Google mot Dyrets merke, helvetes forgård i Brussel, krigen i Ukraina – ett skuespill med mye blod? Bankkollaps? Vil det i nær fremtid oppstå hat mot innvandrere?

Dessverre – av visse grunner – så måtte jeg ta bort artikkelen «Ingen vendereis! Dommen er stadfestet«. Men, det er dessverre ikke alt som kan dele på nettet – fordi Sannheten har dårlig kår – spesielt om visse emner. Og vi vet at informasjonsstrømmen – for det meste er manipulert, halve og hele løgner – anført av media, og sosiale medier – og blant de verste – er «søkemotoren» Google.

Når det gjelder Google – jeg har jo noen blogger der, hvor jeg delte profetiske ting som Blodmånene, Gog og Magog, fremtiden for Israel – og Nathan, den jødiske guttens syn – ble anmeldt av noen, som tydeligvis har lest artiklene mine via http://www.korsfestet.com – og dermed mente selv Google at de måtte vekk – fordi det stred med Googles retninglinjer. Kan det være fordi Google har noe som kan minne om 666 i logoen sin?

Bloggartiklene jeg nevnte – er ganske så uskyldig, men man nevnte viktige politikere som Hillary, Obama mm. (som Sosiale medier, MSM vil beskytte) – men i en sannferdig Ånd (dette er artikler som er oversatt for noen år siden, nettopp fra YouTube, som også er eid av Google). Artiklene i offentlige godkjente informasjonsstrømmer er oftest i en motsatt Ånd av hva Sannhet og Guds rike står for, mens Verdens godtatte underholdning er blodig, voldelig og okkult – som ofte går gjennom Google uten store problemer (det ligger tydeligvis innenfor Googles retninglinjer).

Her noen lenker om Google – og hva de driver med, sånn utenom «søke» tjenesten sin:

Her en artikkel om Googles sensur allerede i 2016 og Toppforsker slutter i Google og advarer mot kunstig intelligens og Google trapper opp kampen mot desinformasjon i Europa og Google: Kvantesprang innen data og Google er blitt litt som islam og Google-ingeniør oppdaget at robot var tenkende vesen og Google: Hundrevis av møter med Obamas Hvite hus og Konservative omtales som «nazister med hundefløyte» internt hos Google og Google finansierte forskningen som ga oss viruset, sensurerte informasjon og FN-topp skryter av hvordan de kontrollerer søke­resultater på Google og Facebook, Google og Twitter fjerner video med leger som vil informere publikum og Google bremser informasjon om ny bok som dokumenterer Kinas spredning av koronaviruset

Og en ansatt har hoppet av – og avslører ting:

En avhopper fra Google – forteller skremmende ting fra innsiden. De er ikke nøytrale – men ett politisk instrument

Google har også kanskje verdens beste søkemotor – men de bruker også å manipulere mange søk, om du eks. søkte på Trump ved valget i 2020 – så kom du gjerne inn på noe annet. Dette gjør de hele tiden – spesielt vaksiner, og skader pga vaksiner ol. – og de manipulerer søkeresultat som rundt abort, innvandring og støtter de største bedriftene, altså big business. Vi har hørt den offisielle historien om disse personene som skapte Google – men det kan vise seg å ligge mer bak – akkurat som Facebook kan tyde på var en stjålet patent, av noen andre som skapte det, mens Mark Zuckerberg var vinneren av suksessen – som han muligens ikke hadde gjort noe strev med selv – så var også skapelsen av Google, en ide fra det amerikanske militæret – for å kontrollere deg – les denne artikkelen:

Googles egentlige opprinnelse ligger delvis i CIAs og NSAs forskningsbevilgninger til masseovervåkning

Artikkelen sier bla:

For to tiår siden jobbet det amerikanske etterretningssamfunnet tett med Silicon Valley i et forsøk på å spore borgere i cyberspace. Og Google er i hjertet av den opprinnelseshistorien. Noe av forskningen som førte til Googles ambisiøse opprettelse, ble finansiert og koordinert av en forskningsgruppe etablert av etterretningssamfunnet for å finne måter å spore enkeltpersoner og grupper på nettet.

