De ønsker at du skal spise insekter

Hvor mye galskap skal man ta imot fra EU/den globale eliten? Det siste skrik – som de har pratet om lenge – er at vi skal spise insekter. Men nå virker det om om det er på vei inn i butikkene våre – i veldig mye:

Jeg kopierer teksten – så du får se hvor ille det står til med tvangen – av å ydmyke folk totalt:

EU-kommisjonen har i to administrative for­ordninger like etter nyttår gitt tillatelse til å bruke gress­hoppe­lignende insekter av typen hus-sirisser i pulver­form, samt bille­larver i flere forskjellige former, i en rekke matvarer.

gjennom­førings­forordning nr. 2023/5 av 3. januar autoriserer kommisjonen bruk av «delvis avfettet pulver av Acheta domesticus (hus-siriss)», altså sirissmel, i en rekke nærmere spesifiserte produkter, mens gjennom­førings­forordning nr. 2023/58 av 5. januar gjør det samme for «frosne, moste, tørkede og pulveriserte former av Alphitobius diaperinus-larver (skyggebille)».

Sirissmel vil i begrensede, nærmere spesifiserte mengder kunne brukes som ingrediens i blant annet disse matvarene:

 • Flerkornsbrød og -boller, kjeks og brødpinner
 • Kornbaserte snacksstenger
 • Ferdigblandinger til bakverk
 • Pastabaserte produkter og retter
 • Sauser
 • Bearbeidede produkter av poteter
 • Retter av grønnsaker og belgfrukter
 • Pizza
 • Prosessert kjøtt
 • Supper og suppekonsentrat/-pulver
 • Øllignende drikkevarer
 • Sjokoladevarer
 • Snacks unntatt chips

Billelarver i varierende former, for det meste i pulverform, vil kunne brukes i mange av de samme produktene – ikke i øllignende drikker, men også i disse varene:

 • Frokostblandinger
 • Grøt
 • Nudler
 • Chips
 • Jordnøttsmør
 • Sandwich
 • Kjøttanaloger
 • Melke- og meieriprodukt­analoger
 • Kosttilskudd

Tillatelsene har ikke fått noen større medie­oppmerksomhet i Europa, men er blitt omtalt av det tyske nyhets­magasinet Focus og den italienske gratisavisen Leggo. Forordning 2023/58 presiserer at insektene ikke skal gis næring de siste 24 timene før de avlives, slik at de får tømt ut sitt tarminnhold, skriver Focus.

Og:

Filiera Italia, et konsortium bestående av landbruks- og nærings­middel­bedrifter som tar sikte på å etterstrebe høyest mulig kvalitet i italienske matvarer, stiller seg kritisk til EUs godkjenning av insekter til menneskeføde.

Organisasjonens leder Luigi Scordamaglia sier til Leggo at mange insekter inneholder substanser som hemmer opptak av andre næringsstoffer i den menneskelige organismen. Han minner om en forgiftnings­skandale etter import av gresshopper fra Mexico til California i 2007. Scordamaglia anklager også unionen for feilaktig å hevde at insekter er ekstra bærekraftig og miljøvennlig mat. Italiensk landbruk har disse kvalitetene i utgangspunktet, sier han. Hentet fra Document.no

Kanskje på tide å lage mat helt fra grunnen av – på omtrent alt. Og Helena Edlund skriver dette:

Helena Edlund

Indoktrineringen har begynt – nå skal vi spise insekter

Fra artikkelen:

Samtidig innrømmer SLU Future Foods at det mangler tilstrekkelige studier for å kunne fastslå om insekter er en trygg proteinkilde. I en policy brief heter det blant annet at det er kjemiske og toksikologiske risikomomenter ved å spise insekter fordi de akkumulerer tungmetaller som kadmium og kvikksølv og at insekter har et høyt innhold av bakterier. Ved håndteringen av insekter i forbindelse med matlaging risikerer man derfor, ifølge SLU Future Foods, å spre sykdomsfremkallende mikroorganismer.

En annen aktuell bekymring i det elektrisitetsknappe Europa er at insektproduksjon er energikrevende, ettersom insektene som produseres som næringsmidler krever lokaler som har høy luftfuktighet og holder høy temperatur. Miljøet i disse lokalene innebærer også ifølge SLU Future Foods en risiko for at insektene blir utsatt for soppangrep som igjen danner ulike giftstoffer (mykotoksiner) som kan være skadelige for konsumenten, med andre ord: for mennesker.

