Bildenberg`erne – og deres marionetter

Jeg har snakket om hvordan politikerne med vilje, devaluerer – eller gjør den norske kronen svak – som resulterer blant annet i dette:

Færre vil reise i år – pga den svake kronen. Det er den norske bank – mest sannsynelig pensjonsfondet leder Nicolai Tangens idet de selger 1 til 2 milliarder norske kroner ut hver månede – som igjen sikker kommer via internasjonale hemmelige påbud, via eks. Bildenbergerne eller noe lignende.

Svak krone setter stopper for sommerens utenlandsreiser

Nordmenn er på vei til å bli fattige, vi som alltid hadde mye før – selv om også da ble plyndret av landsveisrøveri som Bombpenger inkludert veiovervåkning – og høye skatter – det sies at for hver 1000 kroner vi tjente, så tok staten 700 kroner – men nå er røveriet kommet på ett helt annet nivå – og de som har mye gjeld, og de fattige, er i ferd med å gå mot konkurs – og som oftest får de heller ikke så mye hjelp fra NAV – som heller prioriterer migrasjon. Som en trivelig Syrer min kone jobbet med – i tillegg til å få utbetalt samme lønn som de andre som jobbet der, så fikk han i tillegg ca. 17.000 kroner pr. måned fra NAV – selv om han innrømmet å ha kommet inn i landet på en løgn – men jeg anklager ikke han for det, heller at sånne som Soros, og sikkert norske byråkrater – ordner innbydelser til hele Midtøsten – å komme til Vesten – som om man får et fritt hotell opphold her, og støtte for strømregninger ol – og få bolig – få full opptjente pensjons poeng fra dag 1, som nordmenn først får etter å ha jobbet 40 år i arbeidslivet, men det er noe nordmenn må se langt etter – å få noe lignende, selv om Staten bugner over med dine og mine penger – vi skal derimot ydmykes og bli utnyttet – som uverdige tjenere for en allmektig stat. Du kan lese om dette i denne artikkelen.

Dette er en bevisst politikk – og dette blir utformet på plasser som dette:

Svenske politikere på Bildenbergermøter

Norske VIP folk som var på møtet i 2015 – Steigan skriver om det her.

Og vi har våre egne politikere som har vært der – som eks. Siv Jensen:

Men også Erna Solberg har vært der. Jeg lette på nettet – og fant mye informasjon, rundt disse – jeg er litt usikker på hva jeg skal dele. Men jeg fant ikke at Støre hadde vært på noen møter – men det betyr ingenting, da han er uansett innenfor. Husk at de globale kreftene har ett enormt antall komiteer, møter, lobbyer, grupper – overalt – og noen er så hemmelig at man ikke vet om de – og noen mener at Støre er en Jesuitt. Jesuitter er den mest forrædiske gruppene som finnes innen Vatikanet – og for første gang, en Jesuitt er Pave, nemlig Frans – og var ulovlig for de å oppholde seg i Norge fra 1814 – til 1956. Det var en grunn til det – som at de undergravde Lutheransk kristne samfunn, men også at de undergravde nasjoners selvstendighet, og kunne være med å skape revolusjon innenfra, og de kunne myrde folk uten at folket fikk det med seg (er det det som nå skjer i vår nasjon?!) – og Luthers tro, var noe Norge bandt seg til – frem til Stoltenberg avskaffet det i 2012:

Grunnlovens §2 [før endringen i 2012]: «Alle Indvaanere av Riget have fri Religionsutøvelse. Den evangelisk-lutherske Religion forbliver Statens offentlige Religion. De Indvaanere, der bekjende seg til den, ere forpligtede til at opdrage sine Børn i samme.»

§2 i dagens Grunnlov: «Verdigrunnlaget forblir vår kristne og humanistiske arv. Denne Grunnlov skal sikre demokratiet, rettsstaten og menneskerettighetene.»

Det var en plikt før – å oppdra sine barn i den Lutherske tro – og så holde avstand fra det våre kirkefedre anså som den store skjøgen – den katolske kirken, og dens mafia Jesuittene. Men sterke Globale grupper. har jobbet iherdig, for å avskaffe alle stengsler som før har vært naturlig – for en Gudfryktig nasjon, sånn at sterke krefter kan komme inn – og undergrave samfunnet.

