Å omgjøre fakta og sannhet til løgner – ett enkelt dypdykk inn i nyhetsverdenen – det som SMS ikke forteller deg

Det er ganske merkelig tid – når avslørende journalistikk – kommer på bordet, hadde det vært på 90 tallet – eller de første 10 årene av 2000 tallet – så hadde alle mediene hatt dette som hovedsak i avisene over lang, lang tid. Men når virker det som om Media er blitt en puddel, for noen som styrer de totalt – som sagt sier jo Bibelen:

For pengekjærhet er en rot til alt ondt. I sin lyst etter penger har noen fart vill i troen og har gjennomboret seg selv med mange piner. 1Tim 6:10

Journalister – som ønsker trygghet – selger sin egen sjel, sitt eget land – sitt eget folk – for smør på brødet – og ettersom de fleste av de er venstrevridde hjernevaskede folk – så er også samvittigheten deres død for lenge siden – du kan bare skrive en løgn, om og om igjen – om du ikke lenger har noen kontakt med samvittigheten – Bibelen kaller det å herde sin sjel – som eks. her:

Dette sier jeg da og vitner i Herren: Vandre ikke lenger slik som hedningene vandrer, som følger sitt tomme sinn. Deres forstand er formørket. De er fremmede for livet i Gud ved den uvitenhet som er i dem fordi de har forherdet sine hjerter. Ef 4:17-18

En kjent predikant, når han var yngre – satt sammen en bonde – og begge hadde en kopp rykende varm kaffe – den kommende predikanten, kunne knapt ta en slurp, for det nykokte vannet – men bonden tok hele koppen i en japs, så den kommende predikanten nesten ropte av forferdelse. Fordi bonden hadde herdet seg til å tåle varmen – så han merket knapt varmen fra kaffen. Det er på en lignende måte sjelen blir herdet – og hvor ingen lys slipper til.

Og det begynner å bli mange hemmeligheter – som man før kunne bare kalle konspirasjonsteorier, og så slippe unna med det – men nå begynner bevisene å dukke opp overalt – på hva Demokratene, USA, har gjort – siden de stjal valget, man bør ikke en gang lengre være redd for å være konspiratorisk ved å si det – fordi det finnes for mange bevis – for mange vitnesbyrd – for mange merkelige ting – fordi løgnen vil forsøke å underkue sannheten – men sannheten kan kanskje dyppes under vann en stund – men med kraft – så kommer den opp – hvor løgnerene får sitt pass påskrevet, og dette er de mektige, vår tids store forførere – og de har mye blod på hendene. Så vi kan se eksempel på hvordan media er stille – ovenfor en prisbelønt journalist – når han nærmer seg sannheten – de blir helst stille, og later som han ikke lengre eksisterer:

Ett bilde på vår tids Korrupsjon: Biden Regimet – og han som avslører de, Seymour Hersh – når det gjelder Nord Stream rørene – som ble sprengt. Men avledningen denne gangen – blir så dum – at man mistenker at man lager Disney film på høyeste nivå i politikken – og få alle til å tro på at Drømmeland finnes – og vi alle må strekke oss etter…. få ser marerittet bak

Seymour Hersh: «Pro-ukrainsk gruppe» en avledningsmanøver

Og i Document – så avkledde Alf Jakobsen løgnhistorien som de spredde – for å skylde på Ukrainere for å ha stått bak eksplosjonen av Nord Stream:

Tro ikke på woke-pressen: Seilbåten «Andromeda» ville ha blitt avslørt

Men løgnjournalister – trenger ett lydhørt publikum – noe de har i Norge, der det finnes lite ukritiske tanker – mot hva MSM serverer – men veldig stor skeptisk mot Alternativ media, uansett hvor mye fakta de kommer med. Folk har blitt fakta intolerant – og man må se det at blindheten er åndelig – fordi selv i USA – så finnes det mange motstemmer mot Biden – mange millioner – mens i Norge – vel, noen er det – kanskje noen få prosent – men de fleste sluker heller en løgn, enn å stå alene for Sannheten. Sannheten koster nå – når løgnen har blitt såpass stor i vår nasjon.

