Massive blodpropper i de vaksinerte – og det dype livet med Herren

Vi blir nok aldri ferdig med bivirkningene med Vaksinene – og her kan du se nyeste video rundt dette:

Termografi viser massive blodpropper hos asymptomatiske vaksinerte

Disse mørke flekkene, på denne 23 år gamle idrettsmannen (som enda ikke har fått symptomer) – er da blodpropper – som befinner seg ofte (om ikke alltid) i vaksinertes kropper – altså Proteiner som har klumpet seg sammen og tetter til systemet – sånn at blodet ikke kan strømme fritt til visse deler av kroppen som trenger næring – og kan til slutt føre til dødsfall.

Du kan se gjennom termografien, som «ser» inn i kroppens blodårer – og dermed ser store blodklumper/blodpropper selv hos folk som driver med idrett. Dette viser blodpropp i blodårene. En lege i Brasil begynte å undersøke sine egne pasienter som hadde fått disse Covid vaksinene. Han fant blodpropper rundt om i kroppen på disse.

Denne legen har også undersøkt cellene i kroppen:

Antar at øverst på bildet, er de til venstre friske celler – de til høyre er skadet celler. Jeg har før delt dette på bloggen min, hva noen tyske leger fant – og så denne med bilde av ødelagte celler – hvor man ikke bare ser skadet celler – men også skadet/ødelagte immunceller – som skulle forsvare kroppen. Det er mange som sier dette – at immunforsvaret på de som har tatt kun 2 vaksiner – er redusert til ca 75 prosent. Og da kan man jo åpne opp for alt – som WHO ønsker å definere som en ny pandemi.

Disse blodproppene (mørke flekkene på denne kvinnes kropp) blir skapt i blodet til de vaksinerte

Som du ser klarere på dette bildet – til venstre – de som ikke har vaksinert seg med Korona vaksiner – de til høyre er de som er vaksinert. Cellene klumper seg sammen. Dr. Richard M. Flemming viser en video om hva som skjer når man setter inn vaksiner inn i det mennneskelige blodet (tid i videon fra 1:19). På videon ser du at blodet begynner å klumpe seg sammen:

  • Natural News avslører post-vaksine propper ICP-MS elementær analyse resultater. sammenligner blodpropp med menneskelig blod… funn avslører at disse som koaguleringene IKKE er «blod»propper
  • en konklusjon er uunngåelig: koaguleringen mangler nesten helt nøkkelmarkørelementer som vil være tilstede i menneskelig blod (som jern og kalium), men viser likevel betydelig høyere konsentrasjon av elementer som brukes i elektronikk og kretser
Sodium er natrium – tin er tinn, ett metall – og aluminium også metall som brukes i elektronikk og kretsløp innen elektronikk (circuitry)
Moderna administrerende direktør får en lønnsøkning på 50 % til 1,5 millioner dollar etter at han innløste 400 millioner dollar fra børsen – til tross for tilbakeslag for å øke kostnadene for injeksjoner fra 26 dollar til 130 dollar

Propaganda fra Moderna – Moderna strekker seg ut mot fremtiden – video reklame fra Moderna (tid 2:21) – et barn strekker seg ut etter en streng – som ikke ser så mye ut – om det da ikke er en streng av mRNA – livets kode på innsiden i enhver celle av din kropp -som har kraft til å forandre enhver ting. mRNA har allerede forandret hvordan vi bekjemper virus – det er skapt medisinsk fremskritt i hurtig tempo. mRNA kan forandre hvordan vi bekjemper fremtidige sykdommer – fra at det kan spre seg over større områder – til det ekstreme nære områdene – det kan selv nå individuelle mål å få bukt med kreft. En streng av mRNA kan gjøre livet bedre – overalt. Selskapet som får oss dit – Moderna dette forandret alt.