For Norges del, startet opptakten til det vår gudløshet, da AP ble det største partiet fra 1927 – og vi vet at det var en blanding av kommunister og sosialister i partiet, og det var også APs tiltaksløshet (eller de gjorde det med vilje) før krigen, som ga ett enkelt rom for tyskerne å okkupere oss. Men det var rett etter krigen, da AP tok over igjen med den kjente Gerhardsen som statsminister – og året etter – i 1946 tok de kontrollen over utdanningen fra lærerne, fra de kristne. De kristne sørget for å opprettholde og lære lærerne nettopp Grunnlov §2 – men AP jobbet iherdig mot Grunnlovens kristne grunnvoll allerede da, men har skjult sitt sanne ansikt for massene – men ettersom nasjonen har blitt gudløs – har også AP kastet fra seg sine redselsfulle masker – som de har gjemt bak sine smilende masker – men har aldri egentlig hatt det beste for nasjonen i sikte – de har jobbet og gjort mye, som ikke tåler dagens lys.

Så tilbake til Bildenbergerne – hentet fra denne artikkelen:

Prins Bernhard, til høyre – var først en nazist, før han hoppet over til Britene. Kan det ha vært foranledningen til hva hele dette «brorskapet» Bildenbergerne består av. Vi husker at WEFs Scwabs, hvor hans var far en viktig Nazist. Og Arafat ble trent av ekte nazister – i sin kamp mot Israel – ser vi hvordan denne ånden absolutt ikke er død – den blir også støttet av FN – kanskje denne verdens viktigste talsmann, ved siden av mafia mediene. Også det antidemokratiske EU – kommer ut av Bilderbergerne

Det er kanskje ikke så mange av dere som har hørt om Bilderberg group..? Det er heller ikke meningen og de ønsker minst mulig publisitet. Bilderberg Group er en årlig samling av verdens absolutt mektigste innen politikk, bank/finans, presse og industri som møtes årlig. Det er ca 120-130 hvert år, invite-only og det er alltid svært strengt bevoktet.. Det ble startet av Prince Bernhard of Lippe-Biesterfeld, en kjent medlem av Reiter SS og Paul Van Zeeland. Første møte var fra 29 mai til 31 mai 1954 i Nederland. Nærmere bestemt Hotel de Bilderberg der også navnet kom fra. Et kjent utspring fra Bilderberg sine møter er opprettelsen av en Europeisk Union (EU)

Det er sikkert noen av dere som har konspirasjonsantennene langt ute nå, forståelig. La oss først definere en konspirasjon; «En gruppe bestående av 2 eller flere som planlegger og utfører en kriminell handling» For de nysjerrige som fortsetter å søke videre etter denne artikkelen vil finne mye rart. Husk, konspirasjonen er ikke hvorvidt Bilderberg eksisterer eller ikke, men hva det er de faktisk holder på med. Som en liten digresjon kan jo nevnes at CFR (Council on Foreign Relations) og Trilateral Commission også minner svært mye om Bilderberg.

På 90 tallet ble de som nevnte av CFR i det heletatt eksisterte uthengt og latterliggjort. I ettertid viste det seg av de har eksistert siden 1921 og en av lederne i lengre tid var Dick Cheney. De mest prominente og mest fremtredende på disse møtene og som alltid dukker opp er Henry KissingerDavid Rockefeller og George Soros. Alle steinrik, sterke tilhengere av Globalisering og etableringen av en Ny Verdensorden (New World Order) En verdensregjering om du vil, UN, WHO, WTO, IMF og World Bank er bare noen av deres puslespillbrikker. Dette høres jo helt vilt ut tenker du sikkert og det er det. Det er også den heteste poteten i Washington D.C. for tiden, der Ron Paul med sin bill «Audit the FED» leder an og folket støtter helhjertet opp rundt ham. Eliten kan bli tvunget til å avsløre eierskapet til FED og da vil deres makt fort forsvinne.

Og lengre ned:

…..Hun [Siv Jensen] ble altså  invitert og møtte til denne «konferansen» som samler mektige mennesker for å diskutere saker. Hvilke saker hadde leder for et av Norges største partier der å gjøre? En folkevalgt demokratisk leder i Norge drar på hemmelige møter for å møte verdens elite og vi er ikke berettighet til å vite nøyaktig hva hun foretar seg?