Men det koster å gå mot narrativet – en av de – er Islam – og de blåøyde ønsker å blande Islam med Pride – og opphøye begge to – det er som å forsøke å blande olje og vann sammen – dvs. du kan ikke ri to hester samtidig – og tro at ikke den ene hesten vil sparke i stykker den andre. Islam har aldri lagt skjul på sitt hat mot homosexualitet – selv om de forsøker å skjule det utad i dette landet – men dette er ingen stor hemmelighet. Så da har vi Sian som brenner en Koran – som egentlig er profetisk riktig – om man leser Bibelen rett:

Mange av dem som var blitt troende, kom og bekjente og fortalte hva de hadde drevet med. Ikke få av dem som hadde drevet med trolldomskunster, bar sammen bøkene sine og brente dem opp for alles øyne. Og de regnet ut verdien av dem, og fant ut at den var femti tusen sølvpenger. Slik hadde Herrens ord stor fremgang og fikk makt. Apg 19:18-20

Islam har en form for trolldomsånd over seg, og mord – når man leser og studerer dypet av det – så får man lyst til å drepe – for å behage Allah – det var kanskje derfor også en sånn fanatiker som Lars Gule – lot seg lure inn (med åpne øyne), for å bombe jøder – men ble tatt – Norges kanskje eneste kjente islamske terrorist – og for det har han blitt opphøyd av samfunnet som noe viktig. Han forsøker enn i dag å rettferdiggjøre sine handlinger.

Islam er den religionen som historisk – av det vi vet om – den som har drept mest mennesker i sine erobringer – tortur, voldtekter og vulgære halshugginger og slavesalg – og man selger slaver enda idag, innen muslimske land. Men løgnpressen nekter deg å vite det – de ønsker at du skal bli Woke – sånn at du skal skamme deg for at Vesten (men ikke Norge) hentet slaver og solgte dem. Men slavene som kom til Vesten, ble noe bedre behandlet enn de som havnet i muslimske land – vel og merke om du overlevde veien over havene, mange døde – så kunne du kanskje gifte deg og få barn – selv om du var en slave – mens i Islam – så sørget de for å gjøre mennene impotent og ja, det var ingen nåde. Og Islam har aldri reformert seg – det så vi når IS dukket opp – IS forsøkte å leve etter prinsippene til Muhammed.

Dermed har vi hatt en Koran brenning – som ikke burde være noe problem – med tanke på at Norge ikke tilhører Islam – eller… kanskje våre politikere og media synes det – men ikke de fleste i landet. Så når SIAN tente på en Koran – så ble de presset av veien på motorveien – og nesten drept – og den muslimske kvinnelige føreren som var under rus, fikk beskjed av politi at de forsto henne – og det har enda ikke blitt ført sak mot henne:

– Sian-påkjørselen var både drapsforsøk og et angrep på demokratiet

Kvinnen som presset Sian av veien, skal ha vært ruset – er tidligere dømt for ruskjøring

Hvorfor skal man beskytte en bok som ønsker å gjøre Norge til ett Kalifat – og som har en djevelsk opprinnelse sånn at mennesker har dødd – da snakker vi godt over 200 millioner døde. Bare i India alene – vi snakker om over flere hundre år – så døde 100 millioner mennesker – på ett bestalisk vis, slavehandel, voldtekter, vold – i Islams navn – og er ett sår også i India – selv i dag. Engelskmennene var langt fra så onde som Islam, da de var de siste som okkuperte India – men endog, engelskmennene valgte å bli alliert med Islam (dvs ensidig, Islam allierer seg egentlig ikke med noen, om de da ikke tjener på det selv – og bryter avtaler når det passer dem), som teks. når de solgte jødene – fra den retten de selv ga de ved Balfour avtalen – dette skjedde etter at Engelskmennene fant ut at de muslimske landene, fant olje – og de begynte å streve etter rikdommen under sanddynene – og behandlet Israel og jødene som hunder – mange ble drept, og de lot muslimene slakte dem, da Muslimene kunne bruke våpen – mens jødene fikk det ikke det, og ble hardt straffet om man fant noe – vi snakker da om det Hellige landet – Israel.