Rapport fra Info Wars – sitat slutt:

——————————————-

Ingenting – av dette er helt nytt – for de av dere som har fulgt meg. Men det er viktig at vi ikke glemmer – fordi mange kristne har tikkende bomber inne i sine egne kropper – og mange av dem har gjort Den Hellige Ånd sorg, fordi de har forurenset Hans tempel –

Vet dere ikke at dere er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i dere? Dersom noen ødelegger Guds tempel, da skal Gud ødelegge ham. For Guds tempel er hellig, og det er dere. 1 Kor 3:16-17

Selv iherdige kristne som nekter å drikke 0% alkohol. pga av at de ønsker å være radikal i sin tro – har endog tillat at denne giften har blitt injisert i kroppen, som er 100 ganger verre enn noen fyllekalas – dessuten, alkohol kan kroppen kvitte seg med, om du ikke er en vanedrikker (og klart, kristne burde ikke drikke alkohol). Men mRNA vaksinene – kan man ikke bli kvitt, du kan ikke reversere det som skjer i kroppen – det er som en kreftsvulst – som du har gitt selv tillatelse til – å spres seg inn i kroppen din.

Og jeg vet at det var flere kristne – selv predikanter som døde pga Korona viruset – og jeg har selv blitt rammet hardt, og min kone trodde jeg skulle dø 2 ganger – og hun er ikke hysterisk på sånne ting, hun bare var sikker på at jeg skulle stryke med ved 2 tilfeller. Men jeg ble ikke syk fordi jeg ikke var vaksinert, det skjedde fordi Korona viruset også var ett biovåpen – akkurat som Vaksinene. Hele viruset var skapt ved Gain-of-Function forskning først i USA – så transportert til Wuhan. De som vet noe om virus – ser at det er mennesker som har manipulert det.

Men Herren åpenbarte noe for meg – det var i januar i fjor, da jeg var på sykehus for behandling – jeg så denne videon – og oversatte noe av den:

25 jan – En profetisk visjon, Perry Stone

Da jeg så denne – hvor han fortalte at 400 tjenester hadde dødd av Korona i USA – og jeg har i baktankene at Korona angrep kristne i Norge Idag/TV visjon – og ble så dårlig, kanskje på samme nivå som meg – og disse løp avgårde for å vaksinere seg – altså fra vondt til verre.

Mitt personlige vitnesbyrd

Vitnesbyrdet kan virke noe fjernt – for de som ikke forstår noe av den usynlige verden – men her et vitnesbyrd av en svensk pastor, via Enarson:

Se også denne profetiske advarselen som kom tidlig i «pandemien»:  PROFETISK BUDSKAP TIL NORGE – Land Land, Hører Herrens Ord!

Pandemien som de kalte det – var høyst åndelig! På samme måten som frykten også var det! Det lå som en skrustikke over landet vårt i nesten 2 år – bare de modigste og de som tenkte selv – nektet å ta dette her! Her er mitt vitnesbyrd:

Den åpenbaringen jeg fikk i mitt hjerte – at det som skjedde var ett angrep mot tjenester Herren hadde reist opp – det var en av grunnene til at jeg var en måltavle for dette. Min blogg er en liten tjeneste -men endog en tjeneste. Og da jeg fikk dette manipulerte viruset i meg – så fulgte det med 4 urene ånder – som begynte å plage meg. Da jeg satt hjemme i min lenestol – i ca 3-4 uker i desember – hvor jeg ikke klarte å spise, omtrent ikke gå noe sted – det var ett smertehelvete å gå bare på WC. Og legen fulgte meg ikke opp. Om natten da jeg skulle sove – så var det som en karusell av tanker og følelser som ble kjørt gjennom meg – så jeg fikk aldri hvile. Jeg visste at det var onde ånder – og jeg fikk kjempet meg 3 ganger til bilen, og kjørt til ett øde sted – hvor vi fikk drevet den ut en og en av de 3 først plageåndene – over en telefon med en åndelig hyrde (det er dessverre ikke så mange som driver ut onde ånder, har forståelse for dette eller vil hjelpe en i min hjemby ). Og for hver ånd – så ble tankelivet roligere – og jeg fikk mer orden på tankene natten og på dagen. Men smerten var der – og så fikk jeg blodpropp i den ene lungen, pga inaktivitet i disse 3-4 ukene. Til det ble så ille – at jeg måtte ringe til legevakten – som ikke ville sende ambulanse – tenk det. Men da jeg først kom til legevakten – ble jeg bare «hivd» inn i en ambulanse – men det er en annen historie.

