Norge, sosialisme og penger, storm og drap, Abimelek ett bilde på å høste sin ondskap, Venezuela ett forbilde for eliten, skjøgen, ensomhet og sex lære i barnehage/skole

Fra VG – Barth Eide på vei med dine og mine penger, som aldri er tiltenkt til det norske folket, bare noen brødsmuler får vi – brød og sirkus – så kan man holde på med sitt elite sirkus for monkeys – dvs å støtte Terror – og så forsøke å hvitvaske det, ved å skylde på Israel – eller den gamle løgnen om den «vandrende jøden» – eller at jødene er «grådige» eller noe annet oppspinn – sannheten er at jødene/israelittene er mer å stole på, enn vår egen elite, enn de vår elite elsker å omgås med.

Vel – Hamas behøver ikke en to statsløsning, de kan jo bare flytte til Norge – som har blitt et Hamas land, hvor også vår befolkning er ett gissel av Støre og Co. – for deres kyniske kamp mot eget folk (som de fleste ikke forstår enda, takket være media), og mot Israel. De som hater Israel – har en form for selvhat i seg, og er lite til å stole på. Det er frukten av å forbanne og av å rører med Israel. Og været reiser seg til en advarsel;

Stormen herjer i Nord-Norge (og tak ble blåst av, fly sto etc.)

Og den neste; Ekstremværet Ingunn treffer Norge onsdag – ventes ekstremt kraftig vind

(jeg har snakket med min venn i Nord, han sier at det ikke er uvanlig med stormer her oppe – men jeg vil likevel, til tross for krisemaksimering av været i media – tegne ett bilde, av at det i dette tilfellet – har en overnaturlig hånd over seg – fordi det kommer brått, og nesten uventet)

Og som jeg skrev sist – en liten rekord i drap i Januar – som denne tragedien:

Politiet offentliggjør navnene etter trippeldrapet i Nes

Dette er klart tragisk. Du vet – jeg kjenner noen bønnekjemper, som jeg ble kjent med som nyfrelst. Disse satt seg ned og ba – og ba – stred og ba – når det skjedde uventede ting, eks. det gikk igjen på nyhetene at mange busser kjørte ut av veien – det var nå for ca 35 år siden – og sto på nyhetene – og det skjedde over flere land, og det bemerkelsesverdige var at ulykkene var lik hverandre, over større grafiske områder – så ba de – de var sikker på at det lå noe åndelig bak – og sånn holdt de på med det, for å tilintetgjøre djevelens gjerninger – uansett hvor han poppet opp – når Ånden ledet de. Det er sjelden jeg har vært på ett sted hvor Guds kraft var så sterk, som i dette lille bønnefellesskapet av disse mektige guds kjempene, det er sjelden jeg har kjent noe lignende i alle de menighetene jeg har tråkket mine sko i. –

Samtidig tror jeg at det blir nå forløst ånder av død, over landet vårt – pga vår egen regjering har invitert de inn – når de nå offisielt godtar Hamas – som er det samme som IS. Jeg har en mistanke at alle dødsfallene – har noe med dette å gjøre – og det som skjer i usynlige, kan være så enkelt at usynlige krefter griper tak i mennesker – og så kommer de under vanvidd – det kan hende at de har vært mottagelig for psykisk sykdom som nesten 100 prosent har en rot i åndelige ting – som åndelig familiearv, eller valg gjennom livet, eller hatt svakheter som gjør at de er åpne for det – og så kommer de under vanvidd. Uansett – det faren/bestefaren gjorde, var utvilsomt djevelens gjerning.

En profetisk roman om krefter involvert i ett menneskes selvmord

Jeg synes denne profetiske romanen – har en god fantasi for dette;

……..Stedet var et eneste rot Tallerknene som hadde vært i hjørneskapet var nå spredt ut over hele gulvet I stua lå det en stol knust på gulvet rett un­der et stort hull i gipsveggen. Pærene i taklampa var knust og lå utover. Bøker fra hyllene lå kastet over alt. Sidevinduet var også knust.

Og Marshall kunne føle det akkurat like sterkt som før; den grusomme frykten som fikk det til å vrenge seg i ham og som han hadde kjent den natten tidligere. Han forsøkte å riste det av seg, forsøkte å ignorere det, men det var der. Håndflatene hans var våte av svette; han følte seg svak. Han så seg om etter et våpen og grep en ildrake. Hold ryggen mot veg­gen, Hogan, vær rolig, se opp forblindsoner. Det var mørkt her inne, skyggene var svært svarte. Han forsøkte å ta seg tid til å la øynene bli vant til mørket. Han famlet etter en lysbryter et eller annet sted.

Bak og over ham, flyttet en svart, læraktig vinge på seg. Mysende gult øyne voktet på hver bevegelse han gjorde. Her, der, over der, over hele rommet, i hjørnene i taket, på møblene, lik insekter som klynget seg til veggen, der var demonene, noen av dem gav fra seg små fnis, noen av dem siklet blod.

Marshall fortsatte mot et skrivebord i hjørnet. Han brukte et lommetør­kle for å hindre at det ble satt fingeravtrykk da han trakk opp skuffene. Der hadde del ikke skjedd noe romstering. Mens han holdt ildraken klar, fortsatte han gjennom huset.

Badet var et kaos. Speilet var knust; skårene lå i vasken og over hele gulvet.

Han beveget seg nedover gangen, mens han holdt seg tett inntil veggen.

Hundrevis av par med gule øyne overvåket hver minste bevegelse han gjorde. Det lød nå og da et kremt fra strupen på en av demonene, og et lite utbrudd av damp kom ut av den dryppende munnen.

I soverommet ventet de mest avskyelige demonene av alle på ham. De overvåket soveromsdøren fra sine plasser i taket, på veggene, i alle hjør­nene, og pusten deres lød som når en trakk kjetting gjennom gjørme fylt med grus.

Fra der han stod, kunne Marshall bare se hjørnet av sengen gjennom so­veromsdøren. Han nærmet seg forsiktig, mens han hele tiden sjekket bak seg og til og med over seg.

