Ett børskrakk på vei?! – En gjennomgang av Clayton Morris video om Silicon Valley og noe om Wilkersons forutsigelser fra 1973

Jeg lette litt i Bibelen – for kanskje å ha ett ord som passet – og tenkte da på dette:

Han ropte med sterk røst og sa: Falt, falt er Babylon den store! Den er blitt et tilholdssted for onde ånder – et fengsel for hver uren ånd, og et fengsel for hver uren og hatet fugl. For av hennes horelivs vredesvin har alle folk drukket. Kongene på jorden har drevet hor med henne, og kjøpmennene på jorden er blitt rike av hennes overdådige vellevnet. Og jeg hørte en annen røst fra himmelen si: Kom ut fra henne, mitt folk, for at dere ikke skal ha del i hennes synder, og for at dere ikke skal få del i hennes plager! Åp 18:2-4

Banksystemet som har fått såpass mye innflytelse, er for det meste eid og drevet av folk som Rockefeller, JP Morgen, Rotchild etc – og de er ett. – legg til deres dype liv inn i det okkulte – som gjør at vi kan kalle det Babylon – fordi Babylon var kjent for sin okkultisme – og Babylon vil gjenoppstå i Endens tid – det er nå! At folk suger til seg deres systemer – som blir dannet allerede fra Barnehage, skole og via media – gjør at man på en måte blir sugd inn i ett åndelig type hor – som blir vår nye type drikke – altså livsnæring – vi løper etter penger og systemer – samtidig som det samme gjør oss fattigere. Det kalles ett bedrag. Derfor er også denne bank-kollapsen av denne store banken i USA – høyst interessant! Samtidig som den også utgjør en dom over nasjonenes grådighet:

Jeg tok inn noen artikler – som viser hva som skjer i Silicon Valley – og rundt det økonomiske systemet.

Finansielt helvete brøt ut i USA: – Får mange til å tenke på finanskrisen (Søkelys/Steigan)

Pål Steigan: Bankkollapsen i USA – hvorfor kommer den? (Inyheter)

Finanskrise skal tvinge frem digital valuta (Document)

Men også Clayton Morris har noe å si om dette her;

Adresse: https://www.youtube.com/watch?v=pxzlgMauMXk

Han sier bla. at Silicon Valley bank er en signaturbank – og det ironiske er at etter den 6 januar, da de kriminaliserte Republikanerne – så stengte denne banken ned kontoen til Donald Trump

Meg: Trump ble regnet som en forbryter – og de nye bevisene, viser at problemet med 6 januar, var at Demokratene lagde et komplott – mot Trump og Republikanerne, dvs. alle frie stemmer – og kalte de terrorister (jeg skrev noe om dette i Løgn, forbaskede løgn og Media). Så de stengte Silicon Valley kontoen til Trump, og nå virker som de blir stengt ned selv. Du må huske – at om Gud har salvet Trump, og det betyr ikke noe hva slags person Trump egentlig er, fordi Gud har alltid en mening med det Han gjør – som vi ikke alltid skjønner, så vil dette komme tilbake på de som gjør dette. Sånn fungerer det å stå imot «Herrens Salvede». Uansett om du liker Trump eller ikke.

Clayton forteller om David Schaefer som sa på Twitter – Signatur Banken stengte ned President Trumps bank konto, som signaliserte dens moral – bli Woke – og bli blakk (Go Woke go Broke).

Clayton forteller videre at Biden kommer med en merkelig budskap med tanke på dette – og sier at banksystemet i USA er trygt – og du vil kunne ta ut dine innskudd.