Menneskenaturen – er noe svake greier! Jeg skjønner hvorfor Jesus måtte komme og dø for våre synder – for de syndene våre er så ekle, og naturstridige – at man klarer ikke å stå ut med de selv – om man blir konfronterte med det. Og journalister har blitt dødens budbringere – ettersom de bærer dødens og løgnens budskap inn i de 1000 hjem – og vi kan lese om det:

Men de feige og vantro og vanhellige og morderne og horkarene og trollmennene og avgudsdyrkerne og alle løgnere – deres del skal være i sjøen som brenner med ild og svovel. Det er den annen død. Åp 21:8

De som bedrar andre med løgner – blir straffet hardere – enn de som bare tror de.

Han sa til disiplene sine: Det er ikke til å unngå at forførelser kommer. Men ve den som de kommer fra! Det var bedre for ham om det var hengt en kvernstein om halsen hans, og han ble kastet i havet, enn at han skulle forføre én av disse små. Luk 17:1-2

Mange, mange kristne har blitt forført inn i medias falske verden – hvorfor tror du ellers at de ukritisk gikk og tok injeksjonene sine – når de ble presset på det – ofte bare for at man kunne være «fri» til ut og reise. Vel – vi klarte å reise på ferie under samfunnet nedstenging – uten å være vaksinert – minst 2 ganger, til sydligere strøk.

Og løgn gjør folk rike – som vaksinene, så har Bill Gates minst doblet sin formue. Men her hjemme – så har de som forsyner folk med strøm, kraftindustrien – også hatt meget gode tider, de plyndrer de som har minst – og beriker seg selv:

Hilde Tonne og resten av konsernledelsen i Statnett håver inn millioner på den skyhøye strømprisen.

Direktørene i Statnett håver inn

Det sies at forbrytelse lønner seg ikke – men hvem lurer hvem? Vel – statlige og kommunal plyndring, som grenser til det kriminelle – er faktisk den mest lønnsomme beskjeftigelse for tiden – og Staten sørger for å verne dem som gjøre det – sånn at folket kan bli plyndret uten å kunne komme unna det. Dessverre finnes det ingen Robin Hood – som sørger for at folket får det som er deres – som eks. denne enorme pengebingen «Pensjonsfondet», som gis til alle bare det er utenfor våre egne grenser – men som vi omtrent ikke har råd til å betale her hjemme – som eks. helsesektoren – med sine klossete store dinosaurus sykehus, som koster milliarder – og gir mye mindre enn da vi hadde små sykehus – du vet, folk blir friske bare å møte normale trivelige folk på ett mindre sykehus, det skal mye til for å møte dette på mega sykehusene våres – som selv de ansatte blir syke og slutter pga stress og mistrivsel – hvor man betaler masse overtid – og får underskudd år etter år.

For at Norge skal kunne være konkuransedyktig bla. konkurransedyktig eksport – så må vi ha billig energi – det har alle statsministre tatt hensyn til siden strømmen ble tilgjengelig – fordi de skjønner at å ta høye strømpriser – vel, det taper alle på – og kan velte landet inn i økonomisk kaos. Men siden SP under den Borgerlige regjeringen Syse i 1989-90 – fremmet av Eivind Reitan (SP) – som før valget var blant øverst lederskap i Norsk Hydro – og fortsatte det etter at regjeringen falt – fikk dermed omgjort strømmen – til noe kraftindustrien skulle tjene penger på – før så gikk det kun til kostpris – fordi man skjønte at billig strøm, holdt Norge AS i gang – både blant folket og industrien. Senere ble ACER avtalen spikeren på kisten, den ble slått gjennom i 2018 med hjelp av Høyre, FRP, AP, Venstre og MDG – hvor kabler til Tyskland – gjorde at prisen gikk himmelhøyt – og allerede nå ser vi at våre politikere slår landet konkurs – om de ikke snart stopper denne selvdestruktive veien de har startet på. Husk at omtrent alle partiene – spesielt de Borgerlige – har vært med på å fått gjennom – og er ansvarlig for dette. Terje Søviknes (FRP), tidligere Oljeminster – hamret på folk og mente det bare var tull at strømmen gikk opp – og sa at det ikke ble mer enn 50 kr. pr måned…. Hvorfor har vi folk i styre og stell – som ikke vet hva de driver med? I en bedrift ansetter man dyktige folk – for at bedriften skal overleve og ha ett godt overskudd – men det gjelder tydeligvis ikke Regjering og Storting – bare du er føyelig og følger strømmen, og ikke tenker selv – så kan du brukes til å styre landet….