Da han nådde soveromsdøren, fikk han se noe som satte seg fast i sin­net hans liksom et fotografisk avtrykk. Ett sekund var som en evighet mens øynene hans beveget seg fra sengeteppet som var oversprutet med blod og til den istykker blåste hjernen til Ted Harmel og til den store revolveren som ennå dinglet fra Harmels slappe hånd.

Skrik! Torden! Hoggtenner blottet til bitt! Demonene eksploderte fra veggene, hjørnene, hver krok av rommet og føk liksom piler rett i Mars­halls hjerte.

Et blendende glimt! Så ett til, og enda ett! Det hviteste varme lys dan­net voldsomme buer, en brennende egg som skar gjennom flokken av onde ånder liksom en ljå. Deler av demoner som falt ned i det tomme intet; an­dre demoner som forduftet og forsvant i rødaktige røykskyer. Bølger av ånder veltet fortsatt ned over den ene enslige mannen som stod der i grunn­løs frykt, men plutselig var denne mannen omgitt av fire himmelske kri­gere som var kledd i et vidunderlig lys, deres krystalliknende vinger brettet seg ut som en stor himling over han de hadde ansvar for, sverdene deres skinte i sterk lysglans.……. Utdrag hentet fra Mørkets rike kap. 24

Vi må huske – at engler kan beskytte, men aldri har de kraft til å gå inn i alle situasjoner – av alle mennesker ulykker og død – de må gå dit Ånden leder de, oftest fordi noen ber Gud om det. På jorden er satan denne verdens fyrste, og ettersom verden opprinnelig ble gitt til menneskene, så er det menneskers bønner – og Guds enkelt kallelser – som kan påkalle englene – les selv om Daniels bønn, og hvor mye englene måtte stride for å komme med bønnesvar, i Daniel Kap. 10.

Israel – få tårer for Jøders død – på samme måte som i 1942

Det demoniske med alt dette, er at norsk media bryr seg så godt som ingenting av drapene i Israel – enda de sier de gråter og klager over at vi kunne være så ond mot israelittenes fedre, hvor vi sendte godt over 700 jøder til deres Holocaust i 1942.

En Jihadist tar selfie av en jødisk kvinne som er drept i bakgrunnen – dette finnes det masse bilder av – Hamas har aldri skjult hva de har gjort, bare foran pressen forsøker de å bortforklare sine egne bilder og filmer – men bevisene er så overveldende – at det er bare skammens folk, som fornekter 7 oktober. Bildet hentet her. Det har kommet nye bilder siden sist jeg så på dette -og om du har mage, så se på hva Hamas har gjort, og hva Norge støtter – og har støttet i mange år.

At Media så godt som nekter å prate om, og heller ikke sannheten om det – er like demonisk som jeg skrev over i romanen – man hengir seg til ånder av død, og hjelper til å forløse de over landet med å fremme de som står bak drapsorgiene – når de nå dreper enda flere, sine egne barn som er en del av deres Jihad.

Hvem avis i Norge eller journalist har pratet om så babyer, selv mindre enn denne gutten på bildet (den norske gutten øverst, barnebarnet som ble drept av bestefar), ett jødisk barn som ble stengt inn i en komfyr, og sakte brent i hjel, eller halshogget eller brent levende med brennbar væske – eller at huset de var i brant ned – med de i. Og så har man enda rundt 160 gisler – og dette synes våre media og vår regjering er helt ok. Men fordi vi forbanner Israel – så åpner vi opp for samme morderånder som Hamas har – som da kommer over vårt land – og vi ser kanskje en begynnelse på en drapsbølge.

Sataniske tegn – og alt dette som skjedde 7 oktober – har en djevelsk signatur, som selv satanister anerkjenner. Jesus sa at tyven kommer for å stjele, drepe og ødelegge – her har du tyven. Men Israel har rett – både ovenfor Gud og internasjonal rett, å gå etter Hamas – at de bruker sivile som skjold, kan ikke hindre Israel å gjøre det som alle andre normale nasjoner ville ha gjort – om det da finnes noen normale nasjoner igjen.

Folk undervurderer hvor mye krefter som finnes i åndeverden (eller tror at de ikke finnes, enda de påkaller de dag og natt, ved å bryte Guds bud dag ut og dag inn) – og med at vår regjering – som Barth Eide, oppfører seg som en satanist, som liker blod, bare det er det rette offeret (jøder/israelitter). Og nå så innvier de hele Norge inn i deres okkulte seanser – hvor djevelske krefter blir forløst over Norge – i byer og bygder. Å støtte Hamas – er som å støtte en gjeng med satanister som elsker blod – spesielt av barn/spedbarn og kvinner – og voldtekter.

Dette er klart en tegning og en fantasi – men etter å ha lest dette synet, kan man da konkludere med at det bare er en fantasi eller virkelighet?

Dette kan godt minne om en mørk satanisme, det som få får se inn i, da det foregår i det skjulte – og bare så det er sagt, mange i eliten er med på dette, vi bare vet ikke helt hvem, men jeg tror jeg nesten kan peke ut noen i USA, av den ypperste eliten, som har solgt sin sjel til dette onde – dette er hemmelige «tradisjonelle» og ekstreme satanister som forløser blod av uskyldige på sine alter, og voldtar kvinner og kanskje dyr – og ting som er enda verre – jeg sier Pedofile tendenser. Vår verden er pervers og hvor folk har en søppelmentalitet. Og Gud er vred – jeg mener virkelig vred! Og Gud JHVH ER VRED PÅ NORGE!

Bibelen har en fortelling om hva blodsutgytelse og de som støtter det, hva slags konsekvens det får – og husk, Skriften forteller hva som skjer, når man bryter bud og regler som Jorden og Himmelens skaper har lagt frem for menneskene, Hans skapelse, og konsekvensene menneskene må betale for, når de likevel trosser Naturens lover, nedfelt av Han som skapte naturen.