Thorvald og Jens Stoltenberg – Thorvalds barn fikk ikke lov til å si pappa og mamma i oppveksten – de kalte hverandre på fornavn. De var anti-Bibelsk på alle mulige måter – hvor grunnen til Bibelen er «Fader vår» – eller «Vår Far» – Bibelen er personlig, det er også Gud, for de som søker Ham. Alle andre ideologier som vokser frem idag – bruker å være fjern fra det grunnleggende, som gjør godt for mennesket å leve – og gi trygghet. Følerier kan ikke erstatte det ekte grunnleggende.

Ok, ingenting nytt da, siden Jens Stoltenberg fulgte i Thorvald Stoltenberg sine fotspor. TS var forresten der 2 ganger.. Men videre, rådgiveren vil ha meg til å tro at dette skiller seg overhodet ikke ut fra det øvrige hun driver med året rundt. Men pressen har aldri vært tillatt adgang på noe Bilderberg møte. Vår kringkastingssjef, Bernander har også vært der sammen med Svein Gjedrem. Erik Myklebust er fast gjest der og jeg kunne nevnt mange fler, men noen enkle søk av leseren burde belyse medlemslista fra Norge.

Så er det skrevet noe i norsk media? Har du noengang lest om Bilderberg group i avisen? Sannsynligvis ikke og finner du ikke det pussig? Verdens elite møtes for å diskutere og ikke et kvekk om det noenplass? Men det finnes jo unntak, vet ikke om dette var en redaksjonell glipp, men DN hadde faktisk 6 sider om det i 2003 når Gjedrem var der. Året etter solgte han gullet vårt.. Finnes det en kobling her, det får vi aldri vite. Håper de som har kommet så langt tar seg tid til å klikke på de 2 linkene under. DN er i PDF format, den andre er svært viktig for å skjønne finanskrisa..

Steigan skriver noe om det her. Og du kan se denne lille snutten på YouTube – av vår prins, hvor han snakker varmt om denne organisasjonen.

Du skjønner – alle store – egentlig katastrofale valg, som Norge har gjort i politikken, har vært styrt ikke bare fra Bilderbergermøtene – men også andre som WEF og dens Young Global Leaders, som vår neste Konge Prins Håkon er med på. Det er også interessant at Mette Marit, vår kommende dronning, hadde møter med Epstein – du vet «Love Island» – der de drev med trafficking av unge jenter, til grisene i eliten, som teks. Bill Clinton, Prins Andrew mm. Ingen vet hva Prinsessen gjorde der – men utvilsom har de nær kontakt med den Globale eliten – som ser at de kan (mis)bruke dem.

Legg merke til at store fisker som Rockefeller, Kissinger og Soros – er med i Bildenbergerne, og de er omtrent hele drivkraften til dette – antageligvis er Rockefeller den største fisken i dette spillet, som jeg skrev under som den Store Muldvarpen. Om det er noe sterkere krefter enn Rockefeller – vet jeg ikke – muligens er det de som har nærmest kontakt de sterke åndskreftene, Lucifers generaler – som styrer hele butikken – som kalles Vestens undergang – fra innsiden.

Norske deltagere i Bilderberger sammensuriumet:

Eivind Reitan

Eivind Reitan (via SP – og var en leder i Hydro før og etter sin 1 års tid i regjeringen) har vært med på Bilderbergermøte – han som i 1991 – la en grunn for å ødelegge prismarkedet for den norske mann og kvinne, ved lovforandring – fordi Hydro ville tjener mer penger. Politikk før, var at jo billigere strøm – jo mer ville Norge være konkurransekraftig ovenfor utlandet – og jo sterkere kjøpekraft hadde nordmenn. Også en god måte å unngå fattigdom på. Da skjønner vi hva Erna Solberg og Støre har holdt på med/holder med på nå – å kjøre Norge på dunken – med vilje. Ellers har det vært minst 5 topp sjefer fra Hydro på disse møtene.

Skipsverk – bildet fra 1966 – ingen visste da at det skulle stenges 20 år senere.

Vi har hatt flere skipsredere – jeg telte 7 stykker. Jeg klarte ikke å la være å tenke på – at i takt med at disse er på disse møtene hos Bildenbergerne – så har skipsfarten i Norge avtatt – og blitt flagget ut. Norge hadde vel en av verdens største flåte en gang i tiden – og i min hjemby – hadde vi skipsverk i min oppvekst – og broen i byen, kunne heises om store skip skulle gjennom, fra bla. skipsverket – den broen ble allerede stengt for skipstraffikk i 1975 – da de plomberte broen.