Men vi følger Ideologi – og grådighet bak det, som vi ser ved Vindmøllene -som du kan se på denne snutten fra YouTube over – den hadde vært morsom, om det ikke hadde vært så tragisk. De sier de verner naturen – mens de ødelegger den ene natur perlen etter den andre – ved å sprenge fjell – lage mega store veier – bygge hinsidige store vindmøller (som kanskje har en levetid på 15-20 år) – som ikke kan resirkuleres – og vil antageligvis bare bli forlatt når man er ferdig med å bruke den – og de lever kun pga Statlig støtte – ellers finnes det ingen lønnsomhet med det. Tenk selv – før så hadde vi ingen vindmøller – og endog, vi hadde billigere strøm – og alle hadde nok energi! Nå har vi masse mer vindmøller – men politikerne har snakket om å stenge av strømmen til folks hjem, i perioder – fordi vi har for lite strøm – og ingen snakker om den enorme mengden med strøm vi eksporterer til Tyskland, og England – så blir vannbassengene tomme – og vi må betale Europeiske priser – for kraftindustriens korrupsjon og grådighet – sammen med vår Stat – de er ett i sinn og tanker – og jobber mot folket i landet – så de kan plyndre oss på alle mulige måter – og selv bli enormt rike. Venner – de fører krig mot middelklassen – for i enhvert marxistisk regime – så må man ha fattige – som kan underkuves – og de rike, eliten – som styrer alle andre. Det er målet for denne type politikk.

De sier de vil verne naturen – men de ødelegger naturen – og det er egentlig ingen annen grunn for det – enn penger – men bruker propganda – for å få folk til å tro noe annet – og snakker om å «redde» naturen. For noen løgnhalser – grådigperer – og en falsk elite.

TRUER: Tidligere president Medvedev truer med krig hvis nåværende president Putin blir arrestert og sendt til Den internasjonale straffedomstolen (ICC).

Men den Globale ensidige vestlige verden, som ikke klarer å se blodet de selv har utgytt (i antall kriger, drevet av USA) – så har de dømt Putin – som en morder – og skal dermed arresteres – om han besøker ganske mange land, om de da våger å gjøre det – fordi President Medvedev truer:

Forsøk på å arrestere Putin er en krigserklæring

Medvedev truer Tyskland med krig: – Raketter vil ramme den tyske Forbundsdagen

Ungarn bruker som vanlig sunn fornuft:

Ungarn vil ikke pågripe Putin hvis han skulle dukke opp

en fornuft som eliten i Norge har tapt for lenge siden – det finnes så godt som ikke en vismann inne på Stortinget – eller i Regjeringen – det er heller ett område av slangers gift, for alle som våger seg inn i denne mørke verden. Enten følger du deres strøm og blir en bablende pappegøye – som eks Vedum – han som var så frisk i så mange uttalelser før valget – så mange ga han sin stemme – og snudde tvert på de fleste områder, da han kom inn i på maktens tinde. Som denne artikkelen viser – da han lurte og bedro sine rike sponsorer:

Hvorfor lar voksne mennesker seg lure av politisk babbel hver gang?