Meg: En bisetning – David Wilkerson profeterte i 1973 – når det gjaldt en økonomisk nedsmeltning i USA – antageligvis den vi nå ser kimen til:

USAs president gjør en, muligens to offentlige fremtreder på radio og TV, for å forsikre nasjonen at alt er bra og at de beste økonomiske tidene ligger foran oss. Men det gir ikke den ønskede effekt. Folk mistror disse påstandene og frykten alle føler fører til en revolusjon ved valgurnenHentet fra Visjonen

Clayton: Biden forteller at han visste om dette for en uke siden – det betyr at Biden visste om dette før det ble fortalt at han visste om det. Budskapet til Biden er klart – ikke bekymre deg for dine penger, Amerika, ettersom FED vil komme inn og skape mer likviditet, så du kan ta ut dine penger.

Biden sier at alle amerikanere skal føle seg trygge på at deres innskudd vil være der, om og når de trenger det. Det andre er at ledelsen i disse bankene vil bli sparket. Om banken blir overtatt av FDIC, så vil de folkene som styrer banken, ikke jobbe der mer. Nummer 3 – investorene i bankene vil ikke bli beskyttet, de visste de tok en risiko, og den ga ikke avkastning. Investorene mister sine penger, det er sånn kapitalismen fungerer.

Clayton: Å – er det sånn kapitalismen virker? Han gir oss en lekse i kapitalismen. Vi myndighetene velger tapere og vinnere – og vi trykker opp mer penger for å kausjonere ut visse folk. Det er vel heller sosialisme.

Og Biden skylder på Trump (nr. 5 på lista) – den forrige administrasjonen etc. Det er for å distraktere deg fra den egentlige historien. De vil skylde på Trump for å deregulere bank industrien (og MSM følger opp anklagelsene og historien til Biden). Republikanerne vil skylde på Biden på alt.

Dette er samme typen distraksjon som den kinesiske fortellingen om Wuhan Laboratorie teorien – fordi det vender blikket bort fra den reelle historien, hva som egentlig skjedde og skjer. jeg tror er på prøvekjøring for en sentralbanks digital valuta, basert på fakta fra FDIC, og investorer som jeg stoler på. Dette ville ha skjedd uansett. FDIC holdt ett privat møte, men møtet ble lekket. Under møtet FDIC spøkte at bankene er en vits og ikke grunnleggende betalningsdyktige og kjent som ett korthus. De ønsket at folk skulle bruke minst mulig kontant betalning som mulig – hvordan begrense beløpet av kontanter som folk bruker – det er målet – og når problemene inntreffer – de vil forløse denne informasjonen på Fredag kveld – så de ikke får større grad av panikk – er det ikke merkelig at alle disse tre tingene skjedde, på fredag kveld.

Se FDIC møte fra tid 6:05-6:51

Clayton videre: Det er derfor vi dekker sånne ting – sånn at dere kunne forberedt dere – ved eks. å flytte penger til gull og sølv, Bitcoin osv. Få pengene ut av systemet som de kontrollerer, og ha så mye kontanter som du har mulighet til.

Meg: David Wilkerson sa også dette – i Visjonen fra 1973:

Gullprisen stiger, men de som investerer i den varen i håp om å finne trygghet, vil snart få en ubehagelig overraskelse. Prisene på gull stiger til astronomiske summer, men synker igjen snart. Sølv er også en ganske dyrebar metall, hvor prisene vil stige ukontrollert. Men ingen av disse metallene gir reell sikkerhet. Den varierende og usikre prisen på gull og sølv er en del av det totale bildet av den økonomiske forvirring som vil gripe om seg i verden.

Tro det eller ei, men ikke engang gullet kan beholde sin verdi. Guldhamstrere blir hardt rammet. Dette er en av de mest betydningsfulle forutsigelser i denne boken. Han legger til lengre ned i synet – at alt dette, er for å innføre ett nytt pengesystem – og han sier:  verdensomspennende handel, overvåkes av en internasjonal komité med stor myndighet. Strenge retningslinjer utarbeidet for den internasjonal handelen, og fremtvinget av stormaktene interesser blir det skapt et «verdensmarked».)

