Det palestinske flaggets 4 farger. Hvordan kristne i Ungarn forandret landet ved bønn og faste. Unnfangelsens lys. En profetisk vurdering av hva som skjer fremover – etter lys av hva som er gjort av det onde i vår nasjon

Legg merke til det palestinske flaggets farger:

Dette er fargene til de 4 rytterne i Åpenbaringsboken 6. Det kan du også se på flere av landene rundt Israel har samme type farger – nederst i denne artikkelen, (det er også interessant i denne artikkelen, om ting i Skriften som peker på Islam i Endetiden) – går Steve Cioccolanti gjennom mange av disse flaggene. De er ett budskap til oss. Husk at i våre norske bibler – står det at den ene hesten er gulblek- men på grunnteksten, står det grønt. Husk at Islam har døden som sin gud – vi kan lese:

Da Lammet åpnet det fjerde seglet, hørte jeg røsten av det fjerde livsvesen, som sa: Kom! Da så jeg – og se: En gulblek hest. Han som satt på den, hans navn var Døden, og dødsriket fulgte med ham. Og det ble gitt dem makt over fjerdedelen av jorden, til å drepe med sverd og med hungersnød og med pest, og ved villdyrene på jorden. Åp 6:7-8

Pale Horse (gulblek hest) som det står i King James, men det greske ordet er ehloros, som betyr grønn. Og Islam har mye – veldig mye, å gjøre med endetiden.

Hvem er arabere?

Araberne, som åpnet opp for bedraget Muhammed ga ved Allah, kommer ikke bare ut av Abraham, og hans etterkommere. Så Ramon Bennett lager en liten skisse over hva en araber er:

På dette punkt bør man stille et spørsmål: «Hvem er araber?» Mange tror at den arabiske verden har sine røtter i unionen mellom Abraham og Hagar, Saras egyptiske tjener. Dette er bare delvis sant. Det er flere nasjoner som i dag blir beskrevet som «arabere» som egentlig ikke er arabere i det hele tatt. Ordet «araber» betyr «beduin» eller «nomade», og navnet ble gitt til dem som bodde på Den arabiske halvøy og i den syriske ørkenen.

Abraham selv kom fra Kaldea, dagens Irak. Iran er ikke arabisk, og språket deres er heller ikke arabisk. Iran er det gamle Persia; islam er deres eneste fellesnevner med de arabiske nasjonene. Egypts grunnlegger, Mizraim (Egypt på hebraisk heter Mizraim – lederen for den såkalte «arabiske» nasjonen), var sønnesønn til Noah, som også fedrene til Libya, Kana’an og Etiopia var(l Mos 10,6). Hvis Ismael, Abrahams sønn, hadde en egyptisk mor, er han åpenbart ikke den nasjonens stamfar. Fra Mizraim kom filisterne (1 Mos 10,14). Lot, Abrahams nevø (1 Mos 12,5), var også iraker. Han ble far til Ammon og Moab på grunn av incest og drukkenskap (1 Mos 19,36-38), og disse mennene var fedrene til det moderne Jordan. Stamfaren til nasjonen Yemen (hebraisk: Teman) var sønnesønn til Jakobs bror Esau (1 Mos 36,11.34). I stamtavlene kan vi se at mange av dem som bor i Midt-Østen er i slekt, men det er like galt å si at Abraham er far til nasjonene i Midtøsten som å si at alle nasjoner i Midtøsten er arabiske…………………….  Når vi legger historien til side, er dagens arabere de som har arabisk som morsmål, og som holder seg til islams lære.. Hentet fra Den Arabiske mentalitet, fra Boken Filisterne

Arabisk opphav kan være så mangt – men Skriften sier dette om Ismael, som mange arabere identifiserer som sin stamfar:

Han skal bli et villesel av et menneske. Hans hånd skal være mot alle, og alles hånd mot ham. Han skal bo rett for øynene på alle sine brødre. 1 Mos 16:12

Så flere av de som hører til Islam, og som bor rundt Israel, har en type slektsskap til Abraham. Og i en av bøkene til Joel Richardson – om Dyret fra Midtøsten eller Islams ventende Messias, så fant han ut at det lå en bitterhet hos muslimarabere, selv i dag, om at Gud valgte Isak, og ikke Ismael – derfor ble også Koranen skapt ut av denne formen for gammelt hat og fiendeskap – og såret stolthet – blandet med arabiske 1001 natt, altså et eventyr og en saga.

Koranen er ett luftslott – drevet av en sterk demonisk ånd. Og den krever at alle underordner seg den – og på den måten så bøyer de ugudelige seg i støvet for kraften fra denne makten, akkurat som tyskerne i sin tid bøyde seg for Hitlers okkulte raseri på 30 og 40 tallet – også drevet av en sterke åndsfyrste – Hitler var besatt, derfor fikk han så stor makt over nasjonen Tyskland, og kunne gjøre så stor skade. Men historisk var det også ett samarbeid mellom Islam og Nazismen – som er blitt ett tabu å prate om i dagens MSM – altså media i Vesten.