Uansett – etter ca ett halvt år, hvor jeg hadde begynte å jobbe ca 50% – så var det en fjerde ånd – min åndelige pastor, på telefon, så en ånd i min lunge – og drev den ut. Så nå forstår du hva striden handler om – det hele var djevelsk – Koronaen – men hele tanken bak Korona, var at kristne skulle bli redd, og løpe og ta vaksinene – fordi vaksinene var hele meningen med Korona.

Spørsmål og undring

Mitt spørsmål har hele tiden vært – hva da med de som er vaksinert, når det viser seg at DNA`en blir manipulert? Husk Nephilim (som ble til via en krysning mellom en fallen engel og ett menneske) – var en manipulasjon – og kunne aldri bli frelst eller reddet – de var avvik fra det Gud skapte. I endetiden advarer Bibelen om Dyrets Merke. Og de mest våkne – har skjønt at det skjer en såpass stor manipulasjon av DNA`et – at det er umulig å vende om til Kristus – eller få nåde! Fordi de menneskene som tar det imot – har da blitt noe annet enn ett menneske – DNAen er blitt ødelagt – eller mest sannsynligvis «oppgradert».

Det fantes noen få varslere – som legen Dr. Tenpenny – som sa at vaksinene satte Cellene i gang til å produsere Pigg-proteiner – som så gikk tilbake og manipulerte noe av DNAet. Dette er alvorlige spørsmål – men jeg ser få som gidder å sette seg inn i det – eller er interessert. Eller er bare overfladisk. Når det skjedde en så alvorlig ting som at man stenger ned ett samfunn – så burde man være våken og spørre hvorfor. Nedstengning gjøres bare i krig ol. – ikke pga ett virus – som i de fleste fall, fikk folk til å få en følelse av influensa. Det var godt under 1 % – som døde av dette, det var få som fikk alvorlig mèn av dette. Men hysteriet i media – var det som rev folk bort i villfarelse. Det andre var sykehusene som registrerte Korona døde – uten at de hadde dødd av Korona. Det verste med alt – var testene – som kunne finne mange virus, ettersom den bare fant noen av fragmentene i Korona – som på samme måte fantes i mange andre virus – så svaret var totalt misvisende, smertefull – og ydmykende, ved å putte denne pinnen opp i hjernen din – omtrent.

Denne svarte «slangen» er noe som dras ut fra hjertet – ett av resultatene av Vaksinene.

Og vi vet at ved filmen Died Suddenly – som man ikke kan vise på «offentlige» steder, som Facebook, YouTube etc. – og heller ikke via media – så er det skremmende hva dette marerittet av ondskap, som kan minne om Alien den 8 passasjer, for de som har sett den (en grøsser science film fra 1979, så den aldri, men jeg leste tegneseriebladet – selv det skremte meg) – som slår rot i kroppen.

Anger på dypet

Jeg skrev for noen måneder siden – inn en artikkel i Norge Idag – og for første gang så tok de inn litt kritikk. Men ellers har Norsk kristen media vært helt stille. Hvorfor sier man «Tier der andre tier» – når man ikke ønsker å selvransake seg litt, og skrive om vaksinenes dødelighet og ødeleggelse av helsen til millioner? Hva med å spørre Gud med ett åpent hjerte – hva er det jeg har i kroppen min – Herre? Og om Herren gir deg en følelse av sorg – så er det på tide med en dyp anger – og søke Herren for hvor man skal gå – for å kunne bli opprettet. Det må være av høyst viktighet.