Clayton videre: (fra 7:28) Det er nettopp det Biden administrasjonen har målrettet med sine garantier de siste 24 timene: Vi går inn – ikke vær bekymret! Ikke ta ut pengene nå! Vi har alt under kontroll. Dine innskudd er trygge. Og de føderale myndighetene, FED, rir her på en hvit hest – så ikke ta ut pengene. Ikke bruk kontanter – på en fredag kveld. Og Biden sier at om FDIC tar over disse bankene, så tar de over disse bankene. De tar kontroll over 6 til 8 største bankene i USA – det skjer nå!

Hva med de som bruker små banker etc. De mindre bankene er selvfølgelig datterselskaper av større banker. – avhengig av hvordan de ble brutt opp og separert. Det er interessant at South by Southwest Conference skjer akkurat nå – og alle panelene prater om kunstig intelligens. De har skrotet at panelene gikk over til diskusjoner om banksystemet og Silicon Valley bank (8:47) – og alle som er der – bekymret for å finansiere nystart (antar av å skape ny industri ol).

Biden administrasjonen og Federal Reserve vil ha deg bort fra kontanter – de vil ikke at du skal bruke papir penger eller mynter. For da kan de ikke spore deg opp eller skatte deg. Penger under bordet kan de ikke skatte. De ønsker at du skal gå inn i en digital US dollar. En sentral bank med digital valuta som de kontrollerer. Ettersom de ikke kan kontrollere kontanter.

Biden sier (Tid 09:35): Amerikanere kan stole på at vårt bank system er trygt. Dine innskudd er trygge. Du kan være sikker på at vi ikke vil stoppe på dette, vi vil gjøre det som trengs.

Clayton: Hans kone Natalia, mener at de pengene FED vil ordne isteden, ikke er det samme som det som har forsvunnet. Det er en annen form for valuta for å redde disse pengene. Men pengene som er tapt, vil ikke føles som ett tap for økonomien – så det er en real justering (Fix).

Det er en bevegelse av makt. Det at de sier at du kommer ikke til å få noen negativ opplevelse av dette, er som en stor sekk med søppel. Du vil føle det på deg – men på en annen måte. Skattene vil kanskje ikke gå opp på din personlige skatt på lønn – men kostnaden på alt annet vil gjøre det. De vil dermed trykke kunstige penger, og det blir inflasjon – for dermed å skape denne kunstige økonomien – som i virkeligheten ikke eksisterer. Det bare spratt opp ved full tillit og kreditt ved USAs myndigheter, ved å bruke den Digitale Central Bank valuta bevegelsen. Og det er på den måten alt er konstruert.

Dette vil så føre til at dollaren mister sin verdi internasjonalt (Min bemerkning: I Norge mister kronen sin verdi ovenfor andre nasjoner, og vi må betale mer når vi er på ferie ol., pga den grønne politikken våre Myndigheter fører) – som også påvirker oss alle, ettersom dollaren har blitt devaluert. Vi skal gå dypere inn i dette – hvordan dette påvirker oss mot Kina og fremtiden for våre egne familier, som å planlegge pensjon, utdannelse for barna (i USA betaler ikke staten for høyere utdanning), betale dine regninger etc.

Den tredje personen i diskusjonen, David – mener vi allerede bruker mye elektroniske penger, som venmo, så vi er allerede nesten der. Myndighetene trenger bare å regulere disse selskapene som vi allerede bruker – så vi er omtrent allerede der. Hvem bruker kontanter idag?

Clayton sier at myndighetene forteller oss at kontanter er skitne, mindre praktisk (Min anmerkning, tenk på at Erna Solberg sa at hun ønsket kontantløst samfunn i 2030) – de beveger oss mot det kontaktløse samfunnet, og alle disse tingene med vilje. Selv å betale en barnepasser, gjøres med Venmo (og i Norge kan vi bruke Vipps, eller betale over nettbanken) istedenfor å gi dem kontant betalning. Og bruker man Venmo så må man også skatte av det, ettersom myndighetene kan spore deg.