Bestialiteter – ikke så unormalt i Midtøsten

Dette skal da være ett ekte bilde av Libanesere, som har blitt drept ved PLOs hånd

Vi undrer oss over at folk kan putte en baby i en stekeovn for å bli torturert til døde av en ovn som ble varmere og varmere, samtidig som de voldtok moren, som sikkert også fikk med seg babyens skrik, mens hun ble plaget og terrorisert – til de drepte henne. Første gang jeg leste om denne syke besitalistiske kulturen – som har eldgamle røtter i Midtøsten (Det var på den måten Assyrerne, dagen Tyrkia, brukt i sin krigføring mot innbyggere, om ikke en by overga seg frivillig) – så ble jeg sjokkert og følte meg dårlig på innsiden. Bøkene jeg leste var ført i pennen av Ramon Bennet – og du får en liten glimt av villskapen – her mot en ung kristen kvinne, som møtte PLOs barbari:

……………Et vitne til de barbariske handlingene er fortsatt plaget av de fryktelige skrikene til hennes 21 år gamle venninne. «‘Hvorfor dreper dere meg ikke?» skrek hun. ‘Vi vil, vi vil,’ svarte villdyrene» (Ibid).

Susan, en ung kristen jente, er en lemlestet overlevende etter PLOs ondskap. Et antall PLO-terrorister brøt seg inn i hjemmet hennes:

«PLO-mennene drepte Susans far og hennes bror, og voldtok moren hennes som døde. De voldtok Susan ‘mange ganger’. De skar av brystene hennes og skjøt henne. Flere timer senere ble hun funnet i live, men med alle fire lemmer så stygt skadet og revet i filler av geværskudd at de måtte amputeres. Nå har hun bare den øverste delen av en arm. Nonner tar hånd om henne på et sykehus nord for Beirut, høyt oppe i fjellene. Hun har bedt dem om å la henne få dø, men de har konsekvent svart at de ikke kan gjøre det.. » (Gillian Becker. The Rise and Fall of the PLO. Sitert i «The Face of Terror…» Middle East Intelligence Digest, Aug. 1991, side 5).

Talløse libanesere fortalte «opprivende beretninger om voldtekt, lemlestelse og mord»s om ble begått av PLOs styrker…. Hentet fra Voldtekten av Libanon

Fred er krig – og som Stoltenberg sier, krig er veien til fred. Og det var også på den måten Arafat skulle lure hele verden – inn i Krigens Hus – hvor Israel skulle ofres. Fredens hus, er der Islam regjerer – og vi ser jo hvordan de stadig fører krig mot hverandre, undertrykker kvinner og tvinger de inn i tvangsklær, vold, blodhevn etc. – ja, så den muslimske kulturen, er virkelig noe å jage etter, hilsen norske politikere.

Og for det – så fikk Arafat fredspris – av de korrupte norsk Arbeiderparti politikerne – som alle avskydde Israel i sitt hjerte. De hatet Israel så intenst – at de mer enn gjerne ønsket vennskap med en som hadde like mye hat i sitt hjerte, som nazistene hadde det i sin tid. Dette er 2 sider av samme sak – du kan kalle ting nazist, og når venstresiden gjør det, så bruker det alltid å være feil – men det passer bedre til de som peker finger, og de avslører egne holdninger. Fordi nazisme er bare en åndsmakt – som kan operere under mange navn – der mennesker slipper disse kreftene til.

En Guds manns fall – ved å omgås med en ugudelig

Yasser Arafat – og Aril Edvardsen – han ser fornøyd ut. Da må du ha herdet ditt hjerte – fordi om jeg kommer i nærheten av veldig onde mennesker, så reagerer hele min ånd, min gudfryktige sjel – men klart, har man kompromisset den gudfryktige sjelen bort noen år før – så vil man ikke merke noe.

Å pleie vennskap med en som er besatt, så vil du også bli påvirket av den du omgås med. Ett klart eksempel er Aril Edvardsen, en mektig gudsmann i sin tid – men på en eller annen måte, så ble han overmodig – og tok Arafat i hånda, og be om tilgivelse for kristne Israel venner – som velsignet Israel – og forløste dermed urene ånder inn i hele Kristi Kropp i Norge – vi ble forgiftet, og det skapte splittelse – og ettersom Edvardsen var en så viktig forbilde for mange, ikke minst hans Sarons dal – så har nok Kristi Kropp aldri klart å hente seg inn etter det.

Isteden for å ha stått samlet mot APs bedrag og forførelse, så ble mange kristne isteden ett med bedraget. Edvardsen hadde sluppet inn åndsmakt inn i sitt eget liv – og var dermed i konflikt med mange åndsfylte og trofaste kristne – da han stadig skulle peke på deres feil – men innså ikke sine egen – som ble så store – sånn at vi lurer alle på om han egentlig havnet i Himmelen, eller i fortapelsen? Om du leser Ramon Bennets profetiske formaning til Edvardsen – så ser du en mann som hadde forkastet Guds Ord på helt grunnleggende måte – bare for å kunne evangelisere i Arafats rike – hos palestinaaraberne – hvor Edvardsen bla. sammenlignet Bibelens Gud med Allah. Men har du mistet ditt salt, så blir også troen meningsløst, også de du vinner kan gi en kortvarig gevinst – for de som omvender seg, så er veien tilbake Islam kort – om du ikke formidler en ekte omvendelse!