Hva kan man lære om Abimelek?

Dommerboken 8 – det er der alt starter – i dette marerittet som spant seg – fra en ugjerning – til man senere begynte å høste alt det man hadde gjort – til sin egen undergang.

I Dommerboken så har vi en som het Abimelek. Og han hadde en sønn som bodde lengre vekk fra de andre:

Gideon hadde sytti sønner som var hans egne barn, for han hadde mange koner. Han hadde også en medhustru som bodde i Sikem. Med henne fikk han en sønn og kalte ham Abimelek. Dom 8:30-31

Gideon var en mann som ble brukt for å vekke Israel fra sin slummer, og synd, og fikk tillintetgjort Israels fiender – på en mirakuløs måte. Som vanlig på den tiden, hadde han flere koner – det var deres kultur, og vanlig, ca 1200 år før Jesus innførte ekteskap kun for en mann og en kvinne, da Gud i frelsen tok bort menneskets steinhjerte. Men vi følger Dommerboken videre:

En Baal tilbedelse – hvor de ga sine barn på en riktig het statue, hvor barna led seg inn til sin død – på samme måte som Hamas gjorde det – Hamas sier de tilber Allah, men hans egentlige navn er Baal.

Men da Gideon var død, ble Israels barn igjen troløse og drev hor med Ba’alene, og de tok Ba’al-Berit til sin gud. Israels barn glemte Herren sin Gud, som hadde frelst dem fra alle fiender rundt omkring. Heller ikke viste de Jerubba’als, Gideons hus, noen kjærlighet til gjengjeld for alt det gode han hadde gjort for Israel. Dom 8:33-35

Dette her kunne godt ha vært Norges historie, som Israels historie. Baal er bare ett bilde på en fryktelig utukt historie, og drap på nyfødte – samme som abort (livet er like levende inne i mors liv, som utenfor).

De som følger Bibelen, skaper fred – sånn sett har Norden vært fredelig lenge

De var rede, grensevaktene i 1905 – om det kom til krig.

Og så glemte Norge – pga sine synder – at det var Norges gudsfrykt som skapte fred i Norden mellom landene – i 1905 så var det kristne som ba i Sverige og Norge at det ikke skulle bli krig – og den svenske kongens kone, hadde vært på vekkelsesmøte og blitt berørt av Guds Ånd – som gjorde at hun overtalte sin mann til å ikke krige mot Norge. Faktisk den første gangen Norge fikk smake på en riktig krig etter 1814 – var 2 verdenskrig.

Arbeiderpartiet som fremmer ufred i mennesker og i nasjonen

Fra Mars 1935 – via Aftenposten, da AP kom til makten for første gang – husk at en av våre største profetrøster – Lebesbymannen advarte mot sosialismen før de fikk makt – han døde rundt 1930 – og fikk ikke se katastrofen i sin levetid, men Ånden visste hva som ville komme pga sosialismens gudløshet som ville spre seg i nasjonene. Jeg har delt noe av hans profetier øverst på min gamle blogg – som du kan lese her – helt øverst.

Hva skjedde forut for 2 verdenskrig – jo, gudsfornekterne via Arbeiderpartiet tok over – og utvilsomt var det som skjedde en lettere dom, for at vi åpnet opp for Gudshatere til å styre landet.

Siden har Arbeiderpartiet ødelagt landet ved sin Baal dyrkelse – og sin gullkalv, som vi nordmenn har danset rundt – i vår overflod og rikdom, og jo rikere vi ble, jo mer ofret vi våre barn – nå har det blitt opp mot 700.000 aborter. Bibelen sier videre:

Så ga de ham [Abimelek] sytti sekel sølv fra Ba’al-Berits tempel. For pengene leide Abimelek noen løse og frekke menn som fulgte ham. Og han kom til sin fars hus i Ofra og slo i hjel brødrene sine, Jerubba’als sønner, sytti mann på én stein. Men Jotam, Jerubba’als yngste sønn, ble tilbake, for han hadde gjemt seg.  Da samlet alle Sikems menn seg, og alle de som bodde i Millo. De gikk av sted og gjorde Abimelek til konge ved minnesteinseiken i Sikem. Dom 9:4-6

Det moderne tilbedelsen av Molok – vi driver med avgudsdyrkelse, uten å skjønne det med hodet – men dette er en tilbedelse av onde ånder – av drap og vold.

Legg merke til at Abimelek tok makten på en blodig måte – og selv om den ikke direkte kan passe til Norges Historie, så gjennom abort har den blitt blodig for Norges del, men i det samme 10 året, 70 tallet, så la de også en grunn for Israel hat – ved å omgås og å elske Israels fiender – og så legge en grunn for å legge en snare for Israel – som kom ett par tiår senere.

Øyvind Mæland til høyre, forlover til Jens Stoltenberg, og som hadde også sørget for ulovlig surrogati – ble nok satt inn pga vennetjeneste som leder for politi – og var egentlig en katastrofe, når ulykken traff – da han ikke var utdannet innen politi – eller hadde fått noen opplæring i krisesituasjoner – han måtte gå fra jobben, men Jens ble sittende…. som forteller at de verste korrupte menneskene, er det vanskelig å bli kvitte – men bøndene og alle andre i sjakkspillet – kan ofres for det «større gode»…

Legg merke til at Abimelek, som er ett bilde på Arbeiderpartiets elite – og de frekke mennene som fulgte han for betaling – er ett bilde på eliten innen AP, som alle samarbeidet for å ødelegge Norges sjel – og betalingen var posisjoner på høyt nivå i alle samfunnslag – idag kaller vi det vennetjeneste, en form for korrupsjon – som teks. forloveren til Stoltenberg som fikk være sjef over politidistriktet, rett før ulykken 22 juli 2011, uten å ha noen erfaring med politi, men gode kontakter i det høye. Da måtte det bli som det ble – og Stoltenberg som var ansvarlig for fadesen, tok ansvar ved å bli sittende – denne mannen leder nå ett NATO som tydeligvis ønsker en 3 verdenskrig – har man først utgytt blod, blir man aldri mett på det (elsker man abort, så elsker man blod – og Stoltenberg var også ansvarlig for krigføringen i LIbya mm).

