En resyme over 3 år med løgn – en gjennomgang på hvorfor Korona viruset ikke var laget i naturen – vaksinedødsfall – og litt om boken Eden

La oss ikke glemme hva som skjedde under nedstengningen – hvordan de løy til oss, og idag, fortsetter å lyve:

Som du ser – Aavidsland (FH)), en riktig ateist og snudde ryggen til all form for kristen tro, ifølge denne artikkelen, har blitt en klovn – som bærer også døden med seg, i sine vitnesbyrd, for de som våger å tro på denne typen dåre – med ett dårebudskap – selvmotsigelser og løgner – hans som var forferdet over at 17 mennesker døde av svineinfluensavaksine, og ca 50 alvorlige skadet i 2009 – bryr seg ikke om at tusenvis har dødd nå, men bortforklarer det, for å ikke snakke om alle som er vaksineskadet. Hans humanistiske livsstil – gjør at dårskap offisielt, blir ett falskt evangelium for mange.

Rett på sak #55 – Hvordan holde tunga rett i munnen etter tre år med løgner?

Covid dødeligheten har økt i alle land – og ingen vil snakke om elefanten i rommet: Vaksiner! Det er litt som Islam, hvor du ser voldspotensialet der – som er enormt i forhold til de norske etniske – men da er det islamofobi – dvs. de beskytter Islam (ingen snakker om hvorfor Islam er mislikt) – og lager et eventyr om Høyrevridde – som er livsfarlige. Grønn ideologi er løgn – og EU presser på den ene økonomiske byrden etter den andre – nå skal vi pusse opp våre hus – for rundt 500. 000 til 1,5 millioner kroner. Og prisene øker på alle områder – pga først og fremst menneskeskapt Grønn idelogi.

Har man begynt å lyve på en ting – hva med å lyve om alt? Hva med å diktere en uvirkelig verden for folk i landet – en som ikke eksisterer annet i hodet på de som dikterer det i sine medier? Vel – egentlig et enkelt bedrag – for den som styrer informasjonen, styrer din dømmekraft! Og så reiser man opp en hær med «faktasjekkere» – spesielt ble det opprettet rett før viruset ble sluppet fra Wuhan – med vilje – for å få folk til å ikke søke opp det åpenbare – og så tvil i folk – vi husker hva satan sa til Eva:

Har Gud virkelig sagt? 1 Mos. 3:1 – enkle ord – men med hans demoniske aura gjennom slangen han besatte – så hypnotiserte han Eva – og sådde tvil om Sannhetens røst – og sådde så inn sin mørke progangada:  «Da sa slangen til kvinnen: Dere kommer slett ikke til å dø! Men Gud vet at den dagen dere eter av det, vil øynene deres åpnes, dere vil bli slik som Gud til å kjenne godt og ondt.» 1 Mos 3:3-5 – Hans løgner – førte til dagens elendighet – hvor løgn har blitt normalt – på alle nivåer i samfunnet – fra Statsministeren, politikerne, høyesterett, dommere, politi, akedemia, rektorer, lærer – you name it! Og de blir alle nidkjære – om noen kommer med sannheten – og stempler deg som løgner.

Den altomslukende løgnen – om at Korona ble til i naturen, gjerne via flaggermus – blir tilbakevist av Americas Frontiers Doktors Richard Urso (MD, FAAO) – som kommer med noen interessante bemerkninger om Korona viruset.

Du vet – i 2020 – så hadde Norge underdødelighet – det året de messet om faren med Korona. Men i 2021 – til nå – har vi hatt overdødelighet. Han forteller at i USA – i en befolkning mellom 18-64 år – så hadde de en 40 prosent økning i dødsraten i 2021 og 2022. Disse er først og fremst arbeiderklassen som døde. Dette var de som vanligvis ble tvunget til å ta vaksiner her i USA, pga vaksinemandatene. Denne gruppen er de mest vaksinerte gruppene i landet. Dette skjedde ikke i 2020 – men i 2021 og 2022. Og det ble verre – i aldersgruppen 25-44 var det en økning på 84 prosent i dødsraten. Dette kan bare forklares med vaksiner – alt annet de forteller – er løgner. De legger ut korrupt data hele tiden – du kan ikke stole på de lenger. Så byråer som FDA, CDC og NIH kommer med utsagn som ikke er sanne. Jeg bruker å si til folk – dette er korrupte steder. Selv om noen av dataen er sanne – så er summen en løgn. Nå kan du ikke plukke ut dataene og skille sannheten fra løgnene lenger. Man må ignorere dem. De store dataene, viser at dette er fra vaksinene.