Claytons kone Natalia sier hun forlot Venmo og avsluttet kontoen, etter at jeg hadde slettet PayPal – fordi PayPal eier Venmo. Hun ville ikke bli saksøkt pga feil informasjon.

Clayton mener de vil forløse sin egen versjon av Venmo – akkurat som de har gjort i Ukraina. Man får sin egen digitale overføring i USA. Og de legger til rette for å gjøre det bekvemmelig – med at de kunne øke betalings transaksjonene. For å forbedre og utøke Finansiell økonomisk stabilitet data – skatter – så de vet alt. (Min Bemerkning: i Norge har vi allerede kommet hit, hvor omtrent alt av overføringer blir registrert – unntatt kontanter, men det er få som bruker det – som i denne: Staten vil kartlegge vår liv..)

Clayton fortsetter: Myndighetene vil fortelle at du vil spare penger på dine transaksjoner gebyr, ettersom de vil bruke sin egen versjon av Blockchain (kryptohandel), og det kan muligens være sant, at du sparer penger – men det åpner opp for noe dypere og verre.

Kryptobetalning og bitcoin har det samme potensiale til å undergrave denne sentraliserte myndighets makten – men de fleste menneskene tenker at det er for komplisert for den gjennomsnittlige person – så det vil ikke avløse den digitale valuta – via sentral banken. Mange sier at Bitcoin er svaret – men når myndighetene går inn og regulerer det, og forsøke å minimisere eksponering på det – samtidig som de ønsker en egen versjon av det – så vil du tape uansett. Dette er alt sammen arrangert både under Trump og Bidens reguleringer. Det er samme hvem som styrer, for både under Trump og Biden så er det regulatorer/kontrollerere og FED som oppmuntret bankene til å holde skatteobligasjoner – som reduserte enorme verdier når interessene økte.

Så ulikt 2008 (da børsen falt) da alle disse boliglånene skapte problemer og bankene misligholdt det – denne gangen vil alt bli feil pga de raske økende rentene som FED kontrollerer. Og inflasjonen de skaper, er pga disse bankfeilene. Alt arrangert og kontrollert.

Denne morgenen, kongressmannen Tom Massey tvitret noe som jeg tror forteller alt hva vi trenger å vite:

Oversatt: kom akkurat av et zoom-møte med Fed, Treasury, FDIC, House og Senatet. En demokrat senator spurte egentlig om det var et program på plass for å sensurere informasjon på sosiale medier som kan føre til et kjør mot bankene

Problemet er – hvis de ønsket å undertrykke dette, ville det allerede blitt undertrykt. Om sosiale medier, Google, du vet – alt av dette dyp Stat Kabal (hemmelig komplott), ønsket dette budskapet om kjør/løp mot banken undertrykt (sensurert) – så ville det nettopp ha blitt det. Vi ville ikke få lov til å lage YouTube videoer.

Claytons kone Natalie sier – de ønsker makt til å undertrykke det, det er mer skremmende, ikke at de vil gjøre det denne gangen fordi, katten allerede er ute av sekken, og kanskje det er metoden for den typen galskap. Fakta er at de kan bruke denne kollapsen til å rive til seg mer makt – på samme måte som de brukte vaksinasjonsprogrammet, til eks. å ta makten fra legene – til hva de kan si og ikke si.

Clayton mener det er hans poeng som rundt Covid – eller Ukraina krigen – eller uansett antall tilfeller som blir undertrykt (sensurert) og holdt borte fra deg – så du ikke vet sannheten om det. Sosiale medier og Dyp Staten (skyggeregjeringen) har en overraskende mulighet til mobilisering – hvor de «kjører» ut og handler på dette med en gang.

