Mer historie om Korona vaksiner – miltbrannen som USAs Forsvarsdep. slapp ut med vilje – hvordan media klarte å forføre massene ved å repetere løgner – og Guds vrede over Moloks synder

Rebecca har vært i Brussel – som hun kalte «helvetes forgård» – og det er nok riktig, men det er bare en del av forførelsen – som har truffet oss her i Europa. Da er det også interessant å se at disse vaksinene – ble planlagt for lenge siden – man snakker om 80 og 90 tallet. Se Rebecca intervjuer en lege om saken:

Han snakker tid 4:26 inn i videon – hvor han forteller at pga det amerikanske forsvarsdepartementet slapp ut miltbrann ut på den amerikanske befolkningen – rett etter angrepet på WTC (som også i ettertid, kan vise seg at Amerikanske myndigheter hadde en finger i) – jeg fant denne artikkelen om det, hvor 5 døde, og 17 ble skadet – ved brev som ble sendt i posten med dette biovåpenet. Pga denne terrorhandlingen – så ble det laget lover – Prep Act i 2005:

  • Prep Act: hvis en vaksine eller et legemiddel utviklet som svar på en helsesituasjon som en pandemi forårsaker død eller permanent skade på en person som mottar den under kliniske studier før lisensiering eller etter at den er utgitt for offentlig bruk. PREP-loven var en del av en serie «Bioshield» -lover opprettet som svar på nasjonal sikkerhetsfrykt etter 9/11 og påfølgende rapporterte våpenbaserte mikrobetrusler, noe som fikk kongressen til å oppmuntre farmasøytiske selskaper til å utvikle anti-bioterrorisme vaksiner ved delvis å eliminere ansvar for skader og dødsfall forårsaket av disse vaksinene. Du kan lese hele artikkelen her.

Dette ble ikke gjort av terrorister – men forsvarsdepartementet i USA – de hadde utviklet et Patogen, aerosoliserte (gjorde det om til luftdråper) det og slapp det løs på amerikanere. Hensikten var å lage lover, som forberedte for det som til slutt hendte i 2020 – da nasjonene ble nedstengt bare pga frykt for smitte – videreformidlet av Media – bygd på en masse løgner.

Vaksiner og skader i kjølevannet av det

For de som enda tror at vaksiner er svaret på alt – burde lese boken Vaksinetvang i skyggen av Koronakrisen, med Trond Skaftesno. Selv de første vaksinene – som skulle være trygge, viste seg å kunne være farlige. Det er ikke uten grunn at ting som vi ikke hørte om i min oppvekst – eksploderte utover 90 tallet – som ADHD, Autisme, hudproblemer, luftveisproblemer som Astma, og mange andre ting – eller da det ble avslørt metaller og kvikksølv i barnevaksiner – som big Pharma fra USA benektet var der – men ett italiensk legeteam – fant at det var i alle de rundt 40 barnevaksinene som de undersøkte. Og dette er ting som kroppen ikke klarer å bryte ned. Spørsmålet er hvor metallet havner – om det havner i visse plasser i hjernen, gjennom blodstrømmen – kan det gi eks. Autisme.

Jeg visse ikke hvor ille medisinindustrien var – før etter Korona – og deres utslipp av mRNA vaksinene (og JohnsonJohnson, AstraZeneca og noen flere, som ikke var mRNA vaksiner, men endog like skadelige). Dette har lært meg å bli skeptisk til medisiner – og jeg leser vedleggene mer nøye. Og titter på bivirkningene. Dessverre hadde mange her i Vest, gjort leger til en slags type guruer og guder – og vi trodde mer på dem, enn vår egen dømmekraft, og ikke minst Skaperen, som hadde formet oss til det vi er. Legenes iver om å dytte i oss medisiner på omtrent mot alt, er også et tegn på det systemet de har blitt låst fast i, hvor frykt styrer de, sånn at de ikke føler seg fri til å være skeptisk til visse ting (som Korona Vaksiner), eller positive (som mot den effektive Ivermerctin mot Korona, som de fikk forbud mot å bruke – som ikke hadde noen bivirkninger) til andre ting – enn de befalingene som kommer fra Helsetoppene, som igjen fikk sine ordrer fra utlandet, mest sannsynligvis helt tilbake til USA – og Rockefeller familien – den store Muldvarpen.