Les: En begravelsesdirektørs vitnesbyrd om vaksinedød

Som Richard sier – når folk begynner å lyve for deg – da kan du ikke lenger stole på det de sier lenger. Som eks. CDC sluttet å spore data i mai 2021 – hvorfor? Så vi har bare data som kommer fra dem – det er ikke perspektivdata – men håndplukket for å presentere sin fortelling om at dette hadde ingenting med vaksinene å gjøre – selv om alt hadde med det å gjøre. Så sier de at Covid forårsaket flere dødsfall mm. Det er bare støy – som kommer fra helsetoppene og helsevesenet rundt dette. Men vi har data og perspektivdata i England – men de sluttet å gi den ut i juni i fjor. Der så vi 94 prosent av dødsfallene rundt de trippelvaksinerte. Vi så i aldersgruppen 10,11 til 14 hos barn, var det 52 ganger større sannsynlighet for å dø hvis de ble dobbelt eller trippelvaksinert. Og nå tar de bort perspektivdataen og bare håndplukker ikke-randomiserte observasjonsdata fra datasett som faktisk gir dem favoriserte resultater. Disse er farlige løgnere – ignorer dem!

Jeg har snakket mange ganger om lipidet nanopartikkel som tørker ut de hvite blodcellene dine. Det er fakta – og har ingenting å gjøre med CDC eller NIH – det er dataene.

Rebecca tar opp Faucis mange løgner, hvor han påsto en ting, og så nå kommer med andre historier om effektiviteten til vaksinene – den beskytter effektivt deg personlig, så er det plutselig ikke det heller. De bare endrer historiene gang på gang. Hvordan skal vi ignorere disse menneskene? For de er der – og tar ikke ansvar for hva de har sagt eller gjort. Dette er ikke bare historiens største propagandastudie, det er også blitt det største gaslighting-prosjekt (dvs. når en part forsøker å få motparten til å tvile på sine evner til å tenke, føle eller forstå noe) i historien.

Richard Urso: La oss begynne med Fauci – viruset kommer fra en flaggermushule. Det er en latterlig uttalelse. La meg gi deg en ide. Hva er på piggproteinet som aldri har blitt funnet på ett piggprotein for ett Koronavirus før?

  • ACE2- reseptoren, som faktisk ble utviklet i humaniserte mus, og det har aldri vært sett på ett Koronavirus.
  • TMPRSS2 Serinprotease, som hjelper den å sikre seg nede i de dype lungene, og lage en verre lungebetennelse. Det var aldri sett på ett Koronavirus før.
  • CD147-reseptoren, som binder opp røde blodceller og blodplater og lager massevis av blodpropp, det er aldri før blitt sett på ett koronavirus.
  • The furin Cleavage site, som deler S1 – og S2- segmentet, var aldri før sett på ett Koronavirus. Dette er viktig, fordi det S1- segmentet kommer inn i kjernen forstyrrer reperasjon av DNA-skader, som er en av årsakene til mer kreft.
  • P53 og BRCA-brystkreftgenet forstyrres av S1-segmentet i kjernen på grunn av furin cleavage site. Og gjør den mer smittsom.
  • GP120-fragmentet som Luc Montagnier fant – Nobelprisvinneren som nå er død – sa at dette fragmentet var bevis på den målrettede gain-of-function (dvs. gjøre viruset mer skadelig for mennesker) forskning som har oppstått under Faucis ledelse. Dette er heller aldri blitt før sett på ett Koronavirus.
  • Og ved siden av det er en prionlignende struktur, som lager amyloid type proteiner, som faktisk kan føre til en økning i Jakob Krotzwalds sykdom, som aldri før er blitt sett på ett Koronavirus.
  • Også de toll-lignende reseptorene eller mønsterreseptorene for virus – dette forstyrrer viral immunovervåkning. Heller aldri blitt før sett på ett Koronavirus.
  • NRP1 segmentet var også der for å hjelpe til med å få viruset litt lettere inn i hjernen.

Så alle disse tingene skjedde, og har aldri før blitt sett på ett Korona virus. Og ifølge Fauci, helsetopper og media – kom naturlig til på en veldig kort tid. De lastet opp RTG13-genomet i januar, selv om de i hermetegn «oppdaget» det i 2014 – de lyver om det ene etter det andre. De er korrupt – og Fauci er korrupt. Han lyver – og vi må ta han offentlig på det. Ingenting av dette er sannsynlig. Det kan umulig oppstå naturlig – og alle vet det. Sitat slutt!