Det er en forbannelse i Norge, at kristne har gått hver sin vei – ofte i strid mot hverandre – alt er ikke pga Edvardsen, men kanskje Gud kunne hatt brukt en sånn som han, med tanke på at han var forbilde til så mange kristne, til å samle Kristi Kropp, for å stride for Norges land. Husk – frafallet som skjedde i Norge, og de demoniske ideologiene (Partnerskapslov, EØS, Osloavtale, store skole reformer som ga tragiske utfall etc.) som tok plass på 90 tallet, kunne ha vært unngått, om vi hadde hatt en samlet Kristi Kropp – som hadde vært enige om å be og faste for sitt land.

Enheten blant Kristne i Ungarn – forandret hele landet

Det var nettopp det Ungarns kristne gjorde – ettersom de muligens har den største kristne bevegelsen av alle Europeiske land – og de virket i enhet – om ett mål – der kunne også Norge ha vært, om ikke alle bare løp hver sin vei – når Herren kalte oss til omvendelse og enhet – isteden ble det splittelse, hvor få hadde kontakt med Hodet, Kristus, og nektet å høre på Hans utsendte profeter:

En dame i videon over – referer til bladet Forbederen – bønn biter på alt. Det er 16 minutter inn i sendingen. Det snakkes om å be for politikerne. Ett våkent kristenfolk kan forandre samfunnet ved sine bønner til Gud. Fra tid 17:48 – han forteller hva som skjedde i Ungarn – der en menighet begynte å be i Januar 2010 – så ble det koblet opp 20 menigheter i bønn og faste for valget som var 25 april 2010.

I den prosessen der, så avslørte media i det tidsrommet saker, som førte til at tidligere medlemmer ikke fikk fornyet tillit, og ett nytt parlament med ett nytt flertall startet straks arbeidet med en ny grunnlov. Da var det 50 nye menigheter i tillegg til de 20 – altså 70 menigheter, som gjennomførte en ny bønn og faste for grunnloven 2011. Den nye Grunnloven ble vedtatt våren 2011 – og trådde i kraft 1 januar 2012. Da hadde de snudd seg vekk fra det kommunistiske styret, og vendt seg om til Bibelens ord.

De offisielle myndighetene i Ungarn sier bla. (ett lite utdrag av de 36 A4 sider) Vi er stolte av kong Stefan, som for 1000 år siden baserte staten på ett solid grunnlag, og gjorde vårt land til en del av det kristne Europa. Jeg erkjenner den rolle kristendommen har spilt for å bevare vår nasjon. Vi proklamerer at familien og nasjonen legger til rette det fundamentale rammeverk for samfunnet og lojalitet, tro og kjærlighet er de fremtredende verdiene. Vi erkjenner ikke lovlige fortsettelser fra 1941, den kommunistiske konstitusjonen, som la en grunn for tyranni – og erklærer den som ugyldig. Ungarn skal beskytte ekteskapet som institusjon, som et ekteskapelige union mellom en mann og en kvinne. Ungarn skal også beskytte familien – som er basisen for nasjonens overlevelse. Alle skal ha rett til liv og menneskelig verdighet. Livet til ett foster skal bevares fra unnfangelsesøyeblikket – slik gjorde bønn og faste en forandring i Ungarn.

Liv er lys – lyset i unnfangelsen

Ungarn ønsker å bevare livet, selv i mors liv – så hva er forskjellen på mennesker og dyr? Se på denne videon – som ikke ugudelige vitenskapsmennene forstår:

Akkurat når en sædcelle kommer inn i egget, og liv blir skapt – så eksploderer det ett lys rundt egget (og vitenskapsmennene kan ikke forklare dette). Men som hun sier: Lys skjer, når Liv skjer. Se videon. Dette er da Gud skaper menneskets ånd, og vi blir ett menneske i Guds bilde, en evighetsskapning – i mors liv. Det er det som gjør oss annerledes enn all annen skapning.

Dette livets gryende begynnelse forakter Sosialistene, derfor elsker de abort, og har drept flere enn hva Hitler klarte under 2 verdenskrig – men også Islam elsker døden – og i endens tid vil Islam, globalistkommunismen og deres ledere verdens kjøpmenn være ansvarlig for utallige menneskers fysisk og åndelige død og fornedrelse – til det bare er en dom som kan opprette ondskapen deres – da Kristus kommer på Hesten i Åpenbaringen 19 – og tillintetgjør alle de menneskene som da ville ødelegge Hans arv – Israel. Du kan også lese om det i Sakarja 12 og 14 – og antall israelere som vil dø, i Sarkarja 13 (1/3 vil overleve – og bli frelst). Det kan også hende at krigen i Gog og Magog – er den som er beskrevet i Åp. 19 – da Kristus kommer med rettferdighet. Men det vet vi ikke helt enda.

Hva skjer fremover? – Profetisk om hva som kan skje

Mange kristne som nå studerer det profetiske, lurer på hva som skjer. For å si det sånn – det har vært mange tegn – på at vi er i den ytterste Endetiden – blodmånene, som kom i 2014-15 – pekte på Herrens dag, Ap. Gj. 2, Peters tale om Joels profeti (det har vært 8 blodmåner siden Jesu korsfestelse og oppstandelse, en i Påsken (eng. Pass Over/Forbigang) og en ved Løvehyttefesten hver gang, over 2 års tid – men nå kommer det ingen på 400 år, så dette er den siste) – om åpenbaringsbokens gryende redsler, var nær.

