er i kirken.» De lavere nivå folk som jobber i Vatikanet er uvitende til dette, akkurat som lavt nivå offentlige tjenestemenn er uvitende om hvem som virkelig kontrollerer sin nasjon. Herskerne sørger for at alle som arbeider for dem på de lavere nivåene blir holdt i en tilstand av fullstendig uvitenhet. Bare de som begynner å stille spørsmål, og søker sannhet, vil til slutt bli konfrontert med mer og mer korrupsjon, jo høyere de klatrer opp stigen.

Du kan laste ned denne pdf filen, for å se hvordan tidligere høystående innen ulike grener av disse selskapene – forteller om hva som egentlig skjer: Last ned denne PDF-filen.

Jeg har selv ofte skrevet om det – de som trekker i trådene, sørger bare for å gi videre impulser og kommandoer, og mange av de de har under seg, som gjør grovarbeidet, vet ikke at de bare er inn i ett bedrag, som noen lurer de til – men de øverst på rangstigen, vet. Som teks. Grønn politikk – om vi går til MDG – disse er idealister på en løgn, om selvfølgelig har noen få sannheter i seg, men som til slutt blir en illusjon av ett bedrag – men om du forsøker å snakke til rette eks. denne korrupte ukronte prinsessen  Lan Marie Nguyen (MDG) – så er det som å snakke til veggen – hun er den verste faktaresistante personen du kan møte – og det finnes mange av dem. Det kalles på godt norsk å være i en sekt – hvor sektlederen leder deg en vei – og du er den mest hissige disippelen til å tre denne møkka læren ned i andre godtroende – og lage splid og problemer for andre som har fornuftige og faktabaserte tanker.

Selv jeg lærte på skolen at CO2 var godt for naturen – og jeg er ingen ekspert på biologi. Men når alle sier at det er giftig – media, FN, politikere etc. og EU dreier hele Europa mot dette – så skjønner du at makt og penger, er det som til syvende og sist er det viktigste. Penger kan kjøpe vitenskap, så folk får en vrangforestilling om naturen og dens naturlige sirkel – og ikke minst leger og helsesektoren kan kjøpes – og når man også har erobret WHO – så er det enkelt å få andre nasjoner til å dingle i trådene. Så grønn politikk – er New Age! Men selv de fleste i New Age, er naive og oppriktige i sin søken – så er de som er på toppen der, mennesker med maktsyke og enorm muligheter til nettopp å utøve makt – jeg synes at boken Mørkets Rike Vender Tilbake – viser hvordan forskjellen er i deres system – av de som er på toppen – mot de under i New Age – og satanistene som gjør Elitens skitne jobb.

Jeg har skrevet under Agenda 2030 – om hvordan Romaklubben, som David Rockefeller opprettet – (David som også finansierte og bygget FN bygget). Og i FN i 1992 – ved deres toppmøte – fikk kjørt inn grønn politikk. Det var da en tid – hvor pga. nasjonens synder (spesielt Abort og Israel hatet), hvor Gud begynte å forandre været, som du eks. kan lese i 2 Samuelsbok 21, Jeremia og flere andre steder – som er starten på å advare menneskene på jorden om at dommer er på vei. Jeg var ufrelst når været forandret seg på ca midten/slutten av 80 tallet – og på min innside fikk jeg en advarsel – noe sa at det var noe merkelig på gang. Første tiden etter frelsen – møtte jeg flere ufrelste som undret seg over været – og også møtt en person som ble frelst pga det – han tok advarselen på alvor – og vendte om. Men da FN kom med sin hjernevask på 90 tallet – så sluttet folk etter hvert å lure på det – de hadde fått svaret på «hvorfor», gjennom løgn og bedrag.

Uten samvittighet

Og som jeg har delt i starten – når vi vet at de fleste innen denne eliten – gjør grusomme ting og bader i penger – ja en ble selv lovt å bli milliardær – om han var villig til å ikke bry seg om noe:

Bernard flyttet billioner av dollar for de skjulte herskerne, og fikk en klar forståelse av hva som skjer i disse kretsene. I videoen nedenfor vitner han om at på de høyere nivåene av finanselitene er de fleste medlemmer av en religion som heter Luciferianism (satanisme). 

Ronald deltok i deres sataniske masser, som involverer mye alkohol og sex. På et tidspunkt ble han invitert til å delta på møter på høyt nivå i Tyskland der barn ville bli ofret. Han ble lovet at dette ville svinge portene til astronomisk makt på vidt gap og stor rikdom for ham personlig. I stedet for å flytte milliarder for de økonomiske herskerne, ville han selv bli milliardær. Alt han trengte å gjøre, var å legge samvittigheten i fryseren, på minus 100. Dette er motivasjonen bak den grusomme praksisen med menneskeofring:

Til gjengjeld for å ofre mennesker (spesielt babyer og barn) til demoniske krefter, mottar elitene makt og rikdom fra det mørke riket. 