Etterretningssamfunnet håpet at landets ledende datavitenskapere kunne ta ikke-klassifisert informasjon og brukerdata, kombinere det med det som ville bli kjent som internett, og begynne å skape profitt, kommersielle foretak for å dekke behovene til både etterretningssamfunnet og publikum. De håpet å lede supercomputing-revolusjonen fra starten for å gi mening om hva millioner av mennesker gjorde i dette digitale informasjonsnettverket. Dette samarbeidet har gjort en omfattende offentlig-privat masseovervåkningsstat mulig i dag.

Internetts skaper og Darpa

Internett, som tydeligvis er der den største formen for Endetidens forførelse spres – var også mye en amerikansk ide, selv om flere andre var inne i det, så var nok hovedarkitekten Darpa – Amerikansk forsvarsdepartement – du kan lese dette i Hvordan internett ble oppfunnet. Darpa er også de som har oppfunnet Hydrogel – inne i Modernas vaksiner – du kan lese om det her – det rene Science Fiction.

Hydrogel er en type nano roboter. Som jeg delte i en artikkel her – så virker det som det fantes ting i de vaksinerte, som er elektronikk og kretser. Tanken bak mRNA vaksiner – er faktisk å kunne kontrollere hele menneskeheten – på sikt – ved at man kan scanne mennesker som har dette på innsiden, så de vet om de eks. er vaksinert – og ved data-kommunikasjon mellom individ og system. Fantasien har ingen grenser når det gjelder dette.

Pentagon – Amerikansk militærindustri, er veldig dypt involvert i mRNA vaksiner. Og dokumenter viser at de er dypt involvert i alt som heter Covid. Så Korona viruset – er bio våpen – vaksinene er også biologisk våpen.

Jeg har advarte mange ganger om kristne som har tatt mRNA vaksinene – pga dens evne til å manipulere DNA – så les gjerne denne artikkelen: En åpenbaring fra Herren om den store vederstyggeligheten. Dyrets merke og om kartlegging og manipulering med gener – men jeg tror enda ikke at de første vaksinene ødelegger DNA`et, men du bør gå til Gud, om du har tatt dem – og tale til Herren om det! Du har endog latt gift komme inn i din kropp – som er Herrens tempel!

Men en annen ting – er at Google også er en av eierne av AI – det såkalte selvtenkende robotprogrammet:

Allerede i 2002 klarte ikke verdensmester i sjakk, Vladimir Kramnik, slå datamaskinen Deep Fritz. Idag er mennesket barnemat for AI.

Kunstig intelligens vet alt og vil fortelle deg hva du skal mene

Så jeg fristet meg til å skrive dette – om denne artikkelen:

AI er nok ett sterkt verktøy – som stemmer med Åpenbaringsboken om Endens tid – dvs. den tiden vi lever i nå. Det er skrevet på en måte som vanskelig å forstå, for de som levde rundt 100 e.Kr., da boken ble skrevet – men flere ting ser ut som passer til vår tid:

«Og det fikk makt til å gi dyrets bilde livsånde, så at dyrets bilde til og med kunne tale, og gjøre så at alle de som ikke ville tilbe dyrets bilde, skulle drepes.
Det utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn. Heri består visdommen. Den som har forstand, la ham regne ut dyrets tall! For det er et menneskes tall. Og dets tall er seks hundre og sekstiseks.

Åp 13:15-18

I dag har vi TV – og i 1984, så er det TV`en som dominerer i å kontrollere folk. Og blandet med AI – og jeg vil også legge til demonisk aktivitet – så har du ett kontroll apparat som kan styre alle.

Merket (eng. The mark) i Åp. 13:16 som det står er på grunnteksten (G5480) «Charagma» eller merke er lagd med «Charax» – som er rotordet for «Pale», dvs en påle, stake – eller «palisade» ett stakitt gjerde som er spisset på toppen (for å motstå fiender) som ett vern rundt for å beskytte. (hentet fra «Tallet 666, og vaksiner, del 1, 2 og 3«)

På den tiden var sprøyter ukjent. Og Jesus ba Johannes å skrive ned det han så. Hva om han så en sprøyte – og beskrev det på denne måten?