Og senere stengte de skipsverket – alt blir nå gjort i utlandet. Jeg jobbet tidlig på 2000 tallet med en – som utdannet seg til kaptein på store skip – men manglet erfaring – men da sørget AP regjeringen for lover og regler, som gjorde at omtrent all skip og trafikk ble sendt ut av landet – og denne mannen fikk ikke øve seg i det praktiske – selv om han tilbød seg det gratis – man foretrakk kun billig arbeidskraft fra utlandet. Så han endte opp med å kjøre truck på ett lager – sånn har Norge blitt styrt – og få har villet ha forandring fra Korrupt AP politikk – ettersom de fleste har hatt gode lønninger. Dermed kunne korrupte politikere nesten gjøre som de ønsket -men det var få som ønsket å avsløre dem – annet enn eks. Hagen, men han ble gjort til spott og spe.

Christian Rynning-Tønnesen konsernsjef for Statskraft – var på Bilderberg møte i 2014.

Så var det folk med på Bilderberg`er møter fra ulike bedrifter – BP/Novo Nordisk, konsernsjef Statkraft (som ødelegger naturen med nyttløse og unødvendige vindmøller og gir oss nå dyr strøm), Konsernsjef i Ferd, Styreleder og konsernsjef i Storebrand, konsernsjef i Telenor, Umoe AS, ECON Management AS, Konsernsjef DNB, Orkla, Braathens (det er vel nå Norwegian), Dirktør i Norges Postsparebank, som nå er sluk opp av DNB, Direktør og styreleder i Tidemanns gruppen, Direktør i Kredittkassen (Nå Nordea), etc.

Tenk over det – når Støre nå fører sin politikk – som ødelegger bedrifter – så blir han støttet om LO – og NHO – man skulle tro at bedriftene skulle sette seg opp mot Støres politikk – isteden så støtter de dem – selv om det er aktivt selvmord av mye av vår næringer. Det har økt konkurser betraktelig i privat sektor – kun pga Solberg og Støres politikk – enda Norge aldri har hatt større pengebinge. Og det gjør det bare verre og verre for hele landet – som du kan lese her: Antallet konkurser øker kraftig, dystert i bygg og anlegg

Så har vi Medias engasjament i Bildenbergerne:

Hanne Skartveit redaktør i VG, og en Bildenberger – men inget sannhetsvitne – og hater mangfold – som du kan lese her: VG-redaktør Hanne Skartveit: – Jeg leser ikke Document. Jeg tror de har et smalt publikum. Enda Document har flere lesere enn eks. Nettavisen.

Hanne Skartveit – politisk redaktør i VG – Trine Eilertsen i Aftenposten, men også tidligere redaktør for Aftenposten Hegge har vært der – og Udgaard og Nagell-Erichsen og Vatne – der er vel en grunn til at jeg nesten foretrekker NRK fremfor Aftenposten. Selv om NRK er bittert og løgnaktig – så er det noe Barbie aktiv kunstig med Aftenposten – som gjør meg kvalm på innsiden.

Politikere:

Siv Jensen og Erna Solberg vet vi jo om. Så har vi Jens Stoltenberg – som har rekord virker det som – har vært på 4 møter. Da er det heller ingen tilfeldighet etter å ha dratt Norge ned i en mørk åndelig dal, som vil på sikt føre til ødeleggelse – så nå er han i NATO – og forsøker å skape en 3 verdenskrig – ved å skylde på Putin – og sørge for at NATO fremstår som en ren og anti-krigshissende for folket i Vesten – noe som er tvertom. Han får garantert sine ordre direkte fra Rockefeller muldvarpen og/eller deres underledere.

Ellers har også Jan Peterson i Høyre vært der, Thorbjørn Jagland (og han har fått en generalsekretær for Europarådet og Nobelkomiteen – og da den ikke korrupte Hagen forsøkte å komme inn i Nobelkomiteen – så lagde de en lov, som gjorde at han ikke fikk komme inn – enda Jagland brøt denne loven – men de sa at han fikk jobben, før loven – så da var det ok – så beleilig. Ikke rart at Europa går til dundas – og vi har virkelig nordmenn som hjelper aktivt til det. De har blitt blind på makten – og skjønner ikke at makt korrumperer – og ødelegger alt rundt deg – og til slutt vil det ramme deg selv.