Det forklarer deres ekstraordinære økonomiske ressurser, og deres utrolige innflytelse over hele verden. Ronald Bernard nektet å ta del i denne skrekken, og etterlot de styrende finanselitenes verden bak seg. Han ble torturert til døde, hadde en NDE (nær døden opplevelse), og mirakuløst kom tilbake til livet på sykehuset. Etter å ha tjent det mørke riket, følte Ronald at han hadde fått en ny sjanse til å gjenopprette skaden han hadde forårsaket menneskeheten. Han har nå viet sitt liv til å sette opp et alternativt finanssystem, som kan hjelpe folk å unnslippe elitens tyranniske systemer.

Du kan høre historien hans på Rumble.

Og så er det slavemarkedet av barn – for pedofile handlinger – for det meste:

Under det er et spinkelt skap som tilbys for prisen på 13.000 USD, igjen med samme navn som et savnet barn: Samyiah. En skjult menneskehandel med kodeord, på navnet til den savnede.

En sånn ond verden – er vanskelig for normale mennesker å fatte. Men alt begynner med at man i praktisk åpner opp for denne typen synd – til slutt blir man bare mer og mer bundet av åndskrefter – så lever man av de ypperste trippene, som teks. at små barn blir drept og voldtatt. Vi får servert historier fra eks. USA, som dokumentarprogram hvor FBI tar forbrytere som samfunnet defineres som udyr og monster – pga deres vulgære og perverse fremferd av død, bestialske handlinger, overgrep og voldtekter – men sjelden blir folk innen de «rette» sirklene – de som har sterkt innflytelse, og som faktisk er med å styrer våre regjeringer – noen gang tatt – selv om du har alle bevisene. Politi kan ikke eller blir stoppet – om de prøver. Disse avvikerne eier media og rettssystemet – derfor blir mange skrekkelige saker lagt død.

Dette er en trailer fra en film bygd på sanne ting – om ett politi som jobbet iherdig for å stoppe Child Traffic:

Sound of Freedom er en inspirerende historie basert på sanne hendelser som kaster lys over den dystre virkeligheten av barnesexhandel. Det er den sanne historien om en mann som risikerer alt for å bringe en stråle av lys og håp til de mest skjulte hjørner av vår verden, og søker å redde barn lenket i mørket.

Og på Hunters Bidens (sønn av Joe Biden) har man funnet pedofile bilder:

Den som skriver om dette – sier: Jeg har personlig sett flere videoer, som viser Hunter Biden engasjere seg i alle slags seksuelle handlinger med flere barn. Disse har imidlertid blitt skrubbet fra internett, men jeg tror mye vil bli utgitt igjen snart.

Og så ønsker ikke media å avsløre alt dette – som bare viser hvor media får ordre fra, om hva de skal skrive om

Du vet – når da disse – i tillegg kommer på toppen av makten, i regjeringer, politiker, domstoler, advokater, politi, akedemia – jeg sier ikke at de er veldig mange, men veldig mektige mennesker – og de styrer stort sett alle andre, sånn at vi følger alt tankeløst. Jeg antar at sånne ting eksisterer også i Norge – og flere barn og ungdommer har jo bare forsvunnet – og ingen har sett de igjen. Vi vet ikke om dette er årsaken – men det er mye som er skjult – veldig godt skjult. Og det hadde ikke tålte dagens lys – det hadde kommet frem.

Derfor – vær kritisk du kristne – til alt du hører – og ikke la myndighetenes råd få styre deg – da du til syvende og sist – er ansvarlig for ditt liv innenfor Guds trone! Dette er en vanvittig tid å være en troende på – men samtidig – så tror vi at Gud sender vekkelse, og Hans kraft er sterkere enn alt mørke til sammen – sånn at det kan skje en siste innhøsting – men på hjertet mitt, så har jeg alle disse som har blitt ødelagt av denne eliten, at de må finne Herren Jesus – og bli opprettet – for Gud kan lege alt – og om Guds kraft er sterkt nok, kan det gå veldig raskt!

Vi trenger å be Herren om kraft og en mektig legedom – for de som har blitt totalt ødelagt av ikke bare dette, men også av andre ting – For det ligger Faderen på Hjertet!

Da han så folket, fikk han inderlig medynk med dem, for de var herjet og forkomne som får uten hyrde. Matt 9:36

Da det var blitt kveld, brakte de til ham mange som var besatt av onde ånder, og han drev åndene ut med et ord. Og alle som var syke, helbredet han, for at det skulle bli oppfylt som er talt ved profeten Jesaja, som sier: Han tok på seg våre plager og bar våre sykdommer. Matt 8:16-17

Dessverre – mange som har blitt utsatt for overgrep – spesielt så hardt som beskrevet over – må ofte befries – om ikke bare Ånden kommer over – og helbredet momentant, sånn at de urene åndene forlater dem. Det er ikke deres skyld – men de blir plaget av dette, om de overlever dette – og det vil følge de gjennom hele livet. Det kan Gud reparere. Ingenting er umulig for Gud!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s