Jeg vet at Gud er nådig – og Hans kjærlighet stor. Og jeg håper ikke – at vaksinene også har åndelige komplikasjoner i seg – selv om jeg tror det – sånn at folk kommer på avveier – også i troen. Min bønn er – at vi trenger å gå ned på knærne – sånn som Daniel gjorde – da Israel hadde syndet alvorlig – og Jerusalem totalt ødelagt:

 Da vendte jeg mitt ansikt til Gud Herren for å søke ham med bønn og ydmyke begjæringer, med faste i sekk og aske. Jeg ba til Herren min Gud og bekjente og sa: Å Herre! Du store og forferdelige Gud, som holder din pakt og bevarer miskunn mot dem som elsker deg og holder dine bud! Vi har syndet og gjort ille, vært ugudelige og satt oss opp mot deg. Vi har veket av fra dine bud og dine lover. Vi hørte ikke på dine tjenere, profetene, som talte i ditt navn til våre konger, våre høvdinger og fedre og til alt folket i landet. Dan 9:3-6

Dette her var en god stund etter at syndene var gjort – og Jerusalem ødelagt. Men Daniel hadde studert Jeremia, en annen profet – og så at det var 70 år – så skulle Israel bygges opp igjen. Mitt spørsmål er – når Daniel fikk sånn sorg over hva fedrene hadde gjort, så hva da med oss? Er vi så mye bedre enn Israel? Kjemper vi mot Abort med hele oss – mot Israel hatet – med hele oss – mot Pride og ødeleggelsen av familien – med hele oss – men det er de ytre syndene, og nasjonens synd – Daniel- en rettferdig mann – sa Vi har syndet? Hva syndet Daniel med? Jeg tviler på om dette bare var ord han ramset opp – nei, han gikk inn i dypet – i nød – sønderknuselse – og fikk tak i Guds hjerte – hvor Ånden fikk han ned på dypet av Faderens hjerte.

Gud er Hellig – Han aksepterer ingen synd

Hemmeligheten var at Daniel visste at Gud ikke aksepterte synd – av noe slag! Det er ikke sånn at Gud ser gjennom fingrene – bare fordi du virker snill og grei – og lever etter Kardemomme by loven. Sånn jeg ser det – når jeg først snakker om Kardemomme by – så var det vel bare Sofia som virket som ett rettferdig menneske der – men latterliggjort som for streng. Men Gud aksepterer ikke at du stjeler fra jobben – selv å ta med enkle ting – Gud aksepterer ikke at du baksnakker en annen – Gud aksepterer ikke at du ser ned på deg selv eller lever i forkastelse (fordi det er også en synd å leve i selvhat – men Gud vil selvfølgelig hjelpe deg ut av det, om du søker Ham med hele deg), Gud avskyr om du ser på pornografi, lever i utukt (tar på en annen persons kropp med lyst, som du ikke er i pakt med), Gud hater om du skiller deg, men enda verre om du gifter deg på nytt – uten at Ordet gir deg lov til det (jeg har skrevet noe om giftermål og skilsmisse her), Gud liker ikke at du er arrogant, Gud misliker at du er oppblåst og selvgod, Gud avskyr at du behandler Guds små dårlig – rakker ned på dem – isolerer dem eller føler deg bedre enn dem, Gud avskyr at du er religiøs og bare from på det ytre, men innsiden bryr du deg lite om det som ligger Gud på hjertet – og kan vi snakke i det uendelige om slektsånder og ting man har arvet fra fedrene – selv om det ikke er din feil – så ønsker Gud at du skal gi byrdene til Herren – ellers kan de bli en snare:

Så la oss derfor, da vi har en så stor sky av vitner omkring oss, legge av alt som tynger, og synden som henger så fast ved oss, og løpe med tålmodighet i den kampen vi har foran oss, med blikket festet på Jesus, han som er troens opphavsmann og fullender. For å oppnå den gleden som ventet ham, led han tålmodig korset, uten å akte vanæren, og har nå satt seg på høyre side av Guds trone. Ja, gi akt på ham som utholdt en slik motstand fra syndere, for at dere ikke skal gå trett i deres sjeler og bli motløse. Ennå har dere ikke gjort motstand like til blodet i deres kamp mot synden. Heb 12:1-4

Ingen kan sette seg i frihet fra alt – når man er nyfrelst – så må man nettopp starte der. Og ta bit for bit – det er ingen oppskrift på hvordan man skal vandre med Herren – men mens man gjør dette – så lærer man seg å vite hva Herren ønsker – og hva Herren liker – og ikke liker.