Meg: Jeg vil også ta med noen kommentarer fra Document Rett på sak- fra våkne folk:

lavila sier:

Vil oppfordre Document til å kikke på denne, videoen med Stuckelberg, …….den innholder et utdrag fra et foredrag med en amerikansk forsker ansatt hos Darpa. Han forklarer, som Stuckelberg sier, at de jobber med å utvikle en måte å ta ut enkeltpersoner i samfunnet. Dette kan gjøres ved å først injisere et kommunikasjonsmedium, som man kan kommunisere med via trådløskommunikasjon. Man kan da, i følge forskeren, få kontroll over personen.

Det er funnet slike substanser i vaksinen,jf obduksjoknsstudie , Buchkard.

Truth Justice ™ on Twitter: «BREAKING NEWS: Pfizer Covid… — disq.us

Edward Dowd on Twitter: «The vaccine damage report we are… — disq.us


Jeg har dokumentert og skrevet om det flere ganger – hvordan overvåkningsting er lagt inn i vaksinene (Den elektroniske tilkoblingen er muliggjort av grafenoksid, som har blitt funnet gjennom laboratorieanalyse som en ingrediens i covid-serumene fra alle store produsenter. Det ville ikke være noen annen grunn til å inkludere det siden det er en kjent gift. hentet her) – det er noen forskere som har funnet det, bla. en polsk forsker.

Dette samkjører også med tanke bak alt – som i denne artikkelen: Menneske 2.0 – en advarsel til verden. – en lege som tidligere var blitt invitert å være blant disse Globalisthelsefolkene – men avsto etter hvert – når hun skjønte hva de ønsket å gjøre. Jeg skrev også en artikkel – om en som fikk vaksine, som fikk en spesiell opplevelse i etterkant: Mann blir en menneskelig Bluetooth-enhet etter å ha blitt injisert med AstraZeneca vaksine, mot Korona

Også denne artikkelen kunne være interessant:

Roger Dyrøy sier:

Kos dere med denne i mellomtiden. Takk Gud for kommentarfelt, hvor vanlige folk kan korrigere kontrollerte journalister. Sjekk toppkommentaren i dette makkverket fra Schitsted!

Dette er ikke journalistikk, men kun et krampaktig forsøk på å mistenkeliggjøre, sykeliggjøre og utstøte kritisk og annerledes tenkende. Oppskriften er velkjent fra propaganda og andre former for heksejakt. Det er nedrig undergravelse av det som kjennetegner et demokrati som er respekt for andre meninger.

Å snakke om konspirasjonsteorier som et samlet begrep er fullstendig feil. Hvis alle slike teorier per definisjon er feil, betyr det at alle offisielle forklaringer dermed alltid er sanne. Et slikt syn er selvsagt ufattelig naivt, men godt nok for Aftenbladet og de fleste av dette kommentarfeltets enfoldige lesere. Skal dette fenomenet behandles med respekt må hver slik teori diskuteres og analyseres separat og ikke greie alle over en kam.

Ellers er forsøket på å sause dette sammen med høyre-ekstremisme både feil og ondskapsfullt. Det og artikkelen for øvrig viser med all tydelighet hvor lavt denne skribenten og Aftenbladet som kan publisere noe slikt har sunket.

Dette er del av en propaganda kampanje hvor Aftenposten, NRK og flere andre kjører lignende artikler for tiden skåret over samme lest. Kanskje noen snakker sammen, men det er sikkert bare helt tilfeldig.

I dårleg familie med ekstremisme og konspirasjons­teoriar

Sitat slutt!

Meg: Vi bør ikke glemme – fordi når myndighetene kommer med nye skremsler – og nye vaksiner – så vær obs! Du som er troende – burde ikke havne i samme situasjon som Eva – som så bedro Adam – pga slangens hypnotiserende og løgnaktige fremtreden – mange er allerede godt bedratt – og flere har fått fæle ettervirkninger, uten å skjønne at det handler om vaksinene – for ingen snakker om det, Helsepersonal som forstår det, ønsker ikke å miste jobben, så de tier! Men også flere er døde – selv kristne som trodde på helsetoppene og media – istedenfor at de søkte Gud selv – som eks. min Kone gjorde – og fikk dette svaret:

Å ikke gjør seg uren «med kongens fine retter»

Den kristne som ikke har utvirket ett eget bønneliv – og er våken i denne tiden – vil kunne stå i fare for å bli overlistet av satan – og i verste fall – miste sin frelse. Dessverre – jeg har møtt flere – som har undervurdert satan, og falt – uten at de en gang skjønner at de har falt – en, jeg kaller han «Karl», lever i ett alvorlig frafall idag, har skilt seg, og giftet seg med en yngre utgave, som driver med Holy Yoga (dvs. besetter kristne med demoner, for de som kommer inn i hennes timer) – bedraget kan ikke bli større.