Folket som medskyldig

Så Sikems menn, det var folket som naivt og ukritisk fulgte Abimelek – og ble på den måten skyldig i Abimeleks blodutgytelse på sine brødre, enda de ikke selv hadde fysisk gjort det. Sånn sett har Norge blitt skyldig i AP elitens synd, fordi de ble bedøvet av penger og overflod, og gadd lite å kjempe mot det – og de som gjorde det, ble det gjort karakterdrap på, som teks. Carl. I. Hagen – han så veldig klart at dette ville åpne opp for «svenske» tilstander – dette så han allerede på 70 tallet – og alt han sa, var riktig! Og for det ble han hånet.

Men man bør ikke være veldig smart, for å forstå konsekvensene av AP politikk vil føre til tøylesløshet, destruksjon, kaos, uroligheter, urettferdighet, overgrep og i siste instans krig. AP Media har vært der for å rydde opp, sånn at ikke folk fikk protestere, uten å bli hengt ut – og sånn sett har vi havnet her vi er nå, hvor mange sliter – matkøene foran de frivillige organisasjonene øker, og vi er på vei mot enda destruktive tider, da makthaverne gjør enda mer onde ting, ting som vi ikke for 5 år siden kunne drømme at man vill si og gjøre så åpent som det skjer nå.

Man må heller ikke glemme at alt startet i 1946 for Norges del, da AP med makt fjernet de kristnes mulighet til å utdanne lærere – og selv tok over roret, og la en grunn for å utdanne fremtidens sosialister. Det var få da – som skjønte hvilken vei dette bar. Vi hadde nettopp bekjempet en Hitler og hans Nazisme – men visste ikke at vi åpnet opp for ett nytt bedrag, som ville vise seg mer og mer – som det fikk lov til å eltes inn i alle sider av norsk politikk, elite, TV, Radio, underholdning, undervisning/skole – militæret, domstolene etc. etc. – men la også en grunn for feminisme og det å underkue mannen. Husk – når mannens autoritet blir tatt i hevd, så kan ikke kvinnene så lett bli bedratt. Men å likestille menn og kvinner – greit, i Guds øyne er de like, men de har forskjellige oppgaver – som er lagt ned i deres natur, om kvinnen tar den rollen – så blir det mye enklere for satan å forføre en hel nasjon – og nå så fjerner de kvinnelige feminismen – via Islam og menn som hevder de er kvinner – og når også kvinnene mister sin makt, så er barna totalt overgitt til en «allmektig» stat – som nå kan styre og drive barna akkurat i den retningen de ønsker. Vel – selv ikke sosialister kunne se så langt i 1946 – men for de som studerte hedendommen gjennom historien – så ville de forstå at på sikt ville det føre til denne veien – for når Gud er vekk, og Guds Ord – så er det fritt frem for alle typer synder og bestaliteter. Og jo ondere vi blir – så synes vi det også er greit at Jøder blir massakrert i eget land – dette kunne ikke skje for 10 år siden – men nå vi moden for også å svelge den løgnen!

Den upopulære profeten

Vi går tilbake til Abimelek. Men Gud hadde sine profeter, og her kommer den ene sønnen som de ikke fikk drept – frem og talt profetisk på den veien de gikk på:

I dag har dere reist dere mot min fars hus og slått i hjel sønnene hans, sytti mann på én stein. Og dere har gjort Abimelek, sønn av trellkvinnen hans, til konge over Sikems menn, fordi han er deres bror. Dersom dere nå i dag har gått oppriktig og ærlig fram mot Jerubba’al og hans hus, da gled dere over Abimelek, og la da også ham glede seg over dere! Men hvis ikke, da skal det gå ut ild fra Abimelek og fortære Sikems innbyggere og dem som bor i Millo, og det skal gå ut ild fra Sikems menn og fra dem som bor i Millo, og fortære Abimelek. Dom 9:18-20

Det skulle gå ut ild fra deres uvettige og onde og grusomme konge – og fortære også folket som fulgte han.

En ond ånd blir forløst – pga grusomhetene til maktens folk

Da sendte Gud en ond ånd mellom Abimelek og Sikems ledere, og Sikems menn svek Abimelek. Dette skjedde for at den blodige ugjerning mot Jerubba’als sytti sønner skulle komme over Abimelek. Deres blod skulle hevnes på ham, deres bror, som hadde slått dem i hjel, og på Sikems menn, som hadde støttet ham, så han kunne slå sine brødre i hjel. Dom 9:23-24

Legg merke til at en ond ånd – en splittelse – kom mellom folket og deres konge – og det står at Gud sendte den – ikke det at Gud samarbeider med onde ånder, men den onde ånden har rett til å gå inn pga et nasjons synder, og ødelegge landet – og skape fraksjoner og opprør og andre ting – alt ettersom hva slags synder et land har.

Forbildene som vil bli våre egen skjebne

Fra kaoset i Venezuela – er det morgendagens Norge? De var jo forbilder til eliten i bla. SV – og andre herdete sosialistkommunister. Men når alt går galt, så snakker de ikke lengre om det. Men også Venezuela hadde mye olje – men selv det hjalp ikke folket, da alt ble så dårlig forvaltet, som vi nå ser også i Norge – hjelper ikke med store ord, og masse penger blant eliten, til slutt vil deres ønsker og livsstil – og å bøye seg for EU, FN, USA (Demokratene) – bli siste spiker i våre kiste.

For å si det sånn, en ond ånd kan aldri gå inn og ta seg til rette, for de som vandrer i uskyld. Venezuela er ett bilde på hvor ille det kan gå, pga landets synder – de satte sin lit til sosialismen – som SV talsmann Lysbakken kalte landet ett lys i mørke (det gjorde han også med Sverige, som nå har kommet på ett bunnivå av fortvilelse og overgrep) – og nå faller landet sammen, og millioner har flyktet fra landet – og de som styrer underkuer, undertrykker og torturerer folk. Ettersom våre politikere følger noe lignende sosialistiske politikk som bla. Venezuela og Sverige – er det da det som vil bli vår skjebne? Det kan se sånn ut.

