7 nov. 2021 – De åndelige sannheter må igjen komme inn i Guds menighet!

Jeg deler profetisk med deg – hvordan ting utvikler seg. Samtidig så må vi se disse radikale forandringene – som ett resultat av våre tidligere beslutninger. Jeg synes boken Eden beskriver dette godt – en roman som beskrev en bys valg – som la en grunn for en urolig frykt i de som bodde der – akkurat som vi ser idag vedrørende eks. vaksinetvang. Det var først lengre ut i den profetiske romanen – man fant ut dens over 100 år gamle, skjulte synd, som hadde ligget der som en verkebyll – og skapte en «drage» (bilde på synden) som slukte de som levde i synd.

Jeg vet – av andre åndelige Gudsmennesker – av at når de undersøker synden i en by – så begynner man å lete etter ting i fortiden, som gjorde at åndsmakter fikk sine fester der. Menn som eks. Kjell Sjøberg og Roger Larsson – var sånne som visste mye om dette, og underviste mye, og eller avslørte disse festene.

Disse bønnemenneskene som jeg kom i kontakt med som nyfrelst – de skjønte dette og levde i det daglig. Idag har vi mistet den kunnskapen. Isteden har det oppstått en lovløs kristendom, som virker i en positiv New Age ånd, og klarer ikke å se at de forderver Guds Ord med sin ferd. Hillsong er et eksempel – og der i gården – på toppen i Australia og New York- så er flere ledere tatt for å ikke tatt tak i andre ledere, som har voldtatt kvinner i menigheten. De sier bare at alle må få nye sjanse – men hva med de som har blitt fornedret? Som ingen er interessert i å prate med eller noe annet. Det er spesielt 60 minutes i Australia – som har tatt opp flere av disse tingene på YouTube. Vi må ikke glemme at:

«Herren er blitt konge; jorden fryde seg, mange øyer gleder seg!  Skyer og mørke er rundt omkring ham, rettferd og rett er hans trones grunnvoll.  Ild går foran hans åsyn og setter hans fiender i brann rundt omkring.» Salme 97:2-3,  

De som fornedrer en kvinne, han får en forbannelse over livet sitt, og ett mørke, som vil følge med til dommen, om man ikke vender om på dypet. Fordi Gud er rettferdig, og at hele Hans rike er bygd på rettferdighet, og Gud saumfarer våre motiver og våre gjerninger. Gud er alltid på den svakeste side, i enhver situasjon – og det samme gjelder kvinner som virker i kontroll, manipulasjon og ondskap – som eks. dirigerer menn inn i sitt snøre – det er på samme måte, Gud hater ondskap, uansett hvem det kommer fra.

Har vi syndet og åpent opp for krefter som tenåring – men glemt det – og selv om vi har blitt frelst senere, så kan dette følge med som en skygge, til den dagen Gud får det opp i lyset, renset og befridd. Vår ånd blir frelst i frelsen, men sjelen vår må også frelses – dvs. renses og helliggjøres, så det blir ett Guddommelig samspill mellom din frelste ånd, og din sjel. En bundet sjel, er ineffektiv. Jeg sier ikke at Gud ikke kan bruke deg – og han bruker mange som har sterke byrder. For det viktigste er din oppriktighet – og ærlighet med å gjøre opp med ting, når Ånden peker på det!

Så – hva betyr da fortiden – for hvordan nasjonen styres idag? Jo, det betyr mye – fordi de kreftene vi åpnet opp for da – som teks. gjennom abort, partnerskapsloven, EØS (Grunnlovsstridig), Osloavtalen – og mye, mye mer, som er enda uoppgjorte synder – er disse kreftene, som vi inviterte da, er de som styrer og manipulerer Eliten, og det norske folket – vi går som en flokk – hvor de bak presser de som går foran – til å gjøre ting som fører til vår fordervelse, vi reduseres mentalt og karaktermessig her nede, sånn at samfunnets grunnvoll blir som kvikksand, som på en eller annet tidspunkt vil ødelegge det totalt – men til enden, vil mennesket, hver enkelt, gå fortapt, om ikke Jesus regjerer i ens hjerte!