Tegnet i Jomfruen – og de 2 solformørkelsen som kommer over USA, den første kom i 2017 – og neste april neste år, som tegner ett bilde av slutten for slutten av USA, som en stormakt og en fri nasjon. Og det finnes profetier om at Obama er Gog i Hesekiel 38 og 39 (også i bibelkoden er han innkodet) – og han er ikke ung lengre, så om dette er sant – så er vi veldig nær bortrykkelsen.

Rebeckah Erlank

Søkelys delte profetiske ord fra en som heter Rebeckah Erlank – og sier:

Trengselstiden er over oss nå, den tredje verdenskrig med all dens død og fordervelse banker nå på døren og vi som lever i 2024 vil gå gjennom store vanskeligheter. Det er ubehagelig budskap å lytte til, selv for meg selv, sier Rebeckah i budskapet

For stor trengsel skal komme over hele jorden, mennesker skal gråte i denne store trengsel som kommer. Hatet mellom mennesker vil bli stort og det vold og drap. Selve helvetes porter vil bli åpnet og hatet skal fortære mennesker. Du skal se hatet i deres ansikt. Jorden skal brenne og hatets flamme skal ødelegge mange. Og dette er ikke det du ønsker å høre. La dere advare. Mange vil vende seg bort fra Gud og forlate meg, men en rest av troende vil forbli tro mot Herren.

Søkelys snakker da om 14-16 måneder.

Mena Lee Jones og Joanie Stahl 

Disse 2 damenes budskap, som jeg oversatte her – 2 vektere – sier noe lignende som Rebeckah Erlank:

Hun advarte om at det var alt for mange kristne i kirken som sov – og ikke hadde nok olje i sin lamper til å overleve. Hun forteller at det har blitt gitt 14 måneder – de neste 14 månedene vil vi se grusomme og fryktelige ting, over hele planeten.

Solformørkelse som går over ett helt land – innevarsler dom. Les hva Steve Cioccolanti sier om dette.

Dette har bla. å gjøre med Hamas bestialeske angrep på Israel 7 oktober – da vil det skje ting fremover til desember neste år – men også kanskje videre derfra. Husk at solformørkelsen over USA den 8 april neste år er tegn på dom. Sist USA fikk en lignende tegn, var den 8 juni 1918 – så kom den såkalte Spanske syken, hvor 675.000 mennesker døde av den kun i USA. Spørsmålet er om det vil skje noe større ting – ettersom tegnet har kommet 2 ganger, i løpet av litt over en 6 års periode. Dermed sier Mena Lee Jones:

Herren talte til meg – Amerika er neste! Dette som skjedde i Israel, vil i neste omgang treffe amerikansk jord. Det er en type forbindelse mellom Israel og det som så vil skje i USA

Dette kan kanskje beskrives nærmere i denne artikkelen – hvor Chris Reed beskriver nærmere i denne profetiske artikkelen, hva som kan skje. Av terrorister som har kommet inn over sørgrensen – til sovende celler på ulike plasser i USA.

Krig før bortrykkelsen

Men Mena Lee Jones – får en bestemt beskjed av Gud:

Du vil se krig på dine strender – før jeg samler min brud. 

Altså bortrykkelsen vil skje etter en krig – eventuelt i en krig.

En snarlig krig mot Norge?

Krig fra 2 verdenskrig i Norge. Vi rustet ned før krigen da – og har gjort det samme nå. Vi har ikke lært noe av historien – men gjentar den i stort overmot.

Dermed tror jeg også at krig vil komme til Norge, før Gud henter oss hjem. Man har jo alltid lurt på hvordan krigen mot Norge starter – men når Israel nå møtte sin verste tid den 7 oktober, siden opprettelsen – så har Norge oppført seg som de er i ett forbund med Iran og Hamas – og nesten spytter på Israel – både medier, politikere og generelt eliten.

Dette må det komme dom på – og dommer når det gjelder Israel, kommer raskt. Så jeg vil tro at det også kommer krig til Norge – veldig snart. Om det skjer neste år – eller senere – vet jeg ingenting om. Men det kan faktisk komme neste år – men det skal jeg ikke profetere – det blir heller en vurdering (det kan gå 5 år – eller mer – bare Gud vet dette).

Støre – i midtpunktet av det profetiske

Husk at vår første advarsel – og største, som vi fikk den 22 juli 2011 – kom etter en ganske ekstrem hatopplæring og omgåelse av terrorister og jødehatere på Utøya – vår statsminister Støre var en viktig person av det jødehatet som ble eksponert på Utøya – du kan lese mer om hans rolle – i 22 Juli Profetien – tar med noe av det:

Utenriksminister Jonas Gahr Støre og den palestinske presidenten, Mahmoud Abbas, undertegnet 18. juli 2011 en avtale som gav palestinerne en egen ambassadør til Norge (Bilde og tekst hentet fra 22 juli profetien)

Angående bildet over – så sier den profetiske tjenesten Jeremy Hoff:

Mens jeg reflekterte over bildet nedenfor, la jeg merke til at dokumentene som blir utvekslet ligger i den samme typen røde foldere som ble
brukt ved signeringsseremonien for Oslo-avtalen (se side 73). Jeg oppdaget
også at det var omtrent like lang tid som forløp fra begynnelsen av begge
disse politiske prosessene og fram til dokumentsigneringen. (Oslo-avtalen:
20.01.1993 – 20.08.1993. Og den palestinske ambassadør-avtalen:
15.12.2010 – 18.07.2011.) Kan dette være en indikasjon på 18. juli avtalens betydning? I hvert fall virker det som om denne avtalen allment ble ansett som en reell norsk anerkjennelse av «staten Palestina».