Man sår – og man høster – det kommer aldri noe godt ut av gudløshet, og all synd må det betales for – en nasjons synder må gjøres opp – for det er alltid åndelige lover som styrer ett land – og selv en ugudelig elite, blir nødt til å følge de åndelige lovene – men nå blir frukten til tukt, forbannelse, uro, frykt, kontroll, og ødeleggelse.

AUFs inntok med Israel hat – og ønske om Globalistisk overtagelse

Bjørn Tore Godal på starten av 80 tallet på Utøya. Han var formann i AUF i 1971-73 – og var vanlig medlem i AUF på 60 tallet – anti-krig, men også anti-israel – og veldig for palestinsk terror – som PLO og Yasser Arafat. Jeg bruker å kalle han en av Gro H. Brundtlands disippel – men hvem som var disippel av hvem – er ikke god å si.

Nå vet vi at AUF allerede på 60 tallet, hatet Israel intenst – de ønsket at landet skulle oppløses, og gjerne at de ble fjernet fra jordens overflate. Det skulle bli en ulykke for landet, å slippe disse inn i maktens korridor – men 70 tallet kom de inn – og tok over fra de eldre, som tross sin ugudelighet og urettferdighet, likevel gjorde faktisk også gode ting for landet – og spesielt mot Israel. Fra og med nå – så var Norge uoffisielt i krig med Israel – og dette ble beseglet når AP folk valfartet til Libanon – der Arafat massakrerte innbyggerne, og voldtok nasjonen – og omfavnet han i felles Israel hat.

Dette har nå vokst seg frem til at man ikke lengre skjuler sin begeistring for mordere, terrorister og det jeg kaller jordens avskum – og man er gjerne lik den man beundrer og omgås med – men folket har da stemt frem AP – år etter år etter år, og vi får en sammenføying som Abimelek og Sikems innbyggere fikk – og av den grunn har de Borgerlige selv måtte bli sosialistisk, for i det hele tatt komme til maktens senter – sånn sett har de som er på Storting og Regjering – blitt ett – sammen med Media, de venstrevriddes talsrør – og sånn sett har de spredd giften inn i det norske folket via media, skole og alt de har berørt med sine urene hender. Det er viktig å se at det urene spres mye raskere, enn det som er rent og godt! Bare en mektig vekkelse, kan snu ett helt land tvert om på en kort tid – men ikke før innbyggerne blir ydmyket – og der er vi ikke helt enda!

Slutten for Sikems innbyggere, og så Abimelek

Abimelek skulle drepe innbyggerne i dette tårnet – der de skjulte seg, men en kvinne kastet en type stein i hodet hans, så han lå dødende, og ga beskjed til en å avlive han – ettersom det var så stor skam på den tiden, å bli avlivet av en kvinne.

Det som skjedde i historien om Abimelek, var at den ånden som var over han, åpnet opp for flere krefter for de som da tok han inn som sin konge – og til slutt så reiste folket i Sikem seg opp mot Abimelek – men Abimelek utryddet de – før han til slutt selv ble drept. De sådde og de høstet.

Norges rolle er klart annerledes enn Abimelek – man kan si at alt hva vi har gjort, er mye verre enn Abimelek – og folket i Sikem. Vi har i tillegg åpnet opp for Sodomas synder, og latt dette få virke inn på våre barn via pride markeringer i Barnehager ol.

Jeg har tenkt at Gud – du må gi oss mer nådetid – men jeg vet ved å ha fulgt med på Israel hat, at det er ingenting som reiser opp mer Guds vrede i raske dommer, som når vi rører med Israel. I denne nasjonen er det så som skjønner årsak og virkning. Man skjønner ikke at ting man har gjort før – er det som styrer ens vei nå – og at ulykkelige hendelser, som oftest er ikke er så tilfeldig som man ønsker at det skal være. Bibelen sier:

Det er jeg som er lysets opphav og mørkets skaper, som gir lykken og skaper ulykken. Jeg, Herren, gjør alt dette. Dere himler, la det regne ovenfra, la det strømme rettferdighet ned fra skyene! La jorden åpne seg så den kan bære frelse som frukt, og sammen med den skal den la rettferdighet spire fram. Jeg, Herren, skaper dette. Ve den som tretter med sin skaper – et skår blant andre potteskår av jord! Kan leiren si til ham som former den: Hva gjør du? Kan ditt verk si om deg: Han har ingen hender! Jes 45:7-9

Man kan jo lure på om det er noen tilfeldigheter – men om været skifter brått konstant, til å gjøre mye skade, så kan man jo spørre seg om det bare er naturlig, eller om det ligger en dom og Guds Ånds makt bak det. Nå er det sånn at også satan kan ødelegge og påvirke været, men han er avhengig av sine menneskelige satanister som ber han – eller okkulte festivaler – og som vi eks. ser på når Jesus drar over sjøen, når han møtte den besatte – så var det ingen tilfeldighet at stormen kom, den var for å hindre Jesus i sitt mål – å befri den besatte – dette er naturlig, om du følger Herren – og jo mer kraft fra Herren over deg, jo mer vil du se både bisarre og merkelige ting – som er en strid mot at du skal gjøre Himmelens vilje.

Gud gjør hva Han ønsker med sine menneskelige kar

Gud kan bruke hvem Han vil til det Han vil – da er det godt å vite at Gud er rettferdig, og en kjærlighetsfull Gud – men det betyr ikke at Han kan bruke dårlige kar til sin vrede – som i utgangspunktet var vredens kar.