Så la oss titte litt på den franske revolusjonen, for å se at fortiden har noe å si, og at vektere/profeter er ofte salvet til å finne sånne ting, som teks. i boken «Profetien» med Jonathan Cahn – denne boken ble bejublet av kristne i Norge, fordi den omhandlet USA, mens da 22 juli profetien kom ut, som omhandlet Norge, så reiste det seg opp sinne, anklagelser og alt annet som ligger i den religiøses sjel – vi ville ikke høre, og det vil også Gud kreve oss til ansvar. Uansett, som jeg skrev på min gamle Toreblogg, om Frankrike:

Frankrike drepte kristne ved hjelp av det katolske skjøgesystemet – ved å drepe Hugnottene – mellom 5-30.000 troende i 1572:

«Massakren markerte også et vendepunkt i de franske religionskrigene. Den politiske hugenottbevegelsen ble forkrøplet ved tapet av sine mange framstående ledere, og de som ble igjen, ble i økt grad radikalisert. Selv om blodbadet på ingen måte var enestående, var det «det verste av århundrets religiøse massakrer».[4]Over hele Europa ble protestantiske sinn preget av «den uutslettelige overbevisning om at katolisismen var en blodig og forrædersk religion.»[5]Da nyheten om massakren nådde Vatikanet, ble det jublet. Kanonene fyrte salutt, kirkeklokkene ringte, og en særskilt minnemedalje ble preget. Paven bestilte et veggmaleri av massakren som befinner seg i Vatikanet.[3]» Wikipedia.

Resultatet av Kongedømmets synd – var den franske revolusjonen i 1789 – hvor kongemakten ble avsatt og myrdet – hvor det skjedde blodige utrenskninger – og hvor de fikk en type Antikrist til å styre over seg – Napoleon – som dro Frankrike inn i blodige kriger. Dette er syndens natur – og konsekvensene ett land og folkeslag må betale for sin umoral. Selv om ikke konsekvensene kommer med en gang – så kommer det alltid en høst – den dagen Gud ikke holder ondskapen tilbake!» Hentet fra her.

Dette her er bare ett eksempel – på at det alltid kommer en høst – på ens personlige beslutninger, og samfunnets beslutninger. Som du ser – dommen her kom ikke med en gang. Gud er ikke en som utfører dom raskt, men i visse tilfeller kan det skje!

Som de 3 dommene her, som når de først kom, så kom de brått! Og i endetiden – så snakker man om det samme:

«Dere vet jo selv godt at Herrens dag kommer som en tyv om natten. Når de sier: Fred og ingen fare! – da kommer en brå undergang over dem. Den kommer som veer over en kvinne som skal føde, og de skal slett ikke slippe unna. Men dere, brødre, er ikke i mørket, så dagen skulle komme over dere som en tyv.

Dere er alle lysets barn og dagens barn. Vi hører ikke natten eller mørket til. La oss derfor ikke sove som de andre, men la oss våke og være edrue. De som sover, sover jo om natten. Og de som drikker seg drukne, er drukne om natten. Men vi som hører dagen til, la oss være edrue. La oss stå iført troens og kjærlighetens brynje med håpet om frelse som hjelm! For Gud bestemte oss ikke til vrede, men til å vinne frelse ved vår Herre Jesus Kristus, han som døde for oss, for at vi – enten vi våker eller sover – skal leve sammen med ham. Forman derfor hverandre og oppbygg hverandre innbyrdes, som dere også gjør.» 1Tess 5:2-11

Her var det mye viktig å lese – for vår tid! Men som det står – det kommer brått! Jeg vil si at vaksinene kom brått på – akkurat som Hitlers Blitz krig mot Europa kom brått på, det var ingen som var forberedt på den massive, effektive og kraftige okkupasjonen – hvor Frankrike falt på en meget kort tid.

