Rekordmange dødsfall i 2022 – og nedgang i fødsler – og regjeringen vil gjøre smitteloven permanent

Jeg vil fortsette med boken til Powell etterhvert. Men først noen nyheter:

Rekordmange dødsfall i Norge i 2022 – tilsløringsforsøkene begynner (Steigan)

Veldig interessant. Det var ikke overdødelighet – når det «farlige» viruset «herjet» i 2020 – men det var det i 2022 – som ett resultat av vaksinene – og alle – høyutdannede leder, helsetopper, politikere, media etc. – bortforklarer det – med det korrupte Faktisk.no – som var drukken da de fant opp navnet sitt – de gjør løgn til sannhet, og sannhet til løgn.

Ikke bare stor overdødelighet: Tallet på fødte i land med høy vaksinering faller. (Derimot)

Husk at befolkningsreduksjon – som Bill Gates selv egentlig ikke helt har forsøkt å skjule – som det kommer frem avisen over som ble trykt i 2011 – som faktasjekkerne benekter, enda en dame har en kopi av avisen. Overskrift lyder: Befolkningsreduksjon gjennom tvunget vaksinasjon – Null Karbon (dvs Co2) løsningen!

Da jeg første gang kom over artikler rundt Bill Gates – dette var i starten av 2019 – som jeg oversatte og satte ut på toreblogg, så allerede da ble det dokumentert at Bill Gates vaksinasjoner gjorde kvinner fertile – altså kunne ikke få barn, og flere barn ble alvorlig syke, og noen døde. Samme har også skjedd i India.

Jeg tok med litt info fra boken «Vaksinetvang i skyggen av Koronakrisen» – når jeg skrev denne artikkelen. Hvor det bla. står:

Kennedys referanser sier bla:

  • Idet han lovet India 450 millioner dollar til en kampanje for å utrydde polio, fikk Bill Gates kontroll over Indias National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI)
  • Poliokampanjen omfattet opptil 50 doser poliovaksine til barn før fylte fem år. Indiske leger anklager kampanjen for en epidemi av «ikke-polio paralyse» (NPAFP) blant indiske barn. Mellom 2000 og 2017 ble over 490.000 indiske barn lammet utover det som var forventet
  • I 2017 kastet den indiske regjeringen Gates-stiftelsen ut av sitt polioprogram, hvoretter antallet NPAFP-paralyser sank brått. Samme år erkjtene WHO motvilig at eksplosjonen av poliotilfeller i KOngeo, Afganistan og Filippinene vesentlig skyldtes vaksiner. I 2018 var 70% av poliotilfellene globalt vaksineindusert.
  • I 2009 sto Gates-Stiftelsen bak tester med eksperimentelle HPV-vaksiner, produsert av GSK og Merck, på over 23.000 unge jenter i fjerne indiske provinser. Rundt 1200 fikk alvorlige bivirkninger, inkludert autoimmune sykdommer og infertilitet ( de kunne ikke få barn). 7 døde.
  • Den indiske regjeringen som gransket saken, har anklaget Gates-stiftelsen for alvorlige etiske misgjerninger, inkludert å presse sårbare landsbyjenter inn i testene, forfalske samtykke-erklæringer og nekte medisinsk behandling for de vaksineskadete. Saken er nå til behandling i Indias Høyesterett.
  • I 2010 – sto Gates-Stiftelsen bak et forsøk i Afrika, der de testet GSks eksperimentelle malariavaksine. Forsøket påførte 1048 av de 5949 barna som deltok alvorlige skader, inkludert lammelser. 151 barn døde.
  • MenAfriVac-kampanjen (mot hjernehinnebetennelse) omfattet tusenvis av barn sør for Sahara. Vaksinen var utviklet av WHO og vesentlig finansiert av GAVI. I 2012 kom den til landsbyen Gouro i Tsjad, der rundt 500 barn fra 7-18 år ble vaksinert. Rundt 50 av disse utviklet lammelser.
  • Sørafrikanske aviser skrev om saken; ellers ville vi antageligvis ikke ha hørt om den. Nelson Mandelas nære medarbeider, professor Patrick Bond, beskrev Gates filantropi som «hensynsløs og umoralsk». Gates, Gavi og WHO kommenterte ikke saken

Hele meningen er å ta livet av folk – og sørge for at ikke flere «Nytteløse etere», som Klaus Schwab så fint sier det – får komme til verden – for å krympe inn folketallet – og mindre fødsler. Og de som blir syke – kan jo få medisiner fra samme medisinindustri – så tjener de penger også på først å ødelegge folk – og så likesom «reparere» dem – med enda mer medisiner, hvor mange er direkte skadelig for helsen.

Gårdagens sending på DocTV – var interessant:

Rebecca Minstereggen og Erling Marthinsen

Doc-TV: Covid-løgnen rakner, men helse­tyranniet er ikke over

Artikkelen sier bla. dette:

I to år levde vi under et helsetyranni, et tyranni basert på løgner, løgner som nå er blitt så store at hele fortellingen om koronaviruset og dens botemiddel faller fullstendig sammen. Likevel bruker den norske regjeringen koronapandemien som argument for å gjøre enkelte ledd i den midlertitige smittevernloven permanent.

Helse- og omsorgsdepartementet foreslår i dette høringsnotatet en ny og permanent forskriftshjemmel i smittevernloven § 4-3 a som gjør det mulig ved alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom å gi forskrifter om isolering, smittekarantene og andre begrensninger i bevegelsesfrihet på visse vilkår, står det i høringsnotatet på regjeringen.no.

Smittekarantene, isolering og andre begrensninger i bevegelsesfrihet, tiltak som ikke viste seg å hjelpe. Koronaviruset, som lakk ut på laboratoriet i Wuhan spredde seg nemlig til alle verdens hjørner. Det er forøvrig ingen «konspirasjonsteori» lenger heller, for det amerikanske energidepartementet innrømmer at pandemien trolig var forårsaket av en lab-lekkasje. Noe til og med enkelte hovedstrømsmedier har sett seg nødt til å skrive om.

Det som er interessant – er at under pandemien – når omtrent ingen døde, og statistikken over nøde var normalt – så var myndighetene, media hysteriske – og kom med lover av overgrep stadig vekk – og store bilder av folk som døde av «korona» og fryktkultur som strømmet gjennom folkedypet – og de fleste trodde på det – og gikk med munnbind, holdt avstand – og eldre døde alene, fordi slektningene ikke fikk være ved deres sengekant etc. etc. Men nå – som folk bare faller om og dør om – som jeg bla. har skrevet om i «Suddently Death» – så er det helt stille, media og politikere – og man bortforklarer og bortforklarer. Da tenker jeg at dette verset passer godt til våre myndigheter og korrupte journalister:

Fordi dere sier: Vi har gjort en pakt med døden og et forbund med dødsriket. Når den susende svepen farer fram, skal den ikke nå oss. For vi har gjort løgn til vår tilflukt og svik til vårt skjul – Jes 28:15

Men kanskje også dette, handler kanskje om det som skjer nå;

Da Lammet åpnet det fjerde seglet, hørte jeg røsten av det fjerde livsvesen, som sa: Kom! Da så jeg – og se: En gulblek hest. Han som satt på den, hans navn var Døden, og dødsriket fulgte med ham. Og det ble gitt dem makt over fjerdedelen av jorden, til å drepe med sverd og med hungersnød og med pest, og ved villdyrene på jorden. Åp 6:7-8

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s