Paulus vedkjenner seg Guds rett til å gjøre med sitt verk som Han selv ønsker det

For Skriften sier til farao: Nettopp til dette reiste jeg deg opp: At jeg kunne vise min makt på deg og at mitt navn skulle bli forkynt over hele jorden. Altså: Hvem han vil, den viser han miskunn, og hvem han vil, den forherder han. Du vil da si til meg: Hva er det da han klager over? Hvem kan stå imot hans vilje?

Men hvem er da du, menneske, som tar til gjenmæle mot Gud? Kan vel verket si til ham som formet det: Hvorfor gjorde du meg slik? Eller har ikke pottemakeren makt over leiren, så han av samme deig kan lage et kar til ære og et annet til vanære? Men om nå Gud – enda han ville vise sin vrede og gjøre sin makt kjent – likevel i stor langmodighet bar over med vredens kar, som var gjort ferdige til undergang? Og om han nå gjorde dette for å kunngjøre hvor rik hans herlighet er over miskunnhetens kar, som han forut hadde gjort i stand til herlighet? Rom 9:17-23

Enhvert menneske har en begrenset levetid her nede på jorden – og etterpå vil vi stå til regnskap for alle våre gjerninger – det gode og det onde;

Og likesom det er menneskenes lodd én gang å dø, og deretter dom, Heb 9:27

Er dette det det norske folket vil ha i steden for korset i flagget – vel, det er den veien eliten fører oss på.

Men i tiden vi ferdes her nede, så leter Gud etter mennesker som Han kan redde for evigheten – ved at de blir kjent med Hans sønn Kristus. Når en nasjon, som tidligere var innsyltet og sterkt påvirket av Guds Ord og himmelriket – når selv nasjonalsangen og fedrelandssalmen peker på Bibelens Gud – og nå går nordmenn rundt og føler seg flau over at Gud er med i det offisielle sanger – det var sånn for flere år siden, når en gudfryktig Pedagog feiret 16 mai for barna – i en barnehage – hun opplevde at flere av foreldrene var brydd over sin fortid – det som egentlig gjorde Norge stort. Nå som Norge har blitt rikt, og stor i seg selv, så har Norge aldri vært mindre, fattigere, vissent og falsk. Og vi er på vei til å bli ett Islamsk kalifat, bare gi nasjonen 10-20 år til – men dette enser ikke folk – fordi media forteller ikke om det – media dreier sin fokus på det som de mener at vi skal se – ikke det som skjer!

Rikdom har ingenting med å ha mye penger på bok – de fleste rike er de mest fattige i denne verden – Og Jesus selv sier dette – om Norge, som er lik Laodikea menigheten i Åpenbaringen;

Fordi du sier: Jeg er rik, jeg har overflod og har ingen nød – og du vet ikke at du er ussel og ynkelig og fattig og blind og naken, så råder jeg deg at du kjøper av meg: Gull, lutret i ild, for at du kan bli rik, og hvite klær, for at du kan være kledd i dem og din nakenhets skam ikke skal bli stilt til skue, og øyensalve til å salve dine øyne med, for at du kan se. Åp 3:17-18

Ensomhet

Man kan selv ha mange venner, og likevel føle seg ensom. Å ha en god venn – betyr mer enn å ha 40 stykker man omgås med på daglig basis – som bare er overfladisk. Men det er veldig mye statusjag – selv blant kristne, hvor man søker det som er høyt oppe – enn det som er lengre ned, som Bibelen, Jakob, oppmuntrer troende å gjøre.

Da Norge var fattig, var de rik, når vi har blitt rik, har vi blitt blant jordens mest fattige – på det som gjør at ett menneske trives. Jeg var her om dagen og hentet en stol på ett gamlehjem – da jeg kom dit, så følte jeg at jeg var i ett åndelig gravkammer – det var en så fryktelig atmosfære av død der, så jeg tenkte at de som har blitt stuet inn der, de dør nok før tiden, høyst ulykkelig – den pleieren som jobbet der, var kald som en øgle – det var ingen kjærlighet, ømhet eller varme – det er den rikdommen som Norge egentlig har. Eks. om jeg er på jobben, så er man likesom en gjeng – og likesom venner – men utenfor arbeidstid, ingenting – knapt hilser på hverandre om man møter hverandre ett eller annet sted. Og som pensjonist – om du ikke har mange venner, så vil du raskt erfare hva ensomhet er. Du vet – for mange år siden, så hadde man ett program på NRK om ensomhet – og da kom det inn en haug med brev, tusenvis – av folk som kjente seg igjen, og kjente på ensomheten.

Skjøgen

Den prostituerte – eller skjøgen – ett tilfeldig bilde – men ett bilde på hvor man selger seg selv, for penger – politikerne gjør det, nå snakker jeg ikke nødvendigvis om sex, men å selge seg på en åndelige måte – er også en form for prostitusjon. Gud sammenlignet Israel på denne måten når de løp etter andre guder og andre nasjoner – er Norge noe bedre?

Man har sosiale medier, man dater andre via internett, man har tilfeldig sex – og istedenfor trofasthet, så bedømmer man hvem som er gode og dårlige elskere – som denne kvinnen, som med sine flyktige elskere her og der, berømmet de som var født etter 1996 som bedre elskere – og skjønte ikke at hun blir sett på som en skjøge i Bibelen – og en kynisk kald person – hvor Skriften advarer:

Og se, en kvinne kommer ham i møte, i en horkvinnes klær, med listig hjerte. Vill er hun og kåt. Hennes føtter er ikke i ro i hennes hus. Snart er hun på gater, snart på torg. Ved hvert hjørne lurer hun……… Så hør nå på meg, barn, og akt på min munns ord! La ikke ditt hjerte vende seg til hennes veier, forvill deg ikke inn på hennes stier! For mange som har fått banesår, har hun felt, og tallrike er de hun har slått i hjel. Fra hennes hus går det veier til dødsriket, de fører ned til dødens mørke rom. Ord 7:10-12, 24-27

Salomo sier også: Men han vet ikke at der bor dødningene, at hennes gjester er i dødsrikets dyp. Ord 9:18