Men når Paulus profeter om endetiden, så er det ikke vaksinene i første omgang som kommer brått, selv om det på en måte kom brått på oss – så tror jeg det kommer andre ting, som vil påvirke oss mer kraftig, og vaksinetvangen var ett forvarsel for det – som en profet sa, vil sjokkere selv de mest gudfryktige! Men vaksinene er for alle del en del av det – men vi vet ikke morgendagen – bare at vi må vandre nær til Herren. Så vil Han lede oss – uansett omstendighet! Eks. delte jeg disse profetiene – om de 7 drømmene, som hang sammen. Han fikk de i 2003 – men han valgte å dele dem i denne Korona tiden – fordi han opplevde at det var rett tid nå!

Det er mye der som passer til det vi ser nå – eks. at en global elite bygger opp sitt rike via vaksiner – og i denne drømmen, så ble alt torpedert – og verden gikk tilbake flere hundre år, uten eks. strøm og det vi var vant til.

Om det skjer – vet jeg ikke! Men vi må være beredt – og gjøre det vi har tro for! Gud vil lede den enkelte – og gi forstand og tro – for det som vil komme! Som det står:

«Den kloke ser ulykken komme og skjuler seg, men de ufornuftige går på og får bøteOrd 27:12

Det kan minne noe om den kloke og den ufornuftige jomfru i Matt. 25. Å være våken – og forberedt er ett must. Mest av alt å våke i Ånden – og la Herren tale til deg – om hva du skal gjøre, hva du må våke for etc.! Ikke stress – Herren har full kontroll – Han trenger bare din tro – din tillit – og at du bærer Hans fred!

I går ba jeg og min forbeder i Nord, over telefon – og det var utrolig sterkt. Vi brøt frykt og annet – og profeterte – og ba for å at globalistenes vaksinetvang skulle legges død. Jeg sa til min forbeder – tenk om vi hadde 50 forbedere – i en ånd og ett sinn – tenk på hva vi kunne ha fått utført. Det er derfor det er så mye forvirring blant kristne, spesielt rundt vaksiner – fordi satan splitter menigheten, for å gjøre den kraftløs. Jeg vil anbefale deg å lese Mørkets Rike 2 – for å se hva som skjer når satan får plantet en uromaker/ryktemaker/løgner midt i menigheten – og på den måten splittes menigheten – og englene sliter mye mer, med å få beskyttet og gjort det de skal gjøre. Englene kan ikke gjøre mye, om vi ikke ber! Og at vi ber i tro – ved å være ledet av Ånden! Vi trenger på nytt å lære dette – for å korsfeste vår egen behagelighet! Og når du først har kommet inn i dette, så vil du heller ikke slutte med det. Det er en livsstil – av strid – og Guds herlighet – men er du inn i Hans herlighet, så vil du betale prisen, for alt annet – fordi satan vil stride mot deg – det er faktisk verdt det! Som Smith Wiggelesworth sa (etter hukommelsen) – heller 10 minutter i Guds herlighet, enn å få en million kroner.

Som jeg ser det nå – så må Herren rense ut sin menighet – og få ut uromakerne, de falske kristne – som satan har plantet blant kristne – før vi virkelig kan gjøre noe effektivt for Herren. Og tro meg – det er hva Herren gjør nå – vi står alle på valg – og ting vil skje, sånn at vi kommer til ett punkt, der alle får ett alvorlig valg – om å følge Herren helhjertet – eller ikke. Det vil ikke lengre være alternativ plass blant de troende – for de med urene motiver – som bare vil gi Herren noe, men mest av alt, leve i verden. Du kan ikke lengre ha begge tingene – du må bestemme deg hvem du vil tjene, med hele deg!

Dette er det som ligger på mitt hjerte – og det er hva som vil skje fremover!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s