Ja – man må aldri undervurdere de sataniske kreftene som har blitt sluppet løs på Storting/Regjering – om du har sterke overbevisninger og ikke lar deg rokke – men har sunne meninger – da vil du bli utfryst – ingen vil ha med deg å gjøre, du er politisk spedalsk. Og media legger hodet ditt i Gapestokken – hvor du blir gjort narr av – som teks. de gjorde med Charter Svein, Svein Østvik – det koster noe nå – å mene noe, om du da er så våken at du har avslørt bedragerne i helsepolitikken, Tinget, Regjering, mye av Domstolene, Akedemia – og selvfølgelig våre alles «venn» – eller hva var det Ibsen kalte det – jo, En Folkefiende – nemlig Media. Ikke la deg gå gjennom kopimaskinen til Media – skolesystemet – politikerne – og bli en bablende pappegøye – heller ikke når det gjelder Guds Ord, hvor vi også har en del bablende papegøyer som har høye bekjennelser som sin kristne tro, som er mer tro mot samfunnets aksept, enn Guds aksept – som Ordet sier:

Men budets endemål er kjærlighet av et rent hjerte og en god samvittighet og en oppriktig tro. Fra dette har noen fart vill og vendt seg bort til tomt snakk. De vil være lovlærere, men forstår verken det de selv sier, eller de spørsmålene de uttaler seg så selvsikkert om. 1 Tim 1:5-7

Å ja – selvsikker – jeg har møtt flere kristne – som er selvsikre – men det er bygd på selvet, ikke trygghet i troen – ofte mangler de den typen ydmykhet, som gjør at de klarer å avsløre fiendens måte å virke på – isteden slipper de til fienden inn i sitt eget liv, familie, menighet – for de er forblindet, av sin egen selvsikkerhet og er dyktig på storskryt – men ofte så har de lett for å dyrke tomheten – og religiøse ånder. De aner det ikke – men mye av saltet, om ikke alt – har forsvunnet – så verdens tomhet, eller å få skryt fra den kanten (såkalt positiv tale) er mer kjær, enn den åndelige rikdommen du får ved troen på Kristus, og være villig til å også å lide for å stå for noe – det koster å gå mot strømmen – men en kristen har ikke noe valg, det finnes kun en trang vanskelig vei til Himmelen – og om du ikke går på den i Kristus – finner du ikke veien mot Himmelen.

Gå inn gjennom den trange porten! For vid er den porten, og bred er den veien som fører til fortapelsen, og mange er de som går inn gjennom den. For trang er den porten, og smal er den veien som fører til livet, og få er de som finner den. Matt 7:13-14

Som kristne skal vi ikke tro verden – men leve motstrøms denne verdens ånd. Og vi må være forsiktig så vi ikke lar oss påvirke – av propaganda – som eks. om vaksineindustrien – det er ingenting som tyder på at all medisin er særlig bra – og mange vaksiner er direkte farlig.

Det kan virke som vaksineindustrien – farmasøytenes billiardærer – milliardærer og millionærer – er samkjørt med filmindustrien – eks. lagde de en film før Covid – som omhandlet ett Korona virus – og ble omtrent lagt opp på samme måte som vi så under nedstengningen – og det lå frykt bak det. Vi så i Event 201 (her kan du se Stew Peters på rumble forteller hvordan de planlegger «pandemier» på forhånd – eller du kan se Roberts Kennedy, om hvorfor CIA var med på Event 201) – at hele Korona «epidemien» var godt planlagt på forhånd – spesielt vaksinene – som var ett biovåpen – lagd av Pentagon, noen år før «epidemien» startet. Samarbeid mellom USA og Kina – hmm – er venn og fiendebegrepet nå blitt utslettet? – da det kan virke som de høyeste typen Frimurere sitter og styrer i de fleste nasjoner – og deres fiende er folket – så later de som de lager noen fiendebilder. Bidens sønn Hunter – i Laptoppen fra Helvete – avslører korrupsjon mellom Biden familien, Ukraina og Kina. Så hvem er venn og hvem er fiende? Jeg har liten eller ingen tiltro til Vestens ledere etter alt dette har skjedd.

