Dommedagsfly i Europa

Om flyet har kommet hit bare pga Bidens besøk hit – eller om de er andre planer bak – er ikke godt å vite:

USAs «dommedagsfly» er i Europa

Men også Kineserne rasler med sablene:

Ekspert om Kina: – Balanserer på en knivsegg

Og WarNews 24/7: Kina går inn i krigen mot Ukraina og NATO, leverer tunge våpen til Russland

Mange lurer på hvorfor folk profeterer om Trump skal komme tilbake. Men om du husker sist – så holdt de med å hisse opp til strid – under Obama – hadde Hillary Clinton vunnet – en del av Obama mafiaen – så hadde det vi ser nå – utfolde seg da – altså stridigheter rundt Russland. Trump kom til makten – og det var rolig i hele 4 år. Mens Biden – Obamas marionett – egentlig bare en gallionsfigur for andre som legger ordene i hans munn – driver nå og fortsetter med det de har planlagt lenge – å legge opp til krig. Men det er for tidlig – for storkrig – sånn jeg tenker det. Klart – jeg har ingen full oversikt over fremtiden – det har bare Herren.

Ifølge Chris Reeds profetier for 2023 – sier han: Joe Biden er på vei bort fra å styre USA – Laptoppen fra Helvete, dvs. hans sønns Laptop, Hunter Biden, vil hjelpe til med å få han til å falle. Men også helsen vil bli verre. Han sier også at Kamela Harris vil ta over – men da bare for en kort periode – kanskje noen uker eller måneder.

Han sier også: Jeg ser at dette vil komme – en militær konfrontasjon på havet i Sør-kina havet – det vil bli en synkende situasjon. Kina vil bli involvert i dette. De hevder det er en ulykke – men USA vil bli påvirket av dette – muligens noe med Kina – Taiwan konflikt.

Det jeg tenker – er at Trump – om han kommer inn – så tror jeg at stridslysten blir lagt på is – til en viss grad – ikke at stridighetene helt vil avsluttes – men at det ikke blir en atomkrig – eller større ting.

Husk at om Gud salver en leder – som Trump – så er det ikke fordi han er perfekt – eller nødvendigvis ærlig, gudfryktig eller spiller med de beste kortene. Gud bruker det Han ønsker – for at Hans vilje skal skje. Husk at når Gud skulle bygge templet – så brukte han den fryktelige lederen Kyros – en hard og ufølsom hersker:

Så sier Herren til Kyros, sin salvede, han som jeg holder i hans høyre hånd for å kaste hedningefolk ned for ham, for å løse beltet fra kongers lender, og åpne dører for ham, for at ingen porter skal holdes stengt: Jeg vil gå fram foran deg, og bakker vil jeg jevne. Dører av kobber vil jeg sprenge, og bommer av jern vil jeg hogge i stykker. Jeg vil gi deg rikdommer i mørket og skatter som er gjemt på mørke steder, så du kan vite at jeg er Herren, som kalte deg ved navn, Israels Gud.

For Jakobs, min tjeners skyld, og for Israels, min utvalgtes skyld, kalte jeg deg ved navn. Jeg ga deg hedersnavn, enda du ikke kjente meg. Jeg er Herren, og det er ingen annen. Uten meg er det ingen Gud. Jeg bandt beltet om deg, enda du ikke kjente meg,  for at de både i øst og i vest skal vite at det er ingen uten meg. Jeg er Herren, og det er ingen annen.  Det er jeg som er lysets opphav og mørkets skaper, som gir lykken og skaper ulykken. Jeg, Herren, gjør alt dette. Jes 45:1-7

Husk at Gud tenker annerledes om ting enn oss. Her ser du at Gud gjorde det for Israels skyld – og nå – også for menighetens skyld. Derfor tror jeg at Trump vil komme tilbake – eller en annen – som får bremset galskapen som nå holder på å komme ut av kontroll. Fordi så mange kristne begynte å sette sin lit til Trump da han styrte, det var en profeti som sa det – så måtte Gud fjerne han – for en tid. Vi tilber aldri andre mennesker, heller ikke setter vi lit til dem – uansett hvor salvet eller utvalgt de er. Vår Gud er Jesus Kristus – kun for Ham bøyer vi oss ned for!

Som sagt – morgendagen vet jeg ikke. Jeg har lebesbymannens profetier – Emmanuel Minos og flere i bakhodet, angående Russlands krig mot Norge – men jeg vet ikke dagen eller timen. Jeg tror ikke det heller er slått fast – for det er litt avhengig av Guds menighet i Norge. Synden er ganske så moden – men spørsmålet er, om det er nok salt i Hans menighet – til å stagge mørket – som ligger og hviler der i øst!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s