Palestina (filisterne) er en gedigen løgn – og folket er ikke palestinere eller filistere (de er utdødd som folkeslag), men arabere. Å anerkjenne en terrorstat, som vi nå har sett at Gaza har blitt – vil gjøre at Guds vrede slår til mot alle nasjoner som anerkjenner dette. Det var det en mektig Gudsmann, og bønnemann talte om for ca 20 år siden – at når nasjonene anerkjenner Palestina som egenrådig nasjon, vil Guds vrede rammet de landene.

Så Støres anerkjennelse av en ambassadør for ett ikke-land, ett «land» som er via Oslo avtalen, blitt konstruert for å være en fiende av Israel, eller Gaza via falsk fredsavtale via president Bush – for når de blir sterke nok, ved hjelp av sine muslimske nabo land, så er ønsket å beseire – og utrydde jødene. Om man studerer Guds Ords løfter om og rundt Israel – og de nasjonene som vågde å røre med Israel – så ligger det en forbannelse som de vil åpne opp for – og for alle som anerkjenner deres misjon og handlinger, så vil de ta del av den forbannelsen.

Og jeg har også klippet ut dette av 22 juli profetien:

Støre sier i VG – dagen før ulykken, at Palestinerne er i stand til å styre sin egen stat – vel, det har vi jo sett på Gaza stripen, hvordan dette fungerer i praksis. VG sier videre; Mandag møtte Støre president Mahmoud Abbas, som lenge har jobbet for å kunne gå til FN til høsten og be om internasjonal anerkjennelse. – Vi kommer til å gå inn i noen veldig kritiske uker. Israel mobiliserer mot den avstemningen i FN. Vi følger prosessen meget nøye. USA har sagt de vil legge ned veto. Det får være deres sak. Vi skal stemme det vi mener er riktig, og vi skal gjøre det i nær kontakt med land som står oss nær i Europa og i regionen, sa Støre. Spørsmålet er om hans tilnærming – i sitt vanlige tåkespråk (men bak der, mange, mange dype løgner) så rører Han ved Guds øyensten, Sakarja 2:12 – og åpner opp helvetes luker.

I media ble det også vist bilde av Jonas Gahr Støre som stod på Utøya
den 21. juli foran et stort banner der det stod: «BOIKOTT ISRAEL»
Dette skjedde dagen før terroren. Dette er trolig noe av de åndelige årsakene, til det som skjedde rett etterpå. Derfor tror jeg heller ikke det er en tilfeldighet – at Støre styrer Norge nå – kanskje fordi det er han som må stå som representant når dommen treffer landet – som en slags en representant for APs krigstog, hat, svik og umoral mot Israel – men også for landets ugudelige livsstil, som har fått utviklet seg over mange år, spesielt siden 70 tallet – med velsignelse av AP. Vel – det er bare min egen vurdering.

Profetiske drømmer før 22 juli – og advarsler på ting som vil komme

En av den som fikk en advarsel før ulykken, Leiv Harald Pedersen – fikk denne drømmen og så tydning:

Mot slutten av 2009 hadde jeg en drøm, der jeg så veldig mye blod og død.
Det var som om jeg befant meg midt i en krig og jeg trodde at jeg var en
av de neste som kom til å miste livet. Dette skremte meg veldig. Da så jeg
tydelig ansiktet på en som så ut som en fin mann. Han var litt rund i
ansiktet, hadde litt skjegg, og jeg husker at han hadde nazilignende klær på
seg. Dette ansiktet prentet seg dypt inn i min bevissthet.

Med kraftig hjertebank våknet jeg brått opp fra drømmen og ble
liggende og reflektere over den. I min ånd opplevde jeg at dette var noe
som kom til å skje i Norge og at det skulle bli en veldig sorgreaksjon.
Norge ville være i sjokk og jeg så at flagget ble firt på halv stang i hele
landet. Samtidig opplevde jeg at dette bare ville være en forsmak, og at det
etter noen år av stillstand kom til å skje ting som var enda verre. Hvor
mange år som ville gå kunne jeg ikke si, men jeg forsto at dette ville være
starten på terror i Norge. Det kommer også til å bli store økonomiske
problemer i landet vårt. Folk vil bli veldig skremt, og de vil begynne å
rope til Gud, men uten å omvende seg.