Fra boken Eden

Da «Karl» og hans eks-kone fulgte meg opp som nyfrelst – så latterliggjorde han satan – og sa, ja han er er en brølende løve – uten tenner. Å undervurdere fienden på den måten, gjør at du blir ett veldig enkelt mål for hans forførelse. Han skjønner enda ikke sitt enorme frafall, og hvordan demonene har totalt manipulert han – fordi av dere som har lest boken «Eden» – som jeg har lagt ut – så vil presten i fortellingen – når hovedpersonen i historien, Steve, blir forfulgt av dragen – så var oppførselen i dette kapellet – hvor presten forsøker å stoppe Steve, og måten han snakker på og argumenterer – vel, alltid når jeg leser denne historien – så tenker jeg på denne personen jeg nettopp nevnte (da jeg pratet og argumenterte med han for noen år siden og tidligere FB venn, før jeg måtte sjalte han ut) – full av religiøsitet, og i en virkelig nidkjær ånd og enormt frimodighet – uten noe ekte liv i Kristus. Selv om han en gang hadde det.

Du er herved advart om vaksiner, myndigheter og forførelse – så da har du heller ingen unnskyldning ovenfor Guds trone, om du har lest denne artikkelen – og ignorerer det. For nå vet du – fordi du har hørt!

«Eden» – med Peretti, en av de beste kristne forfatterne i vår tid

Til slutt – vil jeg ta med noe fra kapittel 21 i Eden, ettersom jeg først nevnte dette i innlegget over – husk på at det er mange bilder – dragen er bilde på synden, som attraherer folk, tjæren som kommer fra hjertet – er nær knyttet til dragen – det er synden som kommer ut som ett svart tjærelignende slim, alle ufrelste har den – men rett før synden henter de ned til fortapelsen – så mister de totalt forstanden og mister selv frykt for det de før var livredd for, som i en type galskap – her er noe av kap. 21, hvor Steve finner Jesus – før han blir jaget videre:

Steve fant kirkedøren ulåst. Han åpnet den, gikk inn i det mørke sakristiet og lukket døren så stille som mulig bak seg. Han så ikke etter lysbryteren. Lys ville tiltrekke seg oppmerksomhet. Han trengte tid og stillhet alene.

Kirken hadde et varmt og intimt lite kirkerom med små, gammeldagse benker, teppe langs midtgangen, en robust talerstol av malte planker og et stort blyglassvindu over alte­ret. Steve skyndte seg frem, så seg rundt etter et passende sted, og til slutt knelte han foran alteret. Det gikk opp for ham at skoene og knærne hans ville etterlate søleflekker på teppet, men det betydde ikke noe akkurat nå.

Nå skulle han be. Men…hvordan gjorde en det på en ver­dig måte? Han knelte i alle fall, og kanskje han burde folde hendene sine. Han hadde sett folk gjøre det.

Skulle han lukke øynene også? Å nei, ikke i kveld.

Han begynte. Han forsøkte i alle fall å begynne. Men han fant ikke på noe å si.

Kom nå i gang, Steve, det er en drage der ute!

«Herre Gud,» sa han høyt mens øynene så seg vaktsomt rundt. «Som du vet så er jeg ingen religiøs person. Jeg har sjelden eller aldri vært i en kirke. Men nå er jeg en troende. Jeg tror det Levi sa. Jeg er villig til å akseptere at du finnes og at det er rettferdighet i dine bud, din sannhet, De ti bud og hva det nå ellers måtte være. Vi må ta dette i generelle ven­dinger, hvis det er i orden for deg.

Når dette er sagt, Herre Gud, så må jeg innrømme, bekjen­ne, at…» Han nølte, så fortsatte han. «Jeg erkjenner, Herre, at…jeg har ikke levd livet mitt på en måte som du er særlig fornøyd med. Jeg er sikker på at du er klar over det.»