Du vet – jeg har møtt en sånn kvinne – ikke det at det ikke finnes mange av dem, men denne fattet interesse for meg – og etter hvert fikk jeg kunnskap om at hun hadde før gått etter yngre menn, og forførte dem – og de kreftene som var i henne, til å forføre – var meget sterke. Hun solgte sin sjel til djevelen – som ga henne det hennes hjerte ønsket, men til slutt mistet hun kontroll på seg selv – og andre krefter styrte henne, og tvangstanker, gjorde at hun ble «forelsket» eller mer full av begjær, på de hun opprinnelige aldri ville ha visst interesse for, fordi hun hadde solgt seg selv til andre krefter. Alle som ble lokket av henne til å bli ett – fikk ta del av hennes krefter – som bibelen sier:

Hun griper fatt i ham og kysser ham. Med frekt ansikt sier hun til ham:…… …..Hun fikk lokket ham med sine mange ord, med sine glatte lepper forførte hun ham. Straks følger han henne – lik en okse som går til slakteren – lik dåren som føres bort i fotjern for å tuktes,  til pilen kløver hans lever – lik fuglen som haster til snaren og ikke vet at det gjelder dens liv. Ord 7:13, 21-23

Så hva driver kvinner til å leve ut ett sånt liv – vel, det kan være mange ting, men oftest er det forbindelsene man har til sin far – en erstatning for en ekte kjærlighet – så byttet man det ut med lyst – som vil ha og ha og aldri blir fornøyd. Mens kjærlighet gir, og gir – og når 2 stykker gir til hverandre, så blir begge fornøyd.

Men ikke bare er menneskene blitt rene sex griser – men også Norge som land, har blitt en skjøge – altså som en prostituert:

Ve blodbyen! – helt igjennom full av løgn og vold. Aldri holder den opp med å røve. Svepesmell og larmende hjul, galopperende hester og hoppende vogner, fremstormende ryttere, lynende sverd og blinkende spyd, drepte i mengde og dynger av lik. Det er ingen ende på døde kropper – en snubler over deres døde kropper.

Dette er gjengjeldelse for alt det horeri hun drev, hun den vakre trolldommens mester. Hun solgte folkeslag ved sitt hor, hele stammer ved sine trolldomskunster. Se, jeg kommer over deg, sier Herren, hærskarenes Gud. Jeg vil dra ditt skjørt opp over ditt ansikt og blotte deg, jeg vil vise folkeslagene din nakenhet og rikene din skam. Jeg vil kaste avskyelig smuss på deg og vanære deg og gjøre deg til et skuespill. Nah 3:1-6

Dette er den endelige dommen over Ninive. Men alle dommene i Bibelen, over ulike lands ulike synder, legger en grunnvoll, i hvordan Gud dømmer nasjonene. Dagens nasjoner er kanskje ikke så ulike gamle tiders nasjoner – enda vi i vår fortreffelighet tror det.

Ninive var en av de første byene som brukte terror mot de byene hun omringet, og gikk til krig mot – om de ikke overga, så ble byen, så fort den var overmannet, terrorisert oftest til døden som følge. Vi må også huske på at Ninive ca 150 år før, omvendte seg til Jonas forkynnelse.

Norge – ett land av mordere?!

Så skal jeg oversette til dagens Norge – om en så forskjellig på mange måter Norge er til Ninive, dvs. Assyria – som ligger omtrent i dagens Tyrkia.

Norge har drept over 650.000 foster i mors liv – en stor massakre med tanke på at vi nå teller bare 5 millioner mennesker (hvor over 1 million er migranter eller innvandrere – ikke etniske norske) – vi kan lese:

Medisinske eksperter bekrefter at ufødte barn, føler ubehagelig smerte under abort

Så Ninive, sørget for mektige smerter, da de terroriserte folkeslag – som Skriften sier:

Det er ingen lindring for din skade, ulegelig er ditt sår. Alle som hører tidenden om deg, skal klappe i hendene over deg. For hvem har ikke lidd under din endeløse ondskap? Nah 3:19

Mens en abort er den skjulte folkemordet, og den skjulte terroren – men for Gud er det kanskje enda mer alvorlig, fordi barna i mors liv et totalt uskyldig – det var nok ikke alltid de land og byer Ninive terroriserte. I Norge så skjer ting i hemmelighet – hadde man kjørt på døgnet rundt en film hva egentlig en abort var – så hadde vi mer enn halvert det – men dagens nasjoner, er de mest hyklerske siden tidenes morgen – man skjuler sin ondskap – og pakker det godt inn i sølvpapir – og med gullbånd – men Auschwitz sorg ligger rett bak der, selv om lidelsene til barna er kort, er den ikke mindre urettferdig.

De ufødte er også ett menneske – og har rett på menneskevern. Men forakter man det livet – så kan man forakte alt liv – og husk, abort er også vold. En vold som ingen i Barnevernet klarer å ta inn over seg – men de vil forstå det den dagen de står innenfor Guds domstol – og må gjøre regnskap for sitt liv – om de da ikke finner Kristus mens de enda lever. Nå er det meste av barnevernet en klisje på bedrag og blindhet – som peker mot våre myndigheter, som ønsker at Barnevernet skal være på den måten – enda de har fått dommer på dommer mot seg i internasjonal domstol – så rokker ikke det ved deres ideologiske lære – de, spesielt de nyutdannede de siste 20 årene, oppfører seg som folk som er i en sekt, som aldri kan forstå at de er bedratt – og ser alle andre som sin fiende – uten å forstå at de selv er fienden. Jeg kranglet med en i barnevernet rundt ideologien «barnas best» – han som var så snill ellers – ble så vred og helt rød i toppen – du kunne ikke diskutere med en som var så selvrettferdig – som rettferdiggjorde at man kunne gå inn og terrorisere 10 familier, og ta feil av 9 av de, om så bare en ble «reddet» – da har man virkelig klart å hvitkalket djevelens gjerninger godt – som Skriften sier:

Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, som gjør bittert til søtt og søtt til bittert! Ve dem som er vise i egne øyne og forstandige i egne tanker! Jes 5:20-21

Barnesexrom i barnehager

Du kan les om dette her; Tyskland med radikal kjønnsteori i barnehager og skoler

Barn blir idag forført – og det siste jeg har delt, som MSM ikke skriver om – eller fornekter – er at WHO – som Norge nå totalt har underlagt seg, har innført pensum i skoler, hvor man skal lære barn sex, onani og alt annet – fra småbarnsstadiet. I Tyskland har det gått så langt at noen har startet med dette i Barnehager (les artikkel over, lenke under bildet) – med egne «sex» rom – hvor barn kan utforske «seg selv».