Etter å ha delt denne advarselen i en menighet – så sier han etter at ulykken hadde truffet landet:

En av de tingene jeg skjønte med en gang jeg delte dette, var at det
hadde å gjøre med vårt forhold til Israel. Jeg hadde lenge kjent at det ville
måtte komme en straffedom over Norge for hvordan vi har behandlet Israel
og det jødiske folk, og også for vår aksept av homofili og fosterdrap. Når
vi som nasjon forkaster Gud og Hans Ord, gir Han oss over til en
villfarelse så vi tror løgnen (Rom 1.25-26, 28). Vi som er kristne i dette
landet lar oss også påvirke av den sodomien som vårt samfunn er så fylt
av, der egoisme og likegyldighet rår. Vi er selvsentrerte og medskyldige
fordi vi ikke står på barrikadene for Israel og fosteret. Jeg er helt
overbevist om at den vekkelsen som vi ønsker å se, ikke vil komme på den
måten som vi kanskje tror. Den vil i stedet komme gjennom trengsel. For
dette tror jeg må til for at vi skal kunne omvende oss

Kjell Magne Longva – delte også sitt syn, også i 22 juli profetien:

Det første av tre ting jeg vil dele er en opplevelse jeg hadde for mange
Herrens år siden. Opplevelsen jeg hadde var at GUD kom over meg med
budskapet om en stor ulykke for Norge, en stor katastrofe. Jeg satt i stuen i
min lille hybelleilighet utenfor Ålesund og synet eller budskapet gikk ut på
at Russland, den gang het det Sovjetunionen, skal komme inn over Norge
og okkupere landet. De kommer helt ned til Trondheimsfjorden før de blir
stoppet. Jeg så hvordan russerne beveget seg nedover Norge og hvor
fryktinngytende kreftene var, hvor store styrker som kom og at de var
målrettet. Den gangen så tenkte jeg med meg selv, at dette kan ikke være
mulig! Jeg forsøkte å tenke logisk på hvordan dette skulle kunne gå til. Jeg
lot dette ligge gjennom noen år, men tenkte allikevel på det i bakhodet. Jeg
fikk også senere vite at andre hadde hatt akkurat samme opplevelse, noen
rundt samme tid, andre lenge før.


Det kom over meg som en stor bølge, som en byrde, fordi GUD lengter
etter å ha et nært forhold til Norge. Men dette kommer til å skje fordi
Norge ikke vil ha noe med GUD å gjøre. Det er et resultat av at Norge har
sagt nei takk til GUD i skolen, barnehagene, sykehusene, institusjoner, etc.
for ikke å snakke om drapene som Norge gjennomfører hvert år, ca. 15.000
per år. Uten GUDs beskyttelse er et land, et folk, en person uten noen
egentlig reell beskyttelse. Norge ble tuftet på bønn og Guds ord. Og i
fedrelandssalmen heter det: «Vil GUD ikkje vera bygningsmann, me
fåfengt på huset byggja. Vil GUD ikkje verja by og land, kan vaktmann
oss ikkje tryggja.»

Han sier at summen av alt dette – heter «sosialisme». Og så forklarer han det en annen av tingene han så:

Så til min tredje og siste opplevelse som var i juli 2011. Igjen så sitter
jeg i min stol, men denne gang i vårt nye hjem i Minnesund, og ser på
nyheter. Så kommer Jonas Gahr Støre frem på skjermen i et intervju og
taler mot Israel og for Palestina med en innlevelse som var påtagelig. Til å
begynne med tenkte jeg ikke så veldig mye på det, men så skjedde det.
GUDs kraft slo ned i meg, på akkurat samme måte som jeg opplevde i
1993, men denne gangen var det mye verre. GUD sa: «Min hånd er nå tatt
bort fra Norge.»

Jeg kjente på nøden og sorgen og det mørket som la seg over landet
vårt. Jeg ropte til GUD om nåde, men det stod fast. Herrens hånd var tatt
bort fra Norge. Så kom resten av budskapet. «En stor tragedie vil skje i
Norge om kort tid, men det vil komme en større tragedie senere.» Jeg fikk
ikke vite hva det var som skulle skje, men jeg kjente på sorgen og nøden.
Jeg ba mye de neste dagene og fikk de jeg stolte mest på til å stå sammen
med meg i bønn. Det siste som GUD fortalte var som følger: «Jeg skal
beskytte mitt folk og mine tjenere, de som har tatt sin tilflukt til meg, de
og deres hus og hjem. De som stoler på meg.»

Van Der Hoven: Den siste advarsel

Noe lenger ned i boken – forteller Jeremy:

Så, et par måneder etter at boken ble publisert, bragte Jan Willem van der Hoven (grunnlegger av den Internasjonale Kristne Ambassade i Jerusalem – ICEJ) dette temaet opp i talen sin, under åpningsmøtet på TV
Visjon Norges sommerstevne. Mens han holdt opp et eksemplar av 22. juli-profetien, kom han med følgende uttalelse:


«Norge kommer til å bli delt. Dere
kommer til å måtte betale deres pris. …
Denne boken er Guds siste advarsel til
Norge. Hører dere hva jeg sier? Det
kommer ingen flere advarsler. Dette er
den siste. Enten kommer dere til å bli
ødelagt, eller så tar dere Norge tilbake!

… Hvor mange ulykker må komme deres vei? Vil dere at Putin skal
komme ned til Trondheim og dele landet deres, fordi dere har sørget
for å dele Israel gjennom Osloavtalen? … Norge og Israel står nå
overfor den samme trusselen. Norge står i fare for å bli delt av Putin, og
Israel står i fare for å bli delt av onde islamistiske krefter.»

Jeremy tok en vurdering av profetien lengre opp – om at Russland ville komme ned til Trondhjemsfjorden – og dele landet. Vi har fått flere profetiske advarsler om oppdeling av landet – helt fra øverst av landet – altså en del av Nord-Norge – så til Trondhjemsfjorden – og den siste – etter all pride feiringen som har vært overmåte stort – og kraftig – så fikk en broder denne tiltalen, at dommen gjaldt hele Norge – også Oslo.

