Avstemming av dokument i WHO – som kan ta fra deg din personlig frihet

Jeg vil anbefale deg å se dette nyhetsprogrammet – Document er av de få som gir deg reelle nyheter idag.

Doc-TV: Du mister friheten hvis du ikke forsvarer den

WHO har ett møte i mai – og avgjøre veien videre – og skal stemme over ett dokument. Og det er alarmerende – selv med fine ord. De snakker om å kunne stenge ned nasjonalstater – pga influensa. De vil bruke digitale pass – for å kunne bevege seg i butikker ol. Dette skal gjeninnføres for bevegelse. På side 36 i dette dokumentet – står det at det skal finansieres av vårt eget hushold, dvs. inntil 10 prosent av din inntekt. Man tar fra makten fra folket – til ett overnasjonalt organ – og kaller det demokrati. De kaller det menneskerettigheter, ved å kalle det helsefremmede tiltak – men tidligere menneskerettigheter beskyttet individets frihet. De har kontaktet helseministeren for å se hva Norge vil stemme her – men ingen vil gi de ett reelt svar.

Vår helseminister klapper over WHO – som vil da ødelegge våre personlige frihet. Da fra deg friheten, sørge for at bedrifter går konkurs, arresterer deg når du bruker dine naturlige frihet – er ikke helsefremmede tiltak. Helsetyranni kalles det.

Vi vet jo at det kommer ny influensa hvert år. Men de snakker om Health Impact. Dette handler om antall smittede – det handler ikke om symtomer – eller om det er dødelig – eller hvor mange som dør – det handler om hvor mange som er smittet av en bestemt sykdom – som de skriver over her – influensa. Det betyr at WHO kan bestemme om nasjoner skal stenge ned samfunnet – bare pga. influensa.

Selv under kommunismen – eller selv Stalin – han kunne ikke kontrollere mennesker som disse her kan – pga. dette overvåkningsapparatet som finnes i dag. Når myndighetene, FHI, helsefolk etc. er unnvikende når man spør – så er det ting som holdes skjult. Rebecca kaller det ett byråkrati fra helvete. Det er galskap at friske mennesker skal betale for dette (mer enn vi betaler nå, når det meste går over skatteseddelen) – som går rett i lomma på farmasøytiske firmaene.

Har du hørt en politiker som noen gang har kritisert WHO – feks. måten de slapp viruset ut fra Kina (C. Skaug som bor i Italia, fortalte at Kina økte flytrafikken enormt, når kineserne ble smittet i januar 2020, og kinesiske arbeidere ble så sendt til Italia for å jobbe) – gjør disse politikerne noe som helst nyttig for seg? Sover de bare? Hva med å erstatte politikerne med kunstig intelligens – de sier jo bare ja fra alt som kommer fra EU – uten å studere dokumentene noe spesielt.

Det som er ille – er at så store deler av befolkningen som lar seg styre av dette. I Tyskland så sier 56% tyskere at det er greit å ha personlige CO2 kvoter – altså det er ett sosialpsykologisk problem i dypet av folkesjelen – hvor man styres av hva Stat, media, akedemia og skole forteller oss, ukritisk. Hvorfor bruker FHI 25 millioner kr på Koronapass – fordi EU sier det!

———————————–

Mine ord: Dette er da spennende å se hvordan dette utvikler seg. Men Norge er ikke lengre ett demokrati – som ett demokrati skal fungere. En av de viktigste tingene som de gjør – er at de hemmeligholder alt mulig av informasjon – og våre helsetopper vet eks. ikke hva som er i de ulike Korona vaksinene.

Under andre verdenskrig – så heiet systemet frem nazi doktorer – som gjorde uhyrlige eksperimenter. Etter krigen ble de kriminalisert og sett på som uhyrer. Og man lagde Nurnbergkodeksen for å slippe gjentagelse – for at folk som skulle vite hva som var i helsefremmede midler – som medisin og vaksiner – før de fikk dem – og alt skulle være totalt frivillig. Men nå så har man blitt totalt brutt Nurnbergkodeksen – og helsenorge er medskyldig i ett internasjonalt massedrap – ved såkalte mRNA vaksiner – men også Koronaviruset er er ett biovåpen sendt ut med vilje – det betyr at det reiser seg en ny generasjon med «nazi» leger og falske helsedominerende personer som Bill Gates (som styrer mye av WHO – gir ca 50 prosent av pengene de får – og har i det hemmelige fått sitt eget sete der) – som ikke har noen medynk med folk – men ønsker å avlive folk eller gjøre de syke, noen helt ødelagt fysisk, uten å ha noen form for anger eller dårlig samvittighet. Vi så det samme med den beryktede Nazi legen Josef Mengele.

Satan er slu – derfor er det viktig å se at det vi har satt vår lit til – som Lege og medisiner – det er nettopp der han bedrar oss. Som kristen er det mer enn noen gang viktig å være avhengig av Gud – på alle områder! Har selv kuttet ut en del medisiner – som jeg skjønte var skadelige. Og nå har det kommet frem at selv Paracept – kan skape autisme – les:

Professor sparket etter å ha avdekket uønskede effekter av paracetamol

Du skjønner – du kan ikke ha legestanden lengre som din avgud. Du må tenke selv – finne ut hva det er i medisinene. Da jeg var ganske ny i helsesektoren – så hadde vi et medisinkurs med en eldre lege – han sa at i utgangspunktet så var all medisin gift – men at man veide det opp mot helsegevinsten om man hadde noe verre i kroppen. Og det er på den måten man må se mesteparten av det som legene foreskriver – og som vi henter på apoteket. Klart – det finnes ting som er godt og bra – og virker som det skal. Men vi må være våkne.

Husk at legene er bundet på hender og føtter – en som jeg vet om, utdannet seg til lege, men etter 2 år, hoppet han av – det var for mye kontroll – styring og systemer som gikk over hans samvittighet som selvtenkende person – tross alt, en lege burde ha full frihet til å gi pasientene det beste pleien. Vi så under pandemien – hvor WHO nektet å gi oss hydroklorokin, Ivermerctin etc. – som var billig og velfungerende mot Korona – og legene fulgte det slavisk – de som vågde å tenke på pasienten, og skrev ut dette – ble truet til å miste sin legelisens. Det viser seg at WHOs testing av disse alternative medisinene – var ett rent juks – og de holdt seg ikke til sannheten – mens India, Brasil og andre steder – hadde stor suksess med disse medisinene, om de syke fikk disse medisinene tidlig i sykdomsforløpet.

Korona var sluppet ut av ett laboratorium med vilje – ett biovåpen lagd i USA først – ved gain-of-Functions forskning. Spørsmålet er – hva er de andre tingene de vil slippe ut – fra laboratorier – i nær fremtid? Og i sitt stille sinn – sier Globalistene:

……Vi har gjort en pakt med døden og et forbund med dødsriket. Når den susende svepen farer fram, skal den ikke nå oss. For vi har gjort løgn til vår tilflukt og svik til vårt skjul Jes 28:15

Gud svarer: Den pakten dere har med døden, skal slettes ut, og deres forbund med dødsriket skal ikke stå fast. Når den susende svepen farer fram, skal dere bli tråkket ned. Jes 28:18

Jesus har beseiret Døden – og uansett hva som kommer – så må vi stå fast! Ikke la oss rokke på noen måte!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s