Kåre Willoch og morderen og terroristen Arafat

Ellers har Gro H. Brundtland vært på ett par møter, Kåre Willoch – antisemitten – m . flere.

Høyres gullgutt Børge Brende – og eks. minister Solberg – ikke så merkelig at de tvang vaksiner på oss – at Solberg stengte ned, uten å høre med noen andre, enn de hun fikk ordre fra (som ikke var demokratisk valgt) – for der de henter inspirasjon fra – gjelder kun autoritære regler – lyd, uten å tvile – ikke bry deg om hva folket sier!

Men også Børge Brende i 2016 – han er nå ansatt i WEF – i ondskapens sirkel. Espen B. Eide, han som vil tvinge oss inn i grønn falsk ideologi – og er verre enn de fleste – han har også jobbet i WEF. Dessverre så har en så god mann som Kåre Kristiansen også på møtet – jeg vet ikke hvorfor – eller hvilken holdninger han hadde til dette.

Ikke alle vet at Lars Gule har denne formen for fortid. Han skulle smugle inn bomber, for å la de detonere i Israel. Du kan lese hans historie her. Han er kanskje ikke en Bildenberger – men han er godt innenfor det «fine» selskapet.

Ellers har vi også kongefamilien representert ved Prins Håkon i 2011 – og Kong Harald i 1984. 3 representanter for Norges Bank. Og flere rektorer/professorer fra universitetet i Oslo – og vi vet hvor ugudelige selv universitetene har blitt, ved å ta inn Woke Kultur – de har også tatt inn Norges eneste kjente terrorist som en førsteamanuensis ved Oslomet Lars Gule. Intelektuell smarte folk – har vissnok avgått med døden – i norske skoler – selv på topp nivåer – jo mer du kommer opp – jo dummere blir du – til å lære elevene det onde – og har avsmak for sannheten.

Ellers er det mange andre – jeg har hentet info fra her.

I starten så var det en europeisk ide – men så står det i Wikipedia: Ifølge forfatter Hugh Wilford kom konferansen i stand etter initiativ fra europeere med sterke transatlantiske bånd, men at kontrollen over initiativet allerede i 1955 hadde blitt overtatt av deltakere fra USA. Så på 1 år – siden dette ble etablert – tok USA kontrollen – de så verdien av hvordan de skulle kunne manipulere Europa – for deres visjoner – fra den såkalte Skyggeregjeringen i USA . Wikipedia skriver videre:

Tony Blair er ikke bare en Bildenberg – men visstnok også en 33 graders frimurer. Altså i «godt» selskap.

Deltakerlistene har mange navn på personer som kort tid senere fikk politiske lederposisjoner. Dette omfatter de britiske Labour-lederne Hugh Gaitskell og Tony Blair som begge deltok på konferansen året før de ble partileder, og Bill Clinton som deltok to år før han vant presidentvalget i USA.[6][17] Ifølge en BBC-artikkel fra 2005 har alle de seneste presidentene for EU-kommisjonen deltatt på Bilderberg-konferanser før de ble valgt.[18] Dette har fra kritisk hold ført til beskyldninger om at gruppen hjelper frem politikere som er velvillig innstilt til storkapital og multinasjonale selskaper, mens konferansenes deltakere hevder det utelukkende skyldes konferansenes styringskomites ypperlige evner som politiske talentspeidere.[18][6][12][19]

Politikere og andre i offentlige verv understreker at de deltar som privatpersoner, ikke som offentlige representanter. Forskjellen er om reisen og oppholdet er betalt for privat eller av det offentlige.

I 2013 ble det rapportert at en kilde involvert i planleggingen for gruppens møte det året innrømmet at personer som ikke står i de offentlig utstedte detakerlistene noen ganger kan møte opp «bare for dagen».[20]

Den mest sentrale Bilderbergeren er David Rockefeller (USA) som har vært med på nesten alle konferansene siden begynnelsen og er rådgiver til styringskomiteen.[8]

Som jeg før har beskrevet – David Rockefeller var Kissingers mentor. Hvor Kissinger var mentor for Schwab. Han sier at disse har planlagt lenge ett folkemord – som vi bla. har sett under de farlige vaksinene. Men alt startet med Abort.