Spørsmålet er om denne dommen – en krig mot Norge – vil komme over Norge i 2024 – 2025. Jeg vet ikke – men vi trenger å advare. Ett tegn – er at det ikke finnes noe lysglimt i politikken, som gir håp om at noen rettferdig kan ta over (Den Korrupte Erna og partiet Høyre – er akkurat den som står etter Støre for å ta over – og hovedmassene av det norske folket klarer ikke å se andre alternativer) – hvor man offisielt bryter norsk grunnlov konstant, som når de firte opp Pride flagg i alle norske kommuner, mens det enda var forbudt å gjøre det. Støre forakter Høyesterettsdom (over å fjerne vindmøller) og gjør ingenting, Regjeringer/politikere bryter Grunnloven ved ACER og EØS – og det virker som «alle» er enige der på toppen – og om noen våger å si imot – så blir det mennesket isolert og gjort karakterdrap på via media. Med andre ord – det finnes ingen motvekt mot veien Norge har valgt å gå mot – til egen destruksjon.

Kjærlighetsshistorien til UD og det offisielle Norge

Dermed snakker vi om at vi har en elite, som forakter sin egen befolkning, forakter Israel og jødene – og elsker Islam og palestinere over alt i denne verden (vel og merke, bare palestinerne nær Israel elsker de – palestinere som blir drept og deportert av Syria og Jordan, gir vi ingen eller liten oppmerksomhet). Disse artiklene beskriver hjertelaget til vår styrende, her via UD:

UDs fly hjem fra Israel koster minimum 5000

Nordmenn, de fleste etniske, som var samlet i Israel, og ikke kom ut etter 7 oktober- ble neglisjert av UD i Norge og våre myndigheter og styrende. Men til slutt – kanskje pga noe press – så satte de opp noen fly – og de som reiste – måtte betale mellom 5 og 7000 kroner. Mens Polen og Ungarn sendte militære fly og ordnet ting raskt – så var Norges offisielle holdning lunkent – til de som var der – flere var der pga Løvehyttefesten – altså kristne.

Legg så merke til UDS og Norges rolle mot «norske» palestinere – dvs. de fleste var rent palestinere, ikke nordmenn, selv om de hadde norske pass:

Hotell Marriott Zamalek i Kairo.

«Nordmenn» fra Gaza har ankommet luksushotell i Kairo

Vi kan lese:

Den første bussen med norske statsborgere fra Gaza rullet inn på parkeringsplassen bak Marriott-hotellet i Zamalek-distriktet i Kairo klokken 04:07 norsk tid.

På luksushotellet som koster over 5000 kroner natten, tas «nordmennene» mot av et kriseteam fra det norske utenriksdepartementet.

Kristeteam? Jeg tror snart at den norske staten trenger ett kristeteam – når deres egne synder, vil treffe de – som også Guds Ord sier:

Fordi du ikke husket din ungdoms dager, men krenket meg ved alt dette, se, derfor vil også jeg la dine gjerninger komme over ditt eget hode, sier Herren Herren. For har du ikke lagt skam til alle dine motbydelige gjerninger Esek 16:43

Ungdoms dager – det var da man stiftet 17 mai 1814 – i Gudsfrykt – da man etter hvert skapte nasjonalsangen, med å opphøye Gud, eller ett flagg med kors – dette var fotavtrykket på våre fedre – som som la en grunn for landets frihet og renhet. Dette ble da besudlet spesielt når sosialistene kom til makten på 1930 tallet – og ikke minst etter krigen. Nå så har vi glemt hva vi var som en nasjon – vi var nok ikke Hellige eller rettferdig, da ingen nasjon er det – men vi opphøyde Hellighet og rettferdighet – og Kristus som er grunnvollen nettopp for det.

Kongens Nei – og Ja til det Himmelen hater

Kong Harald som ung – Kong Haakon og Kong Olav

Så må jeg snakke til deg om kongen. Husk – Kongen nektet å kondolere Israels store ulykke, samme med kongehuset i Sverige, derfor tror jeg vreden snart vil nå begge disse landene. Husk – det er ikke fortidens ugjerning man må bruke masse energi på å minnes – men den ugjerning vi gjør i vår levetid nå. Politikere gråter over Holocaust under krigen, samtidig som de jobber aktivt for Holocaust 2, nå i jødenes eget hjemland – hykleriet og vår perverse holdning til livet til de som var ment å velsigne nasjonene, men kun når vi velsignet dem – vil bli en snare for oss, og en forbannelse.

Kongen posisjon ovenfor Guds trone

I 2016 – etter å ha vært på premieren på Kongens Nei – så skrev jeg flere artikler rundt dette. Da poengterte jeg dette:

Kongen representerer folket, og han har en unik stilling i samfunnet. På Wikipedia står dette:

Kongen er Norges formelle statsoverhode, juridiske suveren og den øverste symbolske leder for den utøvende maktKongen i statsråd.