Så nåer det visstnok noe nytt på gang – som man også har lagd en film om – på forhånd – så smart:

Soppinfeksjon i halvparten av USAs stater, angriper immunsvake og gamle

For vi har fått masse kunnskap om vaksinene – nå i etterhånd – eks. så har man gitt ut en video – Died Suddently – som jeg har lagt ut på denne artikkelen, med svensk undertekst. Men enda er det flere ting vi ikke har fått vite. Og denne artikkelen etterlyser nettopp det:

Vi trenger en troverdig forklaring på over­dødeligheten

Artikkelen sier bla:

Etter at milliarder av doser med mRNA-baserte vaksiner på kort tid er blitt satt mot Koronaviruset covid-19, har mange land samtidig sett en betydelig overdødelighet over et lengre tidsrom. Interessant nok har flere av de samme landene også hatt en statistisk tydelig nedgang i fødselsratene på samme tid. Jeg etterlyste forklaringer på denne overdødeligheten i januar 2023.

Offisielle tall fra finske myndigheter viser at det i 2022 døde flere finner enn på noe tidspunkt siden 1944, det siste heile året i 2. verdenskrig. Finland har altså ikke hatt høyere dødelighet siden en verdenskrig.

En stor overdødelighet ble rapportert samtidig i en rekke land over hele verden, fra Australia til Nederland. I Storbritannia viser offisiell statistikk at det var 9 % flere dødsfall i år 2022 enn det var i 2019. Denne internasjonale helsekrisen blir stort sett møtt med et skuldertrekk av våre myndigheter og massemedier. De vil helst snakke minst mulig om dette.

Men noen norske forskere går lengre: Ny forskning: Korona­vaksinering kan forklare over­dødelig­heten i Europa

Problemet – er at det finnes en menneskeskapt krise – hvor noen har organisert alt – til det minste prikken – til det høyeste (regjering helsetopper) over i alle nasjoner – nesten – og det kan bare være en grunn til dette internasjonale «samarbeidet» – at de viktigste VIP folkene – i de ulike nasjoner – er med i hemmelige brorskap – og sverger til seg selv – ikke til nasjonen. Vi har sånne også i Norge – og de har mange navn. De legger seg i kister – og når man kommer høyest i gradene – så får man vite at guden deres heter Lucifer – så sverger de til han – og er klart til å gjøre mørkets gjerninger i landet – og brødrevenner hjelper de i ulike posisjoner – bank – domstoler – regjering – storting – kirken/prester/biskoper – advokatyrker – handel (spesielt mye her) – politi – professorer – og alt annet du kan komme på – iallefall de viktigste områdene av samfunnet.

Hans Rustad sa på en Skogpod her om dagen – at den største seieren satan har, er å lure folk til å tro at han ikke er til. Og sånn er det – det usynlige er virkelig mye mer reelt – enn det fysiske – ettersom det usynlige styrer det fysiske – og nå har det gått så langt, at dette styrer hele landet – nesten – eneste som holder tilbake, er noen trofaste sjeler som ber dag og natt for landet sitt – det er den eneste grunnen til at Gud ikke har styrtet ned landet vårt i elendighet – iallefall enda – vi bør minnes dettes Ordet:

Jeg lette blant dem etter en mann som ville mure opp en mur og stille seg i gapet for mitt åsyn til vern for landet, så jeg ikke skulle ødelegge det. Men jeg fant ingen. Så utøser jeg da min vrede over dem. Ved min harmes ild gjør jeg ende på dem. Deres gjerninger lar jeg komme over deres eget hode, sier Herren Herren. Esek 22:30-31

Kjære dere – landet vårt lever på lånt tid! Og noen bønner – er det som holder igjen Guds vrede – men når syndenes mål er fullt – så vil det komme en mer alvorlig dom – enn det vi hittils har sett. Er vi forberedt på det?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s