Noen medisiner er ok – mens andre er direkte skadelige. Som en gammel lege sa – i den første tiden jeg startet å jobbe innen helse for 20 år siden – han sa at all medisin var gift, men at man veide det opp mot helsegevinsten man kunne få – mot sykdommen/plagen man hadde i seg. Jeg har ikke hørt andre leger i dag, som har sagt noe i nærheten. Idag er medisin en gud – fordi man tenker ikke lengre, bare handler på ordre fra noen høyere opp. Og vi vet at vitenskapen idag er nesten totalt underlagt Mammon – og spørsmålet er hvor lenge det har vært det.

Hvordan forførelsens natur fungerer – i massepsykose og sekterisme

Så – la oss se på psyken som ligger bak vår villighet – til å ta vaksiner – når det blir pådyttet oss – denne videon er høyst interessant:

Jeg har hentet videon fra Document.tv – på deres tur til Helvetes Forgård i Brussel, EU parlamentet. Dette minner meg om Bølgen – altså eksperimentet i California i 1969 – hvor en lærer klarte å dra nesten hele skolen – bare på noen dager, inn i noe som lignet på nazisme – de marsjerte og begynte å mobbe de som ikke var innenfor. Spørsmålet for at læreren skulle starte dette – var spørsmålet – hvorfor var det ingen tyskere som stoppet Holocaust – læreren svarte at tyskerne sa de ikke visste. Men hun ga seg ikke – hvordan kunne de si det? Så etter hvert startet han – og viste hvor enkelt det var å manipulere folk – selv da i det frie USA. Vi ser det samme under Nazismen og Kommunismen – og under sekter, som teks. Jim Jones som fikk over 900 til å ta selvmord, giftgassangrepet i Japan som drepte 13 og skadet 5000 av en sekt, for å ikke snakke om alle muslimer – som dreper for sin tro, de verste hittils er IS – men de hadde bare deres grunnlegger som forbilde – som faktisk gjorde noe av det samme – som ingen medier vil snakke om. Men istedenfor å anklage rett folk i dagens samfunn – så er det kristne man skal ta – da skjønner man kreftene bak disse menneskene.

Medias ensidige propaganda – og så gir de hverandre priser

Dermed er viktig å se hvordan man blir påvirket av media – derfor ser jeg ikke lengre på nyheter – og jeg leser sjelden nyheter i MSM – noen ganger bare for å følge med. Siden Trump kom til makten – ble det raskt åpenbart at Media var under dyp løgn – men dette har utvidet seg kraftig, og har blitt konstant – og de samarbeider seg imellom – og henter sin informasjon bla. fra Telegrambyråer som NTB – som er like løgnaktig og manipulerende (det er viktig å se at Telegrambyråene er propagandaapparater, som vårt media er pliktig å hente sin info fra – derfor blir det likt hele veien – det er ingen orginale ideer eller tanker hos MSM) – og når de har nyheter fra USA – så henter de kun info fra Demokrat styrt medier – som teks. fra CNN. CNN – var før en av verdens største medier – men amerikanere har sluttet å se på dem, og de har aldri hatt så lav oppslutning – endog så lytter NRK, Aftenposten mm. kun til de.

Dermed skapte de norske mediene eks. frykt for Trump at han skulle starte 3 verdenskrig, spesielt hos skoleelever her i Norge, pådyttet av venstrevridde lærere – mens alt Trump gjorde var det motsatte – nå som Biden sitter der, så nærmer vi oss en 3 verdenskrig – pga hans politikk – men ingen er redde lengre. Forstår du! Angst betegnes som frykt for noe som ikke er reelt – skal du bli psykiatrisk pasient, så hør på MSM daglig – de vil ødelegge din forsvarsevne til å tenke logisk – og være selvtenkende.

Det er greit – om du kan engelsk – å lese denne: Dear Aftenposten! Thank you for the job you do

Hvor de gjør narr av prisutdelingen til Aftenposten – ved ironi. Fordi de fikk en pris – fordi de ikke forteller folk den sannheten de trenger å høre.

En som kaller seg NyeNorge – sier så dette:

Aftenposten.. har sunket så lavt. Jeg snakket med en 13 år gammel norsk-amerikansk jente for et par år siden.

Hun var på langtidsferie i Norge. Hun fortalte at hun kunne ikke snakke med vennene sine om Trump eller Amerikansk politikk. De virket helt hjernevasket, og alle ‘hatet’ Trump, det hadde de lært på skolen.

Selv var hun veldig pro Trump og hans politikk. Flaut er det, hvor konforme og dømmende de fleste Nordmenn er.

