Profetier for 2023 og fremover

Adresse: https://www.youtube.com/watch?v=FsFEio3mulw

Jeg fikk en profeti tilsendt til meg, som omhandlet året for 2023. Den var massiv – så jeg oversatte ikke – men forsøkte å starte på det. Men nå er den lagt ut som tekst – så jeg gir deg denne her – og en kvinne på z3news.com – går god for at han er en seriøst tjeneste:

Artikkelen er hentet her.

Fra Chris Reed

Følgende er resultatet av tre måneder med bønn, faste og bønn om at Gud skal vise meg hva som kommer i 2023 og utover. Det inkluderer transer, møter og ting jeg har sett. Herren har kalt oss til å ta det profetiske til et høyere nivå. Vi vet delvis og profeterer delvis. Kanskje Gud vil gi andre mennesker andre brikker for å gi mening om helheten, men her er mitt stykke:

 1. Jeg så en eksponering av kinesiske penger og bestikkelser. Begynnelsen av dette vil inkludere en stor eksponering som vil bli starten på Biden-administrasjonens fall.
 1. Hunter Biden-laptop-saken, som ble undertrykt før 2020-valget, er i ferd med å bli åpnet. Denne saken vil bli et midtpunkt i nyhetene og vil skade farens troverdighet og tidligere påstander enormt. I fjor viste Herren meg at dette ville skade faren hans til det punktet hvor han vil miste makten og være ute av presidentembetet før valget i 2024.
 1. President Joe Bidens helse vil fortsette å svikte. Jeg ønsker ham ikke skade. Jeg ber for ham. Jeg ber om at Gud må fjerne ham, men jeg ber også for ham og hans frelse og for at han skal bli en Saulus av Tarsus-figur. Han vil miste makten, og det vil være praktisk for demokratene å ikke la ham lede 2024-valget. Han vil forsøke å forløse sitt mislykkede presidentskap ved å få frem en kvinnelig president for første gang. Jeg har sett Kamala Harris ved roret, men bare for en kort stund – uker eller måneder.
 1. Dessverre vil vi se en fortsatt økning i inflasjonen og et ekstremt fall i bolig- og næringseiendomsverdier. Det vil bli en betydelig boliglånskrise, men ikke så ille som i 2008. Edle metaller og land vil bli bedre og tryggere investeringer.
 1. Det kommer en sjømilitær konflikt i Sør-Kinahavet, som vil føre til at verdensmarkedene stuper. Kina vil være involvert og kan hevde at det var en ulykke. USA vil bli påvirket av dette og vil være midt i denne voksende Kina-Taiwan-konflikten.
 1. Gassprisene er midlertidig på vei ned, men vil gå opp igjen.
 1. Kriminaliteten vil bli verre. Opptøyer vil komme til gatene igjen, og folk som er ulykkelige og lei av at regjeringen ikke beskytter innbyggerne, vil delta i alvorlige protester.
 1. Avslører det drastiske skillet mellom Vestre kyst og Mellom-Amerika, vil vi se bisarre ekstrem vær som hvor man vil skylde på klimaendringer. Vi vil se ekstreme branner i det vestlige USA og ekstrem flom i det østlige USA.
 1. Jeg så en bygning av betydelig størrelse bli skadet av ekstrem vind eller et værfenomen som førte til at den smuldret og kollapset. Dette blir en stor nyhet. Dette kan skje i det nordøstlige USA.
 1. Midt i stigende gasspriser så jeg et kostbart oljeutslipp i det sørøstlige USA. Jeg så oljemettede strender i Florida. Dette vil være en vanskelig utfordring for Ron DeSantis å navigere seg gjennom. Dette vil være en tredje test for ham, og han vil ha et bokstavelig rot på hendene. Vær så snill å be for ham i denne situasjonen.
 1. Jeg hadde en unik visjon, to ganger bekreftet, av et fly som mystisk forsvant fra himmelen som den indonesiske flyturen for noen år siden. Dette flyet vil bære sensitiv etterretningsinformasjon. Den mystiske forsvinningen vil gi nyheter, så vil den dukke opp igjen eller bli funnet. 
 1. Som en del av den store flommen i det østlige USA, så jeg en demning briste som forårsaket enda mer alvorlig flom. Dette vil være et naturlig tegn på en annen demning som er i ferd med å bryte i regjeringskorrupsjon og løgner, som heller ikke lenger kan begrenses.
 1. Jeg så i en visjon Donald Trump og Ron DeSantis kjempe om republikanernes presidentnominasjon. En ekkel kamp vil utfolde seg i primærvalgene. Trump vil beskylde DeSantis for ikke å være lojal mot ham og vil uttrykke svik fordi DeSantis nektet å bøye seg, bare slik at han kan få et nytt presidentløp mot Trump. Akkurat når det ser ut som DeSantis kryper foran Trump, vil skitt bli gravd opp og kalde bevis vil bli brukt mot ham. Jeg så dette i en nyhetsoverskrift. Til tross for dette vil Ron DeSantis bli en leder i Washington DC og en fremtidig president i USA.