David Rockefeller var med – helt til Døden hentet han hjem. Det er viktig å se at han ikke bare var rådgiver – han var den som styrte hele butikken. Men for at Rockefeller og de med han – kunne være effektive i å bedra Vesten – så måtte han få pressen på sin side – og journalistene var årlig på disse møter:

Hvert år deltar mellom ti og tyve redaktører og journalister fra tidsskrift som The New York Times og The Wall Street Journal, men med referatforbud.[25]. Møtene holdes under Chatham House-regelen som sier at informasjonen som kommer frem fritt kan brukes av deltakerne, men at ingen utsagn skal tillegges navngitte personer.[2]Financial Times journalist Martin Wolf, som har vært invitert flere ganger i en ikke-rapporterende rolle, har sagt om bilderberg-konferansen at «diskresjon, fremfor hemmelighold, er nøkkelen til et slikt møte».[26]

Men også dette:

Engelskspråklige aviser/tidsskrift: The Washington PostThe New York TimesTimeThe EconomistFinancial TimesNewsweekThe Wall Street JournalThe Daily Telegraph.

Andre aviser/tidsskrift: Die Zeit (Tyskland), Le Figaro (Frankrike), Les Échos (Frankrike), La Stampa (Italia), Corriere della Sera (Italia), La Repubblica (Italia), El País (Spania), Jerusalem Post (Israel), Politiken (Danmark), Jyllands-Posten (Danmark).

NyhetsbyråerReuters (Storbritannia, selger nyheter til aviser og tv-stasjoner over hele verden).

Erlend Svardal Bøe i Høyre – ønsker vaksinetvang for helsearbeidere. Og så står han der skamløst å smiler – hva er det for noen dårskap som finnes i Høyre?

Ser vi omfanget av bedraget? Derfor kunne man tvinge vaksiner på 80 prosent av den voksne befolkningen – fordi den som styrer informasjonsstrømmen, styrer også din dømmekraft. Og det korrupte Bilderberger Høyre ønsker nå og tvinge alle helsearbeidere til å vaksinere seg.

Det er viktig å se hvordan pressen har behandlet Trump – for å forstå hvilken antikristelige krefter det er snakk om – og jukset i etterkant som satte inn Biden – hvor media lukket det behagelige øyet til, og støttet kuppmakerne – ved den seksuselle avvikeren Joe Biden, og hans perverse sønn, Hunter – som levde av bestikkelser og korrupsjon på et høyt nivå. Men pga media – så kan disse her omtrent gjøre hva de vil.

Hagen hadde rett – hans motstandere feil. Dessverre har han nok tapt seg noe på sine gamle dager – men da var han som en løve – hvor det virket som Gud la en profetisk ånd over han – til å gjennomskue gjennområtne politikere. Jeg vet om en person som kom i problemer med i Sandefjord, pga politikk og lover – det var Hagen som hjalp han ut. Se Hagens berømte advarsel i 1977 her.

I vårt land – så ser vi noe lignende, i hvordan media hundset med Carl I. Hagen og løy på han til stadighet. Men folket elsket Hagen, jeg var på Kong Olavs jubileum i Oslo – det var vel i 1986 – og folkemengden klappet der kun for 2 mennesker som dukket opp – Kong Olav – og Hagen – alle de andre politikerne fikk lite oppmerksomhet. Og Hagen og FRP vant alle skolevalgene selv på landsbasis – over flere år – men da folk fikk jobb, og begynte å lese media – så ble de manipulert, til å ikke stemme på han – isteden valgte de AP – Høyre eller selv den Korrupte Bondevik i KRF – og hans åndelige sønn Knut Arild Hareide – 2 korrupte kristne av verste sort – Bondevik ville kun ha makt for maktens skyld. Men det norske folket ble narret da av Media – og idag er det verre, fordi man blir ferdig hjernevasket i skolen – og er som en maskin og umenneskelig i ens egne tanker – når man kommer ut i samfunnet.

Men alt dette kunne ikke gjøres – om ikke det hadde vært demoniske krefter bak alle disse ugudelige menneskene. Vi kan lese litt i Skriften:

For du er ikke en Gud som har behag i urett. Den som er ond, får ikke bo hos deg. Overmodige får ikke stå fram for dine øyne, du hater alle som gjør urett. Du lar dem som taler løgn, gå til grunne. Herren avskyr den blodtørstige og svikefulle mann. Men jeg – ved din store miskunn går jeg inn i ditt hus. Foran ditt hellige tempel kaster jeg meg ned i din frykt. Herre, led meg ved din rettferdighet for mine motstanderes skyld. Gjør din vei jevn for meg.