Det er forskjellen på Abel og Kain – Abel kjente Åndens hjerte, og visste at Gud ville ha ett lytefritt lam, bilde på Kristus – mens Kain, lagde sin egen gudsdyrkelse, og ville gi Gud jordens grøde – og Gud tok ikke imot Kains gaver – og til slutt forfulgte Kain sin bror i en religiøs nidkjærhet, og drepte han.

Husk – det er mange kristne som nok har blitt frelst – men bryr de seg ikke om det som er Hellig – og ikke Hellig – og en dag faller de fra Herren – fordi de ikke har lært seg å være lydhør. Så når man kommer inn i frafall – så gjør man bare det man alltid gjør – går på møter, tilber i lovsangen – er sammen med andre kristne – men merker knapt at Ånden har flyttet ut. Dette er mer vanlig idag – enn noen gang – pga det er mye enklere å synde nå, enn bare for 20 år siden. Og læren i de lokale menighetene er ofte temmelig kraftløse og uten salt.

Dermed må vi lære rett og galt – og uten kunnskap – så går vi feil. Problemet når Ånden har flyttet ut – er at man begynner å mislike de som er åndelige og lever nær sin Gud – man får spader – og vil helst flytte disse menneskene ned i Sahara eller ett eller annet sted. De er en plage – akkurat som Abel var en plage for Kain. Vi kan se noe lignende hos avisen Dagen – som ofte forfølger vekkelser, som ikke passer inn i deres eget bilde – som teks. evangelist Levi – som de misliker sterkt. De spør seg ikke hvorfor de ikke liker ham – for hvem vil egentlig vite hva som egentlig driver dem? Vi bare følger følelsene som i en gammel vane – men har ikke den freden som vi en gang levde i og virket i – eller den første kjærligheten!

Prisen for å komme frem til evigheten – er en vanskelig pris å betale

Det koster å komme til Himmelen – og det er ingenting som tyder på i Skriften – at løpet mot Himmelen, er en lett sak. Jesus sa

Gå inn gjennom den trange porten! For vid er den porten, og bred er den veien som fører til fortapelsen, og mange er de som går inn gjennom den. For trang er den porten, og smal er den veien som fører til livet, og få er de som finner den. Matt 7:13-14

Få er det som finner den – det burde være tankevekker for oss alle. Og vi ser farene – om vi frykter Herren – men om vi bare elsker ham – så kan man lett bli dratt inn i snarer. Man skal elske – men også frykte Ham. Frykter man Gud, så stiller man spørsmål med alt hva man hører og hva man får servert av forkynnelse og lære. Frykter man Gud, holder man seg unna det onde. Det er en grunn til at store Guds menn faller – som oftest er det byrder som man ikke har vært villig til å gi Gud – kanskje en «liten» synd – eller visse karakterdrag – som ikke Ånden har fått virke i – hemmelige rom i sjelen (løgner), som heller ikke Ånden får tilgang til – så kommer man i situasjoner, hvor du tar lettvinte løsninger, som teks. vaksiner – og så faller man inn i en eller annen type mørke – eller frafall – og ofte kan frafallet bare starte ett sted – og virker over lengre tid – før Ånden flytter ut.

Det er derfor vi må gjøre Jesus til Herre på alle områder av livet vårt – vi vil klart ikke klare det på en gang – dette må skje gradvis – og det er en kamp hele veien – og vi vil gå feil – gjøre feil – men har vi rett hjerte, så vil vi finne veien tilbake – fordi Han vil lede oss tilbake på den smale veien.

Så nei – ingen er fullkomne – heller ikke de mest åndelige. Vi er alle frelst av nåde! Men vi må vokse opp til kjennskap av Ham – og Hans nåde, hva nåde egentlig er – og kjenne dybdene av Hans Ord! Og om vi synder 70×7 pr dag – så er Han villig til å tilgi alt – om vi bekjenner det – etter 1 Joh. 1:9. Men ubekjent synd – kan være med å skape råttenhet i ens sjel. Derfor – er det viktigste å kjenne Faderen – da er det enklere å hele tiden la Han korrigere og lede oss – på rett vei!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s