Det var en stor bekymring over bank kjør – du vil ikke se YouTube videoer om det – men du vil se noen Tweets så lenge Elon Musk er der – du vil ikke se det på nyhetene, det vil bli undertrykket (sensurert) som den store sensuren av Covid og lignende ting. De vil at du skal vite om dette, så du er mer tilbøyelig til å bevege deg mot vesentlig Bank Digital valuta/pengeenheter.

De vil også manipulere skattelovene – sånn at du bare skal betale – og holde kjeft, det finnes ingen rom for avvik fra det de bestemmer.

——————————————————-

Jeg har ikke oversatt alt i denne videon, men det meste – en del hoppet jeg over, og lagde en lite sammendrag, og noen ting skrev jeg ikke – da det enten ble for mye unødvendig info, eller uforståelige ting.

Men uansett – vi husker at børskrakken i 2008 – ble til fordi det var de rike som utnyttet systemet – og så falt det – den store synden som da ble gjort, var at Staten i USA – gikk inn med penger for å redde bankene. Det er sånn økonomien ødelegges, når myndighetene går inn – det private burde klare seg selv, når de selv utnytter systemet – og så falle, om det ikke klarer å stå på egne bein. Staten og det private burde ikke samrøres – men endog, det er hva som har skjedd de siste 30 årene – men som jeg tidligere skrev, de rike familiene gikk inn for å manipulere banksystemet allerede for over 100 år siden, og skapte sine egne banker.

Denne maktstrukturen av de rike har foregått lenge – og USA opplevde denne makstrukturen gjennom bankene ganske så kort tid etter den ble selvstendig i 1776 – her en informasjon om en kamp allerede på 1800 tallet – mot den rike eliten og deres banksystemer:

I 1828 tok Andrew Jackson et løp mot det amerikanske presidentskapet. Gjennom hele sin kampanje raste han mot de internasjonale bankfolkene som kontrollerte BUS. Jackson raljerte: «Du er en hule av hoggorm. Jeg har til hensikt å avsløre deg og ved evig Gud vil jeg få deg vekk.

Hvis folket forsto urettferdighetene i våre penger og banksystemer, ville det bli en revolusjon før morgenen.»

Jackson vant valget og tilbakekalte bankens charter som sier:

«Loven synes å være basert på en feilaktig ide om at de nåværende aksjonærene har en preskriptiv rett til ikke bare tjenesten, men regjeringens dusør … til deres fordel utelukker denne loven hele det amerikanske folket fra konkurranse ved kjøp av dette monopolet.

Rett etter forsøkte de å drepe han, og morderen Richard Lawrence, som tilsto at han var «i kontakt med maktene i Europa» (jeg antar at banksystemet ble opprettet mens England styrte Amerika – der er forbindelsen).

Jeg har skrevet ett lenge innlegg om dette her – på den infoen som var å finne (og det finnes mye mer – men jeg tok med noe, for å la deg se omfanget av hvordan vi blir trukket inn i ett system – og på den måten mister vi vår selvstendighet). Du kan lese det her: Epsteins fornøyelsesøy for Globalister – som kan spores til et banksystem, som kontrolleres av Eliten. Les også Elitens/bankenes innvirkning og støtte til Hitler Tyskland, og hvordan de utøver og har utøvd sin makt over regjeringer

Men etter hvert så fikk bankene og de rike makten over regjeringen – og FED ble etablert – og etter det, så ble USA en mer og mer forgjeldet nasjon – som før ikke hadde noen gjeld – men det var på 1800 tallet.

Idag så legges det en grunn for Dyrets Merke – og det er kun Kristi Ånd som hindrer de i å gjøre hva de vil – men samtidig, så ser vi at de får mye makt – på flere og flere områder. Det eneste som kan stoppe deres makt – for en stund, iallefall – er en reell vekkelse og bønnekampanje. Deres ondskap vil en dag få fulle tøyler – når menigheten ikke lenge er her nede – og det vil bli ganske så snart!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s