Bak ham åpnet kirkedøren seg stille før den igjen ble lukket.

Han forsøkte å gjøre seg ferdig så raskt som mulig, samti­dig som han ønsket å være grundig nok. «Herre, jeg er.. .ja, jeg er en synder. Så enkelt er det. Jeg erkjenner det. Jeg har dette sorte stoffet over hele meg. Jeg blir forfulgt av et mon­ster som ikke vil gi seg…» Han stoppet. Han snakket med Gud; han måtte være ærlig igjen. «Javel, jeg er et svært stolt menneske, selvopptatt…ja, jeg er vel svært individualistisk, midtpunktet i mitt eget univers. Av den grunn har jeg over­trådt dine morallover. Jeg har ikke vært ærlig og trofast i mitt forhold til andre, og jeg har gjort at et annet menneske ikke har vært ærlig og trofast i sitt forhold. Jeg har…»

Å nei, ikke følelser akkurat nå! Stemmen hans skalv og øynene ble fylt med tårer. Han fortsatte. «Herre Gud, Levi spurte meg hvor mange andre Tracy’er det har vært. Jeg har bare vært skikkelig glad i én kvinne, og det er Jennifer. Men jeg sviktet henne…og så mistet jeg henne. Jeg fortjente henne ikke.»

Dette måtte ikke ta hele kvelden, og han hadde heller ikke hele kvelden på seg. «Herre, jeg ber om unnskyldning for at jeg kjører så raskt gjennom dette, men dragen kan være på vei i dette øyeblikk, og jeg har mye jeg må gjøre. Så tillat meg å komme til konklusjonen. Herre Gud, dersom jeg skal seire over denne dragen i kveld…» Hånden hans gikk til hjertet, «…så må jeg først vinne seier her. Jeg kommer der­for til deg med det, Herre. All synden. Hver eneste onde ting som er i meg. Dragen som bor der inne, hva det nå er, hvor­dan det nå fungerer. Og jeg ber deg, Herre, om å ta det vekk. Vær så snill. Ta meg av kroken. Sett meg fri.»

Han så opp gjennom vinduet som om Gud så ned på ham. «Jesus, tilgi meg. Vær så snill å tilgi meg.»

«Steve,» lød en stille stemme bak ham. Han spant rundt, forskrekket.

Det var pastor Ron Woods som satt på første benk der i mørket. «Beklager, jeg mente ikke å skremme deg.»

Steve reiste seg. «Det er i orden.»

«Jeg stod ved vinduet mitt og så at du gikk inn i kirken. Jeg tenkte at jeg kanskje kunne være til hjelp.»

Så hyggelig. Men et dårlig valgt tidspunkt. «Jeg tror ikke jeg har tid akkurat nå.»

«Men jeg hørte du bad om tilgivelse.» Steve la merke til at Woods øyne virket så underlig tomme. «Steve, du trenger ikke tilgivelse. Det eneste du trenger, er å tilgi deg selv.»

Sjelesorg en kveld som denne? «Jeg er sikker på at vi kan snakke om dette senere.»

Woods reiste seg. «Hør på meg, Steve. Denne byen går i oppløsning på grunn av skyld. Vi trenger ikke noe mer av den slags her omkring. Du trenger det heller ikke.»

Steve prøvde å komme seg forbi ham. «Ja, det var derfor jeg kvittet meg med den!»

Woods stilte seg i veien for ham. «Men jeg prøver å fortel­le deg at du i utgangspunktet ikke hadde noen skyld! Steve, skyld er et relativt begrep. Det er noe vi pålegger oss selv.»

«Hva?»

«Hvorfor tror du disse menneskene her plyndrer og slåss og ødelegger? De gjør det fordi de så lenge har sett på seg selv som syndere at de har mistet all selvrespekt!»

Steve begynte å merke en velkjent stank, og han la merke til en faretruende tone i Woods stemme. «Pastor, jeg tror ikke det er grunnen.»

Pastoren bare fortsatte. «Selvsagt er det det. Det var det jeg forsøkte å si til Levi – velsigne hans minne. Folk er skyldige fordi de føler seg skyldige. Det avgjørende er altså ikke hva du gjør, men hva du mener om deg selv. Hvis en er sann mot seg selv, så vil en ikke skade andre.»