I denne denne lenken – som det ligger en video:

https://www.vaken.se/termog… (som jeg har oversatt her)

– så vises det såkalte blodpropper som er i de vaksinerte – egentlig er det noe annet – men i dette – så er det ting som finnes i elektronikk og kretser. En polsk forsker som Hans Rustad skrev om en gang, hadde funnet ting som var en type sporingsenheter – elektronikk – inne folk som var vaksinert.

Jeg tror ikke at de får ut dette systemet ut enda – men vi er nære på at apokalypsen kan bli en virkelighet. For disse rike folkene – som driver ut alt dette – er også okkultister og tilber Lucifer. Perry Stone, en kjent predikant i USA, fortalte at en kristen milliardær, hadde vært på møte med disse rike Globalistene (les Agenda 2030), og der ba de til sin far Lucifer (satans navn, før han falt) selv på morgenen, en type bordbønn før frokost – de mener at Gud er sjalu på Lucifer.

Så parallellene er slående – ikke rart at Media, som de eier – hater kristendom og Israel – og ikke minst er dyktige på å sensurere sannheten. Kristendommen – iallefall den ekte – vil alltid støte disse menneskene og deres system. For det er kraft i Evangeliet – som de som lever i mørket – ikke liker! Sitat slutt

Babels tårn

Vi vet jo ikke hvordan Babels tårn så ut – men her er en av tegningene som avviker fra det alle mener det ser ut som det – kanskje det er en mer sannsynlig bilde av hvordan tårnet så ut?

Så Google er en viktig del av Endetiden – husk, Gud forvirret tungemålet ved Babels tårn, for å forhindre de å samle seg til en enhet – mot Gud, og undertrykke mennesker! Og i Apostlenes Gjerninger, står det:

Gud, han som skapte verden og alt som i den er, han som er herre over himmel og jord, han bor ikke i templer som er bygd med hender. Heller ikke lar han seg tjene av menneskehender som om han trengte til noe. For det er han selv som gir alle liv og ånde og alle ting. Han lot alle folkeslag av ett blod bo over hele jorderike, og han satte faste tider for dem og bestemte grensene mellom deres bosteder. Dette gjorde han for at de skulle søke Gud, om de kanskje kunne føle ham og finne ham – enda han ikke er langt borte fra en eneste av oss. Apg 17:24-27

At grensene nå oppheves, og migranter fra hele verden kommer inn – så er det starten på at Lucifer oppretter sitt nye endetidens Babels tårn – Google er da en av brikkene, som fjerner språkbarrieren, sånn at folk kan lese alle typer artikler – fra fremmede land, med fremmede språk – oversatt. Og oversettelsen nå, er mye bedre enn for noen år siden. Så AI er en del av hele dette grusomme spillet – som skal underkue og ødelegge menneskenes frihet – men folk skjønner det ikke helt – pga «brød og sirkus» over mange år – men nå som eks. jeg skrev under – så har folket i Irland fått nok av migranter (se neste artikkel) – som oversvømmer de – og når «brødet» nå begynner å bli dyrere – all mat, strøm, drivstoff og mye mer – så begynner folk å våkne litt, og dens våkenhet kan gå over i sinne, over å være lurt – og så kan det utvikle seg anarki. Men det har vel også være meningen fra begynnelsen, av de som planla å utvanne nasjonstatene`s egen etnisitet.

Rett på sak – har vært på en av Helvetes Forgårder – i Brussel, Belgia

Document via Rebecca besøker Helvetes Forgård – dvs. EU parlamentet – og møter her sinte Irere – det er sjokkerende å høre hvordan de blir overkjørt av alt for mange Migranter i forhold til innbyggertallet, spesielt i visse småbyer – og alle er unge menn, oftest sinte, voldelige mm. og politikerne snakker om hatprat, for alle som protesterer mot denne politikken – men det føles for de som de er okkupert av noe ondsinnet – og nå snakker man å innføre lover – for å ta eiendom fra folk som har store hus, som de ikke trenger, for å gi de til migranter. Velkommen til helvetes forgård – via EU lover – som også vil etter hvert komme hit!