Selv om politikere, klimaorganisasjoner og insektprodusenter ønsker å få europeere til å endre matvanene sine, er det stor skepsis til denne «endringen», og memer og satiriske tegneserier som håner World Economic Forum (WEF) og Klaus Schwab spres nå i sosiale medier.

Selv i Rett på sak har vi i Document gitt vårt syn på saken. Folk i Europa virker rett og slett ikke interessert i å overlate makten over tallerkenen til politikere og globalister. I svenske Lycksele måtte for eksempel kommunens nye ernæringsdirektør nylig gi opp planene om å servere elevene mat som var mer lokalprodusert og vegetarisk. Elevene nektet rett og slett å spise – og hvis de unge ikke spiser vegetarmat, kan det være vanskelig å få dem til å spise larver.

Jeg filmet denne sekvensen fra Rett på Sak – for å se hvor mye den globale eliten hater deg:

Ellers kan du se hele videon fra Rett På Sak her:

Rett på sak #14 – Det grønne spranget, inn i avgrunnen (07.09.2022)

Men – Meny har allerede prøvd ut å lage en insektburger – i det Herrens År 2020:

Om det har blitt en storselger – er ikke godt å vite – men du kan lese om dette her.

Bibelen bruker ikke å tegne positive bilder av insekter – ofte bruker Gud gresshoppesvermer, for eks. å dømme en nasjon for deres synder – eller frosker – eller som skorpionlignende vesener i Åpenbaringen – eller mygg og fluer, som Gud brukte for å plage Egypt. Og i NT står det dette:

Se, jeg har gitt dere makt til å trå på slanger og skorpioner og over alt fiendens velde, og ingen ting skal skade dere. Luk 10:19

Så jeg foretrekker å tråkke på dem, enn å få de inn i magen. Da jeg var i Filippinene på en liten misjonsreise i 1991 – så husker jeg det kom kakerlakker – og bråkte noe kraftig, der de falt ned på ett bord – jeg trampet på dem, en ekkel lyd, – men det var effektivt. Vi hadde myggnetting for å holde myggen ute om natten – og brukte malaria tabletter, for å ikke bli smittet – og tok også vaksiner mot skadelige ting, ettersom Livets Ord ønsket at sine misjonærer skulle bruke det, i sånne type land. En annen jente i teamet, hun tråkket på en edderkopp – og fikk vite etterpå at den var giftig. En annen jente jeg jobbet med rundt samme periode – fra Sør Amerika – fortalte at når hun vokste opp i jungelen, så lekte de med giftige skorpioner – og hun og barna hoppet rundt, for å ikke bli rammet av dens giftige hale.

Insekter er mat for fuglene – første og fremst – og til andre dyr, men vi mennesker behøver ikke dette. Det handler om å ydmyke mennesker – det er hva FN, EU, WEF osv. gjør – samtidig som de selv eter sine biffer og bryr seg døyten om å være noe forbilde på noen områder som helst – bare kommandere – tvinge – forgifte og rakke ned på massene! Ekle mennesker – som om de var noen kryp…….

Som jeg har sagt før – vi må starte med å velsigne maten – og be Gud drepe alt i det, som kan være skadelig, i Jesu navn – jeg husker jeg ba den bønnen da jeg var i Filippinene i 1991 – for å være sikker. Og vi ble heller aldri syk! Tenk etter Jesu Ord:

«Og disse tegnene skal følge dem som tror: I mitt navn skal de drive ut onde ånder. De skal tale med nye tungemål. De skal ta slanger i hendene, og om de drikker dødelig gift, skal det ikke skade dem. På syke skal de legge sine hender, og de skal bli helbredetMark 16:17-18

Det finnes mennesker, som har sett i syn – under befrielsesmøter – hvor folk blir fri fra demoner – små lignende kryp, som ligner på gresshopper og annet – løpende ut av salen. Og da tenker jeg at insekter ikke skal spises……..Det kan virke som insektene er ett bilde på ondskapens åndehær – dette er da de minste åndskreftene – som vi daglig kjemper mot – eller trenger befrielse fra….. Jeg skal love deg, at selv små ånder, kan være plagsomt nok – ettersom de er overnaturlige!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s