I praksis er det regjeringen som utøver styresmakten, noe som har vært tilfelle siden unionen med Sverige ble oppløst 7. juni 1905. At Kongen er statsoverhode, innebærer at han må signere alle regjeringens offisielle beslutninger, såkalte kongelige resolusjoner, samt sanksjonere lover vedtatt av Stortinget. Dette gjøres normalt ved de faste møtene i Statsrådet (Kongen og regjeringen) på Slottet. Kongens rolle her betegnes som Kongen i statsråd.

Kongen er også øverste befal, dvs. han er general i Hæren og Luftforsvaret, og admiral i Sjøforsvaret.

Derfor er det Kongen sier offisielt, meget viktig. Og gir ett signal også inn i åndeverdenen, og høres i det Himmelske. Gud har lyttet, og hørt etter det vi sier, og Han ser og forstår at vi ønsker å fortsette å synde, drive med vold, forføre barn/ungdommer i det sosialistiske systemet, forføre folk til å tro at homoseksualitet er normalt, at samboerskap er normalt, at abort er normalt, ikke reagere på Norges rolle mot Israel og da det ikke finnes noe ANGER, verken hos folket eller hos de styrende og kongen, så må vi møte dommen. Det finnes ingen vei utenom. Ropet fra de ufødte mens deres blod renner i mors livet, har kommet frem til Gud, og Han vil sende 2 domsengler, (1 Mos. 19) for å se om det er riktig det han har hørt.

Kongens tale

Vi husker også kongens famøse tale – også i 2016 – altså Kong Haakon ønsket alt for Norge, Kong Harald sier det – men i sin tale, så gjør han det motsatte, han river i stykker landet – ved å omfavner homoseksualitet – og innvandring som ødelegger landet – og mer.

Også hans barn river Norge i stykker – Martha Louise driver aktivt med okkultisme, og sprer det over vårt land – og har giftet seg med en Shaman, som gjør at de lever veldig nær satan – mens hennes bror Håkon, jobber aktivt gjennom WEF, som også er høyst sett åndelig og okkult – for å underminere Norges demokrati, og la andre styre Norge.

I 1993 var det ett skjebneår for Norge – vi la en grunn for homoseksualtiet via partnerskapsloven, og har gjort det nå lik ekteskapet. Dette er også ett stygt opprør mot Gud – som har skapt grenser for rett og galt. Lærer ikke selve naturen at menn og kvinner er totalt annerledes – både fysisk, mentalt og via å ha 2 helt ulike roller i hva de er skapt som?

Det andre som også tok plass i 1993 – var den første «alternativ-Messen» som ble holdt da i Norge – som har vokst til å bli den største New Age messen i Skandinavia. Hvert år kommer det folk fra hele verden for å delta i denne demoniske hedenske messen.

Så hvorfor skulle Gud spare Norge – når Gud har rukket ut hendene gang på gang over ett folk som er full av opprør – og indoktrinert med sosialisme – og kokt ned av rikdommen, og neglisjerer selv enkle opplagte ting? Vi har fylt oss sånn med synd, at vi ikke orker sannheten eller lyset – vi vemmes av det – og synes det er ekkelt. Derfor synes vi også Israel er ekkelt – fordi Gud har lagt sin hånd på landet – uansett om de hengir seg til synd eller ikke! Gud har ikke noe fullkomment folk – og de fleste av de vil ikke ha noe med Kristus å gjøre – men Gud straffer uansett nasjonene – for hvilket mål du måler opp mot Israel – av kjærlighet eller hat:

For den som rører ved dere, rører ved hans øyesten. Sak 2:12

Norge har nå rørt ved Israel – på den verste mulig måten – og kongehuset er det som offisielt står ovenfor Guds trone – og taler Norges sak – i det som er godt – eller det som er ondt. Og Kongen er dermed en representant for dommen som vil komme over Norge – fordi også hans hus er ett med synden, og hater Gud ved deres livsstil – fordi Gud setter grenser for hva vi skal gjøre og ikke gjøre – og vi forakter det, bryter det – og kjemper imot det – med hele vårt hjerte! Det er det som gir oss glede!

Dette folkets førere er forførere, og de av folket som lar seg føre, er fortapt. Derfor gleder ikke Herren seg over dets unge menn. Han forbarmer seg ikke over dets farløse og enker. For de er alle sammen gudløse og gjør det onde, og hver munn taler dårskap. Men med alt dette vender hans vrede ikke tilbake, ennå er hans hånd rakt ut. For ugudeligheten brenner som ild. Den fortærer torn og tistel, og den setter fyr på den tykkeste skogen, så den virvler høyt opp i røk. Jes 9:16-18

Samtidig – så vet jeg at Gud vil frelse mange nordmenn – via at de blir ydmyket. Så alt håp er ikke ute – for evangeliet går enda ut – og flere blir frelst hver en dag. Men nasjonens Norges frihet og det skinndemokratiet vi enda har – vil bli tatt fra oss – sånn som den ble revet bort fra Ungarn i 1956.

2 kommentarer

  1. […] fastet – kriget – for å stoppe kreftene – og forløst Guds kriger engler (de gjorde det i Ungarn). Det hadde skapt forvirring i det politiske landskapet – og skapt forvirring inn i Islam […]

    Liker

  2. […] fastet – kriget – for å stoppe kreftene – og forløst Guds kriger engler (de gjorde det i Ungarn). Det hadde skapt forvirring i det politiske landskapet – og skapt forvirring inn i Islam […]

    Liker

Legg igjen en kommentar