 1. Jeg så også en farget kvinne, som jeg spådde i fjor. Jeg kjenner ikke hennes etnisitet, men en farget kvinne vil bære et ord og vil bære Trump til toppen og bidra til å gjenopprette hans troverdighet som ble tapt hos velgerne de siste to årene. Denne fargede kvinnen vil komme sammen med ham og bringe frem i lyset korrupsjonen i sosiale medier og det amerikanske valgsystemet. Hun vil bidra til å stadfeste hans påstander om valgfusk.
 1. Kinesisk innflytelse og bestikkelser vil bli avslørt, og det vil være sjokkerende hvor mye Kinas tentakler har nådd til mange nasjoner rundt om i verden. Dette vil inkludere amerikansk politikk og bidra til å svinge 2020-valget. Dette vil komme frem i lyset, vil være ubestridelig og vil igjen bli knyttet til Hunter Biden laptop-skandalen, som vil bli fullt avslørt og knytte Joe Biden til alt. Tre ganger så jeg esker bli åpnet, og jeg så ordene «rykende pistol», som uten tvil vil vise seg å være kinesiske penger og involvering i Bidens kampanje og hemmeligheter, bli avslørt selv gjennom domstolene og Representantenes hus. Dette vil sjokkere verden. Husk: bokser, Biden og milliardærer. Selv undertrykkelse, manipulasjon og trusler i våre domstoler vil bli avslørt, og avsløre at de visste mer enn hva de var villige til å si.
 1. Jeg så et forverret innvandringsproblem over vår sørlige grense. Den ulovlige innvandrersituasjonen vil kulminere i en episk grensekrise/oppgjør. Det vil komme et vippepunkt for USA Noe – eller noen – vil krysse den amerikanske sørlige grensen, og når det de gjør blir brakt frem i lyset, vil det være så forferdelig og fryktelig, det vil tvinge begge politiske partier til å bli aggressive i å beskytte våre grenser.
 1. Som spådd i fjor så jeg matmangel i 2023. Dette blir et revolusjonsår rundt om i verden. Den tredje verden, Mexico og Sør-Amerika vil bli hardest rammet av matkjeden og mangel på matforsyning. Jeg så afrikanske nasjoner oppleve alvorlig matmangel og migranter som kommer til Amerika, ikke bare fra Sentral- og Sør-Amerika, men også fra Afrika og Europa.
 1. Jeg så at høringene den 6. januar, som nå avsluttes, vil bli sett på som en hemmelig operasjon fra utenlandske pengesalg og innflytelse, spesielt kinesiske og russiske penger. Selv domstolene vil bli utfordret igjen for deres manipulasjon og for å skylde alt på Trump. De gjorde dette fordi deres nasjoner led av Trumps politikk.
 1. Joe Biden og Kamala Harris vil ikke være det ledende demokratiske partiets utvalgte i neste valgsyklus. Jeg så en mann vinne demokratenes nominasjon, men det var ikke Joe Biden.
 1. Jeg så en revolusjon av uro, omveltninger og vold som skjedde i Sverige. Plutselige terrorhandlinger vil finne sted som involverer våpen mot borgere, og det vil bli ledet av en demonisk anarki. Lovløshet og sinne vil føre til at enkelte individer skader og ødelegger liv. Folk vil bli sinte over den massive ulovlige innvandringen i Europa. Rasisme vil også være en motiverende faktor i denne volden i Sverige. Terrorister utnytter denne verdensomspennende innvandringskrisen.
 1. Jeg så en ny følelse av patriotisme i europeiske land – Frankrike, Danmark, Polen, Ungarn og Italia – hvor folk vil ombygge nasjonal stolthet og kjærlighet til landet. Noen nasjoner vil starte sine egne «Brexit» -prosesser fra EU.
 1. Jeg så en bolig- og hjemløshetskrise øke i Europa, noe som vil føre til ustabilitet, usikkerhet og frykt i hjertene til mange europeiske nasjoner. Folk vil svare på dette med nasjonale prioriteringer og protester over innvandringspolitikken i Europa. Den massive ulovlige innvandringen som kommer inn i Europa fra Sør vil bli uholdbar, og europeiske nasjoner vil kreve at deres nasjonale grenser blir observert og patriotisme vil bli en prioritet. Dette vil sette scenen for destabilisering av EU, inflasjon, innvandring, matmangel og en økonomisk nedgang. Dette vil føre til uro over hele Europa.
 1. Jeg så en europeisk nasjon – jeg tror Tyskland – fanget i en finansskandale som involverte kinesiske bestikkelser og juks gjennom banker og involverte Hong Kong, som vil være et annet eksempel på Kinas tentakler.
 1. Jeg så begynnelsen på en ny fransk revolusjon. I fjor delte jeg om Emmanuel Macron, ikke at han er antikrist, men han vil ha et valg å ta. En betydelig helsekrise vil svekke ham og hans makt for en tid, da vil han gjenoppstå med en heroisk fasade for å overvinne helsekrisen. Paris vil bli et arnested for uro og opptøyer. Det franske folket vil bli trett av uholdbar ulovlig innvandring.