Platon staten – grunntanken til barnehager og indoktrinering i skoler

Jeg blir alltid skeptisk når voksne er med på sånt – er dette en måte å legalisere pedofile ting på? Nå kanskje skjønner vi starten på hva Barnehage er. Da jeg så på en ganske uskyldig underholdning på 70 og 80 tallet – Titten tei – og en av programmene hadde de fått med seg en kvinne – som promoterte hvor fint det var med barnehager – og at det var det beste for barna. Men om man har fulgt med i timen – så er selve tanke om barnehage, veldig demonisk – og oppsto allerede i Platons ideologi om Staten – husk Sosialismen er bygd på kommunismen, som er ren oppskrift av det okkulte (illumuniatis avskrift) – og Platon staten – dette har jeg skrevet om under: Hva er sosialisme?

Det sosialistiske eksperimentet Barnehage og Familie, er egentlig ingen ny tanke. Går man helt tilbake til Platon (427-347 f.Kr) og oldtidens Grekere, les kapitlet «Politikk«, så sier han:
____________________________________ 

«I følge Platon kan staten benytte alle midler for å styre det enkelte menneske; fysisk tvang er akseptabelt, men lite effektivt i det lange løp. Da er det bedre å benytte seg av ren propaganda, og det viktigste instrument i slik propagandavirksomhet er utdannelsessystemet. Alle skal få en skolegang i overensstemmelse med det de er best egnet til, men hovedformålet med skolegangen er å indoktrinere befolkningen til å adlyde myndighetene. Det er en umulig oppgave å forklare folk at dette er den beste måten å organisere samfunnet på, siden folk flest er ute av stand til å forstå statens organiske natur og den derav følgende nødvendighet for den enkelte til å underordne sine egne interesser til helhetens interesser.«

Videre «I Staten beskriver Platon hvordan idealsamfunnet skal se ut. Her hevder han at oppdragelse av barn er for viktig til å overlates til foreldrene selv; all barneoppdragelse må skje i kollektive samfunnsinstitusjoner.«

Systemet gror og vokser, mens den enkelte protesten blir slukt

Dette er grunntanken til Barnehage, og så følger de det videre i skolesystemet – og hvor Media håner og kaller de utskudd, for de som kritiserer systemet – og nordmenn er lydige, eller redd for å skille seg ut – miste «venner» ol. – det er få som våger å gjøre som denne:

Odd-Erik nekter å bruke BankID. Krangelen med banken har ført til at huset hans blir tvangssolgt: – Jeg gir meg ikke

Han er en av de få – som virkelig jobber mot systemet – som de tvinger på oss. Men blir neglisjert i alle instanser og i domstolsystemet – vel, denne overkontrollen, om jeg skal våge å gi noen dato – startet i raskt tempo under Stoltenberg Rød Grønne monster regjering. 3 ulike statsministre siden 2005 – og de ga masse økonomisk støtte, for de som valgte barnehager, fremfor barnepark og å ha barna hjemme – og nordmenn rushet avgårde, og skapte sånn sett ett større skille mellom generasjonene – hvor barn ble mer tillitsfull til fremmede, ofte enn sine foreldre. Foreldrene så man på kvelden, og i helgene, og da var det oftest aktiviteter – sport og alt annet – hvor man utøkte fremmedgjøringen av det som skaper nærhet mellom menneskene – mellom generasjonene.

Det var få som tenkte at ens barn kom under Statens kontroll, og fikk startet med en indoktrinering, allerede fra 9 måneder gammel – akkurat den tiden barn blir mest knyttet til mor – det er en spesiell tid for barn og mor, da skal det bare være de to en liten periode, og da havner de i Barnehager, og det skaper forvirring i barnet. Noen barn skriker og roper etter foreldre – mens ansatte sier ingenting til foreldrene – de sier alt er bra – og barnet har det så bra – og nåde deg om du som ansatt gir foreldrene mulighet for dårlig samvittighet – fordi du forteller at ene barnet ditt inne roper og gråter etter mor (dette vet jeg har skjedd – jeg har hørt mye som foreldre oftest er uvitende om), da blir du kalt inn på teppet av barnehagestyrer – og får skjenn. Man skal ikke vekke opp foreldrenes samvittighet – nei, den skal forstyrres, sløves og helst ødelegges.

Dette er en trist utvikling – men utvilsomt er det våre gode tider, med mye overflod – som har ført til dette – vi byttet bort vår karakter, for penger, status og til slutt har vi blitt så intelektuell oppblåst – og på grensen til å være dum – for enkle sannheter – sannelig, vi har ikke lange tiden igjen som en fri nasjon – Gud vil putte oss i ett fengsel som Gud også gjorde med Øst-Tyskland i mange år (ettersom tyskerne selv satte Jøder bak piggtråd), så vi kan føle på kroppen, hva Israel har kjent på kroppen – det som vi har støttet i flere ti år – vi har sådd – og vi vil høste!

Far ikke vill! Gud lar seg ikke spotte! Det et menneske sår, det skal han også høste. Den som sår i sitt kjød, skal høste fordervelse av kjødet. Men den som sår i Ånden, skal høste evig liv av Ånden. Men la oss gjøre det gode og ikke bli trette. For vi skal høste i sin tid, så sant vi ikke går trett. Gal 6:7-9

Legg igjen en kommentar