Rett på sak #63 – På innsiden av helvetes forgård

Rebecca skriver også:

Innsiden av EU-parlamentet er en interessant affære, «kunsten» som pryder gangene taler om en Jesus som elsker sadomasochister, normalisering av transmenn og lesbiske, kyssende kvinner ikledd hijab, samtidig som unionen forsøker å blidgjøre den mest intolerante ideologien i manns minne.

Utvilsomt – så er verden på vei inn i ett mørke, som aldri har vært sett før i manns minne:

For da skal det bli en trengsel så stor som det ikke har vært fra verdens begynnelse til nå, og heller ikke mer skal bli! Matt 24:21

Men så lenge det finns lys i verden, som troende som ber – og kjemper i bønn – som vandrer med Herren, så vil ikke den onde kunne gjøre alt hva han vil – selv om den ondes tid vil komme hvor han vil råde over det meste av Jorden, men vi er ikke der ennå. Vi er bare nærme – men også nærme vår forløsning!

Stå opp, bli lys! For ditt lys kommer, og Herrens herlighet går opp over deg. Se, mørke dekker jorden, og det er belgmørke over folkene. Men over deg skal Herren oppgå, og over deg skal hans herlighet åpenbare seg. Folkeslag skal vandre til ditt lys, og konger til den glans som er gått opp over deg. Jes 60:1-3

Selv om Ordet er primært til Israel og det jødiske folket – så utvilsomt er det også ett vers for det Lyset som finnes i menigheten – og at menigheten vil få vekkelse ved Jesus kraft, som får folkeslag og konger til å vandre til den Evige freden, som evangeliet gir.

Så litt smått her og der:

Problemer i den russiske hær, eller….?

Jeg fikk noen tanker – da jeg leste denne artikkelen:

Sjefen for Wagner – Wagner er en russisk paramilitær organisasjon

Wagner-sjefen anklager russiske styrker for å flykte

Jeg tror at alt dette er ett spill for galleriet. At det står dårlig til med soldatene – at ting ikke fungerer etc. – er formidlet med ett formål – men er ikke reelt. Jeg mener at Russland – kunne ha bekjempet Ukraina mye raskere – men målet er ikke Ukraina, men har ett større formål, som teks. Norden – vel, det er mine tanker. Så lenge Putin bare drøyer ut – så blir Europa svakere og svakere militært, da vi har tømt våre lager med våpen og stridskjøretøy ved å sende de til Ukraina, og flere land i Europa være klar for å bli okkupert/lide nederlag i krig – og Ukraina nå blir utmattet av dette menneskelige helvete som en krig er. Liv betyr ingenting for noen av sidene – verken hos Putin, men ei heller hos Zelenskyj – eller hos Biden/NATO/Stoltenberg som likesom skal være på motsatte siden. Alt er bare propaganda, for å motivere folk – til å stride – det koster bare de unge soldatene livet – og mange blir lemlestet for livet – og de overlevende ofte psykiske vrak – for å ikke snakke om alle sivile som dør, inkludert barn – eller som blir fysisk, og/eller mentalt skadet. Krig er ett menneskelig helvete.

Inferilitet – vanskeligheter med å få barn

Stadig strømmer det inn rapporter – om det som kan virke som inferilitet hos kvinner – spesielt her i Norge – men også andre land, der vaksinegraden av Korona vaksinen har vært stor;

Mye går i feil retning for Norge: Sjokktallet som virkelig skremmer

En annen nyhet – er at de mangler morsmelk for nyfødte:

Stor mangel på morsmelk ved norske sykehus

Det finnes ingen forklaring hvorfor – jeg har selv hatt prematur barn en gang i tiden – og i starten fikk vi vel annen melk, enn selvlagd. Det er ikke så godt å huske alle detaljer – det er rundt 25 år siden. Men kan alt denne mangelen ha å gjøre med vaksiner – eller er det noen andre forklaringer. Dessuten – om et barn får morsmelk idag – så er det vel vaksinegift i de fleste som gis – på samme måte som de som trenger blod – ved trafikkulykker ol. Alt har blitt forurenset – og ingen vil lage 2 ulike avdelinger – en for de vaksinerte og en for de ikke vaksinerte. Så sykehuset begynner å bli mer eller mindre en mindre bra plass å havne på – spesielt om du trenger noe fra en annen donor – som blod, eller kroppsdeler – eller andre ting – for du vet ikke om dette er infisert. Da får man be i Jesu navn – og i tro! At ingen gift kan påvirke deg – når du kommer til ett punkt og ikke har noen andre alternativ – eller lever i tro, at Gud reparerer deg selv!

Mot bankkollaps!?

Og bankene skjelver;

På bare to måneder har fire banker i USA kollapset

Dette er som så mye annet – ett resultat av konkurspolitikken våre politikere i Vest, spesielt i USA – har ført over mange, mange år. Som har gjort at man har plyndret økonomien – og de har havnet i de rikes lommer. Og til slutt – så faller bare alt ned i grus – og man har en børsboble – som kan bli verre enn i 1929. Bibelen advarer mot de rike – som teks. i Jakobs brev. Som oftest er de fiender av Korset – og alt som er Hellig og godt – og rent.

USAs militære fremstorming – bare for å gi Vesten en falsk følelse av trygghet?

USA har satt flere av sine baser i Norge, hvor norsk lovgivning har ingenting å ha noe å si – det har blitt som USA land i Norge – og med tanke på hva USA gjorde i Ukraina, som irriterte Russland – da snakker jeg om atomteknologi som de jobbet med, bio våpen labber etc. – hva er det egentlig USA driver med, de som egentlig ikke har noen penger å betale med – alt går på nye lån. 2 millarder til Rygge flyplass fra lånte penger fra USA – dette vil havarere en eller annen gang. Men nå har de også begynte å planlegge å bygge baser i Finland – selvfølgelig på lånte penger:

USA vil bruke militærbaser i Finland

Pandemi over – eller…

Og mens USA gjør alt for å starte en 3 verdenskrig – så har WHO endelig satt sluttstrek for en pandemi som aldri har egentlig eksistert – eller en pandemi som USA/Kina satte igang – mens WHO sørget for å villede massene – på hvor det kom fra:

WHO: Pandemien er over

Så da går vi med spenning – til å se neste WHO pandemi. Det har kommet frem informasjon av ikke oppkjøpte leger/forskere at de som har tatt 2 korona vaksiner, har omtrent redusert immunforsvaret med 75 prosent – så de fleste har kropper som kan bli syk av alt mulig – da man ikke lengre har den resistansen, man hadde før «pandemien». Kanskje vi kan kalle det mord – og å ødelegge mennesker fysisk og psykisk. I Evigheten vil disse bli stilt til ansvar for det de har gjort – og lønnen blir en dyp avgrunn i helvete – sammen med alle andre mordere, som aldri omvendte seg til Korset – i sin livsstid.

Biden, en marionett, vunnet på juks

Og folk i USA har blitt trøtt på Biden – og jeg tviler sterkt på at Biden fikk flere stemmer enn Obama – så her har jukset vært stort. Så vi kan lese:

Trump langt forbi Biden på meningsmålingene – Biden med rekordlav oppslutning

Om Trump kommer tilbake – så får jeg håpe at ikke denne profetien kommer til sin oppfyllelse – hvor han til slutt blir utmanøvrert. Det er sånn med profetier – at de kan unngås – om folk reiser seg opp – og ber – og ber – men også om situasjoner forandrer seg. Men husk – disse kreftene som regjerer i USA – er såpass sterke, og har influert omtrent alt av USA – så selv om Demokratene taper, og Trump vinner makten – så vil det bli en vanskelig – om ikke nesten en umulig kamp videre. Det er menneskenes egne råtne karakter, og hang til kortsiktig rikdom, som eliten higer etter – som vil bli nasjonens svøpe. Men – som en Gudsmann sa – vekkelsen starter ikke før Trump har kommet i posisjon – ifølge Bullock (her en liten oversikt over flere av hans artikler jeg har oversatt).