Steve var helt nødt til å komme seg avgårde. «Hør her, pas­tor. Jeg har vært.. .jeg har vært fullstendig opptatt med meg selv. Jeg har ikke hatt andre enn meg selv i tankene. Men jeg kan fortelle deg at jeg har såret veldig mange mennesker!»

«Og nå føler du deg skyldig, ikke sant? Jeg også pleide å føle meg skyldig, visste du det? Jeg var bitter, og jeg misun­te andre forkynnere som lyktes bedre. Men nå vet jeg at del allikevel ikke finnes noen skyld. Den befinner seg bare i ens eget hode.»

Steve la merke til at pastorens hånd hele tiden hadde hvilt over hjertet hans. Han strakte seg frem og rev hånden vekk. Det sorte slimet ble til tråder mellom Woods’ fingre og brys­tet hans. «Det stemmer ikke helt, pastor. Ikke helt.»

Woods bare så dumt ned på seg selv. «Du trenger ikke Guds tilgivelse. Du kan forandre deg. Det finnes ikke noe rett eller galt annet enn det vi selv bestemmer.»

Nå kunne Steve sjokkert se det selv. «Du har gått på kro­ken…»

«Bare tenk gode tanker om deg selv, det er nok.»

«Du er på kroken og er i ferd med å synke.»

Woods så på Steve, øynene hans glitret i mørket, og et smil spredte seg over ansiktet hans. «Steve, det finnes ingen drage. Det er bare overtro, bare noe enkelte bruker for å manipulere andre.»

Nå er det nok! Steve presset seg frem mot døren. «Jeg må gå.»

Woods stengte veien. «Du må ikke gå. Vær så snill og bli så vi kan snakke en stund.»

«Beklager.»

Woods’ sorte hånd skjøt frem og låste seg fast i Steves arm. «Vær så snill! Bli! Det ville være vel anvendt tid.»

Steve forsøkte å slite seg løs. Pastoren hang på. «Pastor, jeg har ting å gjøre. Slipp nå.»

Men Woods ville ikke slippe. «Ikke tenk på dragen. Det finnes ikke noe sånt.»

Den melodien har jeg danset til før, tenkte Steve og fri­gjorde seg med makt.

Woods klamret seg til armen hans igjen! «Det finnes ikke noen drage!»

Blyglassvinduet eksploderte i et regn av glassbiter, og Steve så de gylne øynene, de blinkende tennene og de krummede sølvklørne. Han rev seg løs og løp nedover midtgangen.

Au! Steve traff golvet med et brak. Woods hadde fått tak i ham.

Steve sparket og vred seg, forsøkte å komme seg fri. Woods hang på som en gal, de sorte, klissete hendene laget striper i Steves klær.

Dragens hals kom inn gjennom vinduet mens de gylne netthinnene igjen festet seg på offeret sitt. Det venstre forbe­net kom inn gjennom åpningen og knuste en benk, den høyre stumpen klorte og krafset mot vindusrammen, prøvde å komme gjennom.

Steve fikk det ene benet løs, sparket Woods i hodet og kom seg fri. Han kom seg på bena og kunne høre dragen puste idet han nådde døren.

«Jaaa!» Med et vanvittig hyl kastet Woods seg over Steve bakfra, armene og bena klamret seg om ham.

KRASJ! Dragen slo talerstolen tilside med det buktende hodet mens den fortsatte å arbeide seg gjennom åpningen. Hele bygningen ristet. Den høyre benstumpen kom gjennom vinduet og slo mot galleriet. Dragen løftet hodet så høyt at det støtte mot taket, hornene splintret en takbjelke.

Woods var som et vilt dyr, knurret, gryntet med blottede tenner, prøvde å holde Steve fast bakfra, prøvde å trekke ham mot disse kjevene og klørne og tennene. Steve sparket og slo, forsøkte å slå Woods løs. Han løsnet grepet.

Til slutt klarte Steve å vri seg sideveis og slå pastorens hode mot enden av en benk. Med et skrik av smerte falt Woods sammen, grep etter Steves ben, men bommet.

Dragehodet beveget seg fremover, kjevene åpnet seg.

Steve stormet gjennom sakristiet og ut gjennom inngangs­døren idet de gule flammene eksploderte ut gjennom sidevinduene i kirken. En vegg av ild slo inngangsdørene åpne og rullet ned trappen.

Steve løp, kjente bølgen av varme i nakken, så lys som av en soloppgang som skylte over bygningene foran seg. Han kunne høre at dragen kom seg løs. Han så seg tilbake.……… Kap. 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s