 1. Det vil også bli vist motstand mot Italias nyvalgte statsminister, Giorgia Meloni. Hun kjørte et kampanjetema om Gud, familie og land. En stor narkotikabysteskandale som involverer narkotikakarteller og hvitvasking av penger gjennom italienske banker vil bli avslørt. På en eller annen måte vil Vatikanet bli trukket inn i dette gjennom en geistlig på lavt nivå i den katolske kirke. Det vil skape internasjonale overskrifter, men det vil også bli et bilde på en internasjonal narkotikaring som ble fanget gjennom Italias banksystem.
 1. Jeg så et plutselig luftangrep fra Israel mot Iran, og målet vil være et kjernefysisk utviklingsanlegg i Iran. Benjamin Netanyahus lederskap vil styrke Israels beslutning om å forsvare seg mot den økende trusselen fra den iranske regjeringen.
 1. Jeg så en bisarr kosmisk hendelse på himmelen. Bibelen sier at det vil være tegn i himmelen over. Det kan være en solstorm eller komet som bryter gjennom jordens atmosfære. Det vil ikke føre til store ødeleggelser, men det vil påvirke teknologi over hele verden, forårsake strømbrudd og skape internasjonale overskrifter.
 1. Situasjonen mellom Russland og Ukraina vil føre til at Vladimir Putin bruker noe sånt som en skitten bombe – ikke en atombombe.
 1. Matmangelen i 2023 vil skje av flere grunner: innhøstingsproblemer, merkelige værmønstre og fenomener, og bisarr sykdom hos storfe og dyr. Dette vil også føre til mer masse ulovlig innvandring.
 1. Kong Charles III vil ha sin kroning i mai 2023. Hver britisk kroning de siste 1 årene har inkludert «Stone of Scone» eller «Stone of Destiny» satt under monarkens stol under kroningen. Denne steinen antas å være en av steinene som Jakob la hodet på da han hadde drømmen. Det vil være et bisarrt mysterium eller usikkerhet rundt denne steinen på tidspunktet for Charles kroning.
 1. Prins Andrew, kong Charles bror, vil falle inn i en dyp depresjon på grunn av dette, og juridiske problemer vil oppstå fordi moren ikke lenger er der for å beskytte ham. En psykisk helsekrise vil gjøre ham suicidal. Be for ham. Jeg så ham i en bønn av desperasjon.
 1. Når det gjelder kong Charles, så jeg også en hot mic-opptakshendelse der kongen kom med en enormt pinlig uttalelse som vil bli brukt av andre nasjoner som propaganda. Jeg så på en overskrift uttrykket «løse lepper synker skip.» Kongelige vil oppleve mye ydmykhet, forlegenhet og anger over dette og vil være unnskyldende når kong Charles kjemper med sin egen menneskelighet.
 1. Jeg har også sett i en visjon mer enn en gang, og jeg ønsker ikke dette på noen, men prins Harry og Meghan vil ikke holde sammen. Når Meghan Markle trekker seg bort fra prins Harry, vil han se at han ble «spilt en tosk» og vil være angrende og angrende mot sin familie og arv.
 1. Vi vil fortsette å se flere og flere kjente mennesker plutselig dø, og det vil være en grunn til dette. Det vil være noe i kroppene deres. En stor kjent Hollywood-stjerne vil uventet dø, og dette vil resultere i ytterligere undersøkelser av COVID-vaksinene.
 1. Kina vil fortsette nedover veien til intern revolusjon som jeg først profeterte 1. oktober 2022. Det vil føre til slutten på Xi Jinpings styre. Da så jeg kanskje om fem til ti år, Kina vil utvikle seg til regionstater eller seksjoner, og demokrati og en helt ny livsstil vil komme til Kina. Når Xi Jinpings makt tar slutt, vit at dommen har kommet til Det kinesiske kommunistpartiet og dets maktgrep på Kina vil endelig bli brutt.
 1. Den samme dommen kommer over Vladimir Putin, selv om han har tatt et standpunkt mot LHBTQ-agendaen. De siste årene har Putin mistet sine gudfryktige påvirkere, og det har blitt skapt et vakuum i livet hans. I 2023 eller kort tid etter vil vi se slutten på Vladimir Putins styre i Russland. Frykt og paranoia vil overvinne ham, og hans verste frykt vil bli realisert. De i hans indre krets vil til og med vende seg mot ham.
 1. To nye energikilder vokser frem. En ny utvikling og energikilde vil dukke opp som ikke vil bli stoppet av stor energi.
 1. Senator Ted Cruz vil bli møtt med en kritisk beslutning og et helseproblem som vil påvirke retningen på livet hans. Vær så snill å be mot denne helsekrisen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s