Så får vi se, om dette skjer – fordi mange profetier går ut – men ikke alle blir oppfylt – selv blant trause folk som kjenner sin Gud. Det er ikke nødvendigvis fordi profetien er feil – men fordi visse profetier kan unngås – ved bønn, omvendelse eller forandringer – men visse profetier, er hugget i stein – og kan ikke forandres – de vil bli oppfylt (les: Hvorfor inntreffer ikke profetier? En gjennomgang av Bibelkoden). Det er bare å finne ut hva som er hva – som heller ikke alltid er enkelt. Men visse profetier – som eks. Kvinnen fra Valdres – som E. Minos leverte ut – ser jeg som ganske troverdig. Og også Lebesbymannen – eller Minos egne profetier. Men alle har bare sett biter av ting – ingen vet alle puzzlebrikkene – for å puzzle sammen hele det profetiske bildet. Derfor vet vi ikke hvordan eller når ting blir oppfylt – om ikke Ånden åpenbarer det.

Gunhilda Smelhus het kvinnen fra Valdres

Det siste jeg tenkte på – var Kvinnen fra Valdres sin profeti – hun sier:

Folk fra fattige land kommer til å strømme til Europa. De kommer også til Skandinavia og Norge. Det blir såpass mange av dem at folk kommer til å mislike dem og være harde mot dem. De vil bli behandlet slik som jødene før krigen. Da er målet for våre synder nåddhentet her

Om du ser på hvordan Irlands befolkning blir behandlet – så vil det til slutt vekke vrede – når man ser at politikerne ikke bryr seg om folket – men bare fortsetter å pøse på med mer fremmede mennesker – og Staten begynner å stjele fra folket. Vi ser det på mange steder i Europa så blir vi totalitære – kanskje unntatt i de landene som før var under kommunismen, spesielt Polen og Ungarn, ettersom de gjenkjenner totalitarismen – som har nå erobrer de vestlige landene, som ikke vet hvordan det er å være under ett demonisk åk – som kommunismen var.

Men om det blir ett børskrakk – og man plutselig ikke har mat på bordet eller penger til å betale regninger ol. – som vi ser nå utvikler seg, også i Norge, med tanke på at prisene går uhyggelig høyt på grunnleggende viktige varer som mat – så kan hatet reise seg mot migrantene – og jeg regner med at man tar alle over en kam – ikke bare Islam – og dens sære diktatoriske måte å være på – og ved mange overgrep, drap og ødeleggelse som de har utført i Europa. Når dette skjer – altså ett opprør i folket – så er det linjen for at Ondskapens beger (1 Mos. 15:16) er blitt fullt – altså nasjonenes syndebeger – ikke nødvendigvis fordi man gjør opprør mot eks. Islam – men fordi da er tiden for at vi er klar til å bli dømt – en tidsberegning for dom!

Eneste måten å unngå dette på – er at nasjonen bøyer seg ned – og erkjenner egen synd! Og omvender seg, på samme måte som er beskrevet i Jonas bok. Det er det eneste som kan få ett land på rett kjøl. Men jeg kan ikke se noe av dette her til lands – heller ikke blant kristne! De har nåden, og ser ikke nødvendigheten av eks. bønnen til Daniel i Kapittel 9 i hans bok. Men ordet om omvendelse – gjelder i høyest grad kristne! Ettersom Ordet sier:

For tiden er kommet da dommen skal begynne med Guds hus. Men begynner den med oss, hvordan skal det da ende med dem som ikke vil tro Guds evangelium? Og er det med nød og neppe den rettferdige blir frelst, hvordan skal det da gå med den ugudelige og synderen? Derfor skal også de som etter Guds vilje må lide, overgi sine sjeler til den trofaste Skaper, idet de gjør det gode. 1 Pet 4:17-19

Vi må la Ånden ransake oss – så vi ikke lever i frafall og ett liv som vemmer Guds Ånd! Så la oss ikke gjøre Guds Ånd sorg – men vende oss til Ham – mens det enda er tid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s