For det er ikke sannhet i deres munn, for deres indre er bare fordervelse. Deres strupe er en åpen grav, de taler falske ord med sin tunge. Døm dem skyldige, Gud! La dem falle ved sine egne onde råd! Driv dem bort for deres mange misgjerninger! For de er gjenstridige mot deg. Men alle de som tar sin tilflukt til deg, skal glede seg. Til evig tid skal de juble. Du skal verne om dem, og de som elsker ditt navn, skal fryde seg i deg. For du, Herre, velsigner den rettferdige. Som med et skjold dekker du ham med nåde. Sal 5:5-13

Gud ser at alle disse mektige mennene/kvinnene i den Globale verdenen – og de er bare er luft for Hans åsyn. Og Guds ransaker deres hjerter – og ser bare indre fordervelse – strupen, dvs deres forføriske ord og høye ideologiske luftslott er som en åpen grav – de taler falske ord – selv mediene – og Gud dømmer de skyldig – og de vil falle med deres egne onde råd. Å få makt i dette livet – på løgn og på lysten til å gjøre sin neste ondt – for rikdommens skyld, vil bare gi de lidelser i deres sjel i dette livet – hvor mange av disse må ikke bruke sterke sovemedisin om natten – for å få sove, mens andre har herdet sin sjel, og merker ingenting – men de har ingen ro i sine tanker, når de er alene – de er helt avhengig av å ha folk rundt seg – som de kan herse med og undertrykke – eller bjeffe ordrer – de er kalde og ufølsomme mennesker – og klarer aldri å skape noen god atmosfære rundt seg – men ett tykt demonisk kraft følger de – og forbannelsen ligger i deres føtter der de beveger seg – for de som er uheldig å komme i nærheten av de.

De er under forbannelse – og løgnene henger som tykke skyer rundt de – og truet å svelge alt og alle rundt de – om man ikke er sterkt i sin Herre, og står mørket i mot – for Gud har kalt oss til å være som Mordekai – i Bibelens bok Ester – som nektet å bøye seg for Hamans ånd – enda så mye makt han hadde – så til slutt falt Haman i sin egen snare – og fikk kjenne straffen i å gå løs på det som Gud kalte sitt – Hans eget elskede folk – jødene. Og dette gjelder også de gudfryktige, som er i blodspakten – i Kristus – såfremt vi holder oss ydmyke ovenfor Guds bud og Hans storhet – og lever ett hellig liv, adskilt fra verdens ånd – og ikke leker med synden. Og at vi velsignet jødene/Israelittene og Israel – det er viktig!

6 kommentarer

 1. Jeg tåler nesten ikke å høre dette her, jeg blir litt syk. Skjønner ihvertfall at vår verden ligger i det onde. Gleder meg til Jesus kommer igjen. Da vil det nok bli noe annet, håper virkelig at at jeg får være hos Jesus, men er veldig usikker, uansett slik det er nå så er det grusomt. Amen

  Liker

  • Ja – det er bedre å lese Guds Ord. Men for de som har mage til det – så er det bra å lese hva satan driver med. Samtidig så er det daglige livet med Jesus det viktigste. Og når vi kommer hjem til Herren – så slipper vi å tenke på dette! Priset være Herren.

   Liker

   • Takk, jeg er glad for din blogg og lærer mye uansett, jeg er alene i min fam.om dette desverre. Derfor betyr det mye for meg. Takk

    Liker

   • Takk og lov Amen. Jeg tilhører DNK på papiret (av ekteskapelige grunner) men ikke i hjertet. Jesus ser oss, takk og Amen

    Liker

   • Jeg er takknemlig for hver og en som leser dette. Og jeg håper at jeg neste gang skriver noe mer oppbyggelig. Jeg elsker Herren – men også frykter Han – og Hans Ord. Men oftest ønsker folk «nyheter» – hva skjer i verden etc. Jeg mener det finnes viktigere ting – som å opphøye Herren – og snakke om Ham. Det gjør min sjel tilfreds. Jesus er best!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s