Hjernevasket – betyr at du da mangler åpenhet for å hente informasjon fra flere kilder, men tror at det kun finnes en sannhet – det er faktisk sånn sekterisme oppstår. Norges offisielle væremåte – vitner om sekterisme – og mange nordmenn følger dette blindt – og det er fatalt for landet vårt. Om du studerer eks. kristne – så finner du sjelden en lik tanke hos noen av de – unntatt der sekteristiske holdninger får styre. Men som frelst – så kjenner du igjen søsken på Ånden over de, eller mer riktig i de – og det binder oss sammen. Guds enhet – er aldri tvingende – men med den eneste i Universet – som vet virkelig hva mangfold er – og Han, Faderen, elsker oss nettopp fordi vi er forskjellige. Som en Far som elsker alle sine barn – selv om de er ytterst forskjellige. En dårlig far – forsøker å skape like barn ved tvang -ved trusler eller vold – og ved frykt. Sånn er ikke Faderen – og Hans enhet er perfekt.

BLM og Antifas herjinger hører du ingenting om – annet enn om en samvittighetsfull skattebetaler stemmer og støtter Trump

Der ser du hvordan media manipulerer, skaper frykt, urettferdighet og får mennesker til å se ett annet sted – her fra artikkelen på engelsk om Aftenposten:

Her er folk som har emigrert fra Mexico – og hadde laget en populær restaurant i USA – og følte seg trygge – helt til BLM/Antifa – dukket opp – og brente ned hele bygget. Og media brydde seg ikke – den amerikanske – som den norske. Sånn er vårt media – som har fått en ny skare med journalister – som har blitt som Jesabels profeter – som åt med hennes bord – for å få mat og underhold – helt til en Åndsfylt profet dukket opp – og de mistet alle munn og mæle, til å ikke si noe mer …. 1 Kongebok 18

Husk at Erna Solberg – tillot kun en protestmarsj under Korona nedstengningen – og selv Solbergs sekretær var med på dette – og mange brukte ikke munnbind (som ikke virket, men på den tiden kunne man få en høy bot – om man gjorde som denne protesten) for å ære BLM – ett anarkisk morderisk gruppe – som bare (og gjør det fortsatt) Stjal, drepte og ødela, Johannes Evang. kap. 10:10 – som viser hvor anarkisk Erna Solberg var – og er – hun som i sin tid ønsket av vi skulle ha Sharia Lovgiving i Norge – en riktig marxist, kledd ytre fint, for å virke troverdig. De verste forførerne idag – enten i menigheten eller i verden – har dress og slips – og er populære og ser bra ut – og har karisma.

De verste forførerne – har slips og dress – og legger seg nesegrus ned for Molok

Envald Flåten sa mye rart, men en ting hadde han rett i – han sa, mange sier at det er masse demoner i Afrika, men ingen i Norge – jo, det er like mye her, men her har de slips! Intellektuelle ånder – er endog ånder – selv om de ikke er så brutale som ånder av vold – så endog, rettferdiggjør de vold, men lar andre gjør det – som eks. helsepersonell på sykehus – når de utfører abort – dette rommet av død blir fylt av demoner, under sin tilbedelse av dødsguden Molok – som dette vitnesbyrdet jeg delte sa – hun og babyen som ble reddet i siste liten. Ordet sier:

Du skal si til Israels barn: Om noen av Israels barn eller noen av de fremmede som bor i Israel, gir noen av sine barn fra seg til Molok, han skal dø. Folket i landet skal steine ham. Jeg vil sette mitt åsyn mot den mannen og utrydde ham av hans folk fordi han har gitt sitt barn fra seg til Molok og gjort min helligdom uren og vanhelliget mitt hellige navn. Om folket i landet lukker øynene til og ikke straffer en slik mann med døden når han gir sitt barn fra seg til Molok, da vil jeg sette mitt åsyn mot denne mannen og hans slekt. Ham og alle dem som følger ham i å drive hor med Molok, vil jeg utrydde av deres folk. 3 Mos 20:2-5

Men vi ønsker ikke at folk skal dø? Nei, klart ikke – vi ber og velsigner folk – og gjør vår neste aldri noe ondt – ettersom Hevnen hører Herren til. Men det er flere måter å dø på – den på innsiden er verst. Når man hengir seg til drap av det ufødte livet, eller støtter loven om det, eller bare støtter at det blir gjort – så dør man på innsiden – og nei, fostret er ingen celleklump – om ikke du også er en Celleklump som voksen – som hvem som helst kan ta livet av – ettersom det da ikke betyr noe (og dette skjer i flere nasjoner, som Nederland, Canada mm. hvor man har innført aktiv dødshjelp, som er mord, fordi man sår og høster)…. et barn er levende fra unnfangelsen i Mors Liv – som Skriften sier:

Jeg priser deg fordi jeg er virket på forferdelig underfullt vis. Underfulle er dine gjerninger, det vet min sjel så vel. Mine ben var ikke skjult for deg da jeg ble virket i lønndom, da jeg ble formet så kunstferdig i jordens dyp. Da jeg bare var et foster, så dine øyne meg. I din bok ble de alle oppskrevet, de dagene som ble fastsatt da ikke én av dem var kommet. Hvor dyrebare dine tanker er for meg, Gud! Hvor veldig er summen av dem! Vil jeg telle dem, er de flere enn sand. Jeg våkner opp, og ennå er jeg hos deg. Sal 139:14-18

Moloks synder i mors liv er vold

Ett barn – er alltid uskyldig. Men i denne nasjonen – blir man forferdet over vold og drap av dyr, eller at noen mishandler barn – men den verste volden på sykehuset, er de fleste totalt blinde for. For abort er mord. Jeg leide et hus en gang – av en som jeg tror var en abortlege – en kirurg på kvinneklinikken. I det huset, var det en ånd av vold som lå over huset – min venn så i ett syn i Ånden en kvinne ble slått, da han kom på besøk til oss – jeg fikk også se ett minisyn i mitt hjerte, hvor en kvinne ble slengt i sofaen – og legg til at kirurgens kone – kunne komme på døren med blåmerker i ansiktet – og forsøkte å skjule det med solbriller. I det huset kunne vi høre ånder som gikk – eller skremme våre barn. Til slutt flyttet vi derfra – på den tiden var jeg enda ikke fri – og følte meg noe maktesløs mot dette. Dessuten eide vi ikke huset – og da er det ikke alltid enkelt å løse huset fra den ondskapen som plagde det.

Abort er det samme som vold – og det er også en av grunnene til at volden øker i vårt samfunn – og det kan bare løses på en åndelig måte – men hittils har ingen brydd seg om å ønske å vende om – fordi synden har herdet våre hjerter – derfor går landet mot større dommer – enn de hittils har sett. Jeg snakket ofte på mine eldre blogger – at Gud ville gjøre Norge fattig – og det ser ut som denne formen for dom – nå mer eller mindre har rammet oss – ved den korrupte ugudelige eliten – som Nicolai Tangen, og vår politiske elite – som legger økonomiske tunge byrder på oss ved strøm, matpriser, drivstoff etc. – samtidig som de selger ut ca. 1,5-2 milliarder norske kroner pr. måned – som tvinger kursen på kronen ned. Alt dette blir gjort med vilje – det er åndelige lover som trer i kraft – som krefter har rett til å gjøre mot oss, ved sine marionetter – fordi vi blir på en måte skyldig i plenum – selv om det finnes folk som er mot abort – og spesielt Gudsfryktige troende – som enda ligger på knærne og ber for vår nasjon. De er de eneste Gud hører på – saltløse og kraftløse bønner fra folk med urene hjerter, selv om de kaller seg kristne – lukker Ånden hjertet for – og de blir heller ikke hørt!

Men de få som ber – kan bare få dommen til å skyves lengre frem – ikke noe annet! Dommen er satt – og vil oppfylles i sin tid – fordi Gud ønsker å frelse sjeler – og noen ganger så må det skje katastrofer – før folk slipper alle avgudene sine, som doktorer og helsetopper – og løper til den eneste Doktoren som egentlig finnes – JHVH Rapha – som betyr: Jeg er Herren Din Lege – og Han kan helbrede alt, om man tror! I Ukraina skjer det en fryktelig krig – men også en åndelig oppvåkning – alle ønsker en bibel – og de som har en, tar den frem fra hylla, og begynner å lese. Det er synd at menneskene bare åpner seg opp – når det skjer vanskelige ting. Hadde man vært våken før – og nasjonen åpen for Guds frykt – så hadde Gud kunnet spart nasjonen – som Han gjorde med Norge i 1968. Men er det ingen – så kan ikke Gud gjøre noe – heller ikke beskytte landet – når landet vil ha Ham bort! Så vi blir overlatt til oss selv – og tror dermed av vi klarer oss uten Skaperen – Han som har skapt vinden og alt annet. Vi ser jo hvor godt det går…. på samme måte som Fregatten MS Helge Ingstad – der er vi på vei nå, og på vei til å krasje mot noe mye større enn oss selv….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s